• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

hurmayı da yapcam inşalaah..yarın 1 kg hurma alıp dağıtıyım.bir kişi birç kere okuyabilir mi peki..

bilmiyorum canım olurmu öyle .ben 40 kişiyi rahat bulurum kuran kursuna gidiyorum çünkü ..sende çevrendekilere bir sor bakalım okuyan çıkar elbet

nerde 2012 yılının anne adayları hepinize kocaman günaydınn :3:
yeni liste çok güzel olmuş nerdelincim inşallah güzel haberlerimizide yazarsın bu arada aranızda en geç ben başlıcam galibaa inşallah bana hepinizin umut olursunuzz:9:

bu arada sperm problemi olan arkadaşlar neler yapıyosunuz eşinize ve kendinizee ben kendime hiç bişi yapmıyorum hatta kötü haber:17: 1 yıl olmuştu sigarayı bıraktığım şimdi 1 aydır tek tük keyiflik içiyorum zararlı biliyorum ama rahatlıyorum keyif zmanları iyi geliyo bana. sizler neler yapıyosunuz nasıl geçiyo günlerinizz...

bizimde sperm hareket sorunumuz var ve ilk zamanlarda sayımız da çok düşüktü ama şimdi normal :nazar: yapılanları yazayım 3-4 sene içinde ara ara yapılanları

ilk başta öğrendiğimizde sigarayı bıraktık :20:
saraçoğlunun kürlerinden kullandık biraz maliyetli oldu ama olsun
sonra keçi boynuzu kürü kullandık 3 ay falan sürmüştür sanırım ; bundan sonra sayımız 4 milyondan 60 milyonlara çıktı :nazar:

sonra preesed kullandık 1 kutu bi etkisi olmadı

şimdi ise tedaviye hazırlık için ;

badem,fındık,antep fıstığı tüketiyoruz
arada bir arısüğtü bal polen karışımı
keçiboynuzu direk 5-6 tane yiyor her akşam olmasada
fıstıklı karışım bal aldım ama daha kullanmadık
birde havuç tüketiyoruz

hee birde hacdan gelen hurmalar var 7+7 tane onuda namaz kılıp niyetlenip yenilecek ama daha yapmadım

aklıma gelenler bunlar :26:

Son düzenleme:
merhaba :3: sanırım ilk mesajda düzenleme yapılabiliyor tedavi listesini ilk mesajında yaparsan bence herkes güncel şekli görür daha da iyi olur düşüncesindeyim :34:

3. arkadaşta ben oluyorum :42:
benim 2 tüp denemem olacak ilki umut tüpte oldu bu seferki antalya tüpte olacak inşallah..ocak ayının 8-9 gibi başlanıcak tedavime hakkımızda hepimizin hayırlısı olsun bu yolda uğraşan herkesin kucağını Rabbim boş bırakmasın inş. :49:

hoşgeldin bacımm :38:inşallah hepimizin son tedavileri olur hayırlısıyla hamile kalıp sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin RABBİM :14:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

TEDAVİYE BAŞLAYACAK OLANLAR

İsmi ....................Yaşı................. Nedeni............... Merkezi.................Kaçıncı Denemesi................... Hangi aşamada

neldelin
..................28............tüpler kapalı......UMUT TÜPBEBEK ............... 2.DENEME.............................OCAK ADETİ

1979 senem..........................................................................................1.DENEME............................OCAK ADETİ

güzgüllüm..................................................ANTALYA TÜP BEBEK................ 1.DENEME........................OCAK ADETİ

esraberat.............29..................................ANKARA TIP FAKÜLTESİ.............3.DENEME........................OCAK ADETİ

kedersiz....................................................ANTALYA TÜP BEBEK...............3.DENEME..........................OCAK ADETİ

minnnik.....................................................ANTALYA TÜP BEBEK...............3.DENEME.........................ŞUBAT ADETİ

elize.........................................................UMUT TÜPBEBEK....................3.DENEME..........................OCAK ADETİ

:nazar::emir_bebek::nazar:

ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN
KUCAKLARIMIZ BOŞ KALMASIN

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

çok güzel olmuş liste elleirne sağlık :42:
birşey daha rica edicem yapabilirsen tabi :26: bazı arkadaşlar dualar falan yazmışya onlarıda bu listenin devamına ekleyebilirmisin çünkü sayfalar çoğalmaya başlamış elimizden geldiğince birbirimizden duyduğumuzu yapalım derim :34: bu yüzden yeni gelenler sayfa sayfa bakmayacağından kaçırabilir :31: bende eve gidince bikaç dua ve yapılması gerekenleri yazıcam..
bu süreçte birbirimize yardımcı olabilirsek ne mutlu :16:

çok güzel olmuş liste elleirne sağlık :42:
birşey daha rica edicem yapabilirsen tabi :26: bazı arkadaşlar dualar falan yazmışya onlarıda bu listenin devamına ekleyebilirmisin çünkü sayfalar çoğalmaya başlamış elimizden geldiğince birbirimizden duyduğumuzu yapalım derim :34: bu yüzden yeni gelenler sayfa sayfa bakmayacağından kaçırabilir :31: bende eve gidince bikaç dua ve yapılması gerekenleri yazıcam..
bu süreçte birbirimize yardımcı olabilirsek ne mutlu :16:

evet bak bu güzel bir fikir sayfa sayfa aramayada gerek kalmıycak ilk sayfadan takip ederiz konu sahibi arkadaşımız içinde bence daha rahat olur bilgileri eklemek

meraba arkadaşlarr allah hepimizin tedavisini hayırlı eylesin inşallahhhh:16::16::16::16:bu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin muratlarımızı versin inşallahhhh:16::16::16::16:

bende antalya gelecek tüp bebek merkezinde ocak ayının ilk haftası tedaviye başlıyorum kısmetse:29::29::29:hepimize hayırlı olsun:nazar::emir_bebek::nazar:

bende bilgilerimi yazıyım atlamışım:9: lara_ yaş:29,5:9: GELECEK TÜP BEBEK antalya 1. deneme erkek infertilesi merfoloji sorunumuz var ve ocak adeti:42::42::42:

BUNU Bİ YERDEN ALDIM ÇOK ETKİLENDİM:
''bende sürekli tüp bebek tedavim boyunca zekeriya a.s'ın duasını ettim.transfere giderken arabada içimden yine bu duayı ettim ve radyoyu açtım.o anda radyoda zekeriya a.s'ın duasını ediyorlardı. sanki Rabbim bana yanımda oldugunu söylüyordu.o anda Rabbime kendimi çok yakın hissettim.transfer anında hiç bişeyi düşünmedim .sadece teslimiyetle bu duayı ettim sürekli.ve şu anda hamileyim''.dua şudur:
''RABBİM BANADA KATINDAN TERTEMİZ BİR SOY ARMAĞAN ET.ŞÜPHESİZ Kİ SEN DUALARI İŞİTENSİN.''

meraba arkadaşlarr allah hepimizin tedavisini hayırlı eylesin inşallahhhh:16::16::16::16:bu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin muratlarımızı versin inşallahhhh:16::16::16::16:

bende antalya gelecek tüp bebek merkezinde ocak ayının ilk haftası tedaviye başlıyorum kısmetse:29::29::29:hepimize hayırlı olsun:nazar::emir_bebek::nazar:

hoşgeldin canım tedavin hayırlı olsun..

merhaba arkadaşlar,

ben de ocak ayında ilk denememi yapacağım.merkezim umut tüp bebek merkezi. ulun beyin hastasıyım.

bilmiyorum canım olurmu öyle .ben 40 kişiyi rahat bulurum kuran kursuna gidiyorum çünkü ..sende çevrendekilere bir sor bakalım okuyan çıkar elbet

sanırım bulurum..iyi okuyan birilerini bulmak lazım bi de içten okuması lazım..

merhaba arkadaşlar.. bende ocak ayında kadıköy acıbademde 2. tüp bebek tedavisine başlıcam.. önerilerinize ve desteğinize ihtiyacım var.. öncelikle hepimizin hakkımızda hayırlısı olsun. sevgi ve dua ile......

merhaba arkadaşlar.. bende ocak ayında kadıköy acıbademde 2. tüp bebek tedavisine başlıcam.. önerilerinize ve desteğinize ihtiyacım var.. öncelikle hepimizin hakkımızda hayırlısı olsun. sevgi ve dua ile......

CANIM ARAMIZA HOŞGELDİN:nazar:

merhaba arkadaşlar,

ben de ocak ayında ilk denememi yapacağım.merkezim umut tüp bebek merkezi. ulun beyin hastasıyım.

merhaba :3: sanırım ilk mesajda düzenleme yapılabiliyor tedavi listesini ilk mesajında yaparsan bence herkes güncel şekli görür daha da iyi olur düşüncesindeyim :34:

3. arkadaşta ben oluyorum :42:
benim 2 tüp denemem olacak ilki umut tüpte oldu bu seferki antalya tüpte olacak inşallah..ocak ayının 8-9 gibi başlanıcak tedavime hakkımızda hepimizin hayırlısı olsun bu yolda uğraşan herkesin kucağını Rabbim boş bırakmasın inş. :49:

LİSTE DÜZENLENDİ

Son düzenleme:
TEDAVİYE BAŞLAYACAK OLANLAR

İsmi ....................Yaşı..............Nedeni...... .....Merkezi.........................Kaçıncı Denemesi..................Hangi aşamada

neldelin ...............28...........tüpler kapalı......UMUT TÜPBEBEK ............... ...2.DENEME..........................OCAK ADETİ

1979 senem.................................................. .....................................1.DENEME..........................OCAK ADETİ

güzgüllüm.................................................ANTALYA TÜP BEBEK...............1.DENEME..........................OCAK ADETİ

esraberat.............29........çikolata kisti........ANKARA TIP FAKÜLTESİ............3.DENEME..........................OCAK ADETİ

kedersiz.................................................. .ANTALYA TÜP BEBEK...............3.DENEME.........................OCAK ADETİ

minnnik.................................................. ..ANTALYA TÜP BEBEK................3.DENEME........................ŞUBAT ADETİ

elize.................................................. ......UMUT TÜPBEBEK......................3.DENEME........................OCAK ADETİ

sevalçiçek.................................................UMUT TÜP BEBEK......................1.DENEME.......................OCAK ADETİ

happywomen..............................................KADIKÖY ACIBADEM...................2.DENEME.........................................

sevdanehri54...........sperm hareketsizliği.........ANTALYA TÜP BEBEK...................2.DENEME........................................

lara...................29............................. .........ANTALYA TÜP BEBEK..................1.DENEME....................OCAK ADETİ

ooo süper olmuş listemizz:nazar: elllerine sağlık canım ..inşallah sırasıyla hamile haberlerimizide veririz burda

Back