durucum canımmmm çok geçmiş olsun şimdi gördüm. canımmm Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. ne diyeceğimi bilemedim. bundan sonra Rabbim sağlıkla, hayırla göbişini doldursun ve kucağına aldırsın İNŞALLAHHHHHH durucum. Allaha emanet ol..
kızlarrr ben sonucumu akşam yazıcam çünkü eşim gelince test yaptırıcaz saat 7de falan sonucu onunla beraber almak istiyorum ne olur benim için dua edinbuna çok ihtiyacım var bu 3. denemem bir daha deneme şansımız yok diyebilirim maddi açıdan yani o yüzden bu sefer rabbim hayırlısıyla versin bebeğimi yoksa çoooook üzülücem inşallah bu sefer güler yüzümüz
selam kızlar girmeyeli epey şeyler olmuş tüm topiği okumaya vaktim olmadı tüm hamile arkadaşları tekrar ederim.diğer aşamalardaki tüm arkadaşlara da kolaylıklar dilerim Rabbim gönlümüze göre versin hepimizin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar ile.benim durumuma gelince dün fasülyemizin kalp atışlarını görmeye gittik.allahım ya nasıl da hızla çarpıyor bir mucize gördük dün rabbim sağlıkla sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin.bu arada transfer aşamasında ya da sonuç aşamasında olan arkadaşlar ne olur kendinizi şartlandırmayın herşey olacağına varıyor.strese girmeyin bol bol dinlenin ama sakın ola kendinizde belirti aramayın kalbinizi ve aklınızı ferah tutun.biliyorum diyeceksiniz ki bu zor hayır herşey bizim elimizde geçen doktora keseyi görmeye gittiğimizde beni hem hamileliğimden hemde yüksek moralimden dolayı tebrik ettiler ben moralin önemli olduğuna inanıyorum.her muayenede rabbime hayırlı olanı ver dedim.doktorla her konuşmama neşe içinde geçti hatta bazen o kadar abarttım ki işi deliliğe boşvermişliğe kadar götürdüm ama şu anda bu moralimin karşılığını aldığımıza inanıyorum.fırsat buldukça yine siteye girip yazmaya çalışacağım kocamannnnnnnn öpüldünüz hanımlar
kızlar pazartesi öğleden sonra doktorum çağırdı, sanırım salı da operasyon olacak tabii kendiliğinden düşmezse o zamana kadar demişti. benim 2 gündür karın ağrılarım sancılarım oluyo, her tuvalete gidişimde bakıyorum kanama da yok, sadece akıntım oluyo biraz koyu. böyle beklemek daha kötü, bir de aklıma takılan hadi biri düştü diğer kese ne zaman düşecek ikiside aynı anda düşmez herhalde. çünkü büyük olanın şekli bozulmaya başlamıştı, diğeri de büyümeye başlamıştı. kafam çok karışık böyle. bazen diyorum keşke şimdiye bitseydi alsaydı ikisinide diye.
kızlarrr ben sonucumu akşam yazıcam çünkü eşim gelince test yaptırıcaz saat 7de falan sonucu onunla beraber almak istiyorum ne olur benim için dua edinbuna çok ihtiyacım var bu 3. denemem bir daha deneme şansımız yok diyebilirim maddi açıdan yani o yüzden bu sefer rabbim hayırlısıyla versin bebeğimi yoksa çoooook üzülücem inşallah bu sefer güler yüzümüz
aminnn gecemcim amin. canım Allah sağlıkla kucağına aldırsın, güzel günlerini gör evladının İNŞALLAHH. benim bildiğim tiroid de sıkıntı varsa düşüğü engellemek için ilaç tedavisi yapıyorlar ve sorun olmuyor. bebişe bi zararını da duymadım. yat istirahat et bi de lahana türevleri yasak biliorum tshlarını etkilemesin diye biliorum. Allaha emanet olun
kızlar pazartesi öğleden sonra doktorum çağırdı, sanırım salı da operasyon olacak tabii kendiliğinden düşmezse o zamana kadar demişti. benim 2 gündür karın ağrılarım sancılarım oluyo, her tuvalete gidişimde bakıyorum kanama da yok, sadece akıntım oluyo biraz koyu. böyle beklemek daha kötü, bir de aklıma takılan hadi biri düştü diğer kese ne zaman düşecek ikiside aynı anda düşmez herhalde. çünkü büyük olanın şekli bozulmaya başlamıştı, diğeri de büyümeye başlamıştı. kafam çok karışık böyle. bazen diyorum keşke şimdiye bitseydi alsaydı ikisinide diye.
35 yaş altına tek embriyo koyuyorlar artık... bir buçuk yıldır var bu yasa
35 yaş altına tek embriyo koyuyorlar artık... bir buçuk yıldır var bu yasa[/QUOTE
ben kayseri acibadem tup bebek merkezinde yaptirdim 2 embrio koydular 20 yasindayim.Kisiye gore ve yaptirilan yere gore degisiyor galiba
tüm özel merkezlerde böylemi işliyo presedür tek mebriyomu koyuluyo.ben devlet hastanelerinde bu uygulama var diye biliyorum..
sanırım devlet hastanelerinde geçerli tek embrio...ben 32 yaşındayım hayli hayli 2 tane koyarlar artık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?