• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

durucum canımmmm çok geçmiş olsun şimdi gördüm. canımmm Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. ne diyeceğimi bilemedim. bundan sonra Rabbim sağlıkla, hayırla göbişini doldursun ve kucağına aldırsın İNŞALLAHHHHHH durucum. Allaha emanet ol..

sağol bitanem, hayırlısı dediğin gibi. çevremdeki herkes üzülüyo bana teselli vermeye çalışıyolar ama inanki hele işyerindekilerden özellikle sıkıldım artık, çoğu da tüp bebek olduğunu bilmiyo habire yorum yapıyolar bazen sinirlerim bozuluyo, ne olmuş niye olmuş vs. sorulara cevap vermek zorunda kalıyorum. inan ki bir an önce sonlanırsa çok rahatlayacam böyle beklemek daha kötü. sizler beni baştan beri bildiğiniz için sizlerin yorumları yazdıkları tam tersi beni rahatlatıyo, hepimiz aynı yola baş koymuşuz, birbirimizi anlıyoruz. Sizleri çooook seviyorum.

kızlarrr ben sonucumu akşam yazıcam çünkü eşim gelince test yaptırıcaz saat 7de falan sonucu onunla beraber almak istiyorum ne olur benim için dua edin :25: :25: :25: buna çok ihtiyacım var bu 3. denemem bir daha deneme şansımız yok diyebilirim maddi açıdan yani o yüzden bu sefer rabbim hayırlısıyla versin bebeğimi yoksa çoooook üzülücem inşallah bu sefer güler yüzümüz :25: :25: :25: :25: :25: :25: :25:

canım inşallah güzel sonucunla burdan bizide sevindirirsin, Allahım hayırlısını versin öncelikle canım, dualarımız seninle...

selam kızlar girmeyeli epey şeyler olmuş tüm topiği okumaya vaktim olmadı tüm hamile arkadaşları tekrar ederim.diğer aşamalardaki tüm arkadaşlara da kolaylıklar dilerim Rabbim gönlümüze göre versin hepimizin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar ile.benim durumuma gelince dün fasülyemizin kalp atışlarını görmeye gittik.allahım ya nasıl da hızla çarpıyor bir mucize gördük dün rabbim sağlıkla sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin.bu arada transfer aşamasında ya da sonuç aşamasında olan arkadaşlar ne olur kendinizi şartlandırmayın herşey olacağına varıyor.strese girmeyin bol bol dinlenin ama sakın ola kendinizde belirti aramayın kalbinizi ve aklınızı ferah tutun.biliyorum diyeceksiniz ki bu zor hayır herşey bizim elimizde geçen doktora keseyi görmeye gittiğimizde beni hem hamileliğimden hemde yüksek moralimden dolayı tebrik ettiler ben moralin önemli olduğuna inanıyorum.her muayenede rabbime hayırlı olanı ver dedim.doktorla her konuşmama neşe içinde geçti hatta bazen o kadar abarttım ki işi deliliğe boşvermişliğe kadar götürdüm ama şu anda bu moralimin karşılığını aldığımıza inanıyorum.fırsat buldukça yine siteye girip yazmaya çalışacağım kocamannnnnnnn öpüldünüz hanımlar:49::21:

canım çok sevindim, inşallah sağlıkla bebişini:emir_bebek: kucağına alırsın, koklarsın bizim yerimize de. dediklerine katılıyorum moral ve sakin olmak çok önemli bence.

kızlar pazartesi öğleden sonra doktorum çağırdı, sanırım salı da operasyon olacak tabii kendiliğinden düşmezse o zamana kadar demişti. benim 2 gündür karın ağrılarım sancılarım oluyo, her tuvalete gidişimde bakıyorum kanama da yok, sadece akıntım oluyo biraz koyu. böyle beklemek daha kötü, bir de aklıma takılan hadi biri düştü diğer kese ne zaman düşecek ikiside aynı anda düşmez herhalde. çünkü büyük olanın şekli bozulmaya başlamıştı, diğeri de büyümeye başlamıştı. kafam çok karışık böyle. bazen diyorum keşke şimdiye bitseydi alsaydı ikisinide diye.

kızlar pazartesi öğleden sonra doktorum çağırdı, sanırım salı da operasyon olacak tabii kendiliğinden düşmezse o zamana kadar demişti. benim 2 gündür karın ağrılarım sancılarım oluyo, her tuvalete gidişimde bakıyorum kanama da yok, sadece akıntım oluyo biraz koyu. böyle beklemek daha kötü, bir de aklıma takılan hadi biri düştü diğer kese ne zaman düşecek ikiside aynı anda düşmez herhalde. çünkü büyük olanın şekli bozulmaya başlamıştı, diğeri de büyümeye başlamıştı. kafam çok karışık böyle. bazen diyorum keşke şimdiye bitseydi alsaydı ikisinide diye.

herşeyden önce geçmiş olsun,inşallah hakkında hayırlısı olur... elbette ki zor bi süreç ama yaradana sığınmaktan başka çaremiz yok,yüce rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tez zamanda inşallah..

kızlarrr ben sonucumu akşam yazıcam çünkü eşim gelince test yaptırıcaz saat 7de falan sonucu onunla beraber almak istiyorum ne olur benim için dua edin :25: :25: :25: buna çok ihtiyacım var bu 3. denemem bir daha deneme şansımız yok diyebilirim maddi açıdan yani o yüzden bu sefer rabbim hayırlısıyla versin bebeğimi yoksa çoooook üzülücem inşallah bu sefer güler yüzümüz :25: :25: :25: :25: :25: :25: :25:

canım sonucunu merakla bekliyorum ,inşallah hayırlısıyla pozitif olacak sonucun...

aminnn gecemcim amin. canım Allah sağlıkla kucağına aldırsın, güzel günlerini gör evladının İNŞALLAHH. benim bildiğim tiroid de sıkıntı varsa düşüğü engellemek için ilaç tedavisi yapıyorlar ve sorun olmuyor. bebişe bi zararını da duymadım. yat istirahat et bi de lahana türevleri yasak biliorum tshlarını etkilemesin diye biliorum. Allaha emanet olun

aminn canım cümlemiz görelim inşallahh. ben çalışıyorum canım o yüzden öyle sürekli kendimi dinlediremiyorum maalesef ama tabi elimden geldiğince kendimi kollayıp dikkat ediyorum.

hakkında hayırlısı olsun canım. seninle beraber hem üzüldük hem sevindik. şimdi yine bi supriz yaparsan şaşırmam. tüm yaşadıklarında mutlaka bir hayır vardır. Rabbim vucuduna sağlık, gönlüne ferahlık versin

arkadaşlar ben bugün itibariyle gonal f başladım 10 mart gibi transfer gerçekleşecek,benim merak ettiğim sonrasını nasıl geçirdiniz test gününe kadar...neler yaptınız neler yapmadınız...çalışan birisiyim,masa başı çalışıyorum ama yinede transferden sonra 10 gün rapor alıp evde geçirmeyi düşünüyorum..tecrübeli arkadaşlar bizlerle paylaşırsanız sevinirim...

ben kayseri acibadem tup bebek merkezinde yaptirdim 2 embrio koydular 20 yasindayim.Kisiye gore ve yaptirilan yere gore degisiyor galiba[/QUOTE]

sanırım devlet hastanelerinde geçerli tek embrio...ben 32 yaşındayım hayli hayli 2 tane koyarlar artık:)

insallah seninde yuzunu guldurur rabbim hayirlisiyla pozitif sonuc almani ve hamileyim demeni bekliyorum aksama

ya kizlar kafam karisti ben bugün taze ananasa basladim günde bir dilim transfere kadar ve testte kadar tüketim dedim saliya transferim var ama internette bir arastirdim hamilelere zararliymis düsük yapiyormus,kani sulandiriyormus simdi ben ne yapayim anlamadim yiyip yememekte kararsiz kaldim sizce ne yapim siz yedinizmi ve hamile kaldinizmi yerken.

vasfiyee sonucunu merak ettim.. inşallah olumludur... ben idrar testinden sonra ümidi kestim,bugün 11. gündü aslında belli olurdu ama gidemedim malesef :((

kızlar geç kaldım yazmakta ama anca oturabildim başına sonucum negatiiiiiiiiiiiiiiif çoook üzüldüm ama hemen dr aradım gelicek ay çağardı tam tetkiklerimiz yapılıcak olumlu konuştu içimi rahatlattı eşimde tedaviye olumlu bakıyor galiba bir süre sonra deneyebiliriz bu bile teselli ve umut oldu kendimi üzmüyorum hayırlısı böyleymiş diyorum hepiniz çok sağolun çok destek oldunuz bana inşallah öbür deneyenlerden olumlu sonuçlar duyarız yazan beni bekleyen herkese çok teşekkür ederim biz birbirimizi tanımasakta gerçek dostlarız burada derdimiz bir çünkü gerçekten içimden gelerek söylüyorum hepinizi çooooooooooooooooooooooook seviyorum allah hepimizin yüzünü güldürücek bir gün buna inanıyorum sakın negatif sonuç alıpta kendinizi üzmeyin vardır bir hayır :42: :42: :42:

Back