• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

tesekkür ediyorum arkadasım. aynı sekilde bana da bir şey olmayacağı söylendi. ağrılarımı bile anlatamıyordum sanki doğal bir durum gibi karşılanıyordu ancak çeken bilir...:5:
8.gün hamilelik belli oluyor mu arkadasım? ben de yarın inş.kan vereceğim tedavimin gidişatı için, çok heyecanlandım yazdıklarınızı okuduğumda:16:
peki tekrar su oluştuğunda aynı çileyi mi çektin arkadaşım? hamilelik boyunca da bu durum yasanacak mı acaba, doktorunuz bu konuda bilgi verdi mi? çünkü benim doktorum bir gebelik oluşumunda sıvının katıyla artabileceğini ve hamileliğin sürekli mesakkatli bir hastanede gözetim altında da olabileceğini vurgulamıştı. o nedenle gebelik oluşsa dahi nasıl sevinebilirimki, sürekli bebeğime ve bana bir şey olacak korkusu ile...
inş.arkadasım inş.Rabbimiz size de bu durumu tekrar yasatmaz ve bebişlerimiz bize sıkıca tutunurlar :16:
evet benimki 8.gün belli oldu cnm gebelik bu durumu alevlendiriyor tabi ama bunun 3 kademesi var şiddetli orta ve normal olmak üzere seninki şiddetli olanıymış bu şekilde asla transfer olmaması lazım benimki orta şiddetteydi ve gebelik oluncada gün gün arttı.sıvı alınmasından sonra tekrar oluştu 3 haftada öyle çektim ama şimdi iyi hissediyorum yarın kontolüm var bakılack su var mı yok mu diye ama eskiye göre azalmş. en fazla gebelik oluşmuşsa 1 ay sürüyor korkma benim tam transferden 1 ayım oldu ve şimdi rahatım

evet benimki 8.gün belli oldu cnm gebelik bu durumu alevlendiriyor tabi ama bunun 3 kademesi var şiddetli orta ve normal olmak üzere seninki şiddetli olanıymış bu şekilde asla transfer olmaması lazım benimki orta şiddetteydi ve gebelik oluncada gün gün arttı.sıvı alınmasından sonra tekrar oluştu 3 haftada öyle çektim ama şimdi iyi hissediyorum yarın kontolüm var bakılack su var mı yok mu diye ama eskiye göre azalmş. en fazla gebelik oluşmuşsa 1 ay sürüyor korkma benim tam transferden 1 ayım oldu ve şimdi rahatım

rabbim hayırlı eylesin canım bebişini :16:
arkadasım senin gece dayanılmaz acıların yada catlama noktasına gelen durumların oldu mu? benim durumumun derecesini doktorum belirtmedi. ben eşim olmadan yatağımda hareket etmekten vazgecmiştim kıpırdayamıyordum nefesim daralıyordu göğüs kafesimde baskılarım oluyordu dayanamıyordum bağırıyordum ............ özel hastane olduğu için maddi olarak da durum bizi sarstı. siz 3 hafta tedavi mi oldunuz? ben sürekli gündüz serumlar vs.ile rahat geciriyordum. hastane evimin yakınında olduğu için gece cıkış yapıyordum . geceleri çok baskı oluyordu. transferden sonraki gece özellikle artık karın bölgemin gercekten çatlayacağını hissettim!
idrara çıkamama sorunumum da baslamıştı................ doktorum ısrarla gebelik oluşursa, sıvı oluşumu eğer 1.operasyondan sonra bitmezse, gebelik boyunca sürekli artabileceğini ve bu hastaların ağır maddi harcamaları kaldıramadığı için devlet hastanelerine sevkedildiğini söyledi. benimde yarın kontrolüm var , su varmı diye bakılacak. inş.ikimizde güzel sonyçlar alırız. yarın için endişeli ve heyecanlıyım. hayrımızı dilemekten baska da yolumuz yok tabi :16:

iyi akşamlar herkese..

nursimla bugun yazdıklarını yasadıklarını okudum inanki gözlerim doldu..hala da etkisindeyim inşallah bu yaşadıklarına mukafat rabbim bebişini tutundurur sana..
bende gonal f 2. gun igenmi yaptım ,tedirgin olmamak elde değil...

arkadasım, bu durum çok nadir ortaya cıkıyormuş. ben de yasadığımda tam net bilgi sahibi olabildim. :19:
Rabbim inş.sorunsuz bir süreç yasamamızı nasip etsin :16:

rabbim hayırlı eylesin canım bebişini :16:
arkadasım senin gece dayanılmaz acıların yada catlama noktasına gelen durumların oldu mu? benim durumumun derecesini doktorum belirtmedi. ben eşim olmadan yatağımda hareket etmekten vazgecmiştim kıpırdayamıyordum nefesim daralıyordu göğüs kafesimde baskılarım oluyordu dayanamıyordum bağırıyordum ............ özel hastane olduğu için maddi olarak da durum bizi sarstı. siz 3 hafta tedavi mi oldunuz? ben sürekli gündüz serumlar vs.ile rahat geciriyordum. hastane evimin yakınında olduğu için gece cıkış yapıyordum . geceleri çok baskı oluyordu. transferden sonraki gece özellikle artık karın bölgemin gercekten çatlayacağını hissettim!
idrara çıkamama sorunumum da baslamıştı................ doktorum ısrarla gebelik oluşursa, sıvı oluşumu eğer 1.operasyondan sonra bitmezse, gebelik boyunca sürekli artabileceğini ve bu hastaların ağır maddi harcamaları kaldıramadığı için devlet hastanelerine sevkedildiğini söyledi. benimde yarın kontrolüm var , su varmı diye bakılacak. inş.ikimizde güzel sonyçlar alırız. yarın için endişeli ve heyecanlıyım. hayrımızı dilemekten baska da yolumuz yok tabi :16:

ben aşırı su içtiğim için ilacı bol sıvı bunun azda olsa idrara çıkıyordum evet karnım patlayacak noktaya gelmiştim su alınmasından 100 lira alıyorlardı bizden ve benim merkezim başka şehirdeydi gidiş 100 tl operasyon 100 tl ye patlıyordu bize sonralarıda hep acile gittim hep ishal yaptıgı için bu durum bana serum takıyordular biraz olsun rahatlıyordum.3cn olması gereken yumurtalıklarım 10 olmuştum yumurtalık inmeyene kadar bu durum devam ediyor ne zaman yumurtalık indi o zaman geçiyor dr da baya korkutmuş seni gebelik olursa çok kötü olursun diye korkma gecici durum hatta suya idare edersen kendiliğinden kurursa daha iyi alındıgında hemen ertesi günü tekrar doluyor bol yumurta ve yoğurt ye çünkü o suyun hepsi kaybettiğimiz proteinimiz ve su tabi ben öyle yaptım nefes almada zamanla düzelecek

selam, az önce test sonucumu aldım 38,7 :((( 3. gün embriyoları konulmuştu 12. gün bugün...

Selam kizlar bugün kalbim cook hizli carpiyor yine heyecanli ve endiseliyim saat 4 de doktora gidecez :emir_bebek:görmeye gece uyuyamadim 13 hafta bitcek carsamba ama bu korku gecmek bilmiyor. biliyorum :emir_bebek:onu verende büyütende rabbim, biliyorum biz okadar aciziski elimizden hicbirsey gelmez hersey rabbimin elinde. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin ve kimseyi acisiyla imtihan etmesin. önce olurmu olurmu benimde birgün cocugum olurmu diye aglardim simdide kötü birsey olurmu bebegim iyimi diye endiseleniyorum gercekten insanoglu cook aceleci geciverse diyorum su aylar aliversem yavrumu kucagima.

Allah hepimizin yardimcisi olsun dua edin bebegim iyidir insallah. Gelince durumumuzu paylasiriz teyzeler,i benim bebegim cook sansli 6 teyzesi var birde sizler varsiniz...

selam, az önce test sonucumu aldım 38,7 :((( 3. gün embriyoları konulmuştu 12. gün bugün...

Canim önemli olan iki gün sonra ikiye katlanmasi sonuc positiv ama devam katlanmasi gerekiyor. doktorun nededi bilmem ama insallah degerin katlanir ve rahat rahat sevinirsin Rabbim yüzünü güldürsün ve seni bebegine :emir_bebek: kavustursun

Selam kizlar bugün kalbim cook hizli carpiyor yine heyecanli ve endiseliyim saat 4 de doktora gidecez :emir_bebek:görmeye gece uyuyamadim 13 hafta bitcek carsamba ama bu korku gecmek bilmiyor. biliyorum :emir_bebek:onu verende büyütende rabbim, biliyorum biz okadar aciziski elimizden hicbirsey gelmez hersey rabbimin elinde. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin ve kimseyi acisiyla imtihan etmesin. önce olurmu olurmu benimde birgün cocugum olurmu diye aglardim simdide kötü birsey olurmu bebegim iyimi diye endiseleniyorum gercekten insanoglu cook aceleci geciverse diyorum su aylar aliversem yavrumu kucagima.

Allah hepimizin yardimcisi olsun dua edin bebegim iyidir insallah. Gelince durumumuzu paylasiriz teyzeler,i benim bebegim cook sansli 6 teyzesi var birde sizler varsiniz...

selam cnm,dualarımız seninle..ben herkes için dua ediyorum mevlam isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin...bukadar endişeli olma.dokuz ay nasıl geçer sonra..iyi olduğunu düşün hep..

gözünaydın cnm ,Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah...darısı bizim başımıza..kaç yaşındasın ilk denemenmi??

Canim önemli olan iki gün sonra ikiye katlanmasi sonuc positiv ama devam katlanmasi gerekiyor. doktorun nededi bilmem ama insallah degerin katlanir ve rahat rahat sevinirsin Rabbim yüzünü güldürsün ve seni bebegine :emir_bebek: kavustursun

35 yaşındayım, daha önce bir aşılama ve bir sene önce tüp denemem olmuştu, bunlar da dondurulmuş embriyolarımdı zaten, iki tane konuldu, geçen sefer yaştan dolayı 1 konuşmuştu... ilk testte 100 çıkmıştı sonuç ikincide 0 a düşmüştü, o yüzden şimdi bu değerin negatiften bi farkı yok sanki benim için :(((

iki tane daha donmuşumuz kaldı, ne yapalım ne edelim hiç bilmiyorum şu an kafam öyle allak bullak olduki... bi yandanda çalışıyorum işyerindeyim :43:
bu arada antalyada yaşıyoruz izmir kent hastanesinde dondurulmuşlarımız... gidip orada yaptırmıştık transferi

selam cnm,dualarımız seninle..ben herkes için dua ediyorum mevlam isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin...bukadar endişeli olma.dokuz ay nasıl geçer sonra..iyi olduğunu düşün hep..

Cok sagol canim birbirimize dua etmekten baska caremiz yok. Huyum kurusun heep böyleyim ben bi positif olamadim hayatimda hep bir panik endise korku en ufak bir bagirma sesi duysam yada kötü haber alsam elim ayagim bosalir. her doktora gidip o hiic sevmedigim muayne koltuguna oturdugumda ayaklarim tir tir tiriyor. Cikinca gülüyorum:1::1::1: o halime ama yinede engel olamiyorum

35 yaşındayım, daha önce bir aşılama ve bir sene önce tüp denemem olmuştu, bunlar da dondurulmuş embriyolarımdı zaten, iki tane konuldu, geçen sefer yaştan dolayı 1 konuşmuştu... ilk testte 100 çıkmıştı sonuç ikincide 0 a düşmüştü, o yüzden şimdi bu değerin negatiften bi farkı yok sanki benim için :(((

iki tane daha donmuşumuz kaldı, ne yapalım ne edelim hiç bilmiyorum şu an kafam öyle allak bullak olduki... bi yandanda çalışıyorum işyerindeyim :43:
bu arada antalyada yaşıyoruz izmir kent hastanesinde dondurulmuşlarımız... gidip orada yaptırmıştık transferi

Gecen sefer öyle oldu diye aynisi olmak zorunda deyil sen dua et insallah bu sefer iyi sonuc alirsin iki gün sonra 70 civarinda cikarsa iyiye gidiyor demektir birde dondurulmuslarda yavas yükseliyor diye duymustum allahtan ümit kesilmez insallah tutunur bebegin

Kızlar merhaba bugün kontrolüm vardı tedavimin başında taslak olarak 5-6 yumurta vardı şimdi:52: yaklaşık 8 tane civarında:52: yani ilaçlara iyi cevap vermişler çarşamba opu var bana duacı olurmusunuz dualarınıza çoook ihtiyacım var sizleri çook öpüyorum.......

evde yaptığım idrar testi negatif çıktıktan sonra umudumu kesmiştim.. hatta sigaraya başlamıştım tekrar...bugün 13.gün ve istemeye istemeye kan vermeye gittim ve hamileyimmmmmmmmmmmmmm :)) Allah ım isteyen herkese versin.. ama çok sevinemedim,sanırım kalp atışını duyana kadar da inanamıycam.. inşallah sorunsuz geçer,dua edin...

neldelincim benim toplam 4500 tuttu..

inşallah bu sefer rabbim yüzünü güldürür ,allah kolaylık versin..sen en azından tecrübelisin bu konuda,benim ilk denemem olduğu için biraz heyecanlıyım..nasıl olcak, sonucu ne olur diye tedirgin oluyorum...kısmetimizde varsa olur zaten ama yinede bu hissi yaşıyoruz..bişey sormak istiyorum bundan önce 3 deneme geçirmişssin,kullandığın ilaçların etkileri nasıl oldu kilo yaptımı??

canım kusura bakma yeni gördüm . seninde tedavin hayırlı olsun hiç stres yapma hep olumlu düşün . kilo aldım sanırım ilaçlardan birde bende pko var onunda etkisi var tabi kilo almamda kolay kolay veremiyorumda bu defa son olur inşallah. sen nerde başlayacksın tedaviye.??

evde yaptığım idrar testi negatif çıktıktan sonra umudumu kesmiştim.. hatta sigaraya başlamıştım tekrar...bugün 13.gün ve istemeye istemeye kan vermeye gittim ve hamileyimmmmmmmmmmmmmm :)) Allah ım isteyen herkese versin.. ama çok sevinemedim,sanırım kalp atışını duyana kadar da inanamıycam.. inşallah sorunsuz geçer,dua edin...

tebrikler arkadaşım çok sevindim,neden sevinemiyorsun ya,doya doya sevin..yıllarca bu sevinci yaşamak için çabalamıyormuyuz..inşallah sorunsuz bi şekilde kucağına alırsın...darısı bizim başımıza :)

canım benim hayırlı olsun sana sölemiştik sters yapma diye bak bebeğin seninle annesi:))

canım kusura bakma yeni gördüm . seninde tedavin hayırlı olsun hiç stres yapma hep olumlu düşün . kilo aldım sanırım ilaçlardan birde bende pko var onunda etkisi var tabi kilo almamda kolay kolay veremiyorumda bu defa son olur inşallah. sen nerde başlayacksın tedaviye.??

selam cnm
inşallah son olur seninde, mevlam hepimizn yüzünü güldürür inşallah..ben istanbuldayım,kontrollere doktorun muayenehanesine gidiyorum transfer amerikan hastanesinde olacak..bugün gonal f 3.gün oldu haftaya cumartesi 10 mart gibi gerçekleşecek allah nasip ederse..çok heyecanlıyım gerçekten,transferden sonrasını nasıl geçireceğim bilemiyorum..

:)))))tebrikleeeeeeer canım. kan da değerin kaç çıktı? sakın sigara içme düşük ve ölü doğum nedeni sakınnnn. bidaha içme annesii. sevincinide yaşa yılllarca bunu bekliosun nsl sevinmezsin:)))))
Kızlar merhaba bugün kontrolüm vardı tedavimin başında taslak olarak 5-6 yumurta vardı şimdi:52: yaklaşık 8 tane civarında:52: yani ilaçlara iyi cevap vermişler çarşamba opu var bana duacı olurmusunuz dualarınıza çoook ihtiyacım var sizleri çook öpüyorum.......

hayırlı olsun canım. İnşallah hayırlı, sağlıklı sonuçlar alırız hepimiz, tüm isteyenler..

bugün transferim oldu kıslaaaarrrr:18::18::18::18::18::18::18::18:

Back