tüp bebkle hamile kalan arkadaşlar takiplerinizi nerde yaptırıyorsunuz..tedavi gördüğünüz merkezdemi devam ediiyorsunuz yoksa başka bir doktaramı yaptırıyorsunuz..
benimde cmt transferim yapıldı umut'ta, bugün 3.günümmmmm :18:
Selamlar Bugün transferden sonraki 12. günüm test sonucum 26.49 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptıracağım.Daha sevinmek için erken.
merhaba arkadaşlar..
benimde 2. denemem olacak inş.
bugün başladım iğnelerime.
bişey sormak istiyorum bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
devlet hastanesinde yaptırıp ta doktor ilgileniyor diye ayrı bi para ödeyen varmı?
kafam karıştı.:S devlette yaptırıcaz raporda çıkartmak üzereyiz ilaçlar 500 tl tuttu hastaneye de 400 küsür bişey ödenecek
hemşire dedi sizle ilgilenen doktorda alır para eşimde 300 500 alır falan deyince güldü 1 milyar dan aşağı almaz diye.
böyle bi ödeme yapan varmı? haberim yoktu şaşırdım.
canım biliyorum ilaçların hepsi 500 tl tuttu indirimli haliyle raporumuzda var.
hastaneyede 460 tl para vericez.ama hemşire dedi alır diye espiri yapmadı ya ciddi ciddi söyledi alıyo diye.mail attım ama cevap verirlermi bilmiyorum.1000 tlde profamı vercez offf...yaa zaten derdimiz bize yetiyo bide bunlarla uğraşıyoruz tövbe tövbee..
Ankara tıp fakültesi hastanesi.başladık bakalım inş olur bu sefer.eklersin.sorunum uz sperm azlığı.CANIM HANGİ MERKEZDE TEDAVİ GÖRÜYORSUN
SENİDE LİSTEMİZE EKLEYELİM
hayatım ozaman sende özel bir hastanede sgk ile anlaşmalı olan yerde yaptır 1000tl doktora vereceğine özel hastane daha iyidir tabi.aynı şeyi bende daha önce duydum devlet hastanesinde galiba çapada olmuştu diye para istenmiş yani var böyle şeyler
Bebeğimin kap atışlarını duydummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Pıt pıt pıtttt
Pıt pıt pıtttt
Pıt pıt pıtttt
Pıt pıt pıtttt
ankara tıp fakültesi hastanesi.başladık bakalım inş olur bu sefer.eklersin.sorunum uz sperm azlığı.
Canım başladık artık eşim tedavideydi kaan aydos'ta o önerdi doktoru.geçen sefer özelde yaptırdık ama olmadı bide devleti deneyelim dedik.tabiki özel daha iyidir ama maddi imkanlar burayı gösteriyo.bakalım hayırlısı.
merhaba arkadaşlar bende tedaviye yeni başlayanlardanım listeye eklerseniz sevinirim
maşallahçok güzel bi duygudur eminim Sağlıklı bi hamilelik geçirmeni Yavrunu sağlıkla kucağına almanı dilerimm
Darısı bana inşallah1 martta bende allahın izniyle miniğimin kalp atışlarını duyarım inşallah..
hayırlı olsun canım allahım tamamına erdirsin bize çok dua et
ne mutlu sanaDarısı başımıza inşallahhh
Pıt pıt pıtttt
slm arkadaslar araniza yeni katilanlardanim 8 subat yumurta toplama islemi yapildi 11 subat transferim yapildi 3. gun 8 hucreli 2 embriyo transfer edildi cok zor gecen bekleme suresini bitirdik cok sukur ilk denememde hamileyim 11. gun 73 cikti degerim 13. gun yani bugun 242 cikti allah isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.Biz aksarayda yasiyoruz ama burda iyi bir merkez bulunmadigi icin kayseri acibademde yaptirdik doktorum turgut aydin sagolsun sevindirdi bizi basarili bir hastane tavsiye edebilirim herkese
canım benim elimde sadece 1adet var (önceki tedavimden kalan) istersen göndereyim birde özelden msj hakkım yok sen bana adresini gönder kargo yapayım.kızlar bana acil 12 tane preglin lazım dünden beri aramadığımız eczane depo kalmadı ne olur bana yardımcı olun............................. özelime msj atarsanız sevinirim
Hayırlı günler herkese
Tedavimiz başladı çok şükür iğnelerimde buıgün üçüncü günüm.
Gonal f 150 mg vuruluyorum.
Yarın kontrolüm var inşallah herşey yolunda gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?