Kızlarr Benim ilki negatif çıkmıştı.Doktor 2,3 ay sonra dedi.
Maddi anlamda malesef şuan mümkün değil,bende devlete gidiyim diyorum.
Fakat
1- Doktor bizi kale almazlar her işlemi bastan alırlar dedi
2-Transferde tanıştığım bayan.Burdan rapor alırsan eğer direk tüpe baslarsın çünkü ilki başarısız
Bilgisi olan varmı
Birde Flulemden haberi olan varmı?
edsinMerhaba Cananyaka...ben 4 şubatta adet oldum 6sında tedavim başladı.lucrine 6sında,menogona 7 sinde başladım...ctesi kontrole gittim daha yeni 3 tne yumurtam vardı.bugün de gideceğim bakalım ne olacak...ben de heyecanlı ve meraklıyım...
Kızlarr Benim ilki negatif çıkmıştı.Doktor 2,3 ay sonra dedi.
Fakat
2-Transferde tanıştığım bayan.Burdan rapor alırsan eğer direk tüpe baslarsın çünkü ilki başarısız
Bilgisi olan varmı
girmeye fırsat bulamadım ayy hemencik ilerlemiş, okumaya yetişemedim ya :))
yeni bebiş haberlerimizin hepsi hayırlı olsun. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eylesin, tamamına erdirsin inşallahhh
bende cumartesi bebişimin kalp atışlarını duydum. duydum duymasına ama hala inanamıyorum. o kadar tuhaf bişey ki.
rahim içi kanamalarım azalmış doktor 10 gün daha çok dikkat etmen gerekiyor dedi. elimden geldiğince dinlenmeye çalışıyorum. bu
arada mide bulantılarım hala devam ediyotabi bunada çook şükürrrr
yeni bebiş haberlerimizin hepsi hayırlı olsun. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eylesin, tamamına erdirsin inşallahhh
bende cumartesi bebişimin kalp atışlarını duydum. duydum duymasına ama hala inanamıyorum. o kadar tuhaf bişey ki.
rahim içi kanamalarım azalmış doktor 10 gün daha çok dikkat etmen gerekiyor dedi. elimden geldiğince dinlenmeye çalışıyorum. bu
arada mide bulantılarım hala devam ediyotabi bunada çook şükürrrr [/QUOT en erken ne zaman kese görünür bide bulantıların ne zmn başladı
ben medicalde yaptırdım canım oraya sormuştum bana söyledikleri "burada aşılama yapıldığına dair bir yazı verirsek devlet kabul eder ve baştan aynı işlemleri yaptırmaz" mantıklı olanda o zaten. sen gittiğin hastaneden böyle bir yazı iste istersen
tüpbebek yaptıgına dair belgeyi götür ben öle yaptım yaşn tutuyorsa sorun olmaz brz araştırma yaparlar neden olmaıgına dair oda iyi bişey yani
turkuaz111 iyiakşamlar aldınmı sonucunu canım
canım ben devlette yaptırıyorum belli koşullar var. 2 aşılama raporu, rahim filmi, hormon tahlillerin ve eşinin sperm tahlili. en az 3 senelik evli olman lazım ve eşinin en az 5 sene lik sosyal güvencesi primi ödenmiş olması. ama bazı konularda değişik olabiliomuş sorarsın mesela yumurta rezervi azlığı gibi bilemiorum. ama denememektense devlette yaptır derim şans şans yani..Kızlarr Benim ilki negatif çıkmıştı.Doktor 2,3 ay sonra dedi.
Fakat
Bilgisi olan varmı
gecem gözün aydin kalp atisinida duymussun kac haftalik oldu seninki? bende simdi doktordan geldim titreyerek dua ederek gittim sevincle geri döndüm ilk defa hareket ettigin gördüm hatta ultrason resmindede eli kafasinda bu coook güzel bir duygu Rabbim herkese nasip etsin insallah sag salim aliriz bebislerimizi kucagimiza
canım Maşallah işte değerin katlanarak artıobenim gibi olan varmı aranızda korkuyorum 9gün deger 140 12.gün deger 160 14gin deger 880 bişey anlamadım ben doktorda bişey demedi korkumda çok 3 denememdi
Ben konuşup tüp bebek başarısızlığımı sunmayı düşünüyorum çünkü bende sadece 1 Aşılama var.
Yumurta rezervimde azalma olunca başka denemedim aşılama.
canlarım sonuç tam tahmin ettiğm gibi negatif...hayatın zindan olacağını düşünüyodum ama atlattım bile çok şükür.c.tesi sonucu öğrendik...sonrada başbaşa verip 1 saat ağladık sonrada başımızı alıp kaçtık 2 günlüğüne.....herşeyin hayırlısı.inanıyorum çok çabuk gelicek benm nazlı bebeişim....
turkuaz haberini bekliyorum şekerim.hep dua ettm ..aklımdasın kuzum:)
canım geçmiş olsun ama aynı kaderi paylaşıcağız galiba bugün 9. günüm test yaptırdım veeeeeeee 2.79 yani kocaman negatif böyle olupta değeri artan varmıdır acaba?????
turkuaz aklım sende kaldı. İNŞALLAH güzel hbrlerle gelirsin canım.
canlarım sonuç tam tahmin ettiğm gibi negatif...hayatın zindan olacağını düşünüyodum ama atlattım bile çok şükür.c.tesi sonucu öğrendik...sonrada başbaşa verip 1 saat ağladık sonrada başımızı alıp kaçtık 2 günlüğüne.....herşeyin hayırlısı.inanıyorum çok çabuk gelicek benm nazlı bebeişim....
turkuaz haberini bekliyorum şekerim.hep dua ettm ..aklımdasın kuzum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?