2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

ben medicalde yaptırdım canım oraya sormuştum bana söyledikleri "burada aşılama yapıldığına dair bir yazı verirsek devlet kabul eder ve baştan aynı işlemleri yaptırmaz" mantıklı olanda o zaten. sen gittiğin hastaneden böyle bir yazı iste istersen

edsin
bnde gonal f ile başladım,3 gündür gonal f ile birlikte orgalutran da yapıyorum. bidahaki kontrolüm de çarşamba bakalım yumurtalar ne kadar gelişicek? sen hangi merkezdesin?

tüpbebek yaptıgına dair belgeyi götür ben öle yaptım yaşn tutuyorsa sorun olmaz brz araştırma yaparlar neden olmaıgına dair oda iyi bişey yani

gecem gözün aydin kalp atisinida duymussun kac haftalik oldu seninki? bende simdi doktordan geldim titreyerek dua ederek gittim sevincle geri döndüm ilk defa hareket ettigin gördüm hatta ultrason resmindede eli kafasinda bu coook güzel bir duygu Rabbim herkese nasip etsin insallah sag salim aliriz bebislerimizi kucagimiza

benim gibi olan varmı aranızda korkuyorum 9gün deger 140 12.gün deger 160 14gin deger 880 bişey anlamadım ben doktorda bişey demedi korkumda çok 3 denememdi

Son düzenleme:

gözün aydin canim, ahh birde ben keseyi görsem rahatlicam :) transferden kacinci günde kese gözüküyor?

Ben konuşup tüp bebek başarısızlığımı sunmayı düşünüyorum çünkü bende sadece 1 Aşılama var.
Yumurta rezervimde azalma olunca başka denemedim aşılama.

canım ben devlette yaptırıyorum belli koşullar var. 2 aşılama raporu, rahim filmi, hormon tahlillerin ve eşinin sperm tahlili. en az 3 senelik evli olman lazım ve eşinin en az 5 sene lik sosyal güvencesi primi ödenmiş olması. ama bazı konularda değişik olabiliomuş sorarsın mesela yumurta rezervi azlığı gibi bilemiorum. ama denememektense devlette yaptır derim şans şans yani..

MAAAAŞALLLAHHHHH. Allahım bizede hayırlıca yaşat bu güzel duyguyu. tebrikler kızlar bidahaki sefere bebişinize bakarken bizler içinde dua edintebrikleeer sağlıklıca kucağınıza alıp büyütün İnşallah. ben de bebişimi görmek istiorummmmmm:84: :)))
benim gibi olan varmı aranızda korkuyorum 9gün deger 140 12.gün deger 160 14gin deger 880 bişey anlamadım ben doktorda bişey demedi korkumda çok 3 denememdi
canım Maşallah işte değerin katlanarak artıo korkma mutlu ol kahkaha at

canlarım sonuç tam tahmin ettiğm gibi negatif...hayatın zindan olacağını düşünüyodum ama atlattım bile çok şükür.c.tesi sonucu öğrendik...sonrada başbaşa verip 1 saat ağladık sonrada başımızı alıp kaçtık 2 günlüğüne.....herşeyin hayırlısı.inanıyorum çok çabuk gelicek benm nazlı bebeişim....

turkuaz haberini bekliyorum şekerim.hep dua ettm ..aklımdasın kuzum:)

canım geçmiş olsun ama aynı kaderi paylaşıcağız galiba bugün 9. günüm test yaptırdım veeeeeeee 2.79 yani kocaman negatif böyle olupta değeri artan varmıdır acaba?????

canım geçmiş olsun ama aynı kaderi paylaşıcağız galiba bugün 9. günüm test yaptırdım veeeeeeee 2.79 yani kocaman negatif böyle olupta değeri artan varmıdır acaba?????

canm benm 10. gündü 1.29 çıktı.merkezi aradım illa bugün tekrar yaptır dediler sonuç aynı...ama 12. güne kadar değerler değişebiliyormuş tatlım.inşallah sende o şanslı grupta olursun.inan ben ilk günden beri hissetmiştim...o yüzdende hazırlamıştım kendimi.ama aşkım çok üzüldü

turkuaz aklım sende kaldı. İNŞALLAH güzel hbrlerle gelirsin canım.

maalesef iyi haber yok,değerim 17 çıktı,kimyasal gebelik yaşamışım,dr ilaçları bırakmamı söyledi,ne zor ya rabbim,aynı durumu 2. kez yaşıyorum,daha ne kadar daha yaşayacağım allahım?anne olmayı hak etmiyor muyum ben?kızlar inşallah herkes pozitif sonuç alır,böylesi daha da zormuş,o kadar umutlanmıştım ki,nerdeyse kesin gözüyle bakıyordum,keşke direkt negatif çıksaydı,allahım sabır versin,bane ve benim gibi olan herkese....

merhaba flufem,tüm umutlarım gitti,sonuç 17 çıktı,kimyasal gebelik yaşamışım,çok üzgünüm,sabretmek ne kadar zor.........bu 2. denememdi,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…