maalesef iyi haber yok,değerim 17 çıktı,kimyasal gebelik yaşamışım,dr ilaçları bırakmamı söyledi,ne zor ya rabbim,aynı durumu 2. kez yaşıyorum,daha ne kadar daha yaşayacağım allahım?anne olmayı hak etmiyor muyum ben?kızlar inşallah herkes pozitif sonuç alır,böylesi daha da zormuş,o kadar umutlanmıştım ki,nerdeyse kesin gözüyle bakıyordum,keşke direkt negatif çıksaydı,allahım sabır versin,bane ve benim gibi olan herkese....
merhaba flufem,tüm umutlarım gitti,sonuç 17 çıktı,kimyasal gebelik yaşamışım,çok üzgünüm,sabretmek ne kadar zor.........bu 2. denememdi,
canım benim geçmiş olsun...lütfen kendini çok üzme inan biz yine de şanslıyız.bebişimiz de gelicek günü geldiğinde.allah sana ve eşine sağlık versin...
merhaba flufem,tüm umutlarım gitti,sonuç 17 çıktı,kimyasal gebelik yaşamışım,çok üzgünüm,sabretmek ne kadar zor.........bu 2. denememdi,
canım çok üzüldüm sizinle ilk günden beri konuştuk flufemide senide okuyunca üzüldüm ne desem boş benimde durumum içaçıcı değil 9. gün değerim 2.79 çıktı hayırlı değilmiş diyorum ne diyeyim
canım çok üzüldüm sizinle ilk günden beri konuştuk flufemide senide okuyunca üzüldüm ne desem boş benimde durumum içaçıcı değil 9. gün değerim 2.79 çıktı hayırlı değilmiş diyorum ne diyeyim
gecem gözün aydin kalp atisinida duymussun kac haftalik oldu seninki? bende simdi doktordan geldim titreyerek dua ederek gittim sevincle geri döndüm ilk defa hareket ettigin gördüm hatta ultrason resmindede eli kafasinda bu coook güzel bir duygu Rabbim herkese nasip etsin insallah sag salim aliriz bebislerimizi kucagimiza
girmeye fırsat bulamadım ayy hemencik ilerlemiş, okumaya yetişemedim ya :))
yeni bebiş haberlerimizin hepsi hayırlı olsun. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eylesin, tamamına erdirsin inşallahhh
bende cumartesi bebişimin kalp atışlarını duydum. duydum duymasına ama hala inanamıyorum. o kadar tuhaf bişey ki.
rahim içi kanamalarım azalmış doktor 10 gün daha çok dikkat etmen gerekiyor dedi. elimden geldiğince dinlenmeye çalışıyorum. bu
arada mide bulantılarım hala devam ediyotabi bunada çook şükürrrr [/QUOT en erken ne zaman kese görünür bide bulantıların ne zmn başladı
canım ben transferin 11. günü testimi yaptım. 10 gün sonrada ultroson için gittim gördük şükür kesemizi :) benim şimdi 7 haftalık oldu 5. hafta mide bulantılarım başlamıştı.
gözün aydin canim, ahh birde ben keseyi görsem rahatlicam :) transferden kacinci günde kese gözüküyor?
sağolasın canım, darısı başına inşştransferden 12-15 gün sonra doktor gel demişti ama ben dayanamadım 10 gün sonra gittim. iyikide gitmişim gördük keseyi
canlarım sonuç tam tahmin ettiğm gibi negatif...hayatın zindan olacağını düşünüyodum ama atlattım bile çok şükür.c.tesi sonucu öğrendik...sonrada başbaşa verip 1 saat ağladık sonrada başımızı alıp kaçtık 2 günlüğüne.....herşeyin hayırlısı.inanıyorum çok çabuk gelicek benm nazlı bebeişim....
turkuaz haberini bekliyorum şekerim.hep dua ettm ..aklımdasın kuzum:)
çok geçmiş olsun canım. Allah sabrını veriyor demek ki. mutlaka bunda da bir hayır vardır. Rabbim size sağlık, sıhhat versin inşallah
canım maşallah sen elini falan da görmüşsün, darısı başımızaa :)) benim ki 7+2 oldu teyzesisenin ne kadar olduda elini falan görebildin? aminn canım inşş Rabbim cümlemize sağlıcakla, hayırlısıyla nasip eylesin.
benimki carsamba 12 haftalik oluyo evet gercekten cok güzel okadar hareketliki ultrason resminde bulanik duruyor elinide kafasina koymus cok belli kardeslerim resmi görünce bu bitlenmis kasiniyo galiba dediler insallah yakinda sende göreceksin cok güzel simdi kimildadigini hissetcem günü bekliyorum acaba o nasil bi duygu ilk gebelikte hemen anlayamazmis insan insallah bütün güzelliklerini yasar ve bebisimize kavusuruz
hayırlı akşamlar arkadaşlar bende bugün aldım sonucumu
ALLAH ın izniyle hamileyim....:)
maalesef iyi haber yok,değerim 17 çıktı,kimyasal gebelik yaşamışım,dr ilaçları bırakmamı söyledi,ne zor ya rabbim,aynı durumu 2. kez yaşıyorum,daha ne kadar daha yaşayacağım allahım?anne olmayı hak etmiyor muyum ben?kızlar inşallah herkes pozitif sonuç alır,böylesi daha da zormuş,o kadar umutlanmıştım ki,nerdeyse kesin gözüyle bakıyordum,keşke direkt negatif çıksaydı,allahım sabır versin,bane ve benim gibi olan herkese....
canımm ben de 2 kez yaşadım kimyasal gebelik anlıyorum seni ne desem bilemiyorum ama rabbim sağlıkla, hayırla versin ben düşükle ilgilli olabilecek tüm testleri yaptırdım. yaptır canım devlette. ama Allahım kısmet ederse ol derse oluyor. sakın yılma. Rabbim sağlıkla, hayırla nasip etsin..maalesef iyi haber yok,değerim 17 çıktı,kimyasal gebelik yaşamışım,dr ilaçları bırakmamı söyledi,ne zor ya rabbim,aynı durumu 2. kez yaşıyorum,daha ne kadar daha yaşayacağım allahım?anne olmayı hak etmiyor muyum ben?kızlar inşallah herkes pozitif sonuç alır,böylesi daha da zormuş,o kadar umutlanmıştım ki,nerdeyse kesin gözüyle bakıyordum,keşke direkt negatif çıksaydı,allahım sabır versin,bane ve benim gibi olan herkese....
onlar üzülünce üzüntümüz dahada katllanıyor.canm benm 10. gündü 1.29 çıktı.merkezi aradım illa bugün tekrar yaptır dediler sonuç aynı...ama 12. güne kadar değerler değişebiliyormuş tatlım.inşallah sende o şanslı grupta olursun.inan ben ilk günden beri hissetmiştim...o yüzdende hazırlamıştım kendimi.ama aşkım çok üzüldü
canım yanlış hatırlamıosam durunun 9.gün negatifti. Allah büyük ama stres yapma kendini kardelencim. Allah yardımcın olsun..benim 9. günümdü kan testi yaptırdım 2.79 çıktı asıl test günüm perşembe günü o güne kadar yükselirmi dersiniz durulifen nasıl çıktı yükseldi hatırlayan varmı nasıl olmuştu yardımcı olursanız sevinirim
Canım MAŞALLAH. Allah sağlıkla, hayırla kucağına aldırsın. değerin kaç çıktı kanda? bizlere de dua et canım..hayırlı akşamlar arkadaşlar bende bugün aldım sonucumu
ALLAH ın izniyle hamileyim....:)
ben adetin 21. günü histereskopi yapılıo biliorum. adetliyken duymadım. ama doktoruna ii ce sor. içime sinmiyor ben böyle biliorum açıklayın lütfen de bence..kizlar yarin histereskopi olucam saat 11.30da ama ben suanda adetimin 4üncü günündeyim yarin 5inci günü oluyor yarin,ama halen kanamam var doktora sordum böyle histereskopi yapila biliyormu kanamam hala var diye bir sorun olmaz dedi sizce bu normalmi bu sekilde ameliyata girmek ben almanyada yasiyorum.... :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?