arkadaşlar moralim çok bozuk
dün akşam lekelenme şeklinde kanamam geldi
transferden sonraki 9. Günümdü
ne yapmalıyımmm
yardımcı olurmusunuz
lütfennnnnnnnnnnnnn
canıııım,inşalllaaah,bende burdaki bütü arkadaşlara sürekli dua ediyorum,bana da siz böyle yazınca çok duygulanıyorum inan,rabbim dualarımızı kabul etsin,birbirimizi hiç tanımıyoruz belki ama hepimiz dualarla buluşuyoruz,çok güzel bir şey....
umarım ikimizde akşama güzel haberlerle geliriz....
İNŞALLAH CANIM
neldelin merhaba ben de siteye yeni katılanlardanım... Gerçi yazdıklarıma arkadaşlar hiç cevap vermedi ama olsun...beni de listeye ekelyebilirsin.6 şubatta tedaviye başladım...
NELDELİN MERHABA BEN DE SİTEYE YENİ KATILANLARDANIM... Gerçi yazdıklarıma arkadaşlar hiç cevap vermedi ama olsun...beni de listeye ekelyebilirsin.6 şubatta tedaviye başladım...
rabbim herkese hayırlısını nasip etsin senin de sonucuna az kalmış inşallah bu defa bebeğine kavuşacaksın hayırlı haberlerini bekliyorum dualarım seninle...
arkadaşlar moralim çok bozuk
dün akşam lekelenme şeklinde kanamam geldi
transferden sonraki 9. günümdü
ne yapmalıyımmm
yardımcı olurmusunuz
lütfennnnnnnnnnnnnn
amin canım,rabbim hepimize hayırlı,sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip etsin,çok güzel yazmışsın,öyle olabilir mi?biz bilemiyoruz ama her işte bir hayır vardır elbette.....sen hangi aşamadasın canım?
nonay yanıtın için teşekkür ederim
peki tedavi öncesi eşin bişeyler kullandı mı vitamin filan
biz epey kullandık ama bakalım ne işe yaramış
kalçadan iğneleri hangi saatlerde vurduruyorsun
bide tüp bebek tedavisine başlamadan her bayana mutlaka laparaskopi yada histereskopi yapıyolar mı...
NELDELİN MERHABA BEN DE SİTEYE YENİ KATILANLARDANIM... Gerçi yazdıklarıma arkadaşlar hiç cevap vermedi ama olsun...beni de listeye ekelyebilirsin.6 şubatta tedaviye başladım...
demasalcım canım ne güzel derdimi anlaman..
1.5 seneden beri uğraşıyoruz...
bu cumartesi eşimin sperm testi var bakalım ne alemde bizim spermler
sen nerde yaptırmayı düşünüyorsun
ben konya eurofertilde
çok heyecanlanıyorum bi o kadarda mutluyum şu 35 yaş sınırı olmasaydı belkide ikizlerimiz olacaktı
diyorumki belki aşılamaya uygun spermler vardır bu son testte
aşılama oluruz ve ikizimiz olur sağlıklı sıhhatli
ama herşeyin hayırlısı inan o kadar yoruldumki çevremdekilerin bebek muhabbeti yapmasından iğnelemelerinden
allah hepimize yardım etsin
siz şimdi ek vitamin kullanıyormusunuz benim eşim keçiboynuzu kürü kullandı
tedavi başlayana kadarda havuç kürü kullanacak belki bi işe yarar
ben ibrahim saraçoğlunu aramıştım morfolojiyi iyileştirmez isem tüp bebeğinde olumsuzlukla sonuçlanacağını söylemişti
canım bilgilerini yazarsan tabiki senide listemize eklerimmmm
ben uzun zamandır üyeyim fakat pek paylaşımlarda bulunamadım
5. tüp bebek denememi yaptım, hayırlısıyla yarın teste gideceğim, prof dr. teksen çamlıbel jinemed hastanesinde denedim. teksen hocanın güler yüzü rahatlığı bana çok güven verdi. ilk defa bu kadar huzurlu ve mutlu bir deneme geçirdim. umarım olumlu sonucunuda yarın alırım diye ümid ediyorum. dualarını eksik etmeyin....
edsin merhaba bende yeni katıldım bu foruma bnm de adet günüm 6 şubattı bnde 7sinde başladım iğnelere bugünkü kontrolde herşeyin yolunda gittiğini öğrendim şu ana kadar 15 tane yumurtam olmuş muhtemelen cuma yada ctesi toplama işlemi olur dediler. bnde çok heycanlı ve meraklıyım. seninlede tedavimiz aynı başlamış sayılır burdan süreci paylaşalım birlikte sen nerde yaşıyosun tedavin nerde yaptırıyosun cnm?
merhabalar hoşgeldin aramıza...
geriye dönük bakmaya çalıştım ama göremedim canım,hangi aşamadasın?merkez neresi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?