kızlar selam.
ben bu gün itibariyle 6+5 günlük hamileyim.5+3 te keseyi gördük. ama kalp atışı için erkenmiş. ben çok korkuyorum.Yarın kalp atışını görmeye gidicez. Çok korkuyorum. Çok stresli bir dönem geçirdim hayatımın başka bir alanı yüzünden. sanki bebeğimin kalp atışını duyamayacakmışım gibi bir endişeye kapılıyorum
ayrıca belirtimde yok hiçbunlar normalmi..
vakit geçmek bilmiyor..
Selam arkadaşlar, benim bugün 8.günum kahverengi lekelenme tarzinda biraz akintim oldu cok azda kanamam var normalmi bunlarin olmasi.:18:
keseyi görmüşsün ya inş kalbinin sesinide duyarsın cnm rahatol
Selam arkadaşlar, benim bugün 8.günum kahverengi lekelenme tarzinda biraz akintim oldu cok azda kanamam var normalmi bunlarin olmasi.:18:
canım benim 9.günde 2 damla kanamam takibindede 4 gün süren lekelenmem olmuştu ve pozitif sonuç aldım.tutunma kanaması olabiliyor bunlar
biraz önce fakina vardim acik kahverengi gibi bi akinti cok az kan simdi lekenme gibi oldu. persembe gunu bi gelse off off beklemek cok zor. hayirlisi olsun insallah.
kanamam var diye dr umu aradığımda hemen test yap dedi. ama ben yapmadım.sadece istirahat ettim.progestanımı kullanıp yattım hep.10.günde kan testimi yaptım ki 2.günde yani tam test gününde yaptığımda 48 saat geçmiş olsun. sanada tavsiyem 10. güne kadar istrahat et.10günde kanda baktır.
ama genelde bu test gününden önce gelen lekeler tutunmaya işaret edebiliyor.
hayatım ben şahsen merkez değiştirmeni öneririm yeni merkez yeni yüzler yeni unutlar demek bence zaten iki defa negatif almışsın sana bir açıklamada yapılmamış ben senin yerinde olsam bir daha onların yüzünü görmek istememarkadaslar biz de iki kez erdem de yaptırdık sonuc maalesef olumsuz bu ay sonu tekrar deneyeceğiz ne dersiniz erdem e devam edelim mi?yoksa başka hastane mi bakalım?yorumlarınızı tecrubelerinizi yazarsanız sevinirim
kızlar 12gün degerim 160 çıkmıştı 13gün yani bugun 716 çıktı şimdi ne demek bu doktorumuzu aradak sorduk bi gzl fırcaladı
hayatım ben şahsen merkez değiştirmeni öneririm yeni merkez yeni yüzler yeni unutlar demek bence zaten iki defa negatif almışsın sana bir açıklamada yapılmamış ben senin yerinde olsam bir daha onların yüzünü görmek istemem
hayatım hiç korkma değerin yükselmesi gayet normal belkide embriyon ikiye bölündü ondan bu kadar yükseldi ama doktorunun fırça atmasına sinir oldum 24saat arayabilirsiniz diyorlar yalan aradığında hiçte 24saat ulaşamıyorsun kesinlikle ama yapmışsın değerinde gayet güzel daha ne istiyorki
cnm inş iyidir dış gebelik aklıma geldi doktora sorduk oda size ben yaptırınmı dedim demiş bagırmış cagırmış kapamış insan bagıracagına bişey söler
slm kızlar 13 gündür girememeştim annemde kaldım ve bugun tahkil yaptırdım allahın izniyle hamileyimmmm ve çok mutluyum allahım tüm dileyen arkadaşlara nasip etsin transferden sonra 11. günün ve sonuç 81 inşanllah düzenli aartar cümlemizin emekleri boşa çıkmasın....
bana yardımcı olacak varmı
Kardelenst benimde aynı. mide bulantım pek yok ama göğüslerim cok ağrıyokasıklarımda batma hissi cok. bnde adet olacakmisim gibi hissediyorum. test günümuz ayni gündü sanırım. insallah ALLAHIN izniyle hayirli sonuclar alırız.
SELAM arkadaslar bir kac gündür giremedim, tebrikleriniz icin sagolun, simdi saliyi bekliyorum degerler katlanacakmi bakalim, sonra keseyi görecekmiyiz hayirlisiylan, cok sogukkanlilikla bekliyorum :)
yeni tedaviye baslayanlara hayirlisi olsun insallah
hayirli ugurlu olsun canim, tekrar ne zaman baktiracaksin degerine? benimde transferden sonra 10. gün 77 di, simdi sali gününde tekrar baktircam, insallah katlanir degerler
kafaya takilacak hic birsey yok canim, insallah hamilesindir bekle gör :)
turkuaz111 iyiakşamlar aldınmı sonucunu canım
merhaba canım,cuma kan testi yaptırdım,28 çıktı,neye uğradığımı şaşırdım,dr yarın yeniden yaptırmamı söyledi ama bilmiyorum,ve çok tedirginim
yarın seninle durumumuz netleşecek,inşallah değerim yükselir,seninde sonucun güzel çıkar inşallah....
flufem den ses yok,çok merak ettim,sen nasılsın?
kaçıncı gün sonucun bence hamilesin liste kopyalamıştım ya oraya göre ben karmakarışığım asıl test günüm perşembe umutsuzum yerleşme lekesi olmadı sende oldumu yarın transfer hariç 9. günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?