• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

Merhaba, kızlar!
Beni de listeye ekleyin lütfen!
28 yaşındayım, bu bizim 5ci deneme olacak, Antalya Tüp Bebekte yaptıracağız, tedavim başlandı ve şubatın sonunda transfer olacak. Bizde sperm problemi var . Ama bu sefer her şey güzel olacağına inanıyorum inşallah!!

Merhaba, kızlar!
28 yaşındayım, bu bizim 5ci deneme olacak, Antalya Tüp Bebekte yaptıracağız, tedavim başlandı ve şubatın sonunda transfer olacak. Bizde sperm problemi var . Ama bu sefer her şey güzel olacağına inanıyorum inşallah!!

Canım Allah hayırla sağlıkla mutlu sonuca ulaştırsın seni ve bizleri.Amin..

Kızlar bu gece cuma gecesi ne olur hamile kalanlar bizler için bir tanede olsa lütfen bir hayır duası edin..

Beklemek çok zor çook

Canım benim de 5.gün embriyosu 1.kalite 2 tane tranfer yapldı..bende ne adet belirtisi ne başka birşey var..Nasıl diyeyim kullandığımız jel varya vajinal olan bu sabah çamaşırımda yine o jelle birlikte gelen koyu kahverengi akıntı olmuştu..biliyorsun yazdım ben 7.gün gidip kan testi yaptım kocaman 0 çıktı

cnm inş pozitif sonuç alırsın:( ne zaman düşünüyosun tekrar yaptırmayı?
ben doktoruma 2 embriyo transferi iin ısrar ettm ama kabul etmedi...benden ççok umutluymş :( ben hiç öle hissetmiyorum ama.hayırlısı.cumartesi öğlen yaptırıcam.inşallah olumlu sonuçlanır amin...

Merhaba, kızlar!

hayırlı olsun...maşallah ne kadar pozitifsin.inş sonucunda öle olur:))

herkese selamlar. benim bugün trasferim var . ayın21 inde bete hcg yaptırıcam .inşallah bu sefer yüzümüz güler hayırlısyla. bu benim 5. denemem kızlar

Allah yardımcın olsun canım, inş hayırlı sonuçlar alırsın..
hiç belirtim yok çıldırıcam,Allahım sabır ver şubat 12 test günüm,transferim 31 0caktaydı...kullandığım jelden olsa gerek bu sabah kahverengi akıntım olmuş yine tabi akşam koyduğum jelle karışık...kızlar hiç belirtim yok,bir de dün bütün gün başım ağrıdı,regli olmadan önce hep ağrır,korkuyorum..

Ben daha önce burada okumuştum o jelle birlikte akıntısı olanları lekelenme yaşayanları falan..
bir de kendini çok şartlandırma lütfen..herkese belirti olacak diye bişiy yok..bazen okuyoruz 1 aylık hamile olup da hiç belirtisi olmayanları ve tamemen tesadüf öğrenenleri..
lütfen olumsuzlukları düşünüp de üstüne çekme..

Merhaba, kızlar!

tedavin hayırlı olsun canım..

cnm inş pozitif sonuç alırsın:( ne zaman düşünüyosun tekrar yaptırmayı?
ben doktoruma 2 embriyo transferi iin ısrar ettm ama kabul etmedi...benden ççok umutluymş :( ben hiç öle hissetmiyorum ama.hayırlısı.cumartesi öğlen yaptırıcam.inşallah olumlu sonuçlanır amin.

Canım bende cumartesi günü yaptıracam.Flufem dr un kimdi canım,benim ki sorma gereği bile duymadı 2 tane transfer edecem dedi.benim tüplerim ve sağ yumurtam yok bir de endometroizis hastasıyım belki ondan sormadı.

evet cnm.belkide o sebepledir...ben hatayda oturuyorum.mersin tüp bebekte necip beye yaptırdım...
biz daha önce hiç tedavi görmedik.bu ilk inşallah rabbim yormadan verir bebişimizi ve dileyen herkese inş...

Son düzenleme:
evet cnm.belkide o sebepledir...ben hatayda oturuyorum.mersin tüp bebekte necip beye yaptırdım...
biz daha önce hiç tedavi görmedik.bu ilk inşallah rabbim yormadan verir bebişimizi ve dileyen herkese inş...

Flufem biliyormusun yumurtalarımın toplandığı gün benimle aynı odada 4.denemesini yapan bir bayan vardı yaşı 37 idi memorial de oldu işlemlerimiz..İnan depresyonun diplerindeydi eşi de öğretmendi,hani insan az çok anlar karşısındaki insanı depresyon ilacı falan kullanıyormuş.Madden de çokmüşler yazık inan kendimi unuttum ona çok dua ettim ve asla sonuç ne olursa olsun depresyon ilacı kullanmamasını söyledim,ben sigara kullanıyorum (kendimden utanıyorum) Allaha yaslan gerisini boşver dedim,yumurtalar toplandı ben hemen ayaklandım narkozda almıştım gittim yastığını falan düzelttim ağlama etme dedim yazık resmen ağlama krizi tutmuş kızcağızı..Neyse 2 embriyo transferi yapıldı 3.gün embriyoları dün gece karı koca beni aramışlar tlf akşamları bakmıyorum sabah aradım ve 4 denemeden sonra ilk kez hamile kalmış 12.gün değeri 112 çıkmış(maşallah sübhanallah) nasıl mutlu kimseye haber vermeden beni aramışlar inan çok çok mutlu oldum.Rabbim başkaları için ettiğimiz duaları daha çabuk kabul edermiş.Buradan birbirimize dua ediyoruz bilemiyoruz ki hangimizin Yüce Yaratan katında duaları kabul olur.Ne kadar çok dua o kadar hayır ve mutlu sonuç..

Ayrıca ahdim var şehir dışında olupta istanbulda tedavi olacak ve kalacak yeri olmayan herkese kapım sonuna kadar açık başımın üstünde yerleri var.Zaten bizi bizden başka kimse anlayamaz inanın ailelerimiz bile anlamıyor.

Ayrıca ahdim var şehir dışında olupta istanbulda tedavi olacak ve kalacak yeri olmayan herkese kapım sonuna kadar açık başımın üstünde yerleri var.Zaten bizi bizden başka kimse anlayamaz inanın ailelerimiz bile anlamıyor.[/QUOTE]

ALLAH RAZI OLSUN ALLAHIM SANADA BİZEDE HAYIRLISINDAN NASİP ETSİN BENİMDE 3DENEMEM 2 GÜN KALDI SONUÇUMA ALLAHIM EMEKLERİMİZİ BOŞA GÖNDERMESİN

Flufem biliyormusun yumurtalarımın toplandığı gün benimle aynı odada 4.denemesini yapan bir bayan vardı yaşı 37 idi memorial de oldu işlemlerimiz..İnan depresyonun diplerindeydi eşi de öğretmendi,hani insan az çok anlar karşısındaki insanı depresyon ilacı falan kullanıyormuş.Madden de çokmüşler yazık inan kendimi unuttum ona çok dua ettim ve asla sonuç ne olursa olsun depresyon ilacı kullanmamasını söyledim,ben sigara kullanıyorum (kendimden utanıyorum) Allaha yaslan gerisini boşver dedim,yumurtalar toplandı ben hemen ayaklandım narkozda almıştım gittim yastığını falan düzelttim ağlama etme dedim yazık resmen ağlama krizi tutmuş kızcağızı..Neyse 2 embriyo transferi yapıldı 3.gün embriyoları dün gece karı koca beni aramışlar tlf akşamları bakmıyorum sabah aradım ve 4 denemeden sonra ilk kez hamile kalmış 12.gün değeri 112 çıkmış(maşallah sübhanallah) nasıl mutlu kimseye haber vermeden beni aramışlar inan çok çok mutlu oldum.Rabbim başkaları için ettiğimiz duaları daha çabuk kabul edermiş.Buradan birbirimize dua ediyoruz bilemiyoruz ki hangimizin Yüce Yaratan katında duaları kabul olur.Ne kadar çok dua o kadar hayır ve mutlu sonuç..

Ayrıca ahdim var şehir dışında olupta istanbulda tedavi olacak ve kalacak yeri olmayan herkese kapım sonuna kadar açık başımın üstünde yerleri var.Zaten bizi bizden başka kimse anlayamaz inanın ailelerimiz bile anlamıyor.

ayyyy:(:( yazık ya... ama ne güzel sonu mutlu bitmiş:) cnm bu işe başlamadan önce bana çok kolay geliyodu.yaptırım olursa ne güzel olmazsa bidaha yaptırıım diyodum..
ama hiççç kolay deilmiş.8 yıllık eşim ki üni 2. sınıftan beri eşim:) seni tanıyamıyorum diyor.aslında zayıf bir insan deilim ama çok takıyorum kafama.her saniye:(

Son düzenleme:

ALLAH RAZI OLSUN ALLAHIM SANADA BİZEDE HAYIRLISINDAN NASİP ETSİN BENİMDE 3DENEMEM 2 GÜN KALDI SONUÇUMA ALLAHIM EMEKLERİMİZİ BOŞA GÖNDERMESİN[/QUOTE

canım sanırım seninde test günün c.tesi olacak flufem ve benimde c.tesi Allahım hayırlı haberler almayı vermeyi nasip et.amin

ayyyy:(:( yazık ya... ama ne güzel sonu mutlu bitmiş:) cnm bu işe başlamadan önce bana çok kolay geliyodu.yaptırım olursa ne güzel olmazsa bidaha yaptırıım diyodum..
ama hiççç kolay deilmiş.8 yıllık eşim ki üni 2. sınıftan beri eşim:) seni tanıyamıyorum diyor.aslında zayıf bir insan deilim ama çok takıyorum kafama.her saniye:(

flu çok zor çok...erkeklere kolay onların vücutlarına aldıkları hormon mormon birşey yok,gıçlarına iğne yedikleri yok,eczanelerin önünden geçerken ciğercinin önünde hamle bekleyen kedi gibi olmanın ne olduğundan haberleri yok...idrar testi yaparken büyüteç,kalın dipli cam bardak kullanıp 2.çizgiyi aradıkları yok.Kadınlar klubüne girip aksırdım acaba hamilelik belirtisi mi diye sordukları yok...Yine de Allah yanımızdan ayırmasın onları..amin

flu çok zor çok...erkeklere kolay onların vücutlarına aldıkları hormon mormon birşey yok,gıçlarına iğne yedikleri yok,eczanelerin önünden geçerken ciğercinin önünde hamle bekleyen kedi gibi olmanın ne olduğundan haberleri yok...idrar testi yaparken büyüteç,kalın dipli cam bardak kullanıp 2.çizgiyi aradıkları yok.Kadınlar klubüne girip aksırdım acaba hamilelik belirtisi mi diye sordukları yok...Yine de Allah yanımızdan ayırmasın onları..amin

aynen canım.gerçi benm ki genelde rahat bir insandır ama bu kadar da olunmasss ki:) onun rahatlığı beni daha çok geriyo...hayırlısı ile şu sonucu alsak artk.

ay canim ne güzel anlatmissin sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün emi

cnm sesnn adına çok üzüldüm...inan aynı şeyi yaşamaktan o kadar korkuyorumki. allah sabır ve hayır versin:(

Desteğin için çok teşekkürler.Cumartesi sonucu öğrendim.O ilk iki gün çok kötüydü ama şuan iyiyim.
Allaha şükürler olsun ki bana çok destek olan bir eşim var.Ben aslında daha çok eşim için düzeldim çünkü bana belli etmesede gece bir-iki kere ağladını fark ettim.
Umutsuz değilim ,ama 1-2 ay ara vericem ve bakalım yarın doktorum ne diycek.

Sakın korkma,ben 2 gece kabus gördüm(regli oluyordum) belki oda etkiledi. sen hep guzel şeyleri kur,plan yap,beynine hükmet,Çok guzel oluçak bana hamileyim diyiceksin.İnan :D

Desteğin için çok teşekkürler.Cumartesi sonucu öğrendim.O ilk iki gün çok kötüydü ama şuan iyiyim.
Allaha şükürler olsun ki bana çok destek olan bir eşim var.Ben aslında daha çok eşim için düzeldim çünkü bana belli etmesede gece bir-iki kere ağladını fark ettim.
Umutsuz değilim ,ama 1-2 ay ara vericem ve bakalım yarın doktorum ne diycek.

Sakın korkma,ben 2 gece kabus gördüm(regli oluyordum) belki oda etkiledi. sen hep guzel şeyleri kur,plan yap,beynine hükmet,Çok guzel oluçak bana hamileyim diyiceksin.İnan :D

canım benm seni o kadar iyi anlıyorum ki...allahım en kısa zamanda bebeğine kavuştursun seni...benmde c.tesi 10. günüm.test yapıcam ama ...inşallah yanlış hissediyorumdur.eşim sen ne desen tersi olur zaten diyor.elinden geleni yapıor hepimiz elimizden geleni yapıyoruz.rabbim inşallah ol der bizde tatlı tatlı anneler olurus inşşşşşşallah:)

Merhaba, kızlar!

İnanamıyorum,kendinle gurur duymalısın.Benim ilki Negatif çıktı ve ben 2.denemeye korkuyorum ve sen 5.ci deniyorsun.Tebrikler

canım benm seni o kadar iyi anlıyorum ki...allahım en kısa zamanda bebeğine kavuştursun seni...benmde c.tesi 10. günüm.test yapıcam ama ...inşallah yanlış hissediyorumdur.eşim sen ne desen tersi olur zaten diyor.elinden geleni yapıor hepimiz elimizden geleni yapıyoruz.rabbim inşallah ol der bizde tatlı tatlı anneler olurus inşşşşşşallah:)

Flufem ,diğer arkadaşlarla yazışmalarını okudum.Erkekler tabiki gayet rahat :) Bir odaya giriyor, oh guzel bir gösteri.Bitti.Biz süzgeçe döndük.Her yerim iğnelerden morardı ve ilaç deposuna döndük :)

Senden ricağım ne olur moralini yüksek tut ve o korkuyu atmaya çalış.Daha önce yazdığım gibi ben öncesinde de,sonrasında da stres oldum,kabus gördüm.Etkiliyormuş ve lütfen eğleneceğin ortamlara gir kafanı dağıt.

Pazartesi yaptırıcaksın sanırım ve sonuç ne olursa olsun moralini yüksek tut ve sonucuda yazarsan çok sevinirim.

Back