• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

Kocaman bir 0 sıfırmış..yani negatif..çok kötü oldum..sizce çok mu acele ettim transfer gününü saymazsak 7 sayarsak 8.gün...off offf

Allah büyük diyecek birşeyim yok,hayır olan ne ise o olsun..

canım biraz acele etmişsin bence. 12. gün testi tekrarla lütfen ve kendini üzme olurmu.

:((((((. canım ben bilmiorum ama 8. gün herkeste çıkmıyor heralde. topiğimizde negatifi görüp 2 gün sonra pozitif alan oldu. tecrübeli arkadaşlar daha ii cvp verebilir. eğer negatifesede yılma sakın. bu da bizim imtihanımız:25:

Sağol meleğim inşallah öyledir,dediğin doğru bu da bizim imtihanımız...İnşallah gün sayan arkadaşların hepsinin sonucu pozitif olur,amin

bir gün girmedim neler olmuş nelerrr :)))

:49::49::49: hayırlı haber alan arkadaşlarım, Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eylesin. sonuç bekleyenlerde inşş. bizim gibi hayırlı haberi alırlar. :emir_bebek:

ben de dün başka bir doktora gittim. bebek gelişmeye başlamış bence durumun fena değil dedi :21: beni çok halsiz ve rengimi solgun görünce kan ve idrar testi aldı. sabah yaptırdım öğlenden sonra da sonucunu alıp doktora göstericem. kendi doktorumdan da cumartesi için randevu aldım bakalım o ne diyecek mol gebelikten bahsedecek mi merak ediyorum.

şükür 6 haftalık oldu :) tüm gün süren mide bulantıları ve aşırı halsizlik var. diğer hamile arkadaşlarım var mı sizde de böyle şeyler?

Hdcemre google ı tarıyorum da 8.gün herkeste kana karışmıomuş. O yüzden 12. Gün diolarmış canım sakın sıkma canını 12. Gün yinele istirahat et kendini ve göbişini üzme

canım umarım erken sonuçtandır bu konuda hiçbir bilgim yok benimde ilk denemem ve 9 şubatı bekliyorum yinede duamda olucaksın RABBİM HERŞEYİN HAYIRLISINI NASİP ETSİN

Allah sana hayırlı haberler almayı nasip etsin ve bekleyen tüm arkadaşlara..Birbirimize dua etmekten başka ne yapabiliriz ki..Allah dualarımızı kabul etsin..amin

seda merhaba...benmde transfer günüyle beraber 7. günüm.ilk 6 gün çok sancım vardı kasıklarımda.ama bugün iyiyim.ayrıca şu yatma konusunda eşm ve annem çok baskı yaptılar ama ben ancak 2 gün yatabildim.2 akşamdırda kısa süreliğine arkadaşlarımla görüşüyorum.çok farklı duygular yaşıyorum:)bazen çooook mutlu bebişim benmle gibi hissediyorum.bazende sanki hiç olmıcakmış gibi...ammaa anlattım ya:)
sen naptın yatma konusunda?

Merhaba flufem...Senin transferde geçen çarşamba oldu sanırım.Ben sürekli yatmasamda evde oturup tv izliyerek geçiriyorum bu süreci.Çalışıyorum fakat transfer sonrası izin aldım.Bu sürecin stresini ister istemez çevredekilere de yansıtıyorum.Bu yuzden sonucu öğrendikten sonra işbaşı yapacağım.Geçen çarşambadan beri evden dışarı adım atmadım.:1:Sanrım bundan da içinde bulunduğum ruh hali belli oluyordur.Sonucu öğrenene kadar kimseyle görüşmek istemiyorum.Perşembe günü yakınımda bulunan bir hastaneye gidip kan testi yaptırmayı düşünüyorum.Sanırım eğer pozitifse değerde biraz artış olmaya başlamıştır.Cumarteside tüp bebek merkezine gidip yaptıracağım.

selam arkadaşlar
benim tarsferim cumartesi günü oldu ve heyecanla test günümü bekliyorum
sizlerden ricam
bana dua etmeniz...
herkesin ALLAH gönlüne göre versin...:)

Merhaba flufem...Senin transferde geçen çarşamba oldu sanırım.Ben sürekli yatmasamda evde oturup tv izliyerek geçiriyorum bu süreci.Çalışıyorum fakat transfer sonrası izin aldım.Bu sürecin stresini ister istemez çevredekilere de yansıtıyorum.Bu yuzden sonucu öğrendikten sonra işbaşı yapacağım.Geçen çarşambadan beri evden dışarı adım atmadım.:1:Sanrım bundan da içinde bulunduğum ruh hali belli oluyordur.Sonucu öğrenene kadar kimseyle görüşmek istemiyorum.Perşembe günü yakınımda bulunan bir hastaneye gidip kan testi yaptırmayı düşünüyorum.Sanırım eğer pozitifse değerde biraz artış olmaya başlamıştır.Cumarteside tüp bebek merkezine gidip yaptıracağım.

benimde çarşamba günü oldu cnm.5.gün emb. ve 1. kalite dedi dr um. ama rabbm kısmet ettiyse olur inş.
cnm perşembe erken deilmi ben cesaret edemem heralde ...bende c.tesi düşünüyorum...bide bnm bu gün sancınn yeri deişti.kasıklarımda deil resmen rahmmde bıçak batması gibi sancı hissediyorum.paranoyak olucam bu gidişlee:)

HDCEMRE :((( üzüldüm canım inşallahh arkadaşların dediği gibi erken yaptığın için yanılmışsındır ama değilsede allah sana sağlık versin tekrar yaptırırsın canımmmm

allahım hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallahhh:16:

kızlar kasık ağrılarına pregosteron sebep olabilir mi karmaşık duygulardayım bazen mercimeğim benimle bazende dünden beri su gibi akıntım var beni bıraktı diye düşünüyorum 4. günüm bugün benm gibi hisseden var mı?:5:

inşallahhh cnmmm:49::49::49::49::49::49::49::49:

güllümmmm zaman geçmiyor canım yaaaa cuma nesıl gelecek bilmiyorummmm

valla akşamları iş çıkışı eve gidiş yolunu değiştiriyorum eczanenin önünden gitmiyorum:9: yoksa dayanamayıp test alırım diye yapmak istemiyorum çünkü

gel cuma gelll

Back