arkadaşlarrrr ben çıkıyorummmmm hepiniz allaha emanet olunnnn bugün mubarek gün ve kandil hepinizin kandili mübarek olsunnn
rabbim bugün dualarımızı dileklerimizi kabul etsin inşallahhhhh
hamişlerr sağlıcakla kucaklarına bebeklerini alsınlarrrr
benim gibi sonuç bekleyen arkadaşlarımında allahım yüzlerini güldürsn pozitif sonucundan sonra sağlıcakla kucağımıza bebişlerimizi alalım inşallahhhh
Selam Arkadaslar ben normalde bu subatta dondurulmus iki tane embiryo transferi yapicam ama Tsh hormonum tüp bebege basladigimda yüksekti 5aydir ilac kullaniyorum ve 4 hafta önce 0.01e düstü doktorum ilaci bayagi azalti ve bugün kan testi yaptim yine düsük 0.07 doktorum birakmami söyledi ilaci ama 3hafta sonra transferim olacak böyle düsük olmasi iyi degil ve tsh hormonum düstükten sonrada bende yumurta gelisimi olmuyor yani iki aydir adet olamiyorum.siz böyle bir problem yasadinizmi yasadiysaniz lütfen bana yazarmisiniz yardiminiza ihtiyacim var
aminn canım ...bu mubarek günde ve saatlerde Allah dualarımızı kabul eylesin. Mevlam hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip eylesin.
kandilimiz mubarek olsun arkadaşlar, birbirimiz için dua etmeyi unutmayalım.
yeni hamişler MAAŞALLAH. çok tebrik ederimmm:)) Allah sonuç bekleyenlerede sabır cümle bebiş isteyenlere hayırla, sağlıkla versin ve büyüttürsün rabbim.. yrn mevlit kandili bol bol okuyalım kıslar. okuduklarımı aminletmeye girerim inşallahh.
bu arada başka bir sorum var endo kalınlığı tranfer öncesi kaç olmalı kızlar??
ve bu e 2 lerin kaç çıkması gerekio? nar suyu kalınlaştırıo diolar endoyu acaba transfer öncesi içsem mi kıslar??? bilginiz var mı? hepinize öpücüksss
bu mubarek günde ve saatlerde Allah dualarımızı kabul eylesin. Mevlam hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip eylesin.
kandilimiz mubarek olsun arkadaşlar, birbirimiz için dua etmeyi unutmayalım.
kimse soruma cvp vermemiş
Rabbim dualrımızı oruçlarımızı hayırlarımızı kabul etsin inşallahh...AMİNNNNN
aminn canım ...
allah hepimize güzel güzel haberler almayı nasip etsin inşallah.geçer mi 9 gün,?
püffff
kimse soruma cvp vermemiş
sevgili arkadaşım
kandilin mübarek,duaların kabul olsun
bu güzel dua için ayrıca çoook teşekkür ederim,inan gözlerim doldu okurken,öyle güzel ifade etmiş ki şu an içinde bulunduğumuz hali...
Allah razı olsun tekrar,bu güzel paylaşım için,rabbim yüzümüzü güldürsün,dularımızı kabul etsin inşallah
[mrb kızlar, siteye yeni üye oldum. Bende endomt.hastasıyım 1,5 yıl önce kapalı ameliyat geçirdim ve aralık ayında tekrar kistim oluştu. Ocak ayında İzmir Symirna da aşılama yaptık ama negatif sonuç aldık. Şimdi yine Symirna da tüp bebeğe başladık, dün yumurtalarım toplandı toplam 5 tane. 2 si çöp çıktı 1i yarı olsun ve diğer 2 si de 1.kalite. yarın 2 tane emrbriyo transferim olucak. İnş. bu sefer olur, Allah 'ım emeklerimizi boşa çıkartmaz. Endomt.hastası olup ilk tüp bebepi tutanlar varmı aranızda.. Şimdiden yarın için çok heycanlıyım. 15 gün nasıl geçicek bilmiyorum. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?