• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

bütün hamile arkadaşları tebrik ederim ,Allah kucağınıza almayı nasip etsin,darısı bizlere inşallah...

kontrole gittim,kistim yok olmuş ve iğnelere başladım canım,listeye ekleyebilirsin...

amin canım inşallah, darısı seninle beraber tüm isteyenlerin başına. gözün aydın canım, şimdiden hayırlı olsun tedavin

:52:evet nerdesiniz arkadaşlar ocak -şubat aylarında tedaviyi düşünenlerrrrr:4:

sevgili arkadaşlar. Ben aranıza yeni katıldım. Sürekli buradan yazdıklarınız takip ediyorum. Benimde mart ayında 3.tüp bebek denemen olacak.
Ben zeynep kamil hastanesinde yaptırıcam. Yüce yaratan hepimize en kısa zamanda dileklerimizin olmasını nasip etsin.

Merhaba kızlar...Benim 29 Ocak / pazar günü opu yapıldı.11 tane yumurta topladık dediler.Pazartesi aradıklarında herşey çok güzel 9 tane yumurtanız döllendi denildi.İkinci gün arayıp çarşamba günü (01 Şubat) transferiniz gerçekleştirilecek dediler.Çarşamba günü gittiğimde transfer öncesi Tayfun bey embriyolar hakkında bilgi verdi.Malesef 6 embriyom varmış ve bölünme sırasında fragmantasyonlar oluşmuş.Bu yuzden embriyolar 2.kaliteye düşmüş.Şansımın maksimum %50 olabileceğini söylediler.Embriyo kalitesi 8/2 denilmiş bu ne demek pek anlayamadım.Test tarihim 11 şubat.İnşallah herşey yolunda gider.

beni niye eklemediniz listeye hamileyimmmmmmmmmmmm.slm arkadaşlar.bu yolculukta yanımda olduğunuz için minnettarım.11. günde 54.1 çıkmııştı bugün 13. gün kan tahlili yapıldı 139 çıktı sonuç.doktor çok iyi dedi.şunu söyleyeyim belirti falan aramayın.öyle belirgin bir şey olmuyor.kan tahlili olmasa hamile olduğuma inanamayacam.hiç bir değişiklik yok bendee.Allahtan tek dileğim tamamına erdirsin,darısı başınıza olsun inşallah.

neldelin hayırlı uğurlu olsun canım.bebişlerimiz aynı dönemde olacak inşallah.Allah tamamına erdirsin

Merhaba kızlar...Benim 29 Ocak / pazar günü opu yapıldı.11 tane yumurta topladık dediler.Pazartesi aradıklarında herşey çok güzel 9 tane yumurtanız döllendi denildi.İkinci gün arayıp çarşamba günü (01 Şubat) transferiniz gerçekleştirilecek dediler.Çarşamba günü gittiğimde transfer öncesi Tayfun bey embriyolar hakkında bilgi verdi.Malesef 6 embriyom varmış ve bölünme sırasında fragmantasyonlar oluşmuş.Bu yuzden embriyolar 2.kaliteye düşmüş.Şansımın maksimum %50 olabileceğini söylediler.Embriyo kalitesi 8/2 denilmiş bu ne demek pek anlayamadım.Test tarihim 11 şubat.İnşallah herşey yolunda gider.

canım hakkında hayırlısı olsun inş. ama olacağı varsa inan ki hiçbir şey önünde duramaz. Allah ım inşallah yüzünü güldürür de burada hayırlı haberini alırız.

beni niye eklemediniz listeye hamileyimmmmmmmmmmmm.slm arkadaşlar.bu yolculukta yanımda olduğunuz için minnettarım.11. günde 54.1 çıkmııştı bugün 13. gün kan tahlili yapıldı 139 çıktı sonuç.doktor çok iyi dedi.şunu söyleyeyim belirti falan aramayın.öyle belirgin bir şey olmuyor.kan tahlili olmasa hamile olduğuma inanamayacam.hiç bir değişiklik yok bendee.Allahtan tek dileğim tamamına erdirsin,darısı başınıza olsun inşallah.

canımcım hayırlı, uğurlu olsun. Allah tamımına erdirsin inşş

canım hakkında hayırlısı olsun inş. ama olacağı varsa inan ki hiçbir şey önünde duramaz. Allah ım inşallah yüzünü güldürür de burada hayırlı haberini alırız.

İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.

canım benimde 5.gün embriyosuydu benim dualarım kabul oldu inşallah seninde duaların kabul olur ve sende benim gibi bu muhteşem duyguyu yaşarsın

[/QUOTE

inşallah canım. bugün transferin 4. günü...adet olacakmışım gibi ağrılarım var,çok korkuyorum...sende herhangi bir belirti var mıydı? ya da ağrı sızı vb?lütfen detaylı şekilde yazar mısın? çok merak ediyorum....

transferi yapılıp bekleme sürecinde olan ve şu an hamile olan arkadaşlar

neler yaşıyorsunuz?ne gibi belirtiler var?lütfen paylaşır mısınız?
çok endişeliyim

kızlarrrr bişey soracağım ama bilmem ki ne dersinizzzz. Benim 12. günüm pazartesi idi 1.20 ile negatif ti maalesef biliyorsunuz ki. Ama ben hala regl olmadımmm. Olacağıma dair hiçbir belirti de yokk (yani tahlil gününe kadar vardı sancılar falan ). Siz ce testi tekrarlasam mı acaba 12. günde negatif olan bir sonucun 15. günde yükselmesi imkansızdır değil mi?

Gerçi bende pko var maalesef ondan da gecikmiş olabilir reglim diye düşünüyorum ama yine de içimde bir umut da yok değil hanii

:34:KIZLAR BEN GELDİM VE GÜZEL HABERLERLE GELDİM

:nazar:HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:nazar:

DEĞERİM 112 ÇIKTIIIIIIII

canııımm o kadar çok sevindim ki anlatamam...:21::21::21: süper haber tebrik ederim. Allahım inşallah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder. :emir_bebek::emir_bebek:

gözün aydin canim allah tamamina erdirsin, benim transfer gününüde sayarsam 5. günüm ama hemen hemen hic birsey hissetmiyorum sayilir buda umutsuzluga sebep oluyor beklemek cok zormus yaa :)

transferi yapılıp bekleme sürecinde olan ve şu an hamile olan arkadaşlar

neler yaşıyorsunuz?ne gibi belirtiler var?lütfen paylaşır mısınız?
çok endişeliyim

selam canim benimde transferin 5. günü ve hic bir belirti yok, sancim olsa belki birseyler oluyor diye umutlanirdim, böyle hic birsey olmayincada insan ümitsizlesiyor , tabi allahtan ümit kesilmez, carsambayi iple cekiyorum... sen ne zaman ögreneceksin?

bizde bugün nihayet keseyi :emir_bebek:gördük. ama doktorum hala başarılı bir gebelik değil diyor bir de rahim içinde kanama gördü. bhcg de 1563 çıktı. yine az artmış en son 1155 di.
ayrıca ilginç bir şekilde daha doğrusu yeri biraz farklı sanırım, ikinci bir kese daha var gibi ama emin olamadı. cumartesi yine bakılacak. doktorun da kafası karıştı:52:.

canım bak demiştik sana değerin iyi diye. çok güzel artmış. tebrik ediyorum canım inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder. bu arada hamiş sayımız baya bi arttı, takip edemiyorum artık maşallahhhh....:nazar:

selam canim benimde transferin 5. günü ve hic bir belirti yok, sancim olsa belki birseyler oluyor diye umutlanirdim, böyle hic birsey olmayincada insan ümitsizlesiyor , tabi allahtan ümit kesilmez, carsambayi iple cekiyorum... sen ne zaman ögreneceksin?

merhabalar canım
transferim pazartesi yapıldı,5.gün embriyosuydu,11 şubat test tarihi geç değil mi?bazı arkadaşlardan 10 .gün istemişler....ne zor değil mi beklemek...bugüne kadar iyiydim,ama sanki bugün adet olacağım gibi geliyor,çok korkuyorum,inşallah öyle bir şey olmaz ve bizde diğer arkadaşlar gibi pozitif sonucu alırız

kızlarrrr bişey soracağım ama bilmem ki ne dersinizzzz. Benim 12. günüm pazartesi idi 1.20 ile negatif ti maalesef biliyorsunuz ki. Ama ben hala regl olmadımmm. Olacağıma dair hiçbir belirti de yokk (yani tahlil gününe kadar vardı sancılar falan ). Siz ce testi tekrarlasam mı acaba 12. günde negatif olan bir sonucun 15. günde yükselmesi imkansızdır değil mi?

Gerçi bende pko var maalesef ondan da gecikmiş olabilir reglim diye düşünüyorum ama yine de içimde bir umut da yok değil hanii

yaptır için rahat olsun bence canım, hayat mucizlerle dolu...olmazsa en azından kafandan atmış olursun o ihtimali.

Son düzenleme:
yeni hamilelerimizi tebrik ediyorum.allah tamamına erdirsin:)
bende evime yeni döndüm transferimin 2. günü.12 şubat beta...çok sancım var allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah.

bizde bugün nihayet keseyi :emir_bebek:gördük. ama doktorum hala başarılı bir gebelik değil diyor bir de rahim içinde kanama gördü. bhcg de 1563 çıktı. yine az artmış en son 1155 di.
ayrıca ilginç bir şekilde daha doğrusu yeri biraz farklı sanırım, ikinci bir kese daha var gibi ama emin olamadı. cumartesi yine bakılacak. doktorun da kafası karıştı:52:.

masallah canim cok sevindim hadi gözün aydin kesenide gördün umarim hersey yolunda gider, bundan sonra kendine cok iyi bak :nazar:

merhabalar canım
transferim pazartesi yapıldı,5.gün embriyosuydu,11 şubat test tarihi geç değil mi?bazı arkadaşlardan 10 .gün istemişler....ne zor değil mi beklemek...bugüne kadar iyiydim,ama sanki bugün adet olacağım gibi geliyor,çok korkuyorum,inşallah öyle bir şey olmaz ve bizde diğer arkadaşlar gibi pozitif sonucu alırız

insallah canim, evet 11. gün neden öyle bilmiyorum, belki tam emin olmak icin mi aceba, ama ben dayanamayip idrar testi yaparim 10.günde belki :53: moralini hic bozma canim sen adet olacagini zannediyorsun bende hiic birsey hissetmedigime üzülüyorum , mecburen sabirla beklicez, hep kizlardan okurdum beklemek zormus diye amaan böyle cok kötü oluyor insan, git geller yasiyoruz, olacak olmayacak kafayi yiyor insan :37:

Back