• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

insallah canim, evet 11. gün neden öyle bilmiyorum, belki tam emin olmak icin mi aceba, ama ben dayanamayip idrar testi yaparim 10.günde belki :53: moralini hic bozma canim sen adet olacagini zannediyorsun bende hiic birsey hissetmedigime üzülüyorum , mecburen sabirla beklicez, hep kizlardan okurdum beklemek zormus diye amaan böyle cok kötü oluyor insan, git geller yasiyoruz, olacak olmayacak kafayi yiyor insan :37:[/QUOTE]

aynen öyle canım,allah hepimize sabır versin,yüzümüzü güldürsün inşallah,bende çarşamba gününü kazasız belasız,kırmızı kartsız :50:görürsem inşallah test yaptırmayı düşünüyorum,

bizde bugün nihayet keseyi :emir_bebek:gördük. ama doktorum hala başarılı bir gebelik değil diyor bir de rahim içinde kanama gördü. bhcg de 1563 çıktı. yine az artmış en son 1155 di.
ayrıca ilginç bir şekilde daha doğrusu yeri biraz farklı sanırım, ikinci bir kese daha var gibi ama emin olamadı. cumartesi yine bakılacak. doktorun da kafası karıştı:52:.

canım seni merak ediyorum.ara ara girip okuyorum. kese varsa doktor niye şüpheye düşüyor anlamadım..senin için hayırlısını diliyorum inşallah.
bende yarın kese görmeye gidicem.göyya değerlerim yüksek ama belirti falan yok.hatta o kadar kuruntu yaptımki dün yine idrarada baktım acaba gebelik var mı diye:( tamamen takıntı oldu yani
bide sağ tarafımda sızlama ve zonklama oluyo.dış gebeliktende korkuyorum.hayırlısıyla keseyi bi görsem yerli yerinde ancak rahatlıycam sanırım:(

umarım cumartesi güzel şeyler yazarsın buraya..

insallah canim, evet 11. gün neden öyle bilmiyorum, belki tam emin olmak icin mi aceba, ama ben dayanamayip idrar testi yaparim 10.günde belki :53: moralini hic bozma canim sen adet olacagini zannediyorsun bende hiic birsey hissetmedigime üzülüyorum , mecburen sabirla beklicez, hep kizlardan okurdum beklemek zormus diye amaan böyle cok kötü oluyor insan, git geller yasiyoruz, olacak olmayacak kafayi yiyor insan :37:

aynen öyle canım,allah hepimize sabır versin,yüzümüzü güldürsün inşallah,bende çarşamba gününü kazasız belasız,kırmızı kartsız :50:görürsem inşallah test yaptırmayı düşünüyorum,[/QUOTE]

sakın idrar tahlili yapma.ben kan tahlilinde 54.1 çıktığı gün idrar tahlili yaptım çıkmadı.bugün yani 2 gün sonra değerim 139 olmuş.anlayacağın kanda pozitifken bile çıkmamıştı.moralini boşa bozma sakın.

aynen öyle canım,allah hepimize sabır versin,yüzümüzü güldürsün inşallah,bende çarşamba gününü kazasız belasız,kırmızı kartsız :50:görürsem inşallah test yaptırmayı düşünüyorum,

sakın idrar tahlili yapma.ben kan tahlilinde 54.1 çıktığı gün idrar tahlili yaptım çıkmadı.bugün yani 2 gün sonra değerim 139 olmuş.anlayacağın kanda pozitifken bile çıkmamıştı.moralini boşa bozma sakın.[/QUOTE]

doğru söylüyorsun canım ben de senin dediğin gibi düşündüm,o zaman iyice moralim bozulur,peki sende hiç ağrı sızı oldu mu?benim hala devam ediyor

yeni hamişler MAAŞALLAH. çok tebrik ederimmm:nazar::nazar::nazar::)) Allah sonuç bekleyenlerede sabır cümle bebiş isteyenlere hayırla, sağlıkla versin ve büyüttürsün rabbim..:16: yrn mevlit kandili bol bol okuyalım kıslar. okuduklarımı aminletmeye girerim inşallahh.

bu arada başka bir sorum var endo kalınlığı tranfer öncesi kaç olmalı kızlar??
ve bu e 2 lerin kaç çıkması gerekio? nar suyu kalınlaştırıo diolar endoyu acaba transfer öncesi içsem mi kıslar??? bilginiz var mı? hepinize öpücüksss

Selam Arkadaslar ben normalde bu subatta dondurulmus iki tane embiryo transferi yapicam ama Tsh hormonum tüp bebege basladigimda yüksekti 5aydir ilac kullaniyorum ve 4 hafta önce 0.01e düstü doktorum ilaci bayagi azalti ve bugün kan testi yaptim yine düsük 0.07 doktorum birakmami söyledi ilaci ama 3hafta sonra transferim olacak böyle düsük olmasi iyi degil ve tsh hormonum düstükten sonrada bende yumurta gelisimi olmuyor yani iki aydir adet olamiyorum.siz böyle bir problem yasadinizmi yasadiysaniz lütfen bana yazarmisiniz yardiminiza ihtiyacim var:5:

transferi yapılıp bekleme sürecinde olan ve şu an hamile olan arkadaşlar

neler yaşıyorsunuz?ne gibi belirtiler var?lütfen paylaşır mısınız?
çok endişeliyim

canım her bünyede farklı şeyler olabiliyormuş ama bende adet gibi sancılar oluyo. ve işte 3 gündür falan da miğde bulantısı, halsizlik falan eklendi.

kızlarrrr bişey soracağım ama bilmem ki ne dersinizzzz. Benim 12. günüm pazartesi idi 1.20 ile negatif ti maalesef biliyorsunuz ki. Ama ben hala regl olmadımmm. Olacağıma dair hiçbir belirti de yokk (yani tahlil gününe kadar vardı sancılar falan ). Siz ce testi tekrarlasam mı acaba 12. günde negatif olan bir sonucun 15. günde yükselmesi imkansızdır değil mi?

Gerçi bende pko var maalesef ondan da gecikmiş olabilir reglim diye düşünüyorum ama yine de içimde bir umut da yok değil hanii

böyle çok tereddütte kaldın. bence yaptır senin için de rahat etsin. hem olmaz olmaz diye birşey yok ama biliyosun çok fazla ilaç kullandık adet gecikmen o yüzden de olabilir.

bizde bugün nihayet keseyi :emir_bebek:gördük. ama doktorum hala başarılı bir gebelik değil diyor bir de rahim içinde kanama gördü. bhcg de 1563 çıktı. yine az artmış en son 1155 di.
ayrıca ilginç bir şekilde daha doğrusu yeri biraz farklı sanırım, ikinci bir kese daha var gibi ama emin olamadı. cumartesi yine bakılacak. doktorun da kafası karıştı:52:.

oyyy sevsinler senin kesenii :1::1: aman maşallah nazar değmesin. ama varya bu rahim içi kanaması biçok kişide oluyomuş. düşük yapanda var sağlıklı doğrunda. inşş biz sağlıklı doğrunlardan oluruz. artık sıra kalp atışlarını duymaya geldi :)) ayy bu arada acaba benimkimi ikiz derken sende ikiz çıkarsa çok gülerimm :1::1: Rabbim hayırlısıyla, sağlıcakla nasip etsin de gerisi boş. bu arada benden de yeniden hcg istedi. değerim 28.533 çıktı. arıycam sorcam doktura normal mi diye.

yeni hamilelerimizi tebrik ediyorum.allah tamamına erdirsin:)
bende evime yeni döndüm transferimin 2. günü.12 şubat beta...çok sancım var allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah.

hakkında hayırlısı olsun inşş. hayırlı haberi burada birlikte kutlarız. gönlünü ferah tut. bizim gibi panik yapma :1:

aynen öyle canım,allah hepimize sabır versin,yüzümüzü güldürsün inşallah,bende çarşamba gününü kazasız belasız,kırmızı kartsız :50:görürsem inşallah test yaptırmayı düşünüyorum,[/QUOTE]

bende senin gibi adet sancıları yaşıyorum ve çok korkuyorum adet öncesi yaşadıklarımın hepsini birebir yaşıyorum .hakkımızda hayırlısı:18:

sakın idrar tahlili yapma.ben kan tahlilinde 54.1 çıktığı gün idrar tahlili yaptım çıkmadı.bugün yani 2 gün sonra değerim 139 olmuş.anlayacağın kanda pozitifken bile çıkmamıştı.moralini boşa bozma sakın.

doğru söylüyorsun canım ben de senin dediğin gibi düşündüm,o zaman iyice moralim bozulur,peki sende hiç ağrı sızı oldu mu?benim hala devam ediyor[/QUOTE]

oldu.ama çok şiddetliydi 8. günde.tüp bebek merkezine gittik ağrı kesici yaptılar.gaz sancısı dediler bana ama sancı feciydi.sonra olmadı.hatta ben olmadımı acaba?bişey hissetmiyorum diyordum.

transferi yapılıp bekleme sürecinde olan ve şu an hamile olan arkadaşlar

neler yaşıyorsunuz?ne gibi belirtiler var?lütfen paylaşır mısınız?
çok endişeliyim

canım benim ben 17 ocakta 5.gün transferi yapıldı 30 ocakta da kan testi yaptırdım 366.7 çıktı sana söylemek istediğim çok rahat ol lütfen herkezinki farklı olur herkezin bünyesi farklı farklı 5 kardeşin beşi bile aynı olmaz derler öncelikle rahat ol dua et pozitif düşün ben transfer sonrası hiç bir belirti hissetmedim ve burada okudukçada artık korkmaya başladım benim acaba tutmadımı dedim ve sonra hemen meleklerimde özür diledim olumsuz düşündüğüm için hiç bir belirtim yok allahım bebeklerim sana emanet yarabbim diyordum sürekli arada bir batmalarım oldu şimdi sürekli iğneler ilaçlar kullanıyoruz anestezide aldık ilaçlarımızda ağır bazı arkadaşlarımız hepimizde gaz oluyor haliyle bazı arkadaşlarımızdada gaz sıkışması ağır oluyor bence o yüzdende belirti zannediyorlar normal hamile kalmış olsak haberimiz olmıyacak adatimiz bir kaç gün geçecekte tahlil yapıcazda öyle farkedicez bizim bebeklerimiz tabi özel dikkat etmek gerekir sadece sağlıcakla hayırlı haberler almanı diliyorum lütfen rahat ol bebeklerde sende allaha emanet olun

kızlarrrrrrrrrr nabersinizzzz
yeni hamiş haberleri var:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:maşallahhh maşallahhhhhh bize dua edin kızlarrrr taze annişler sizin duanız kabul olur :16::16::16:

hayırlısıyla bizde sonucumuzu alsaydık uğurlu listeye altın harflerle yazdırsaydık hamiş diyeee :49: ondan sonra rahat nefes alıcaz inşallahh

benimde salı günü transferim oldu 11 şubatta testim var kızlar 5. gün tarnsferi oldu umudum çok fazla inşallahhhh allahım bizimde yüzümüzü güldürsünnnnn:16::16:

kızlarrrrrrrrrr nabersinizzzz
yeni hamiş haberleri var:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:maşallahhh maşallahhhhhh bize dua edin kızlarrrr taze annişler sizin duanız kabul olur :16::16::16:

hayırlısıyla bizde sonucumuzu alsaydık uğurlu listeye altın harflerle yazdırsaydık hamiş diyeee :49: ondan sonra rahat nefes alıcaz inşallahh

benimde salı günü transferim oldu 11 şubatta testim var kızlar 5. gün tarnsferi oldu umudum çok fazla inşallahhhh allahım bizimde yüzümüzü güldürsünnnnn:16::16:

aminnn canım benim ümidini yüksek tut umarım hayırlı haberler alırsınız bütün bekleyen arkadaşlarım :49: göbüşümüzde kucağımazda hayırlaı sağlıklı birşekilde dolsun inşaallah :nazar: :nazar: :nazar:

bende senin gibi adet sancıları yaşıyorum ve çok korkuyorum adet öncesi yaşadıklarımın hepsini birebir yaşıyorum .hakkımızda hayırlısı:18:[/QUOTE]

amiiin canım,senin kaçıncı gün bugün?

bende senin gibi adet sancıları yaşıyorum ve çok korkuyorum adet öncesi yaşadıklarımın hepsini birebir yaşıyorum .hakkımızda hayırlısı:18:

amiiin canım,senin kaçıncı gün bugün?[/QUOTE]

GEÇEN CUMA GÜNÜ OLDU TRANSFERİM.. BEN 8. GÜN DİYORUM EŞİM 7:))HANGİSİ DOĞRU BİLMİYORUM TRANSFER GÜNÜN SAYMIYOR EŞİM:31:

Son düzenleme:
aminnn canım benim ümidini yüksek tut umarım hayırlı haberler alırsınız bütün bekleyen arkadaşlarım :49: göbüşümüzde kucağımazda hayırlaı sağlıklı birşekilde dolsun inşaallah :nazar: :nazar: :nazar:

hamile :49: kalan ve hamile :49: adayı arkadaşlarım ayaklarınızı sıcak tutun sancılarınıza çok faydası oluyor kendiniz aşırı sıcaktan ve soğuktan koruyun

aminnnn arkadaşım aminnnn:49::emir_bebek::nazar:

amiiin canım,senin kaçıncı gün bugün?[/QUOTE]

bende de var adet sancıları kızlarrrr hafif hafif takılmamaya çalışıyorum ama

canım benim ben 17 ocakta 5.gün transferi yapıldı 30 ocakta da kan testi yaptırdım 366.7 çıktı sana söylemek istediğim çok rahat ol lütfen herkezinki farklı olur herkezin bünyesi farklı farklı 5 kardeşin beşi bile aynı olmaz derler öncelikle rahat ol dua et pozitif düşün ben transfer sonrası hiç bir belirti hissetmedim ve burada okudukçada artık korkmaya başladım benim acaba tutmadımı dedim ve sonra hemen meleklerimde özür diledim olumsuz düşündüğüm için hiç bir belirtim yok allahım bebeklerim sana emanet yarabbim diyordum sürekli arada bir batmalarım oldu şimdi sürekli iğneler ilaçlar kullanıyoruz anestezide aldık ilaçlarımızda ağır bazı arkadaşlarımız hepimizde gaz oluyor haliyle bazı arkadaşlarımızdada gaz sıkışması ağır oluyor bence o yüzdende belirti zannediyorlar normal hamile kalmış olsak haberimiz olmıyacak adatimiz bir kaç gün geçecekte tahlil yapıcazda öyle farkedicez bizim bebeklerimiz tabi özel dikkat etmek gerekir sadece sağlıcakla hayırlı haberler almanı diliyorum lütfen rahat ol bebeklerde sende allaha emanet olun

kesinlikle haklısın canım ama işte insan kötü düşünmeye çok meyilli,2. deneme olunca da ya yine olmadıysa telaşı kaplıyor insanı.dün o kadar kötü oldum ki anlatamam...dünkü sancılar bu sabah henüz yok,bakalım allah büyüktür,inşallah bu günde dualarımızı kabul eder,senin ikiz mi?değerin oldukça yüksek...sizde allah a emanet olun canım,rabbin hepimizin yardımcısı olsun

amiiin canım,senin kaçıncı gün bugün?

GEÇEN CUMA GÜNÜ OLDU TRANSFERİM.. BEN 8. GÜN DİYORUM EŞİM 7:))HANGİSİ DOĞRU BİLMİYORUM TRANSFER GÜNÜN SAYMIYOR EŞİM:31:[/QUOTE]

benim bu pazartesi oldu,5. gün emriyosuydu,inşallah güzel güzel bölünmeye devam ediyorlardır içimde:1: ne zor bir süreç allahım,gözümü açar açmaz kaç gün kaldı diye saymaktan yoruldum

arkadaşlarrrr ben çıkıyorummmmm hepiniz allaha emanet olunnnn bugün mubarek gün ve kandil hepinizin kandili mübarek olsunnn:16::16:

rabbim bugün dualarımızı dileklerimizi kabul etsin inşallahhhhh
hamişlerr sağlıcakla kucaklarına bebeklerini alsınlarrrr :16::16::16:

benim gibi sonuç bekleyen arkadaşlarımında allahım yüzlerini güldürsn pozitif sonucundan sonra sağlıcakla kucağımıza bebişlerimizi alalım inşallahhhh:16::16::16:
:nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek:

Back