haftaya yine sonuc alacak cok kizlar var, allah yardimcimiz olsun :)
aminnnnnnnnnnnnBen pazartesi alıyorum canım sonucu..sanırım hastanenin kapısında açılmasını beklerim
yarınn test günüm kıslarr erkenden gidip yaptıracammmm duanızı eksik etmeyın olurmu pozitif alırım inşallah RABBİM bu ugurdaaa kimsenın ellerini boş bırakmasınnn bide benımle bırlıkte test yapacak arkadaş vardıı kimdi acep oooo:26::26::26::26::26:
allah dilegini kabul etsin dilegini canim umarim sevincle dönersin
herkese bu mübarek günde allah her isteklerinizi ve dualarınızı verir inşallah...bugün sabaha embriyoloğumun 12taneden 6 kaliteli embriyonuz kaldı haberi ile uyandım yarın sabah transferim yapılacak lütfen dualarınıza benide alın heyecanlıyım ben herkes için dua edeceğim bu akşam:18:birde dondurmak istermisiniz dedi dr eşimde bende istiyoruz 3-4 taneyi bir yere koyuyorlarmış 400tl imiş bu konuda fazla bilgim yok yaptıranlar bilgi verirse sevinirim şimdiden teşekkür ederim allah kucaklarımızı boş bırakmasın bu gecenin hayrına inşallah :103: artık 3 kişi oluruz inşallah :118:
ayy ilahiiiiaminnnnnnnnnnnnBen pazartesi alıyorum canım sonucu..sanırım hastanenin kapısında açılmasını beklerim
bende seninle birlikte uyumuycam herhall çok heyecanlıyımmmm :18::18::18:yarınn test günüm kıslarr erkenden gidip yaptıracammmm duanızı eksik etmeyın olurmu pozitif alırım inşallah rabbim bu ugurdaaa kimsenın ellerini boş bırakmasınnn bide benımle bırlıkte test yapacak arkadaş vardıı kimdi acep oooo:26::26::26::26::26:
ayy ilahiiii
bende seninle birlikte uyumuycam herhall çok heyecanlıyımmmm :18::18::18:
Kızlar pazar günü normal hastanein aciline gitsem yaparlarmı acaba hıı ne dersinizz :26:
nurcikimm yapmaa bölee miniklerinlee uyu mışıl mışılll belki bu akşam idrar yapaeım yada sabahhh
gitmekten zarar çıkmaz şansını dene istersenn uzak deilse hastane
yok yok uyku haram bu geceden sonra :)
kız benim eşimde eczaneden idrar testi aldı yapsammı acaba pazar sabahı yapayım diyorum ama çok korkuyorum :18::18::18:
hastane yakın ama bir bahane bulmam lazımki bakılsın günüm geldi baktımak istiyorum dersem kesin eve gönderirler yarına kadar bekle diyecekler bu yüzden bir yalan uydurmam lazımkanamam falan oldu dersem muayne ederler bu seferde :44::44: ne desem acep ne desemm
dekiiii banyodan çıkarken ayagım kaydı kafamı vurdum yere şimdide miğdem bulanıyor başım dönüyor de malum sonraa test isterler senden sende günümde geçti deee kan yapmadan ilaç yazamıyacaklarınada göre bcg yaparlarr
bu şarkı burdaki bütün arkadşlara gelsinnn
[video=youtube;q87g_fKmHz8]http://www.youtube.com/watch?v=q87g_fKmHz8[/video]
ayy alemsin fatoş daha neler öyle dersem kesin bu seferde beyin emarı çekeckler olmaz bu bahaneyi sevmedimm
başka bir yalan bulalımm
çok sevindim canım :):):):):):):):):):):):) allah kucagına almayı nasip etsin canım
canımm çok sevindim.Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin.
gözün aydınnnnnnn canım çok ama çok sevindim..darısı tüm bekleyenlerin başına olsun inşallah
Ay cook sükür catladik dün meraktan sevincten vakit bulamadin herhalde ama cook sevindim. Allah hepimize sag salim kucagimiza almayi nasip etsin.Ve burdaki bütün arkadaslara da bu mutlulugu tattirsin tezzamanda.
canımmmmmmmmaaşallah hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin kuzummmm çok sevindimm
neldelin hayırlı uğurlu olsun canım.bebişlerimiz aynı dönemde olacak inşallah.Allah tamamına erdirsin
canııımm o kadar çok sevindim ki anlatamam...süper haber tebrik ederim. Allahım inşallah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder.
akıllıkk günüm geçti diyince tahlil yapmadannn emara sokamazlaar seni sen tahlil sonucunu alınca fıyarsın ordannn
evet haklısın şüpheli hamilelikte emar'a röntgene sokmuyorlar:13::13::13::13::13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?