2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

herkese bu mübarek günde allah her isteklerinizi ve dualarınızı verir inşallah...bugün sabaha embriyoloğumun 12taneden 6 kaliteli embriyonuz kaldı haberi ile uyandım yarın sabah transferim yapılacak lütfen dualarınıza benide alın heyecanlıyım ben herkes için dua edeceğim bu akşam:18:birde dondurmak istermisiniz dedi dr eşimde bende istiyoruz 3-4 taneyi bir yere koyuyorlarmış 400tl imiş bu konuda fazla bilgim yok yaptıranlar bilgi verirse sevinirim şimdiden teşekkür ederim allah kucaklarımızı boş bırakmasın bu gecenin hayrına inşallah :103: artık 3 kişi oluruz inşallah :118:

Herkese Merhaba

Uzun bi zamandır kk girmiyordum ama bu hafta hemen hemen bütün sayfaları okudum.Hamile arkadaşlarımı tebrik ederim allah tamamına erdirir inşallah, sonuç bekleyen arkadaşlarımada bu süre hemencecik geçer ve pozitif sonuçlarını alırlar bende bu süre zarfında 2.ci denememi yaptırmak için Adana Seyhan Başkent Tüp Bebek merkezinde karar kıldım ve muayene oldum ancak tedavim 3 ay gibi ertelendi çünkü benim tiroit hormonlarımda sorun varmış bide demir depolarım boşalmış şu anda ilaç tedavisi oluyorum (daha önceki tüp bebek denemem tutmuştu ancak 9+5 haftalıkken kalbi durmuştu nedeni tiroitmiş tabi biz bu durumu daha yeni öğrendik ) umarım bende yapmış olduğunuz o listeye en kısa zamanda girebilirim ama hepinizdeki gelişmeleri heyecanla takip ediyorum dualarım sizlerle ve hayırlı kandiller

yarınn test günüm kıslarr erkenden gidip yaptıracammmm duanızı eksik etmeyın olurmu pozitif alırım inşallah RABBİM bu ugurdaaa kimsenın ellerini boş bırakmasınnn bide benımle bırlıkte test yapacak arkadaş vardıı kimdi acep oooo:26::26::26::26::26:

aminnnnnnnnnnnn Ben pazartesi alıyorum canım sonucu..sanırım hastanenin kapısında açılmasını beklerim

hadi hayirlisi canim, haftaya basi sen cekiyorsun yani güzel haberlerle gelirsin insallah ......... eeeee neler hissediyorsun az kaldi , ben her zamanki gibi hiiiiiiiiic birsey hissetmiyorum kafayi yiyecem yauuuu

allah dilegini kabul etsin dilegini canim umarim sevincle dönersin

amin cnm. inşallah rabbim tez zamanda mis kokulu yavrularımızın müjdesiyle bizleri sevindirir.
neden embriyolarının hepsini aynı yerde donduruyorlar ki . benim de geçen sene ege üniversitesinde 3 embriyom donduruldu ve hepsininde ayrı tüplere konulduğu söylenmişti 300 tl de ücret ödemiştik.

aminnnnnnnnnnnn Ben pazartesi alıyorum canım sonucu..sanırım hastanenin kapısında açılmasını beklerim
ayy ilahiiii
bende seninle birlikte uyumuycam herhall çok heyecanlıyımmmm :18::18::18:

Kızlar pazar günü devlet hastanein aciline gitsem yaparlarmı acaba hıı ne dersinizz :26:

Son düzenleme:
ayy ilahiiii
bende seninle birlikte uyumuycam herhall çok heyecanlıyımmmm :18::18::18:

Kızlar pazar günü normal hastanein aciline gitsem yaparlarmı acaba hıı ne dersinizz :26:

nurcikimm yapmaa bölee miniklerinlee uyu mışıl mışılll belki bu akşam idrar yapaeım yada sabahhh

gitmekten zarar çıkmaz şansını dene istersenn uzak deilse hastane

nurcikimm yapmaa bölee miniklerinlee uyu mışıl mışılll belki bu akşam idrar yapaeım yada sabahhh

gitmekten zarar çıkmaz şansını dene istersenn uzak deilse hastane

yok yok uyku haram bu geceden sonra :)
kız benim eşimde eczaneden idrar testi aldı yapsammı acaba pazar sabahı yapayım diyorum ama çok korkuyorum :18::18::18:

hastane yakın ama bir bahane bulmam lazımki bakılsın günüm geldi baktımak istiyorum dersem kesin eve gönderirler yarına kadar bekle diyecekler bu yüzden bir yalan uydurmam lazım kanamam falan oldu dersem muayne ederler bu seferde :44::44: ne desem acep ne desemm

bu şarkı burdaki bütün arkadşlara gelsinnn

[video=youtube;q87g_fKmHz8]http://www.youtube.com/watch?v=q87g_fKmHz8[/video]

dekiiii banyodan çıkarken ayagım kaydı kafamı vurdum yere şimdide miğdem bulanıyor başım dönüyor de malum sonraa test isterler senden sende günümde geçti deee kan yapmadan ilaç yazamıyacaklarınada göre bcg yaparlarr

ayy alemsin kızz daha neler öyle dersem kesin bu seferde beyin emarı çekeckler olmaz bu bahaneyi sevmedimm
başka bir yalan bulalımm

Son düzenleme:
gecem: oyyy sevsinler senin kesenii aman maşallah nazar değmesin. ama varya bu rahim içi kanaması biçok kişide oluyomuş. düşük yapanda var sağlıklı doğrunda. inşş biz sağlıklı doğrunlardan oluruz. artık sıra kalp atışlarını duymaya geldi :)) ayy bu arada acaba benimkimi ikiz derken sende ikiz çıkarsa çok gülerimm Rabbim hayırlısıyla, sağlıcakla nasip etsin de gerisi boş. bu arada benden de yeniden hcg istedi. değerim 28.533 çıktı. arıycam sorcam doktura normal mi diye.

bende gülerim valla ikiz olursa ama canım senin bu değer maşallah nasılda fırlamış öyle seninki ikiz değil herhalde üçüz dördüz falan :) kızım benim 26.gün 1563 çıktı buda normale göre çok az tabii ikiye katlamıyo yarım yarım gidiyo, doktorda o yüzden normal değil sağlıklı değil diyip duruyo moralimizi bozuyo. bakalım yarını merakla bekliyorum.

Son düzenleme:
çok sevindim canım :):):):):):):):):):):):) allah kucagına almayı nasip etsin canım

canımm çok sevindim. Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin.

gözün aydınnnnnnn canım çok ama çok sevindim..darısı tüm bekleyenlerin başına olsun inşallah

Ay cook sükür catladik dün meraktan sevincten vakit bulamadin herhalde ama cook sevindim. Allah hepimize sag salim kucagimiza almayi nasip etsin.Ve burdaki bütün arkadaslara da bu mutlulugu tattirsin tezzamanda.

canımmmmmmm maaşallah hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin kuzummmm çok sevindimm

neldelin hayırlı uğurlu olsun canım.bebişlerimiz aynı dönemde olacak inşallah.Allah tamamına erdirsin

canııımm o kadar çok sevindim ki anlatamam... süper haber tebrik ederim. Allahım inşallah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder.

ARKADAŞLAR ÇOOOOOKKKK TEŞEKÜR EDİYORUM GÜZEL DİLEKLERİNİZ İÇİN

ALLAHIM BU YOLDA UĞRAŞ VEREN BÜTÜN HERKESİN YARDIMCISI OLSUN

Bir damla umut serpilsin yüreğinize, bin tatli umut dolsun günlerinize, hayalleriniz gerçekleri bulsun, bütün duaların kabul, kandiliniz mubarek olsun.
ız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…