• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

arkadaşlarrrr ben çıkıyorummmmm hepiniz allaha emanet olunnnn bugün mubarek gün ve kandil hepinizin kandili mübarek olsunnn:16::16:

rabbim bugün dualarımızı dileklerimizi kabul etsin inşallahhhhh
hamişlerr sağlıcakla kucaklarına bebeklerini alsınlarrrr :16::16::16:

benim gibi sonuç bekleyen arkadaşlarımında allahım yüzlerini güldürsn pozitif sonucundan sonra sağlıcakla kucağımıza bebişlerimizi alalım inşallahhhh:16::16::16:
:nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek:

güzel duaların için teşekkürler....sen de allah a emanet ol, kandilin mübarek ,dualarımız kabul olsun inşalllahhhh

Selam Arkadaslar ben normalde bu subatta dondurulmus iki tane embiryo transferi yapicam ama Tsh hormonum tüp bebege basladigimda yüksekti 5aydir ilac kullaniyorum ve 4 hafta önce 0.01e düstü doktorum ilaci bayagi azalti ve bugün kan testi yaptim yine düsük 0.07 doktorum birakmami söyledi ilaci ama 3hafta sonra transferim olacak böyle düsük olmasi iyi degil ve tsh hormonum düstükten sonrada bende yumurta gelisimi olmuyor yani iki aydir adet olamiyorum.siz böyle bir problem yasadinizmi yasadiysaniz lütfen bana yazarmisiniz yardiminiza ihtiyacim var:5:

canım, benim de troid problemim var.. ve transferim tsh değerlerim yüzünden iptal oldu..
benim troit bezlerim alındığı için hipotroidim.
tsh'ım yüksek çıktı, sonuç 7 olmuş.
bu yüzden doktorumu aradım bana tsh'ın 1 buçuk ile 2 arasında olması gerekiyor.
ne çok yüksek ne de düşük olmalı dedi.
ilk üç ay bebeğin tutunması, gelişimi ve zekası için çok önemli bir hormon dedi ve düzeltmeden gelme transfer yapmam dedi.
şimdi ben de ilaçımı arttırdım, devam ediyorum..
ne zaman düşerse o zman transfer yapılacak..

bu mubarek günde ve saatlerde Allah dualarımızı kabul eylesin. Mevlam hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip eylesin.

kandilimiz mubarek olsun arkadaşlar, birbirimiz için dua etmeyi unutmayalım.

KANDIL DUASI; KIZLAR ELLERIMIZI ACIP RABBIME DUA EDELIM; BIRBIRIMIZE DUA EDELIM KIMIN DUASI KABUL OLACAGI BELLI OLMAZ ; KANDILINIZ MÜBAREK OLSUN !!!

Ey! bu sonsuz âlemleri, bir zerreden var eden,
Ey! bu sonsuz nimetleri, kullarına yâr eden,
Bizlere cenneti canân, cehennemi nâr eden,
Rahmân olan,Rahim olan, bağışlayan RABB'İMİZ.

Bu gece biz , ruhumuzun kirlerinden arındık.
Bu gece biz, beden beden imân ile sarındık.
Bu gece biz, ümitlerin mâbedinde barındık,
Açtığımız bu elleri, boş çevirme YÂ RABBİ !

Bu gece biz, tövbe ettik, nice gurur kibirden,
Husûmetten, dargınlıktan, zorbalık ve cebirden,
Er geç, Sana gelmek için, geçeceğiz kabirden.
Bize kabir azabını gösterme hiç YÂ RABBİ !

Bu gece af yağmurunu, sağnak sağnak ver bize,
Bu gece cennet yolunu, adım adım ser bize,
Bu gece nûr perdelerin, kanat kanat ger bize,
Mahşer günü, biz kulları, utandırma YÂ RABBİ !

Ataların emâneti, bu mübârek vatanı,
Vatan için şehit düşüp, kucağında yatanı,
O mukaddes kışlalarda eli silah tutanı,
Düşmanların şerlerinden, emin eyle YÂ RABBİ !

Yüce Türk Milletini, türlü iftiralardan,
Hürriyete kasteden, çağ dışı belâlardan,
Bütün genç nesilleri, sapık mâceralardan,
Anarşiden ve nifaktan, emin eyle YÂ RABBİ !

Koru bizi, huzuruna kul hakkıyla gelmekten,
Nefsimizin batağına, aklımızı çelmekten,
Koru bizi, Kelime-i Şehâdetsiz ölmekten,
Hesap günü cümlemize, müjdeler ver YÂ RABBİ !

Koru bizi, o günahkâr ve karanlık yollardan,
Gıybet eden, iki yüzlü, o münâfık kullardan,
Koru bizi, gâfillerle, sarmaş dolaş hallerden,
Cümlemizi, hak yolundan, ayırma hiç YÂ RABBİ !

Senden şifâ bekleyen, nice hasta kullara,
Acılarla kıvranan, yetimlere dullara,
Dilenen, dilenmeyen, açlara, yoksullara;
Bunca yükü taşıyacak, sabırlar ver YÂ RABBİ !

Helâl kazançlarına, haram lokma katmayan,
Haysiyet servetini, hiç kimseye satmayan,
Verdiğin nimetleri, çöplüklere atmayan,
Kullarına darlık yüzü, gösterme hiç YÂ RABBİ !

Müşriklerden sığındık, biz îman siperine,
Sabrı silah eyledik, şeytanların şerrine,
Bu dünyada, şan, şöhret, saltanatın yerine,
Son nefeste , bize imân serveti ver YÂ RABBİ !

Senin Yüce Kelâmını, baş tâcı edenlere,
Ve Hazreti Muhammed'in izinden gidenlere,
Şu anda huzurunda, el açan bedenlere,
Cennet anahtarlarını, ihsan eyle YÂ RABBİ !

Canımızın cânânı, gönlümüzün Sultânı,
İki cihan güneşi, MUHAMMED ruhu için,

Kalemiyle, kelâmıyla, İslâm'a hizmet eden,
Enbiyâlar, evliyâlar, âlimler ruhu için,

Mezarları kaybolmuş, nice adsız kahraman,
Nice kefensiz yatan, şehitler ruhu için,

Îman lezzeti tatmış, hayrına hayır katmış,
Bu dünyadan göç etmiş, mü'minler ruhu için,

EL FÂTİHA !...

bu mubarek günde ve saatlerde Allah dualarımızı kabul eylesin. Mevlam hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip eylesin.

aminn canım ...
allah hepimize güzel güzel haberler almayı nasip etsin inşallah.geçer mi 9 gün,?
püffff

yeni hamişler MAAŞALLAH. çok tebrik ederimmm:nazar::nazar::nazar::)) Allah sonuç bekleyenlerede sabır cümle bebiş isteyenlere hayırla, sağlıkla versin ve büyüttürsün rabbim..:16: yrn mevlit kandili bol bol okuyalım kıslar. okuduklarımı aminletmeye girerim inşallahh.

bu arada başka bir sorum var endo kalınlığı tranfer öncesi kaç olmalı kızlar??
ve bu e 2 lerin kaç çıkması gerekio? nar suyu kalınlaştırıo diolar endoyu acaba transfer öncesi içsem mi kıslar??? bilginiz var mı? hepinize öpücüksss

kimse soruma cvp vermemiş:50:

KIZLAR BUNUDA OKUYUN ALLAH KABUL ETSİN HAYIRLARLA;
“Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
“Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 89)
Biliriz ki bizler aciziz, günahlarımız da çok, gücümüz kudretimiz de yok; bu yüzden SANA dua ederiz. Biliriz ki SANA açılan elleri boş çevirmezsin, biliriz ki RAHMETİN büyük, hazinen sınırsız, kuvvet ve kudret SENDEDİR ve günahlarımızı affedensin, duaları kabul edensin, bunu biliriz. İşte bunu bildiğimiz için dua ederiz, sadece SENDEN isteriz, yalnız SENDEN umarız. "Lailahe illallah Muhammeden resullallah" deriz.
"Allahü la ilahe illa hüvel hayyül kayyum”
Peygamber Efendimiz'e (S.A.V.) ,ashabına ,evlatlarına, torunlarının ruhlarına, yeryüzünde ki gelmiş geçmiş tüm peyagamberlerin ruhlarına, tüm evliyaların ruhlarına, sevdiğin ve duası makbul kullarının ruhlarına, silsileyi aliyye büyüklerinin ruhlarına hediye ettik. SEN kabul eyle RABBİM. Onlari vesile ederek SENDEN istiyoruz, mübareklerin hatırı için ALLAHIM.
Ya Zül Celali Vel Ikram..
Biz;rahmetinden bebekler istiyoruz, annebaba olmak istiyoruz, sevmek istiyoruz yavrumuzu. Bebeklerimizi kucağımıza almayı, kucağımızda uyutmayı, doya doya koklamayı, evlerimizde emeklediğini görmeyi, ellerinden tutup yürütmeyi, saçlarını okşamayı, gözlerine bakmayı istiyoruz. Sessiz hanelerinimizde çocuk sesleri duymak istiyoruz, okula yollamak, büyütmek, vatana millete hayırlı birer evlat olarak yetiştirmeyi, mürvetini görmeyi istiyoruz.
Rabbim, bizler de annelik duygusunu tadalım ne olur, yavrumuzu kucağımıza alıp sevelim, uyutalım, ninnilerle büyütelim.
Analı-babalı hep güzel günlerini görelim yavrumuzun. Hastalandığımızda bir bardak su verecek evlatlarımız olsun. Bayramda seyranda gözlerimiz yollarda kalmasın, kapılarımızı çalacak, ellerimizi öpecek evlatlarımız olsun. Yaşlandığımızda yanımıza gelecek, arayıp-soracak, titreyen ellerimizi tutacak, hatrımızı soracak, gözlerimize sevinç katacak evlatlarımızı nasip et YA RABBİM.
Ne olur RABBİM, bizi mahsun ve boynu bükük bırakma. Gözyaşlarımızı, sevinç gözyaşlarına çevir ALLAHIM. Bizlere de ana-baba olma duygusunu nasip et, bizlere merhamet et. Sen merhamet edensin, rahmetin sonsuz, hazinen sınırsız.
Ana-baba olmamamız için bizleri sebeplere sürükle, bizlere yardımcı ol, işlerimizi kolaylaştır ALLAHIM.
Biz biliriz ki her sıkıntı, zorluk SANA kolaydır. Biz biliriz ki birşeyin olmasını istediğinde ona sadece “OL“ dersin, o da olur. Bundan evvel bizler hiçbirsey değilken bizleri yarattın, yoktan var ettin.

Bizler ve tüm bebek sahibi olmak isteyen kulların için hayırlı ve tez zamanda, sağlıklı ve en hayırlısından, rahmetinden bebeklerimizi lütfetmeni istiyoruz RABBİM.EL AÇTIK, KAPINA GELDIK YALVARIYORUZ.
Aciziz hiçbirşey yapamayız biz. Dua ile sadece SENDEN isteriz.
SEN HERŞEYE KADİRSİN! EVVEL OLAN AHİR OLAN SENSİN. VARİS OLAN, KAFİ OLAN, SAFİ OLAN, RAHMAN VE RAHİM OLAN, HAYYUM KAYYUM OLAN SENSİN. KUDRET SENİN ELİNDEDİR.
“Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
“Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 89)
Allah, La ilahe illallah, Zül celali vel ikram, el-Hayyül Kayyüm, er-Rahmanü’r Rahim, Allahü’r Rahmanü’r Rahim, Allahu la ilahe illa hüvel Hayyül Kayyüm, Rabb, el-Hannanü’l Mennanü Bediüs semevati vel ardi zül celali vel ikram, Allah’u la ilahe illa huvel Ahadüs Samedüllezi lem yelid ve lem yûled ve lem yekun lehu küfüven Ahad.
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED
EL - FATIHA

Rabbim dualrımızı oruçlarımızı hayırlarımızı kabul etsin inşallahh...AMİNNNNN

hayırlı kandiller hayırlı cumalar Allah herkese meleğine kavuşmak nasip etsin....kızlar ben yeni katıldım aranıza...bende bu ay 12 si gibi dr gideceğim tüp bebek için inşallah hemen tedavim başlar....bizde bursa tüp bebek merkezinde özer kutluyla bu yola başlamaya karar verdik....

papatyaç ben nar suyunun söktürücü özelliği var ve hamilelerin içmemesi gerek diye biliyorum ama yanlış biliyor olabilirim sen yinede araştır canım

Amin canım, evet birbirimiz için bol bol dua edelim bu mübarek günlerde..

Rabbim dualrımızı oruçlarımızı hayırlarımızı kabul etsin inşallahh...AMİNNNNN

Amin..
Henüz o aşamaya gelmediğim için bilemiyorum canım, mutlaka bilen birisi cevaplayacaktır..

canım ben hiç sormadım kaç olması gerekiyor diye o yüzden bilmiyorum maalesef :( e2 yi gelince benim ki 100 lerde bişeydi ve doktor düşük bulmuştu. ilave olarak iğne vermişti. senin kaç çıktı e2 değerin?

[mrb kızlar, siteye yeni üye oldum. Bende endomt.hastasıyım 1,5 yıl önce kapalı ameliyat geçirdim ve aralık ayında tekrar kistim oluştu. Ocak ayında İzmir Symirna da aşılama yaptık ama negatif sonuç aldık. Şimdi yine Symirna da tüp bebeğe başladık, dün yumurtalarım toplandı toplam 5 tane. 2 si çöp çıktı 1i yarı olsun ve diğer 2 si de 1.kalite. yarın 2 tane emrbriyo transferim olucak. İnş. bu sefer olur, Allah 'ım emeklerimizi boşa çıkartmaz. Endomt.hastası olup ilk tüp bebepi tutanlar varmı aranızda.. Şimdiden yarın için çok heycanlıyım. 15 gün nasıl geçicek bilmiyorum. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin.

sevgili arkadaşım
kandilin mübarek,duaların kabul olsun
bu güzel dua için ayrıca çoook teşekkür ederim,inan gözlerim doldu okurken,öyle güzel ifade etmiş ki şu an içinde bulunduğumuz hali...
Allah razı olsun tekrar,bu güzel paylaşım için,rabbim yüzümüzü güldürsün,dularımızı kabul etsin inşallah

bende senin gibi adet sancıları yaşıyorum ve çok korkuyorum adet öncesi yaşadıklarımın hepsini birebir yaşıyorum .hakkımızda hayırlısı:18:[/QUOTE]

evettt canım ben diyordum ya hiçbir belirtim yok hiçbişeyim yok neden diye...dedim dedim kendi kendime yaptım sanırım 2 gündür arada bir giren fena sancılarım oluyor aynıı adet sancısı bi yandan korkuyorum bi yandan da biliyorum ki olabilir bu sancılar, az kaldı canım test günlerimize çook az :3::3::3::9::9::9: inşallaaahhhhhh hepimiz pozitifi görücez

MERHABA KIZLAR HEPINIZIN KANDILI MÜBAREK OLSUN: yAZDIGINIZ DUALAR COK GÜZEL RABBIM HABIBININ YÜZÜ SUYU HÜRMETINE KABUL ETSIN BEN BIRAZDAN sohbete gidecem 10 kisilik bir gurubumuz var her hafta evlerde toplaniyoruz insallah yazdiginiz dualari orda okuyacagim ve duamiza hepinizi katacagim insallah ordakilerdende sizin icin dua etmelerini isteyecegim RABBIM EVLAT HASRETI CEKENLERE TEZZAMANDA HAYIRLI EVLATLAR VERSIN: VE HAMILE OLANLARADA SAG SALIM KUCAGIMIZA ALMAYI NASIP ETSIN ZAMAN SU GIBI; SORUNSUZ AKIP GECSIN DE KAVUSALIM YAVRULARIMIZA:rABBIM SEN OL DEMEDKICA HIC BIR SEY OLUCU DEGILDIR: RABBIM "OL DEGIVER SU GÖZÜ YASLI GÖNLÜ UMUTLA HASRETLE DOLU KARDESLERIMIZE BU MÜBAREK GECE HÜRMETINE KIMSEYI BOYNU BÜKÜK KUCAGI BOS BIRAKMA YARABBI: ALLAHA EMANET OLUN BIRBIRIMIZE DUA EDELIM INSALLAH

maşallahhh hamiş sayıları artmış hrkesi tebrk ediyorum darısı başımıza inşallahhh

benim test günüm belli oldu 8 şubatta inşallahh güzel haberler veririm size :16:

çarşamba günü doktora gittiğimde hcg testi yaptılar. bugün sonuç için aradım. sonucum 28.533 çıkmış. transferden sonra 22. gün değerim oluyor. 5 haftalık hamileyim ve diğer arkadaşların hep 7.000 lerde. acaba benim gibi değeri çok yüksek olan var mı?

[mrb kızlar, siteye yeni üye oldum. Bende endomt.hastasıyım 1,5 yıl önce kapalı ameliyat geçirdim ve aralık ayında tekrar kistim oluştu. Ocak ayında İzmir Symirna da aşılama yaptık ama negatif sonuç aldık. Şimdi yine Symirna da tüp bebeğe başladık, dün yumurtalarım toplandı toplam 5 tane. 2 si çöp çıktı 1i yarı olsun ve diğer 2 si de 1.kalite. yarın 2 tane emrbriyo transferim olucak. İnş. bu sefer olur, Allah 'ım emeklerimizi boşa çıkartmaz. Endomt.hastası olup ilk tüp bebepi tutanlar varmı aranızda.. Şimdiden yarın için çok heycanlıyım. 15 gün nasıl geçicek bilmiyorum. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin.

merhaba canim hosgeldin aramiza, ben aynisini yasadim endo 2. derecede vardi bende ameliyat oldum 2005 ve 2010 da, sogan kürünün cooook faydasi oldu bana, rahim masallah cok temizlendi, sonra ocakta tüp bebek tedavisine basladim transferim 29.01. pazar günü oldu 5 yumurtam vardi , 4 ü döllendi, 2si bozuldu, 2 side blastokist olarak transfer oldu, simdi carsambayi bekliyorum canim sonuc almak icin ... yani daha henüz ne olacak bilemem.... ama olmayacak diye birsey yok, 8 yasinda oglum var ve ondan sonra hic birsey olmadi, hic korunmadim, ve bu arada sperm sorunu´da cikti, endo´da gittikce kötülesebiliyor, yani benim hikayemde böyle :)

Back