bizde bugün nihayet keseyigördük. ama doktorum hala başarılı bir gebelik değil diyor bir de rahim içinde kanama gördü. bhcg de 1563 çıktı. yine az artmış en son 1155 di.
ayrıca ilginç bir şekilde daha doğrusu yeri biraz farklı sanırım, ikinci bir kese daha var gibi ama emin olamadı. cumartesi yine bakılacak. doktorun da kafası karıştı.
insallah canim, evet 11. gün neden öyle bilmiyorum, belki tam emin olmak icin mi aceba, ama ben dayanamayip idrar testi yaparim 10.günde belkimoralini hic bozma canim sen adet olacagini zannediyorsun bende hiic birsey hissetmedigime üzülüyorum , mecburen sabirla beklicez, hep kizlardan okurdum beklemek zormus diye amaan böyle cok kötü oluyor insan, git geller yasiyoruz, olacak olmayacak kafayi yiyor insan
aynen öyle canım,allah hepimize sabır versin,yüzümüzü güldürsün inşallah,bende çarşamba gününü kazasız belasız,kırmızı kartsızgörürsem inşallah test yaptırmayı düşünüyorum,
transferi yapılıp bekleme sürecinde olan ve şu an hamile olan arkadaşlar
neler yaşıyorsunuz?ne gibi belirtiler var?lütfen paylaşır mısınız?
çok endişeliyim
kızlarrrr bişey soracağım ama bilmem ki ne dersinizzzz. Benim 12. günüm pazartesi idi 1.20 ile negatif ti maalesef biliyorsunuz ki. Ama ben hala regl olmadımmm. Olacağıma dair hiçbir belirti de yokk (yani tahlil gününe kadar vardı sancılar falan ). Siz ce testi tekrarlasam mı acaba 12. günde negatif olan bir sonucun 15. günde yükselmesi imkansızdır değil mi?
Gerçi bende pko var maalesef ondan da gecikmiş olabilir reglim diye düşünüyorum ama yine de içimde bir umut da yok değil hanii
bizde bugün nihayet keseyigördük. ama doktorum hala başarılı bir gebelik değil diyor bir de rahim içinde kanama gördü. bhcg de 1563 çıktı. yine az artmış en son 1155 di.
ayrıca ilginç bir şekilde daha doğrusu yeri biraz farklı sanırım, ikinci bir kese daha var gibi ama emin olamadı. cumartesi yine bakılacak. doktorun da kafası karıştı.
yeni hamilelerimizi tebrik ediyorum.allah tamamına erdirsin:)
bende evime yeni döndüm transferimin 2. günü.12 şubat beta...çok sancım var allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah.
sakın idrar tahlili yapma.ben kan tahlilinde 54.1 çıktığı gün idrar tahlili yaptım çıkmadı.bugün yani 2 gün sonra değerim 139 olmuş.anlayacağın kanda pozitifken bile çıkmamıştı.moralini boşa bozma sakın.
transferi yapılıp bekleme sürecinde olan ve şu an hamile olan arkadaşlar
neler yaşıyorsunuz?ne gibi belirtiler var?lütfen paylaşır mısınız?
çok endişeliyim
kızlarrrrrrrrrr nabersinizzzz
yeni hamiş haberleri varmaşallahhh maşallahhhhhh bize dua edin kızlarrrr taze annişler sizin duanız kabul olur
hayırlısıyla bizde sonucumuzu alsaydık uğurlu listeye altın harflerle yazdırsaydık hamiş diyeeeondan sonra rahat nefes alıcaz inşallahh
benimde salı günü transferim oldu 11 şubatta testim var kızlar 5. gün tarnsferi oldu umudum çok fazla inşallahhhh allahım bizimde yüzümüzü güldürsünnnnn
aynen öyle canım,allah hepimize sabır versin,yüzümüzü güldürsün inşallah,bende çarşamba gününü kazasız belasız,kırmızı kartsızgörürsem inşallah test yaptırmayı düşünüyorum,
bende senin gibi adet sancıları yaşıyorum ve çok korkuyorum adet öncesi yaşadıklarımın hepsini birebir yaşıyorum .hakkımızda hayırlısı:18:
aminnn canım benim ümidini yüksek tut umarım hayırlı haberler alırsınız bütün bekleyen arkadaşlarımgöbüşümüzde kucağımazda hayırlaı sağlıklı birşekilde dolsun inşaallah
aminnnn arkadaşım aminnnnaminnn canım benim ümidini yüksek tut umarım hayırlı haberler alırsınız bütün bekleyen arkadaşlarımgöbüşümüzde kucağımazda hayırlaı sağlıklı birşekilde dolsun inşaallah
bende senin gibi adet sancıları yaşıyorum ve çok korkuyorum adet öncesi yaşadıklarımın hepsini birebir yaşıyorum .hakkımızda hayırlısı:18:
amiiin canım,senin kaçıncı gün bugün?
canım benim ben 17 ocakta 5.gün transferi yapıldı 30 ocakta da kan testi yaptırdım 366.7 çıktı sana söylemek istediğim çok rahat ol lütfen herkezinki farklı olur herkezin bünyesi farklı farklı 5 kardeşin beşi bile aynı olmaz derler öncelikle rahat ol dua et pozitif düşün ben transfer sonrası hiç bir belirti hissetmedim ve burada okudukçada artık korkmaya başladım benim acaba tutmadımı dedim ve sonra hemen meleklerimde özür diledim olumsuz düşündüğüm için hiç bir belirtim yok allahım bebeklerim sana emanet yarabbim diyordum sürekli arada bir batmalarım oldu şimdi sürekli iğneler ilaçlar kullanıyoruz anestezide aldık ilaçlarımızda ağır bazı arkadaşlarımız hepimizde gaz oluyor haliyle bazı arkadaşlarımızdada gaz sıkışması ağır oluyor bence o yüzdende belirti zannediyorlar normal hamile kalmış olsak haberimiz olmıyacak adatimiz bir kaç gün geçecekte tahlil yapıcazda öyle farkedicez bizim bebeklerimiz tabi özel dikkat etmek gerekir sadece sağlıcakla hayırlı haberler almanı diliyorum lütfen rahat ol bebeklerde sende allaha emanet olun
amiiin canım,senin kaçıncı gün bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?