2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

ben varımmmmm[/QUOTE]

benimki de 5.gun transferi.bugun 6.gunum,sadece arada sırada karnımın altına garip bir sancı giriyor ama çok kısa suruyor.inşallah vardır sende yarın inşallah keseyi görürsün canım

durucum ne yaptın değerler nasıl inşallah iyiye gitmiştir..........

canım bugün bhcg 1155 çıktı. cuma günü 20. gün 498 di, aslında bugün 24. gün 2000 leri bulması lazımdı veya yaklaşması yani yinede biraz düşük yavaş ilerliyo. ultrasonda bakıldı ve kese gözükmedi, bu değerlerde gözükmesi gerekirmiş artık. birde sıvı birikimi gözüktü sanki kanaman olacakmış gibi dediler. kendi doktorum şehir dışındaymış başkası baktı, akşam görüştük telefonla perşembe tekrar gidecem kendisi görmek istiyomuş bende öyle istiyorum zaten. hayırlısı bakalım canım yaaa..

Son düzenleme:
kızlarr hamile arkadaşlarımı çoookkk tebrik ediyorum, inanın her birinizde çok mutlu oluyorum, inşallah sağlıkla sonuna kadar kucağınıza almak ve yavrularınızın mutluluğunu görmek nasip eder allahım. darısı tüm isteyenlerin başına...

negatif sonuç alan arkadaşlarım, biz burda hep birbirimize destek olucaz, hayat devam ediyor, yılmak yok sonuna kadar devam. kendinizi sıkmadan tekrar hazır hissedene kadar bekleyin çok da beklemeyin ama :).. inşallah kendiliğinizden hamile kalma duygusunu tadarsınız, ben çok duydum tedavilerden sonra sanırım ilaçların etkisi kendiliğinden kalan çok var. bu arada henüz test günü gelmeden test yaptıran ve negatif diye üzülen arkadaşlarım lütfen bekleyin belki benimki gibi bir sürpriz yaşarsınız. Allahtan ümit kesilmez.
ben şuan bebeğimi kaybetme tehlikesi içindeyim ama hep şunu düşünüyorum, bu şekilde devam edipte sağlıksız bir bebek olacağına (doktorum normal olmadığını söylediği için) yol yakınken daha da büyümeden bitmesi belkide en hayırlısı. zaten hep Allahıma dua ederken hayırlısıysa ver diyorum. sonradan daha büyük bir yıkım yaşamak istemiyorum.

herkese Allahım hayırlısı neyse onu versin.

bugün transferimin 12.günü test yaptırdım hamileyimmmmmmmm
beta hcg 330,6
sayfalar ilerlemiş hepsini okuyamadım şu anda, inşaallah benim gibi güzel alanlar vardır

tbrk ederim canım gözün aydın isteyen arkadaşlarımızada tez zamanda mutlu etsin rabbim bnde pazartesi kan testi yaptırdım 366.7 çıktı bütün aarkadşlarımızında değerleri yüksek çıksın inşaallah

veee yaptım 8. günn koskocamann negatifff ama benim hala ümidim var

canım arkadaşım tabiki ümidini kaybetme zaten erken tahlil yapmayın arkadaşlar ne olur sonra üzülen yine biz oluyoruz ne baderelerden geçtik tabiki çok zor en zoruda bekleme süresi inan arkadaşım bana test günümü 12. günde dememişerdi 14.gün baktırmıştım aman ne zor gelmişti burada arkadaşlar birde 12. gün yaptırdık diyorlar ya insan hemen yapmak istiyor ama bizim meleklerimizin hep mutlu olmaya pozitif düşünmemize ihtiyaçları var sabrın sonu selamat sizlerden ricam zor ama sabredin inşaallah hepiniz pozitif haberler alırsınız karnımızda dolar sağlıkla kucağımızda inşaallah hepinizi kocaman öpüyorum

arkadaşlar 10 gün 10 çıkmıştı bugün 11 gündü dayanamadım gittim yine test yaptım negatif dediler hastaneden yarın yine yapsammı acaba yoksa zaten negatif yarın 12 gün 1 günçıkmaz dimi

neldeliin canııım bu güzel topiğimizin kurucusu arkadaşım....yarın test günün, güzel haberini bekliyorum bizi merakta bırakma.

arkadaşlar 10 gün 10 çıkmıştı bugün 11 gündü dayanamadım gittim yine test yaptım negatif dediler hastaneden yarın yine yapsammı acaba yoksa zaten negatif yarın 12 gün 1 günçıkmaz dimi

canım ben 11. gün negatif 12. gün pozitif aldım. sen bilirsin yaniiii....

selam arkadaşlar, ben de yeni katıldım aranıza, şubatta ilk denememizi yapacağız, çok heyecanlıyım!
herkesin dilekleri kabul olur umarım.

srln,guzgulumm,derugur,gecem,papatya 4242,durulife tebrikleriniz,güzel dilekleriniz ve dualarınız için çoooook teşekkür ederim.Rabbim herkesin gönlüne göre,hayırlı olanı nasip etsin inşaallah

aynen katiliyorum canim, insallah persembe günüde senin icin cok hayirli olur ve kesen gözükür canim, herseyin hayirlisi olsun

bugün transferimin 12.günü test yaptırdım hamileyimmmmmmmm
beta hcg 330,6
sayfalar ilerlemiş hepsini okuyamadım şu anda, inşaallah benim gibi güzel alanlar vardır

Tebrikler canım, inş keseyi de görürürsün, ne mutlu..

kıslarrr bugun idrar testi yapmayı pilanlıyorum sizce yapsammı yapmasammıııı bügün 8. günnn:44::44::44::44::44::44:

bence çok erken, hatta embriyonun durumuna göre bazılarında 10. gün negatifken 12. gün pozitif olabiliyor.bu yüzden azıcık sabır.

selam ben tüp bebek yaptırdım 7. günü idrar testi ikinci silik çıktı ertesi gün kan testi negatif çıktı yıkıldım. 0.500 çıktı sonuç

Neden bu kadar erken davranıyorsunuz, bazılarının 5. gün embriyosu olduğu için daha erken sonuç alabiliyorlar. O yüzden bence sen 12. gün tekrar dene.. idrarda negatif görüp kanda pozitif çıkan çok örnekler var..İnş pozitiftir.

arkadaslar blastokist´le hamile kalan varmi? yani 5. gün transferiyle?

5.gün embriyosu en kaliteli olan canım..bazıları 5 güne kadar dayanmadığı için 3. günde transfer yapıyorlar...

sanırım benim yine olmadı gece adet sancısı ile uyandım bir akıntı vardı peçete ile kontrol ettim jelle beraber açık pembe kan vardı

sanırım benim yine olmadı gece adet sancısı ile uyandım bir akıntı vardı peçete ile kontrol ettim jelle beraber açık pembe kan vardı

yok canım benim öyle düşünme bana transferden sonra verilen bilgi kağıdında bile yazıyor açık pembe ya da kahverengi lekelenme olabilir diye, sakın panik yapma, inşallah seninledir bebeğin..kaçıncı günün bugün?

benim kağıtada yazıyor fakat hiç tatmin olmuyorum neden dersen diğer 2 tedavimde de böyle olmuştu(
bugün 6. günüm canım ,27 ocakta oldu transferim

bugün neldelin arkadaşın test günü galiba inşallah pozitif olur sonucu .bizede moral olur

benim kağıtada yazıyor fakat hiç tatmin olmuyorum neden dersen diğer 2 tedavimde de böyle olmuştu(
bugün 6. günüm canım ,27 ocakta oldu transferim

bugün neldelin arkadaşın test günü galiba inşallah pozitif olur sonucu .bizede moral olur

yaaa şu 2 tedavinii at kafandan beee daha önce hiç yapmamışsın herşeyii yenii tadıyorsun vee bu renklerdee bebegının sana tutunurkenn yaptıgıı yaramazlıklar olarak adlandırrrrr

naldelinin sonucunu bendee çok merak ediyorummm

Son düzenleme:

ne yapıyım elimde değil kıyaslayınca aynı belirtiler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…