kizlar benim sonuc cikti negatif ( bu sefer koc kotu oldum allahim hamile kalanlarin tamamina erdir ve sonuc bekleyenlerin hepsine hayirlisiyla nasip et insallah bu beni 4 denememdi ve daha hic biri tutmadi... biliyorum rabbim buyuktur ama insanin elinde degil bizim acaba hicmi olmicak hep boyle iki kisimi kalcaz bunu bir bilsem kendimi alistirmaya denerim cunki her tedavi beni yipratiyor bana bakman siz moralinizi yuksek tutun kendinize iyi bakin.
Canim hiic öyle düsünme bende benim olmicak ben alistirim kendimi dedim hatta esime git kendine baskasini bul dedim. o kadar ümitsiz oluyorki insan hersey anlamsiz geliyor amma Rabbim bütün bu zorluklarin sonunda mutlu ediyor insani insallah seninde olacak durmak yok cook zorda olsa yola devam. Olmicakmi deme olacak insallah de 4 denemen diye hic ümitsizlige düsme 12 denemesinde hamile kalanlar var Rabbim herkesi degisik siniyor. Insallah tezzamanda sanada hayirli evlatlar nasip etsin. Hergün Meryem Suresini okumani tavsiye ederim. rabbim tezzamanda ol desin seninde bebislerin olsun insallah