bugün transferimin 12.günü test yaptırdım hamileyimmmmmmmm
beta hcg 330,6
sayfalar ilerlemiş hepsini okuyamadım şu anda, inşaallah benim gibi güzel alanlar vardır
selam ben tüp bebek yaptırdım 7. günü idrar testi ikinci silik çıktı ertesi gün kan testi negatif çıktı yıkıldım. 0.500 çıktı sonuç
haklısın da çok düşük rakam 0.500 ne kadar yüksele bilirki 8. günüm bugün. o kadar heveslendimki söyledim bile o kadar dualarla oldu diye şükrettim artık ümidim yok. Resmen dalga geçer gibi oldu. Halen şokdayım benim herşeyimi etkileyecek bu durum bir b planım yoktu yıkıldım. 2 aşılama 2. tüp bebek. işi gücü bıraktım ne işe geri dönebiliyorum ne evime.sanadaaaaa üzüldümm cnmm inşallah tedaviye gerek kalmadan alırsın pozitifiii bendee keşke yapmasaydımmm moralim bozulduuuu
gözün aydın allah bebeğinle sağsalim günler yaşamayı nasip etsin
canım çok çok teprik ediyorum allah tamamına erdirsin
hayırlı olsun arkadaşım.benimki başka bahara kaldı.Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
haklısın da çok düşük rakam 0.500 ne kadar yüksele bilirki 8. günüm bugün. o kadar heveslendimki söyledim bile o kadar dualarla oldu diye şükrettim artık ümidim yok. Resmen dalga geçer gibi oldu. Halen şokdayım benim herşeyimi etkileyecek bu durum bir b planım yoktu yıkıldım. 2 aşılama 2. tüp bebek. işi gücü bıraktım ne işe geri dönebiliyorum ne evime.
allahım sana da yardım etsin inşallah ümidin olur inşallah
canım benim bildiğim ve doktorumun söylediği çatlatma iğnesinden 36 saat sonra olduğu. muhtemelen sana da öyle yapacaklardır. aminn canım cümlemizin inşşş
maşallah ya pozitif sonuç alan ne çok kişi var. canımm hayırlı olsun hamileliğin. Rabbim tamamına erdirsin inşş. bende henüz keseyi göremedim( yarın doktor randevum var.
bakalım inş. yarın görürüz diye umut ediyoruz. ben de testi yaptırıp sonucu öğreneli 9 gün oldu
canım seni hemen umutlandırmak istemem ama bende de aynı belirtiler vardı. böyle bıçak saplanıyo gibi oluyodu sonra kesiliyodu birden. kasıklarımda da senin gibi batmalar oluyodu ve sonuç pozitif çıktı şükür. inşş sende ki belirtilerde pozitif çıkması yönündedir.
çok şükür. çok şükür :)) canımm Allah cümlemizinkini tamamına erdirsin. hepimiz birlikte doğurucaz yaa ne güzellllllllAllahım inşş hayırlısıyla, sağlıcakla bebişlerimizi kucağmıza alırızzz
beta hcg 330,6
sayfalar ilerlemiş hepsini okuyamadım şu anda, inşaallah benim gibi güzel alanlar vardır
kıslarrr,
teste pozitif sonucu gördükten sonra yarın ilk doktor randevuma gidicem ve acayip heyecanlıyım :18: Allah ım inş bi sorun çıkmaz da hayırlısıyla keseyi görürüz.
hamişş arkadaşlarım sonucu öğrendikten sonra ne zaman doktora gittiler acaba ki?
haklısın da çok düşük rakam 0.500 ne kadar yüksele bilirki 8. günüm bugün. o kadar heveslendimki söyledim bile o kadar dualarla oldu diye şükrettim artık ümidim yok. Resmen dalga geçer gibi oldu. Halen şokdayım benim herşeyimi etkileyecek bu durum bir b planım yoktu yıkıldım. 2 aşılama 2. tüp bebek. işi gücü bıraktım ne işe geri dönebiliyorum ne evime.
beta hcg 330,6
kıslarrr bugun idrar testi yapmayı pilanlıyorum sizce yapsammı yapmasammıııı bügün 8. günnn:44::44::44::44::44::44:
selam ben tüp bebek yaptırdım 7. günü idrar testi ikinci silik çıktı ertesi gün kan testi negatif çıktı yıkıldım. 0.500 çıktı sonuç
:))binlerce şükür hemde cnm ..işallahh cnm hayırlısıyla o günleride görelim ...hayırlı olsun bebeğin cnm
arkadaslar blastokist´le hamile kalan varmi? yani 5. gün transferiyle?
Gecem cim inşallah yarın keseyi görürsün, Allah kalp atışlarını daha sonra da sağlıkla sesini de duymak nasip etsin inşallahhhh
allahım 8.gün kan testim 92 çıktıııııııı.şükürler olsunn allhımmmm binlerce kere şükürler olsunnnnnnnnnnn.isteyen herkese versin yarabbimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?