2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

Canim hiic öyle düsünme bende benim olmicak ben alistirim kendimi dedim hatta esime git kendine baskasini bul dedim. o kadar ümitsiz oluyorki insan hersey anlamsiz geliyor amma Rabbim bütün bu zorluklarin sonunda mutlu ediyor insani insallah seninde olacak durmak yok cook zorda olsa yola devam. Olmicakmi deme olacak insallah de 4 denemen diye hic ümitsizlige düsme 12 denemesinde hamile kalanlar var Rabbim herkesi degisik siniyor. Insallah tezzamanda sanada hayirli evlatlar nasip etsin. Hergün Meryem Suresini okumani tavsiye ederim. rabbim tezzamanda ol desin seninde bebislerin olsun insallah

o belirtiyi yerleşme kanaması olarak düşünüyorrrrrr ve göbişini sevip onunla konuşmaya devam ediyosun o zamannnnnn transfer tarihimiz neredeyse aynı benim de 26 ocak ta oldu canım hadi az kaldı ikimize de
senin varmı bir belirtin canım ?bide sen ne zaman yapıyorsun testi ?benim 10. güne denk geliyo blostasist olduğu için

senin varmı bir belirtin canım ?bide sen ne zaman yapıyorsun testi ?benim 10. güne denk geliyo blostasist olduğu için

bende hiiççç bir ağrı sızı filan hiçbirşey yok tatlım ya ben de hep onu yazdım acaba belirti olmaması mı daha kötü çünkü pozitif olanların çoğunda adet ağrısına benzer sancılaar, lekelenme filan oldu..bendee hiçbiri yok valla .. benimki de 5. gün transferi hatta merkez çok ümitliyiz senden filan dedi ama tabi ki hayırlısı ben her iki sonuca da hazıırladım kendimi.. testi de 6 şubat ta yapacam canım transfer gününü de sayarsak 12. gün oluyor yani

belirtilere aslında takılmamak gerekiyor kişiden kişiye değişiyor ama gelde bana sor işte:))
ağrısı olmayanda tutuyor oluyo olanında Rabbim yeterki ol desin

canım madem 5. gün neden 12. gün dedilerki :26:benim 10.gün hatta kağıtta tahlil 9. gün diye yazıyor (transfer gününü saymıyorlar demekki)Allahtan öyle ,yoksa bir kaç gün daha dayanacak sabrım yoktu zaten

sanırım benim yine olmadı gece adet sancısı ile uyandım bir akıntı vardı peçete ile kontrol ettim jelle beraber açık pembe kan vardı

insallah tutunma lekesidir canim

teşekkür ederim.eşim sordu doktora ikizmi diye doktor öyle gibi ama keseyi görmeden kesin bişey söyleyemem dedi.

gözün aydin canim allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin

kızlar kafam çok meşkul.dün değerim 54.1 çıktı 11. gündü.bugün idrar tahlili yaptım tek çizgi çıktı.noluyor acaba .11. güne göre nasıl bi değer??????????????????????

kızlar kafam çok meşkul.dün değerim 54.1 çıktı 11. gündü.bugün idrar tahlili yaptım tek çizgi çıktı.noluyor acaba .11. güne göre nasıl bi değer??????????????????????

iki gün sonra tekrar yaptır eğer ikiye katlanırsa herşey yolunda demek.. 11. günde hiç çıkmayan da var. Hamilesin ve testi tekrarla 2 gün sonra bu arada iş yapma zorlama kendini.

bugün yumurtalarım toplandı ama çok maceralıydı dün gece burda kar başladı hast.ye 50 km uzaktaydık stresten uyuyamadm 7:30da orada olacaktık sabah 5te yola çıktık aralıksız karda 6:30da vardık 7:30da eşimden sperm aldılar 9da beni aldılar 9:30da çıktım narkozdan 11e kadar yatırdılar geceden beri bişey yeme yasağı olduğu için sıvı katı beslenme ve parol,estrofem,crinone jeli anlattılar ve ve tam 15 yumurta toplanmış 12si döllenmiş cuma ararırız sıkıntı yoksa cumartesi çağırırız dediler haydi hayırlısı

Hadi hayırlısı canim Insallah yumoslar guzel bebisler olarak seninle olurlar.

Hamilesin canim benim idrari takma kafana. Doktorun birsey soylemedimi sana. yarin kan baktirirsin.

kızlarr,

bugün pozitif sonucunu öğrendikten sonra ilk defa ultroson için muayneye gittim. çok şükür keseyi gördük ama rahimde kanamalar olmuş ( doktor canını sıkmak istemiyorum ama üzüm gebeliği (mol) gebelik olabilir dedi ( kesin birşey değil hemen canını sıkma kanından kontrol etmeye çalışıcaz falan dedi ama benim canım sıkıldı bikere

dua edin arkadaşlar, gerçekten hepiniz gibi benim de çok ihtiyacım var.

Tüp bebekte mol gebelik oluyor mu? İnşallah herşey yoluna girer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…