• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

selam ben tüp bebek yaptırdım 7. günü idrar testi ikinci silik çıktı ertesi gün kan testi negatif çıktı yıkıldım. 0.500 çıktı sonuç :(

sanadaaaaa üzüldümm cnmm inşallah tedaviye gerek kalmadan alırsın pozitifiii bendee keşke yapmasaydımmm moralim bozulduuuu

Son düzenleme:
sanadaaaaa üzüldümm cnmm inşallah tedaviye gerek kalmadan alırsın pozitifiii bendee keşke yapmasaydımmm moralim bozulduuuu
haklısın da çok düşük rakam 0.500 ne kadar yüksele bilirki 8. günüm bugün. o kadar heveslendimki söyledim bile o kadar dualarla oldu diye şükrettim artık ümidim yok. Resmen dalga geçer gibi oldu. Halen şokdayım benim herşeyimi etkileyecek bu durum bir b planım yoktu yıkıldım. 2 aşılama 2. tüp bebek. işi gücü bıraktım ne işe geri dönebiliyorum ne evime.

haklısın da çok düşük rakam 0.500 ne kadar yüksele bilirki 8. günüm bugün. o kadar heveslendimki söyledim bile o kadar dualarla oldu diye şükrettim artık ümidim yok. Resmen dalga geçer gibi oldu. Halen şokdayım benim herşeyimi etkileyecek bu durum bir b planım yoktu yıkıldım. 2 aşılama 2. tüp bebek. işi gücü bıraktım ne işe geri dönebiliyorum ne evime.

allahım sana da yardım etsin inşallah ümidin olur inşallah

aaaaaa ben senin 12. günün sandımm cnmmm olurmu öylee şeyy yükselebilir inşallahhh yükselirrr mutluluktan uçarsınnnnn

canım benim bildiğim ve doktorumun söylediği çatlatma iğnesinden 36 saat sonra olduğu. muhtemelen sana da öyle yapacaklardır. aminn canım cümlemizin inşşş:emir_bebek:

maşallah ya pozitif sonuç alan ne çok kişi var. canımm hayırlı olsun hamileliğin. Rabbim tamamına erdirsin inşş. bende henüz keseyi göremedim :(( yarın doktor randevum var.
bakalım inş. yarın görürüz diye umut ediyoruz. ben de testi yaptırıp sonucu öğreneli 9 gün oldu :49:

canım seni hemen umutlandırmak istemem ama bende de aynı belirtiler vardı. böyle bıçak saplanıyo gibi oluyodu sonra kesiliyodu birden. kasıklarımda da senin gibi batmalar oluyodu ve sonuç pozitif çıktı şükür. inşş sende ki belirtilerde pozitif çıkması yönündedir. :49:

çok şükür. çok şükür :)) canımm Allah cümlemizinkini tamamına erdirsin. hepimiz birlikte doğurucaz yaa ne güzellllllll :49::49::49: Allahım inşş hayırlısıyla, sağlıcakla bebişlerimizi kucağmıza alırızzz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

:))binlerce şükür hemde cnm ..işallahh cnm hayırlısıyla o günleride görelim ...hayırlı olsun bebeğin cnm

Tebriklerrrrrr, bir hamiş haberi daha ne mutlu. Rabbim hepiizin bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Rabim bizlere de o günleri görmeyi nasip etsin inşallah bir sonraki seferlerimizde :))

bugün transferimin 12.günü test yaptırdım hamileyimmmmmmmm:52::52::52:
beta hcg 330,6
sayfalar ilerlemiş hepsini okuyamadım şu anda, inşaallah benim gibi güzel alanlar vardır

Gecem cim inşallah yarın keseyi görürsün, Allah kalp atışlarını daha sonra da sağlıkla sesini de duymak nasip etsin inşallahhhh

kıslarrr,

teste pozitif sonucu gördükten sonra yarın ilk doktor randevuma gidicem ve acayip heyecanlıyım :18: Allah ım inş bi sorun çıkmaz da hayırlısıyla keseyi görürüz.

hamişş arkadaşlarım sonucu öğrendikten sonra ne zaman doktora gittiler acaba ki?

Selinçilek üzülme desmde boş biliyorum 2 ay önce negatifi aldıgımda bende çok ağladım.. Allah sabır versin. İnsallah bu yold amücadele veren herkesin kucağı bebişle dolar..

Selam herkese,

Bende dondurulmuş embriyorım için tedaviye başladım. Bugün adetimin 10. günü. Kızlar dua edin benim için. İnş bu sefer olur.

bugün transferimin 12.günü test yaptırdım hamileyimmmmmmmm:52::52::52:
beta hcg 330,6
sayfalar ilerlemiş hepsini okuyamadım şu anda, inşaallah benim gibi güzel alanlar vardır

gülen yüzün hiiiçç solmasın canım. hayırlı, uğurlu olsun. Allah tamamına erdirsin inşşş. :49::49:

kıslarrr bugun idrar testi yapmayı pilanlıyorum sizce yapsammı yapmasammıııı bügün 8. günnn:44::44::44::44::44::44:

canım 8.gün test için erken belki çıkmaz senin de moralin bozulur. bence en azından 10. güne kadar bekle çok merak edersen de kan testi yaptırırsın ve inş hayırlı haberi alırsın. dualarımız sizinle...

selam ben tüp bebek yaptırdım 7. günü idrar testi ikinci silik çıktı ertesi gün kan testi negatif çıktı yıkıldım. 0.500 çıktı sonuç :(

sakına moralini bozma ilaçlarını da bırakma. eğer idrarda çıkmışsa demek ki umut var. ilaçlarını düzenli kullanıp 11. gün tekrar kan testi yaptır bence canım

:))binlerce şükür hemde cnm ..işallahh cnm hayırlısıyla o günleride görelim ...hayırlı olsun bebeğin cnm

sağol canım, hepimizin gözü aydın. darısı diğer arkadaşlarımızın başına inş

arkadaslar blastokist´le hamile kalan varmi? yani 5. gün transferiyle?

ben varımmmmm

Gecem cim inşallah yarın keseyi görürsün, Allah kalp atışlarını daha sonra da sağlıkla sesini de duymak nasip etsin inşallahhhh

amin canım inş. çok teşekkür ederim. darısı en en kısa zamanda başına inş.

senin de hayırlı haberlerini, sevincini burada birlikte paylaşıcaz.

Back