Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canıım çok sevindim, Allah tamamını erdirsin. sağlıkla devam eder inşallah..
durucum ne yaptın değerler nasıl inşallah iyiye gitmiştir..........
bugün transferimin 12.günü test yaptırdım hamileyimmmmmmmm
beta hcg 330,6
sayfalar ilerlemiş hepsini okuyamadım şu anda, inşaallah benim gibi güzel alanlar vardır
veee yaptım 8. günn koskocamann negatifff ama benim hala ümidim var
arkadaşlar 10 gün 10 çıkmıştı bugün 11 gündü dayanamadım gittim yine test yaptım negatif dediler hastaneden yarın yine yapsammı acaba yoksa zaten negatif yarın 12 gün 1 günçıkmaz dimi
kızlarr hamile arkadaşlarımı çoookkk tebrik ediyorum, inanın her birinizde çok mutlu oluyorum, inşallah sağlıkla sonuna kadar kucağınıza almak ve yavrularınızın mutluluğunu görmek nasip eder allahım. darısı tüm isteyenlerin başına...
negatif sonuç alan arkadaşlarım, biz burda hep birbirimize destek olucaz, hayat devam ediyor, yılmak yok sonuna kadar devam. kendinizi sıkmadan tekrar hazır hissedene kadar bekleyin çok da beklemeyin ama :).. inşallah kendiliğinizden hamile kalma duygusunu tadarsınız, ben çok duydum tedavilerden sonra sanırım ilaçların etkisi kendiliğinden kalan çok var. bu arada henüz test günü gelmeden test yaptıran ve negatif diye üzülen arkadaşlarım lütfen bekleyin belki benimki gibi bir sürpriz yaşarsınız. Allahtan ümit kesilmez.
ben şuan bebeğimi kaybetme tehlikesi içindeyim ama hep şunu düşünüyorum, bu şekilde devam edipte sağlıksız bir bebek olacağına (doktorum normal olmadığını söylediği için) yol yakınken daha da büyümeden bitmesi belkide en hayırlısı. zaten hep Allahıma dua ederken hayırlısıysa ver diyorum. sonradan daha büyük bir yıkım yaşamak istemiyorum.
herkese Allahım hayırlısı neyse onu versin.
bugün transferimin 12.günü test yaptırdım hamileyimmmmmmmm
beta hcg 330,6
sayfalar ilerlemiş hepsini okuyamadım şu anda, inşaallah benim gibi güzel alanlar vardır
kıslarrr bugun idrar testi yapmayı pilanlıyorum sizce yapsammı yapmasammıııı bügün 8. günnn:44::44::44::44::44::44:
selam ben tüp bebek yaptırdım 7. günü idrar testi ikinci silik çıktı ertesi gün kan testi negatif çıktı yıkıldım. 0.500 çıktı sonuç
arkadaslar blastokist´le hamile kalan varmi? yani 5. gün transferiyle?
sanırım benim yine olmadı gece adet sancısı ile uyandım bir akıntı vardı peçete ile kontrol ettim jelle beraber açık pembe kan vardı
yok canım benim öyle düşünme bana transferden sonra verilen bilgi kağıdında bile yazıyor açık pembe ya da kahverengi lekelenme olabilir diye, sakın panik yapma, inşallah seninledir bebeğin..kaçıncı günün bugün?
benim kağıtada yazıyor fakat hiç tatmin olmuyorum neden dersen diğer 2 tedavimde de böyle olmuştu(
bugün 6. günüm canım ,27 ocakta oldu transferim
bugün neldelin arkadaşın test günü galiba inşallah pozitif olur sonucu .bizede moral olur
yaaa şu 2 tedavinii at kafandan beee daha önce hiç yapmamışsın herşeyii yenii tadıyorsun vee bu renklerdee bebegının sana tutunurkenn yaptıgıı yaramazlıklar olarak adlandırrrrr
naldelinin sonucunu bendee çok merak ediyorummm
ne yapıyım elimde değil kıyaslayınca aynı belirtiler var