2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

Canım biliyormusun buradaki bir çok arkadaş hamile olanlara imrennirken ben ise transfer olanlara özeniyorum..bir senedir sürekli transferim erteleniyor..ve ne zman olacağı da belli değil..seni çok iyi anlıyorum, Allah yardımcın olsun..

Canım, bundan sonrası için bol bol dua et.. Allah'ın takdiri, belli ki vakti ve zamanı var. Bizim de sınavımız bu olsa gerek.

Ben sonuç aldım pozitif. 9. gün 81

Tebrik ederim canım, Allah keseyi de görmeyi de nasip etsin..

maddi olarak da kazançlı ve zaman olarak da kazançlı :) tr ye yeni gelmiş ben netten baktım ama bulamadım hangi merkezde olduğunu sen baktın mı

eurufertil tüp bebek merkezi'nden Dr. Hakan Özörnek'ti röportaj veren doktor.

Tebrikler canım, bak ne güzel hızlı bir şekilde katlıyor sonuçların, keseyi de gördün mü tamamdır inş.

evettttttttttttttttttttt hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm 8.gün kan testim 92 çıktı........allhım çok şükür.darısı isteyen herkesin başına.....

Ne mutlu, aynı duyguları biz de yaşarız inş.

Özelde yaptırabilirsin canım, bence bekleme..

Canım benim üzülme yıpratma kendini..burada bir çok kez negatifi görüp de sonra pozitif alanları gördük. o yüzden bundan sonrası için motive ol..Ben bir senedir tedavi görüyorum ama bir kez bile transfer aşamasına gelemedim. Bırak negatifi görmeyi doktorum transferi bile gerek görmedi..

Benim de doktorum Ulun bey..çok iyi bir doktor, çok da mütevazi..

Son düzenleme:
kızlar, tsh yükseliğinden transferim iptal olmuştu burada paylaşmıştım..
ayın 21. inde adet olmam gerekirken hala olmadım.
hiçbir adet belirtisi de yok...
bir bu eksikti..
neden olmuyorum acaba
normalde düzensiz değildir benim adetim.

lalecim tebrik ederim çok mutlu oldum... seninle ilk tedavimlerimz aynı sebeble eş zamanlı olmuştu ve şimdi sen hamilesin.....sana sormam gereken bir kaç şey var mesaj attım ama doluymuş mesaj kutun ve silmeden gönderemzmişim.....önerilerine ihtiyacım varrrrrr sana mesaj atmama lazımmmmm mesaj kutunu boşaltır mısın????...

evet cnm çok ii bi doktor ilk görüşmeye gittiğimde arkadaşım vardı yanımda başka yerlerede gidelim bi görüş istersen acele etme dedi,,ben bu doktorda tedavime başlıycam dedim.o güveni verdi bana ve sonuç hamileyim

canım belki de doğal yolla hamilesindir...burada öyle olan oldu biliyorsundur

Son düzenleme:
öncelikle kendimi tanıtıp sizlere katılmakistiyorum.. 2 yıllık evliyim ve bebişimiz yok eşimde bende cocukları çok severiz evlendiğimizden bu yanada hiç önlem almadık 2 yıl olmayıncada bir sorun olacagını anladık ve doktora gittik ki bende pco eşimdede hareketli sperm azlıgı sorunu varmış ikimiz faktörü birleşincede bebek olmuyormuş aşılama önerildi ama doktor aşılamamızın tutma ihtimali düşük deyincede açıkcası pskolojikmen yıpramak istemedim ve direk tüp bebek denemeye karar verdik. ankarada güvenilir ve başarılı bir yer bakınıyoruz netten araştırdım burdaki arkadaşlara sordum derken nisan mayıs gibi düşünüyorum allah isyeten herkeze nasip etsin inş.

umudunu kaybetme allah sana ve ailene sağlık versin

canım belki de doğal yolla hamilesindir...burada öyle olan oldu biliyorsundur

Bilmiyorum ki canım, imkansız gibi geldiği için bana o ihtimal aklımdan bile geçmedi fakat dediğin gibi örnekleri de var..
bir de benim troid problemi eşimin sperm problemini birleştirince ihtimal bile vermiyorum..
akşam bi test alayım giderken..

Hayırlı olsun tedavin..

ne güzel değerler allah herkese böyle değerler görmeyi nasip etsin gözünaydın allah kucağına aldırsın inş

acaba doğal yorlarlamı mı hamile kaldın. olur mu olur ya. evde yapılan gebelik testlerinden alıp yapsan eğer çıkmazsa biraz daha beklersin hala adet olmamışsan kan testi yaparsın. canım hayırlısı olsun inş ya, öyleyse ne çok sevinirizz

hoşgeldin aramızaa
bence de aşılamayla vakit kaybetmeyin. şimdiki aklım olsa hiç aşılama işine girmezdim boşuna vakit kaybı. canım ben istanbul dayım ama mutlaka ankara daki arkadaşlar sana biryer önereceklerdir. Rabbim tez zamanda bebişini kucağına almayı nasip eylesinn.

bugün transferimin 12.günü test yaptırdım hamileyimmmmmmmm
beta hcg 330,6
sayfalar ilerlemiş hepsini okuyamadım şu anda, inşaallah benim gibi güzel alanlar vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…