hepiniz iyisinizdir umarımbu arada hamiş arkadaşları gördüm Allah tamamına erdirsin inşallah, tedaviye başlayan arkadaşlarada hayırlı olsun darısı başınıza dün ultrasona girdim . herşey yolunda şu an. 6 şubatta tekrar gireceğim. öptüm hepinizi.
kızlaaarrr bhcg 498 olmuş....... iyi dedi doktorum, salı günü kan ve ultrasona çağırdı. bu arada doktorum daha önceki gidişata göre dış gebelik de olabilir diyodu, bugün eğer olsaydı şimdiye kadar kanaman olurdu dedi, o ihtimali eledik yanii.
selam kizlar yarin transferim var ............. bana dua edin :)
acaba diyorum test yaptır git kanda ama çıkmaz gibi geliyor kadının bir tanesi yaptırmış kanda 65 çıkmış transferinin 6.gününde bende şok oldum kesin bu kadın çoğul hamile sonra 12.günde 500 çıkmış ikiz hamileymiş.:)Neyse biz kafa karıştırmayalım sabır ve selamet inş.
kızlaaarrr bhcg 498 olmuş....... iyi dedi doktorum, salı günü kan ve ultrasona çağırdı. bu arada doktorum daha önceki gidişata göre dış gebelik de olabilir diyodu, bugün eğer olsaydı şimdiye kadar kanaman olurdu dedi, o ihtimali eledik yanii.
günaydın kızlarrrrr
birkaç gündür merek ettiğim bişey var :26::26::26:
hem hamile olup hemde dondurulmuşları olanlar varmııı??
burdaki hamişlerrrrrrr sizlerin dondurulmuş embriyolarınız varmı merkezlerinizde?
lütfen cevap verin benim için çok önemliii
benimde inşallahhhhh salı günü transferimmm dualarınıza ihtiyacım varrallahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallahhhh
canım hadi hayırlısı ALLAH kimseyi korktuguna ugratmasın hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin benimde yarın transferim var :18:dualarınızı bekliyorum umarım bende sizler gibi pozitifi görürüm
senin adına çoook sevindim canım:).Allah dış gebelikten korusun tam 5 kere yaşadım
benim lekelenmelerim geçti.12.gün bhcg değerimde 1544 çıktı:)
oh maşallahhh...sana ikiz mi geliyo ne? ben o değerleri görebilecekmiyim acaba diyorum. benim 20. günde sonucum 498. İnşallah bir daha kötü şeyler yaşamazsın canım.
o kadar yorgunum ki fazjasında gözüm yok:)tek olsun benim olsun inşallah.
seninde ikiye katlaya katlaya gidiyor.içini ferah tut.olacak inşajjah.
kaçıncı gün transferiydi senin?
yumoş toplandığı günü sayıyorsak 4. gündü. çarşamba toplandı cumartesi 2 tane transfer oldu.
selam kizlar sali gunu kan testim var bu bekleyis insani maaf ediyor insallah ay basi olmam gerci ben dun idrar testi yaptirdim negatif cikti insallah rabbim hepimize en kisa zamanda nasip eder ben bu tedaviyi ne kadar daha yaparim bilmiyorum kac yil oldu artik benim stressten dolayi sacimin dibi hep yara oldu stress yapman kolay soylemesi bu nasil engelenir bilmiyorum aman dikkat et aman eyilme kalkma is gorme herkez herseyi ne kadar cok biliyor sanki biz dikkat etmicez doktor desin yerinden kalkma kalkan nolsun off off aranizda psikologa giden varmi her tedavide dusunu yorum ama sonra kaliyor
Merhaba kızlar uzun zamandır yazamadım. İstanbula gittim tedavi için. 8 yumurtam toplandı. 7 si işleme girdi. 6 sı döllendi. 3. güne 5 embriyom kaldı bizde genetik sorun vardı. Embriyolardan biopsi alındı incelendi. 5. gün transferi olacaktı. Gittik 5 embriyodan 3 ü sağlıksız 2 si sağlıklı çıkmış. Ama sağlıklıların da gelişimleri durmuş. Transfer yapılamadı. Fiyat yazmışsınız. Genetik ilaçlar dahil transfer yapılmadığı için o hariç 6. 800 tl tuttu. Ama transfer bile olamadı malesef. Bu uğurda uğraşan tüm arkadaşların Allah yardımcısı olsun...
Merhaba arkadaşlar.yarın transferimden sonra 12. gün ve ben tahlil vericem. dualarınızı esirgemeyin noluur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?