Benim de yarın 12. günüm çok sabırsızlanıyorum. Dün dayanamayıp idrar testi yaptım ama negatif çıktı. Gerçi sabah ta yapmamıştım. Kan testi için sabah erkenden gideceğim dayanamıyorummmm.
Canım İnşallah hayırlı haberlerle döneriz buraya. Allahım hepimize gönlümüzdekini versin inşallahhh
günaydın kızlarrrrr
birkaç gündür merek ettiğim bişey var :26::26::26:
hem hamile olup hemde dondurulmuşları olanlar varmııı??
burdaki hamişlerrrrrrr sizlerin dondurulmuş embriyolarınız varmı merkezlerinizde?
lütfen cevap verin benim için çok önemliii
canım ben ilk transferimde hamile kaldım çok şükür. tüp bebek merkezinde 7 tane dondurulmuş embriyomuz var. bir senelik ücretini ödedik her sene yenilemek gerekiyormuş. kısmet artık hayırlısı nolur bilmiyorum.
benimde inşallahhhhh salı günü transferimmm dualarınıza ihtiyacım varrallahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallahhhh
Merhaba arkadaşlar.yarın transferimden sonra 12. gün ve ben tahlil vericem. dualarınızı esirgemeyin noluur...
Benim de yarın 12. günüm çok sabırsızlanıyorum. Dün dayanamayıp idrar testi yaptım ama negatif çıktı. Gerçi sabah ta yapmamıştım. Kan testi için sabah erkenden gideceğim dayanamıyorummmm.
Canım İnşallah hayırlı haberlerle döneriz buraya. Allahım hepimize gönlümüzdekini versin inşallahhh
arkadaşlar benimde yarın kan tesstim var inaşaallah hepimiz pızitif haberlerle dönerim rabbim yardıcımızolsun dualardan unutmayın
Gecem cim çok teşekürler güzel dileklerin için. Evet inşallah yarın topiği hayırlı haberlerle müjdelerle doldururuz. Belki kontrollerde karşılaşırız beli mi olurrr
kıslarr ya sizee sorum olacakkk sizde transferden sonra bel agrısı oldumuu benim 7. günün belimm çok agrıyorr yaaa:44::44::44::44::44:
canım benim belim değil de karın ve kasıklarım ağrımıştı ki hala ağrımaya devam ediyor.
benim belim çok agrıyorrr karnımdadaaa aradaa oluyorr başkada bişey yok
canım benim belim değil de karın ve kasıklarım ağrımıştı ki hala ağrımaya devam ediyor.
selam kizlar sali gunu kan testim var bu bekleyis insani maaf ediyor insallah ay basi olmam gerci ben dun idrar testi yaptirdim negatif cikti insallah rabbim hepimize en kisa zamanda nasip eder ben bu tedaviyi ne kadar daha yaparim bilmiyorum kac yil oldu artik benim stressten dolayi sacimin dibi hep yara oldu stress yapman kolay soylemesi bu nasil engelenir bilmiyorum aman dikkat et aman eyilme kalkma is gorme herkez herseyi ne kadar cok biliyor sanki biz dikkat etmicez doktor desin yerinden kalkma kalkan nolsun off off aranizda psikologa giden varmi her tedavide dusunu yorum ama sonra kaliyor
hadi hayirlisi canim allah mutlu haberler versin
benimde test tarihim 8.2.12 senden bir gün sonraneldelinnn , benim de transferim 26.01.2012 de oldu çok şükür test tarihim 07.02.2012 listeye eklersen sevinirim canım hadi senin de az kaldı hayatım sonucun pozitif olsun inşallahinsallah mutlu haberi bizde aliriz
arkadaşlar benimde yarın kan tesstim var inaşaallah hepimiz pızitif haberlerle dönerim rabbim yardıcımızolsun dualardan unutmayın
insallah canim sende müjdeli haberi verirsin bize
pozitif düsün canim, herseyde bir hayir vardir, düsünsene dünayda neler var ... insallah sali günü hayirli haberi alirsin canim
herkese iyiakşamlar sonuç bekleyenlere allah sabır ve güzel haberler versin inşallah!!! benim tedavim uzun protokol adetin 21. günü 5 ocakta lucrinle başladım 17sinde gonalf başladım 25inde menogon başladım yumurtalarım inatla büyümüyor enson dün en büyüğü 16mmdi toplamda 16 yumurtam var diğerleri daha küçük benim sorum tedavim başlayalı tıoplamda 24 gün oldu bu normalmi? bu kadar süren varmı aranızda? yarın sabah kontrolüm var merak ediyorum nolacak diye
Ne demek canım, helal olsun, biz burdan çok şey öğreniyoruz bence birbirimizle paylaşarak.
İğnelerimi kendim yapıyorum canım, ben gonalf kullanmıştım dediklerini bilmiyorum ama aynı mantık göbekten yapıyosun, bana daha kolay geliyo. Yumurta çatlatma iğnesini opudan 2 gün önce 2 tane peşpeşe yapmıştım ama yine verdiler demekki sadece çatlatma yapmıyo. zaten tek iğne yarım doz pazartesi, kalanıda perşembe vuracakmışım.
ciproyu kaç tane kullandınız. bana 10 demişti doktor ama ben 13 tane atınca tedirgin oldum. Cevap verirseniz sevinirim. teşekkürler.
selam canim bende daha once yaptirdim uzun protocole ve 30 gun civari icini ferah tut sonuna kadar inan rabim buyuktur duyar sesimizi
herkese iyiakşamlar sonuç bekleyenlere allah sabır ve güzel haberler versin inşallah!!! benim tedavim uzun protokol adetin 21. günü 5 ocakta lucrinle başladım 17sinde gonalf başladım 25inde menogon başladım yumurtalarım inatla büyümüyor enson dün en büyüğü 16mmdi toplamda 16 yumurtam var diğerleri daha küçük benim sorum tedavim başlayalı tıoplamda 24 gün oldu bu normalmi? bu kadar süren varmı aranızda? yarın sabah kontrolüm var merak ediyorum nolacak diye
günaydın kızlarrrrr
birkaç gündür merek ettiğim bişey var :26::26::26:
hem hamile olup hemde dondurulmuşları olanlar varmııı??
burdaki hamişlerrrrrrr sizlerin dondurulmuş embriyolarınız varmı merkezlerinizde?
lütfen cevap verin benim için çok önemliii
benimde inşallahhhhh salı günü transferimmm dualarınıza ihtiyacım varrallahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallahhhh
kızlar kanaltürk haber bültenini kaçırmayın tüp bebek yönteminde yenilikler çıkmış. birazdan başlicak tv de çekmeyenler netten izlesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?