slm arkadaşlar bu süreci yaşayan arkadaşların allah yardımcısı olsun rabbim kimsenin emeyini boş çıkarmsın bizde tüp bebeye karar verdik ama nerde yaptırsak kafamız çok karışık acıbademde bülent beye tedavi gören varmı aranızda yada siz nerelerde yaptırıyonuz
Aleykümselam arkadaşım Allah yeni başlayanların yolunu açık etsin inş.Ben ilk Profosör Dr.İsmail Çepni'de yaptırdm tuttu ama 4,5 ay sonra olmadı.İkinciye rapor aldım Semiha Şakir Polkliniğinde tüp bebek bölümünde yaptırdımm çok berbattı orası zaten olmadı.Üçüncüyüde Batı Bahat Hastanesine gittim işte şuan sonuç bekliyoruz.Sana tavsiye hastaneye ve doktoru personeli iyi incele en ufak moralini bozacak bir şeyde oradan uzak dur.Ben üçüncü denememi aslında Amerikan Hast.istiyordum maddi şartlardan olmadı.
Selam arkadaşlar ilk olarak rabbim hepimizin gönlüne göre versin.Ben şuan evde dinlenmedeyim 28 Aralık adet ile 3.tüp bebek tedavisine başladım.Transferimin 6.günü bu sefer beklemek çok zor geliyor yazılarınızı daha yeni okumaya başladım.İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırız.
yelko senınle ben aynıyım benımde transferın 6. günü inşallah beraberr veririzzz mutluu haberleriiiiiiii
slm arkadaşlar bu süreci yaşayan arkadaşların allah yardımcısı olsun rabbim kimsenin emeyini boş çıkarmsın bizde tüp bebeye karar verdik ama nerde yaptırsak kafamız çok karışık acıbademde bülent beye tedavi gören varmı aranızda yada siz nerelerde yaptırıyonuz
Aleykümselam arkadaşım Allah yeni başlayanların yolunu açık etsin inş.Ben ilk Profosör Dr.İsmail Çepni'de yaptırdm tuttu ama 4,5 ay sonra olmadı.İkinciye rapor aldım Semiha Şakir Polkliniğinde tüp bebek bölümünde yaptırdımm çok berbattı orası zaten olmadı.Üçüncüyüde Batı Bahat Hastanesine gittim işte şuan sonuç bekliyoruz.Sana tavsiye hastaneye ve doktoru personeli iyi incele en ufak moralini bozacak bir şeyde oradan uzak dur.Ben üçüncü denememi aslında Amerikan Hast.istiyordum maddi şartlardan olmadı.[/QU peki nekadara mal oldu ücreti
arkadaşım inşallah olumlu sonuç alırsın hamilesindir rabbim emeyini boş çıkarmasın nerde yaptırdın memnunmusun bizde karar verdik nerde yaptıracamıza karrar veremedik
inşallah canım senin bir şikayetin oldumu ben ilk yaptırdığımda çok zahmetler çekmiştim göğüslerim şişmişti,bel kasıklarım hiç geçmemişti ikiz hamile kalmıştım.İkinci tüp bebek denememde hiç bir şey olmamıştı.Şimdi muallaktayım göğüslerim şişti indi kasıklarım ağrıyo bilmiyorum çok merak ediyorum.:)
tüp bebekyaptıran arkadaşlar nerelede yoptırıyonuz bana biraz fikir verin
:2::2:
cnmm bilmiyorum aradaa bel agrılarım oluyorrr az öncee yeni başladııı o damarım çekildiii bidee aradaaa batmalar oluyorrrrr yaa bunlar gazdanda olabilirrrr yadaa ben beynimden üretiyorummm vallaa kafayı yemek üzereyimmm herhaldeee bana 2 tane koydular bide ikiz olmöasınnnnn RABBİM hiçbirimiziiin kollarını boş bırakmasın cnm benım şuanki halimm senınkı gibii sanırsammmm
tüp bebekyaptıran arkadaşlar nerelede yoptırıyonuz bana biraz fikir verin
:2::2:
tedaviye nezman başlanıyo? adetlemi adetten sonramı hangi ilaçlar nezaman ve nekadar oluyo yardımcı olurmusunuz? kısa protokolle uzun protokol arasındaki fark ne bilen varmı?
slm kızlar benim 3 denemem olacak tabi bide dondurulmuş var yani 4. diyebiliriz..bu sefer merkez değiştirdim ve umut tüp bebek merkezine gittim. şubat sonu mart başı gibi başlıcam inşallah tedaviye..buradan tüm arkadaşlara allah bebeiş nasip etsin demek istiyorum tabi banada inşallahh...
Merhaba kızlar uzun zamandır yazamadım. İstanbula gittim tedavi için. 8 yumurtam toplandı. 7 si işleme girdi. 6 sı döllendi. 3. güne 5 embriyom kaldı bizde genetik sorun vardı. Embriyolardan biopsi alındı incelendi. 5. gün transferi olacaktı. Gittik 5 embriyodan 3 ü sağlıksız 2 si sağlıklı çıkmış. Ama sağlıklıların da gelişimleri durmuş. Transfer yapılamadı. Fiyat yazmışsınız. Genetik ilaçlar dahil transfer yapılmadığı için o hariç 6. 800 tl tuttu. Ama transfer bile olamadı malesef. Bu uğurda uğraşan tüm arkadaşların Allah yardımcısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?