• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

hepiniz iyisinizdir umarım :16: bu arada hamiş arkadaşları gördüm Allah tamamına erdirsin inşallah, tedaviye başlayan arkadaşlarada hayırlı olsun darısı başınıza :1: dün ultrasona girdim . herşey yolunda şu an. 6 şubatta tekrar gireceğim. öptüm hepinizi.

masallah allah tamamina erdirsin

kızlaaarrr bhcg 498 olmuş....... iyi dedi doktorum, salı günü kan ve ultrasona çağırdı. bu arada doktorum daha önceki gidişata göre dış gebelik de olabilir diyodu, bugün eğer olsaydı şimdiye kadar kanaman olurdu dedi, o ihtimali eledik yanii.

hadi gözün aydin canim sevindim degerin yükselmesine :)

günaydın kızlarrrrr

birkaç gündür merek ettiğim bişey var :26::26::26:
hem hamile olup hemde dondurulmuşları olanlar varmııı??

burdaki hamişlerrrrrrr sizlerin dondurulmuş embriyolarınız varmı merkezlerinizde?
lütfen cevap verin benim için çok önemliii:34::34:

benimde inşallahhhhh salı günü transferimmm dualarınıza ihtiyacım varr:16::16::16::16:allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallahhhh:16::16::16:

acaba diyorum test yaptır git kanda ama çıkmaz gibi geliyor kadının bir tanesi yaptırmış kanda 65 çıkmış transferinin 6.gününde bende şok oldum kesin bu kadın çoğul hamile sonra 12.günde 500 çıkmış ikiz hamileymiş.:)Neyse biz kafa karıştırmayalım sabır ve selamet inş.

canım benim o kişi 12 gün önce tek göründü canım şimdilik ikiz değil yarın belli olacak doktor dedi gizliye bilirmiş kendini ama yarın tam net belli olacak darısı sizlere inşallah ben biraz testlerde acele ettim ama içime doğmuştu ama kendimi herşeye hazır hissediyordum yani sizde benim gibi erken davranıp negatif cıkarsa lütfen moralinizi bozmayın test günü herşey net belli olur..:nazar:

kızlaaarrr bhcg 498 olmuş....... iyi dedi doktorum, salı günü kan ve ultrasona çağırdı. bu arada doktorum daha önceki gidişata göre dış gebelik de olabilir diyodu, bugün eğer olsaydı şimdiye kadar kanaman olurdu dedi, o ihtimali eledik yanii.

canım hadi hayırlısı ALLAH kimseyi korktuguna ugratmasın hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin benimde yarın transferim var :18:dualarınızı bekliyorum umarım bende sizler gibi pozitifi görürüm:16:

günaydın kızlarrrrr

birkaç gündür merek ettiğim bişey var :26::26::26:
hem hamile olup hemde dondurulmuşları olanlar varmııı??

burdaki hamişlerrrrrrr sizlerin dondurulmuş embriyolarınız varmı merkezlerinizde?
lütfen cevap verin benim için çok önemliii:34::34:

benimde inşallahhhhh salı günü transferimmm dualarınıza ihtiyacım varr:16::16::16::16:allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallahhhh:16::16::16:

günaydin canim evet benim dondurulmuslar var brüksel tüp bebek merkezinde kendiligimden gebe kaldigim icin gerek kalmadi simdilik. Zaten bir yillik ücretini ödemistik sene sonunda onlar arayip soruyorlarmis devam dondurulsunmu diye ona göre tekrar 1 yillik ücretini ödüyorsun. Rabbim insallah seni de sevindirsin tez zamanda sende mutlu haberi paylasirsin bizlerle Allah isteyen herkese tez zamanda saglikli evlatlar nasip etsin.

selam kizlar sali gunu kan testim var bu bekleyis insani maaf ediyor insallah ay basi olmam gerci ben dun idrar testi yaptirdim negatif cikti insallah rabbim hepimize en kisa zamanda nasip eder ben bu tedaviyi ne kadar daha yaparim bilmiyorum kac yil oldu artik benim stressten dolayi sacimin dibi hep yara oldu stress yapman kolay soylemesi bu nasil engelenir bilmiyorum aman dikkat et aman eyilme kalkma is gorme herkez herseyi ne kadar cok biliyor sanki biz dikkat etmicez doktor desin yerinden kalkma kalkan nolsun off off aranizda psikologa giden varmi her tedavide dusunu yorum ama sonra kaliyor

senin adına çoook sevindim canım:).Allah dış gebelikten korusun tam 5 kere yaşadım:(

benim lekelenmelerim geçti.12.gün bhcg değerimde 1544 çıktı:)

canım hadi hayırlısı ALLAH kimseyi korktuguna ugratmasın hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin benimde yarın transferim var :18:dualarınızı bekliyorum umarım bende sizler gibi pozitifi görürüm:16:

canım hadi yarın al gel bebişini, inşallah pozitifi görüp bebişini kucağına alırsın.

senin adına çoook sevindim canım:).Allah dış gebelikten korusun tam 5 kere yaşadım:(

benim lekelenmelerim geçti.12.gün bhcg değerimde 1544 çıktı:)

oh maşallahhh...sana ikiz mi geliyo ne? ben o değerleri görebilecekmiyim acaba diyorum. benim 20. günde sonucum 498. İnşallah bir daha kötü şeyler yaşamazsın canım.

oh maşallahhh...sana ikiz mi geliyo ne? ben o değerleri görebilecekmiyim acaba diyorum. benim 20. günde sonucum 498. İnşallah bir daha kötü şeyler yaşamazsın canım.

o kadar yorgunum ki fazjasında gözüm yok:)tek olsun benim olsun inşallah.

seninde ikiye katlaya katlaya gidiyor.içini ferah tut.olacak inşajjah.
kaçıncı gün transferiydi senin?

o kadar yorgunum ki fazjasında gözüm yok:)tek olsun benim olsun inşallah.

seninde ikiye katlaya katlaya gidiyor.içini ferah tut.olacak inşajjah.
kaçıncı gün transferiydi senin?

yumoş toplandığı günü sayıyorsak 4. gündü. çarşamba toplandı cumartesi 2 tane transfer oldu.

yumoş toplandığı günü sayıyorsak 4. gündü. çarşamba toplandı cumartesi 2 tane transfer oldu.

toplandığı gün sayılmıyor. bu durumds 3.gün transferi deniyor seninkine.bu nedenle değerler çookda düşük değil canım telaş yapma.benim 5. gün tranferi olduğu iöin değer daha yüksek olabiliyor.inşalla artışların düzenli biçimde devam edecek:)

Merhaba arkadaşlar.yarın transferimden sonra 12. gün ve ben tahlil vericem. dualarınızı esirgemeyin noluur...

selam kizlar sali gunu kan testim var bu bekleyis insani maaf ediyor insallah ay basi olmam gerci ben dun idrar testi yaptirdim negatif cikti insallah rabbim hepimize en kisa zamanda nasip eder ben bu tedaviyi ne kadar daha yaparim bilmiyorum kac yil oldu artik benim stressten dolayi sacimin dibi hep yara oldu stress yapman kolay soylemesi bu nasil engelenir bilmiyorum aman dikkat et aman eyilme kalkma is gorme herkez herseyi ne kadar cok biliyor sanki biz dikkat etmicez doktor desin yerinden kalkma kalkan nolsun off off aranizda psikologa giden varmi her tedavide dusunu yorum ama sonra kaliyor

merhaba bişi sorabilir miyim. acaba transferinden sonra 5. günü çatlata iğnesi vermişmiydi sana doktor.? şu bacaktan vurulandan?

kızlar kanaltürk haber bültenini kaçırmayın tüp bebek yönteminde yenilikler çıkmış. birazdan başlicak tv de çekmeyenler netten izlesin

Merhaba kızlar uzun zamandır yazamadım. İstanbula gittim tedavi için. 8 yumurtam toplandı. 7 si işleme girdi. 6 sı döllendi. 3. güne 5 embriyom kaldı bizde genetik sorun vardı. Embriyolardan biopsi alındı incelendi. 5. gün transferi olacaktı. Gittik 5 embriyodan 3 ü sağlıksız 2 si sağlıklı çıkmış. Ama sağlıklıların da gelişimleri durmuş. Transfer yapılamadı. Fiyat yazmışsınız. Genetik ilaçlar dahil transfer yapılmadığı için o hariç 6. 800 tl tuttu. Ama transfer bile olamadı malesef. Bu uğurda uğraşan tüm arkadaşların Allah yardımcısı olsun...

seni çok iyi anlıyorum en son denemede benimde transfer bile yapılamamıştı..allah yardım etsin hepimize....

Benim de yarın 12. günüm çok sabırsızlanıyorum. Dün dayanamayıp idrar testi yaptım ama negatif çıktı. Gerçi sabah ta yapmamıştım. Kan testi için sabah erkenden gideceğim dayanamıyorummmm.

Canım İnşallah hayırlı haberlerle döneriz buraya. Allahım hepimize gönlümüzdekini versin inşallahhh
:49::49::49::49:

Merhaba arkadaşlar.yarın transferimden sonra 12. gün ve ben tahlil vericem. dualarınızı esirgemeyin noluur...

Kızlar yarın sonuç alacak çok kişi var sanırım, hepinizden güzel haberler bekliyorum. Dualarim tüm bekleyenlere...

Back