• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

slm arkadaşlar bu süreci yaşayan arkadaşların allah yardımcısı olsun rabbim kimsenin emeyini boş çıkarmsın bizde tüp bebeye karar verdik ama nerde yaptırsak kafamız çok karışık acıbademde bülent beye tedavi gören varmı aranızda yada siz nerelerde yaptırıyonuz

Aleykümselam arkadaşım Allah yeni başlayanların yolunu açık etsin inş.Ben ilk Profosör Dr.İsmail Çepni'de yaptırdm tuttu ama 4,5 ay sonra olmadı.İkinciye rapor aldım Semiha Şakir Polkliniğinde tüp bebek bölümünde yaptırdımm çok berbattı orası zaten olmadı.Üçüncüyüde Batı Bahat Hastanesine gittim işte şuan sonuç bekliyoruz.Sana tavsiye hastaneye ve doktoru personeli iyi incele en ufak moralini bozacak bir şeyde oradan uzak dur.Ben üçüncü denememi aslında Amerikan Hast.istiyordum maddi şartlardan olmadı.

Selam arkadaşlar ilk olarak rabbim hepimizin gönlüne göre versin.Ben şuan evde dinlenmedeyim 28 Aralık adet ile 3.tüp bebek tedavisine başladım.Transferimin 6.günü bu sefer beklemek çok zor geliyor yazılarınızı daha yeni okumaya başladım.İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırız.

arkadaşım inşallah olumlu sonuç alırsın hamilesindir rabbim emeyini boş çıkarmasın nerde yaptırdın memnunmusun bizde karar verdik nerde yaptıracamıza karrar veremedik

yelko senınle ben aynıyım benımde transferın 6. günü inşallah beraberr veririzzz mutluu haberleriiiiiiii:49::49::49::49::49::49::49::49:

inşallah canım senin bir şikayetin oldumu ben ilk yaptırdığımda çok zahmetler çekmiştim göğüslerim şişmişti,bel kasıklarım hiç geçmemişti ikiz hamile kalmıştım.İkinci tüp bebek denememde hiç bir şey olmamıştı.Şimdi muallaktayım göğüslerim şişti indi kasıklarım ağrıyo bilmiyorum çok merak ediyorum.:)

slm arkadaşlar bu süreci yaşayan arkadaşların allah yardımcısı olsun rabbim kimsenin emeyini boş çıkarmsın bizde tüp bebeye karar verdik ama nerde yaptırsak kafamız çok karışık acıbademde bülent beye tedavi gören varmı aranızda yada siz nerelerde yaptırıyonuz

Aleykümselam arkadaşım Allah yeni başlayanların yolunu açık etsin inş.Ben ilk Profosör Dr.İsmail Çepni'de yaptırdm tuttu ama 4,5 ay sonra olmadı.İkinciye rapor aldım Semiha Şakir Polkliniğinde tüp bebek bölümünde yaptırdımm çok berbattı orası zaten olmadı.Üçüncüyüde Batı Bahat Hastanesine gittim işte şuan sonuç bekliyoruz.Sana tavsiye hastaneye ve doktoru personeli iyi incele en ufak moralini bozacak bir şeyde oradan uzak dur.Ben üçüncü denememi aslında Amerikan Hast.istiyordum maddi şartlardan olmadı.[/QU peki nekadara mal oldu ücreti

inşallah canım senin bir şikayetin oldumu ben ilk yaptırdığımda çok zahmetler çekmiştim göğüslerim şişmişti,bel kasıklarım hiç geçmemişti ikiz hamile kalmıştım.İkinci tüp bebek denememde hiç bir şey olmamıştı.Şimdi muallaktayım göğüslerim şişti indi kasıklarım ağrıyo bilmiyorum çok merak ediyorum.:)

cnmm bilmiyorum aradaa bel agrılarım oluyorrr az öncee yeni başladııı o damarım çekildiii bidee aradaaa batmalar oluyorrrrr yaa bunlar gazdanda olabilirrrr yadaa ben beynimden üretiyorummm vallaa kafayı yemek üzereyimmm herhaldeee bana 2 tane koydular bide ikiz olmöasınnnnn RABBİM hiçbirimiziiin kollarını boş bırakmasın cnm benım şuanki halimm senınkı gibii sanırsammmm :49::49::49::49::49::49::49::49::49:

kistim nedeniyle tedavim şubata ertelenmişti.. birkaç gün içinde adet olup başlayacağım inşallah... bu arada dikkatimi çeken bişey var,ilk sayfadaki listeye baktığımda sonuç alanların hepsi hamile sanırım... olumsuz olan yok galiba yazmadığına göre.. inşallah öyledir,inşallah bu liste hepimize uğur getirir....

cnmm bilmiyorum aradaa bel agrılarım oluyorrr az öncee yeni başladııı o damarım çekildiii bidee aradaaa batmalar oluyorrrrr yaa bunlar gazdanda olabilirrrr yadaa ben beynimden üretiyorummm vallaa kafayı yemek üzereyimmm herhaldeee bana 2 tane koydular bide ikiz olmöasınnnnn RABBİM hiçbirimiziiin kollarını boş bırakmasın cnm benım şuanki halimm senınkı gibii sanırsammmm :49::49::49::49::49::49::49::49::49:

acaba diyorum test yaptır git kanda ama çıkmaz gibi geliyor kadının bir tanesi yaptırmış kanda 65 çıkmış transferinin 6.gününde bende şok oldum kesin bu kadın çoğul hamile sonra 12.günde 500 çıkmış ikiz hamileymiş.:)Neyse biz kafa karıştırmayalım sabır ve selamet inş.

tedaviye nezman başlanıyo? adetlemi adetten sonramı hangi ilaçlar nezaman ve nekadar oluyo yardımcı olurmusunuz? kısa protokolle uzun protokol arasındaki fark ne bilen varmı?

tüp bebekyaptıran arkadaşlar nerelede yoptırıyonuz bana biraz fikir verin
:2::2:

canım istanbul'damısın bilmiyorum ama ben medicalpark bahçelievler de yaptırdım. diğer hastaneler, doktorlar, hemşireler nasıldır bilmiyorum ama burası fena değildi. şöyle bişey var benim tek kızdığım konu her aradığında doktor cebini açmıyo ee haliyle oda sinir ediyo insanı. onun haricinde her konuda herkes yardımcı oluyo. bu arada ilaçlar hariç sadece hastane 3750 alıyo tabi ayrıca büssürü tahli istiyo, ıvırı zıvırı ilaçlar hariç 4500 buluyo nerdeyse

Son düzenleme:
slm kızlar benim 3 denemem olacak tabi bide dondurulmuş var yani 4. diyebiliriz..bu sefer merkez değiştirdim ve umut tüp bebek merkezine gittim. şubat sonu mart başı gibi başlıcam inşallah tedaviye..buradan tüm arkadaşlara allah bebeiş nasip etsin demek istiyorum tabi banada inşallahh...

tedaviye nezman başlanıyo? adetlemi adetten sonramı hangi ilaçlar nezaman ve nekadar oluyo yardımcı olurmusunuz? kısa protokolle uzun protokol arasındaki fark ne bilen varmı?

canım merhaba..tedaviye başlamanın en iyi yolu adetinin 2.en gec 3.gunu doktora gitmek.hangi ilaçların ne zaman olduğunu doktor ilk muayeneden sonra karar veriyor merkez fiyatları değişiyor fakat ilaç fiyatları ortalama olarak 1400 ile 2000 arasında değişiyor.kısa protokol daha az ilaçla daha hızlı transfer uzun protokol ise daha çok ilaçla daha uzun bir transfer donemini kapsıyor.ama bunların hepsine genelde doktorun 2.gun yapacağı muayenede karar veriyor.bunların hepsi birer stres sana şimdiden kolay gelsin aramıza hoşgeldiiiinnn.mesela suan ben uzun protokolle transferimin 3. gunundeyim.benim tum masrafım herşey dahil dondurulmuşlarla beraber 7000 tl.ne sormak istersen çekinme burada sana yardımcı olacak çok arkadas var.bende elimden geldiğince cevaplamaya calışırım.........kolay gelsinnnnnnnnn

slm kızlar benim 3 denemem olacak tabi bide dondurulmuş var yani 4. diyebiliriz..bu sefer merkez değiştirdim ve umut tüp bebek merkezine gittim. şubat sonu mart başı gibi başlıcam inşallah tedaviye..buradan tüm arkadaşlara allah bebeiş nasip etsin demek istiyorum tabi banada inşallahh...

aminnnnn , hepimize inşallah, yeni tedavin hayırlı olsun

Mart ayında tedaviye başalamyı düşünüyorum bir aksilik olmazsa inş... Brüksel tüp bebek merkezine gideceğiz inş. Rabbim hepimizin işini rast getirsin,hayırlı ve sağlılı evlatlar bizede nasip etsin inş....

Merhaba kızlar uzun zamandır yazamadım. İstanbula gittim tedavi için. 8 yumurtam toplandı. 7 si işleme girdi. 6 sı döllendi. 3. güne 5 embriyom kaldı bizde genetik sorun vardı. Embriyolardan biopsi alındı incelendi. 5. gün transferi olacaktı. Gittik 5 embriyodan 3 ü sağlıksız 2 si sağlıklı çıkmış. Ama sağlıklıların da gelişimleri durmuş. Transfer yapılamadı. Fiyat yazmışsınız. Genetik ilaçlar dahil transfer yapılmadığı için o hariç 6. 800 tl tuttu. Ama transfer bile olamadı malesef. Bu uğurda uğraşan tüm arkadaşların Allah yardımcısı olsun...

Merhaba kızlar uzun zamandır yazamadım. İstanbula gittim tedavi için. 8 yumurtam toplandı. 7 si işleme girdi. 6 sı döllendi. 3. güne 5 embriyom kaldı bizde genetik sorun vardı. Embriyolardan biopsi alındı incelendi. 5. gün transferi olacaktı. Gittik 5 embriyodan 3 ü sağlıksız 2 si sağlıklı çıkmış. Ama sağlıklıların da gelişimleri durmuş. Transfer yapılamadı. Fiyat yazmışsınız. Genetik ilaçlar dahil transfer yapılmadığı için o hariç 6. 800 tl tuttu. Ama transfer bile olamadı malesef. Bu uğurda uğraşan tüm arkadaşların Allah yardımcısı olsun...

bundada vardir bir hayir üzülme canim ...

Back