• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

kızlarrr,

merak eden arkadaşlar için transfer sonrası bendeki belirtileri yazayım ama her bünyede değişiyormuş bilginiz olsun. 3. günden sonra adet sancısı gibi sancılarım başladı. göğüslerim de çok fazla şişme olmadı ama acayip hassaslaştı. sonra işte 6-7 güne geldiğimizde o adet sancısı gibi sancılar aniden giren ve çok şiddetli sancıya döndü. hani böyle bikaç saniye giriyo bayıltacak gibi sonra birden geçiyo. gerçi ağrılarım geçmedi hala heran adet olacakmışım gibi ağrılarım var.

bende ki belirtiler bunlardı, inşş sonucunu merakla bekleyen tüm arkadaşların sonuçları pozitif olur. hepiniz için dua ediyorum, Rabbim yüzümüzü güldürsün :34:

hepiniz iyisinizdir umarım :16: bu arada hamiş arkadaşları gördüm Allah tamamına erdirsin inşallah, tedaviye başlayan arkadaşlarada hayırlı olsun darısı başınıza :1: dün ultrasona girdim . herşey yolunda şu an. 6 şubatta tekrar gireceğim. öptüm hepinizi.

sağol tatlım evet darısı başımıza :1: senin de herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim :nazar: canım ya sen transferden sonra kaç gün yattın nelere dikkat ettin benim daha perşembe oldu transferim elimi bile nereye koyacağımı şaşırıyorum, ayıp olacak ama gaz çıkarmaya bile korkuyorum

kızlarrr,

merak eden arkadaşlar için transfer sonrası bendeki belirtileri yazayım ama her bünyede değişiyormuş bilginiz olsun. 3. günden sonra adet sancısı gibi sancılarım başladı. göğüslerim de çok fazla şişme olmadı ama acayip hassaslaştı. sonra işte 6-7 güne geldiğimizde o adet sancısı gibi sancılar aniden giren ve çok şiddetli sancıya döndü. hani böyle bikaç saniye giriyo bayıltacak gibi sonra birden geçiyo. gerçi ağrılarım geçmedi hala heran adet olacakmışım gibi ağrılarım var.

bende ki belirtiler bunlardı, inşş sonucunu merakla bekleyen tüm arkadaşların sonuçları pozitif olur. hepiniz için dua ediyorum, Rabbim yüzümüzü güldürsün :34:

cnmm bunları okurkennnn karnımaaa birden batmaaa girdii acep benım bebemdee ben burdayımmı diyorrr:1::1::1::1::1::1::1::1:

senı gidii akıllı farkettin değiştirdin hmnn demeee:1::1::1::1::1::1::1::1:

:9::9::9::9:

kızlarrr,

merak eden arkadaşlar için transfer sonrası bendeki belirtileri yazayım ama her bünyede değişiyormuş bilginiz olsun. 3. Günden sonra adet sancısı gibi sancılarım başladı. Göğüslerim de çok fazla şişme olmadı ama acayip hassaslaştı. Sonra işte 6-7 güne geldiğimizde o adet sancısı gibi sancılar aniden giren ve çok şiddetli sancıya döndü. Hani böyle bikaç saniye giriyo bayıltacak gibi sonra birden geçiyo. Gerçi ağrılarım geçmedi hala heran adet olacakmışım gibi ağrılarım var.

Bende ki belirtiler bunlardı, inşş sonucunu merakla bekleyen tüm arkadaşların sonuçları pozitif olur. Hepiniz için dua ediyorum, rabbim yüzümüzü güldürsün :34:

bende bukadar belirti yokkkk :18:

benim düne kadar batmaları mm çoktu gögüslerim tedavıden bu yana hassastı ama bugün hiçbiri yok meleğim bıraktı beni diye çok korkuyorum

Son düzenleme:
kızlarrr,

aynen yazdıklarının hepsini ben yaşıyorum cnm..göğüslerime dokunamıyorum ve her an adet olacakmışım gb ağrılarım var ..sürekli dua ediyorum olmayayım diye ama bu ağrılar ümidimi yitirmeme sebeb oluyor ...

benim düne kadar batmaları mm çoktu gögüslerim tedavıden bu yana hassastı ama bugün hiçbiri yok meleğim bıraktı beni diye çok korkuyorum:43::43::43::43::43:

biz o kadar zorlu süreçlerden geçiyoruz ki o yüzden içimizde sevinçten çok tedirginlik var. ama inş gönlümüzü ferah tutalım ki onlarda içerde rahat etsinler canımcım :1::1:
bu arada benim de o göğüslerimde ki hassasiyet azaldı. hatta bazen hiç acımıyo sonra yine biraz acıyo, ona takılma yani :48:

aynen yazdıklarının hepsini ben yaşıyorum cnm..göğüslerime dokunamıyorum ve her an adet olacakmışım gb ağrılarım var ..sürekli dua ediyorum olmayayım diye ama bu ağrılar ümidimi yitirmeme sebeb oluyor ...

sen dua etmeye devam et canım, inş. Rabbim emeklerinin karşılığını verir. işte bu sancılar aynı adet sancılarına benzediği için ayırt edemiyoruz. ama transfer gününe yakın ağrıların değişecek, batmalar şeklinde olacak o zaman sende ayırt edeceksin. dedim ya benim hala ağrılarım devam ediyor. dr. normal olduğunu söyledi.
inş hayırlı haberi burda bizimle paylaşacaksın. :34:

önceliklen gecmis olsun canim aynisini bende yasadim bende ilk denememde hic birsey hissetmedim ama 2.denememde tüm belirtiler vardi kasiklarimda her aksam ayni saatlerde agri oluyordu vede göbegimin altinda kasitlamalar oluyordu göbegimde birde sislik vardi ama 5inci günden sonra gece baslayan 5saat süren siddetli bir agrim oldu karnimda,sabah uyaninca hic birsey kalmamisti hersey gitmisti ne bir agri ne sizi hatta ishal oldum o günden sonra 5inci günden sonra hergün test gününe kadar agliyordum cünkü gittigini biliyordum her dakika her sayniye göz yaslarimi bilee tutamiyordum yemek yerken bile test yapmak bile istememistim sonucu biliyordum cünkü tabi mecburen yaptim koskoca bir 0.simdie rabbim izin verirse subat ayinda 2tane dondurulmusum var rabbim bunlari nasip eder insallah.Rabbim kimsey mahrum birakmasin

amin canım inşallah 2.başarılı olur ama bence bunu yapmadan önce kendine çok iyi bak rahimi güçlendirici bitkiler kullan ve kesinlikle hiç ytaktan kalkma ve sakın tutmicak endişesine kapılma Allah yardımcın olsun sizin sorun neydi?

biz o kadar zorlu süreçlerden geçiyoruz ki o yüzden içimizde sevinçten çok tedirginlik var. ama inş gönlümüzü ferah tutalım ki onlarda içerde rahat etsinler canımcım :1::1:
bu arada benim de o göğüslerimde ki hassasiyet azaldı. hatta bazen hiç acımıyo sonra yine biraz acıyo, ona takılma yani :48:

sen dua etmeye devam et canım, inş. Rabbim emeklerinin karşılığını verir. işte bu sancılar aynı adet sancılarına benzediği için ayırt edemiyoruz. ama transfer gününe yakın ağrıların değişecek, batmalar şeklinde olacak o zaman sende ayırt edeceksin. dedim ya benim hala ağrılarım devam ediyor. dr. normal olduğunu söyledi.

saollll canm inşallah bu yolda ilerliyen kimse yarı yolda kalmazzzzzzzz:49::49::49::49::49::49:

benim transferim oldu cnm 6.günüm oyüzden çok korkuyorum her halde tutmadı adet olcam diye ..çok ağrım var çünkü inan wc girmeye korkuyorum kırmızı kart görcem diye:))allah hepimizin yardımcısı olsun ..sürekli bişeyler adıyorum tutsun diye ):)

Kizlar öncelikle yeni hamilelerimize hayirli olsun Rabbim hepimize saglikla elimize almayi hayirli büyütmeyi nasip etsin. hamile olan arkadaslar size bir sorum var benimki 9 haftalik oldu hafif sari akintim var sizinde varmi böyle bir akinti ara sira gelsede endiselendiriyor beni. Pazartesi Doktora sorcam ama bilgisi olan varsa lütfen paylassin.

hepiniz iyisinizdir umarım :16: bu arada hamiş arkadaşları gördüm Allah tamamına erdirsin inşallah, tedaviye başlayan arkadaşlarada hayırlı olsun darısı başınıza :1: dün ultrasona girdim . herşey yolunda şu an. 6 şubatta tekrar gireceğim. öptüm hepinizi.

Canım çok sevindim umarım hep iyi gider. Bu arada ultrasonda keseyi gördünüz mü. Ne zaman görünüyor merak ettim.

selam kizlar ben bugun meraktan idrar testi yaptim ama negatif cikti biraz canimi sikti sali gunu 31 testim var ama sabir yok bu arada nedelin bu arada benim sonuc 31 aralikve 4 deneme ve 28 yasindayim benim gibi merak edipte test yaptiran varmi sonradan positif cikan bugun benim 9 gun benimde hep kasiklarimda bir agri var sizinde bunlari yazdinizi gorunce icim ferahliyor ama bu acaba varya beni delli ediyor bu bekleyis bana stres yaptiriyor sac dibim hep yara olluyor bu ilk degil her denemede oyleinsallah rabbim bu sefer olmustur kizlar ben biktim bu tedavilerden artik benim bu sene 9 yilik evlilik olcak ve hala iki kisiyiz insallah bu sene son...

slm arkadaşlar bu süreci yaşayan arkadaşların allah yardımcısı olsun rabbim kimsenin emeyini boş çıkarmsın bizde tüp bebeye karar verdik ama nerde yaptırsak kafamız çok karışık acıbademde bülent beye tedavi gören varmı aranızda yada siz nerelerde yaptırıyonuz
:5:

Selam arkadaşlar ilk olarak rabbim hepimizin gönlüne göre versin.Ben şuan evde dinlenmedeyim 28 Aralık adet ile 3.tüp bebek tedavisine başladım.Transferimin 6.günü bu sefer beklemek çok zor geliyor yazılarınızı daha yeni okumaya başladım.İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırız.

Selam arkadaşlar ilk olarak rabbim hepimizin gönlüne göre versin.Ben şuan evde dinlenmedeyim 28 Aralık adet ile 3.tüp bebek tedavisine başladım.Transferimin 6.günü bu sefer beklemek çok zor geliyor yazılarınızı daha yeni okumaya başladım.İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırız.

yelko senınle ben aynıyım benımde transferın 6. günü inşallah beraberr veririzzz mutluu haberleriiiiiiii:49::49::49::49::49::49::49::49:

Back