2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

evet canım 5. gün embriyosunda tutunma daha yüksek anladığım kadarıyla embriyo üzerinde ki kabuk döllenmeden sonra her geçen gün inceliyor ve artık 5. gün atıyor kabuğu ve rahime tutunuyor içini ferah tut doktoruna güven ve ilk 2- 3 saat önemli başını bile kaldırma

ayy canım çok ferahlattın içimi Allah razı olsun
bu 3. denemem olacak inşallah bu son tedavim olur tutunur bebişim
Rabbim bu yolda emek harcayan kimsenin elini boş döndermesin inşallahh

merhaba cerrahpaşa tıp fakultesinden memnun kaldınmı tüp bebek için neden tercıh etmedin acaba ben cerrahpaşada başlıyacam bilgi verirsen sevinirim ?

kesinlikle Cerrahpaşa da memnuniyetsizlik yaşamadım hemşirelerinden tutta doktorlarına kadar çok ilgililer sağolsunlar yalnız benim aşılamaya karşı pek inancım yoktu ben tedavimi orada sürdürüyordum zaten 2 olmsuz aşılama sonrası 2 ay önce son aşılama tarihim bu arad beni tüp bebek bölümüne gönderdiler çok sevindim ama sevincim kursağımda kaldı o hafta tedaviye başlayacaktıkki beni arfadılar kanun çıkmış resmi gazetede yayınlanmış o gün 3 aşılama yada 2 tane iğneli olması gerekiyormuş. dosyamı verdiler tekrar aşılama bölümüne gönderdiler bende dediğim gibi aşılama istemediğim için bıraktım özel hastanede tüp bebek denedim. yoksa çok iyiler ve işinin ehliler hatta ayrılacağımı söylediğimde olumsuz olursa ya da fikir değiştirirsen bekliyoruz dediler ama tabi özelde yapılan tüp bebeği kabul etmiyorlar dönecek olursam yine 1 kere aşılama sonrasında tüp bebek diyorlar.
Aklına takılan herşeyi sorabilirsin hiç çekinmeden çok ilgililer dediğim gibi aklında hiç şüphe kalmasın :)

çok teşekkür ederim şu anda 21günümü bekliyorum inşallah herşey gönnümüzce olur canım

ayy canım çok ferahlattın içimi Allah razı olsun
bu 3. denemem olacak inşallah bu son tedavim olur tutunur bebişim
Rabbim bu yolda emek harcayan kimsenin elini boş döndermesin inşallahh

benimde 5. gün transferim oldu. doktor 5 gün dayanırsa şansımız artar demişti. çok şükür şimdilik pozitif. inşallah senin de öyle olur

benimde 5. gün transferim oldu. doktor 5 gün dayanırsa şansımız artar demişti. çok şükür şimdilik pozitif. inşallah senin de öyle olur

ayy inşallah canım .
tebrik ederim seni Allahım tamamınada erdirsin cnım

arkadaşlar mrb. bende önümüzdeki ay ıvı tüp bebek merkezinde tüp bebek için başlıyorum
benim problemim çikolata kisti. Allah herkezin yardımcısı olsun. ıvı de tüp bebek yaptıracak yada orayla ilgili bilgisi olan varmı?

Bir arkadasım Emre Bey'e gidiyor orda memnun..

Son düzenleme:
kızlar ya,

benim ağrılarım hala geçmedi. iyice tedirgin oldum. bu normal mi acaba?

canim bazi kadinlar adet bile goruyor benim ablamin oyle olmustu unutma bana dedigin gibi iyi dusunki iyi olsun insallah bu sene rabbim hepimize hayirlisini nasip etsin

kızlar bişi sorıcam size benim bugün 9 gonal f ve endo kalınlıgı 7. 5 ve sol yumurtalıkların güzel dedi 2 tane 19 mm varmış digerleri 15 14 16 mm bana yarın akşam çatlatma ignemi vurmamı söylediler şimdi bunlarn hepsi 19 mm gelmeden çatlamasında bi problem olmuyomu

arkadaslar merhaba, topigi biraktigim yerden okuya okuya yazmaya firsat bulamiyorum :) sali günü 5 yumurta toplandi, 4´ü iyi kalitede döllendi , transfer pazar günü olacak, ben döllenmeyi uzatilmis sekilde kabul etmistim doktorlarin tavsiyesine göre, ozaman hangi yumurta daha kaliteli gelismis secip transfer yapiyorlarmis, aramizda öyle yapan arkadaslarimiz varmi?? cok merak ediyorum, cünkü normal sekilde 2. gün transfer oluyormus. bakalim allahtan hayirlisi, bana zaten kesin olarak ICSI demislerdi ben kalbimin sesine inanarak kabul etmedim ve taktir ilahi normal Ivf ´le döllendiler sperm kalitesi cok iyidi, halbuki sperm kalitesi problemimiz vardi ... yani hic belli olmuyor, neyin ne olacagi...

DURULIFE: canim degerin yükseldimi? nasil gidiyor ? umarim hersey yolundadir....

merhaba canim adetinin kacinci günü 19 mm ulasmis yumoslar? oda önemli cünkü , ona göre catlatma igneni vurulman istenmistir. bendede 7 taneydi hepsi degisik büyüklükte, sonunda 5 tanesi olusmustu, degerleri söylemediler ama ultrasonda belliydi büyük oldugu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…