Biz de mayısta başlıyoruz. öncesinde histereskopi çektirmem gerekiyormuş...bu konuda fikri olan var mı? Sonrasında yatmak gerekiyor mu?
Lalecim nasılsın? Nasıl geçiyor bekleme sürecin?
Şikayetin oldumu hiç?
Birde toplama ve transfer sonrası hastanede dinlenme amaçlı yatırıyorlar mı?
Benim iki aşılamada(tüp bebebkte transfer aşaması aşılama ile aynıymış)da 10-15 dakika sonrası gidebilirsiniz demişlerdi ama k.k'de okuduğum kadarı ile en az yarım saat yatmak gerekiyormuş...
bende çektirmiştim onu. normalde genel anesteziyle çekiyolar ama ben genel istemiyence lokal yaptılar. baştan söyliyim eğer acıya dayanıklı değilsen kesinlek genel anestezi yaptır çünkü gerçekten ağrılı bir işlem. ben genel anestezi görmediğimden mi bilmiyorum yarım saat belki daha az bi sürede kendime gelmiştim. hatta ordan arkadaşa oturmaya gittim :)) sonrasın dada şükür sancım falan da olmadı. yani eğer genel anesteziyle yaptıracaksan gayet basit bir işlem
Seda'cım ben sana maila tmıştım eline ulaşmadı mı yoksa? Telefon numaramı vermiştim her dakka giremiyorum nete
Canım op senin dediğin acılı olan devlet hastanelerinde çekilen eski usul hsg. Artık 5 dakkada tamamen ağrısız çekiliyor çok yerde. Tabi bu dediğim ilaçlı rahim filmi için geçerli. Ben daha 2-3 ay önce fındıkzade Radyotom Radyomarda çektirdim ve hiç acı duymadım. Hiç anestezi verilmiyor ve toplamda 5 dakka sürüyor. Muayene gibi yani. Senin dediğin acılı olan yöntem fi tarihinde kaldı ama yeterli teknolojiye sahip olmadıgı içinn onuda çeken yerler var.
merhaba anne adayları forumu yeni farkettim. Ben de aralığın son haftası tüp bebek tedavisine başladım, Çorlu da oturuyorum. teşhis açıklanamayan infeltilite daha önce Cerrahpaşa tıp fak. başarısız 2 aşılama sonrası Çorlu Reyap Hastanesinde tüp bebek tedavisine başladık 7 ocakta 6 tane yumurtam toplandı 6 sıda döllendi ve 5. blast yaşım 30. 12 ocakta transfer gerçekleşti ve inanın hiç bir belirtim ve inancım yoktu çünkü rutin adet sancılarım vardı beklemek te işkence dayanamayıp 8. gün kan tahlili yaptırdım sonuç pozitif şükür ama yine de hep bir kuşku içimi kemiriyor şimdide ya dış gebelikse diye düşünüyorum. gerçi b-hcg yi aralıklarla yaptırıyorum düzenli ama gelde bana anlat.
diyeceğim o ki karamsar olmamak lazım ama bunu nasıl başaracağız orasıda muamma. Allah herkese bu süreçte sabır versin . 2012 de bütün isteklerinizin gerçekleşmesi dileğiyle
maşallah sana, benim 18. günüm daha böyle sonuçlar göremedim. hatta benim 11. gün negatifti, 12. gün pozitifi almıştım. İnşallah hep böyle güzel gider canım, şimdiden hayırlı olsun bebişin.
seni en iyi biz anlarız canım çünkü hepimiz aynı şeyleri yaşayıp, aynı duyguları hissediyoruz. benimde çok şükür sonucum pozitif çıktı ama ben hala çok fazla sevinemiyorum. senin gibi korkularım var çünkü. ahh şu gün bi gelsede keseyi bi görsek doktor herşey normal dese diye gün sayıyorum. ama biliyorum ki onu da duysam içim yinede rahat etmeyecek :))
Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin. benim 11. gün sonucum 651 di senin kaç çıktı?
arkadaşlar olumlu sonuç alıpta kahverengi lekelenmesi olan var mı?
endişeliyim..
benim olmadı ama tedavi sürecinde beraber olduğum bir arkadaşta oldu o da pozitif :)
içini rahat tut sadece lekelenme ise doğalmış olabiliyormuş senin transfer sonrası kaçıncı günün canım?
yarın transferim var kızlar çok heyecanlıyım 5. gün embriyosu konacak bana ..şansım daha yüksek olur herhalde dimi kızlar
bu arada sonucu pozitif olan arkadaşları tebrik ediyorum Allah tamamınada erdirsin ..bizede nasip olur inşallah müjdeli haberleri vermek
çok teşekkürederim aslim. baravoooo:))) içme canım benim. Hadi inşallahhhh. İNŞALLAH güzel habr verirsin:))
papatyacim ve diğer hanımlar güzel haberi sizinle de paylaşayım istedim bugün yeniden test yaptırdım(14.günüm bugün)hcg 67 çıktı doktorum nazlı ama inatçı bir bebiş gelecek Allah nasip ederse dedi çarşamba günü hastaneye gidicem kontrol için ay ya çok garip bir duyguymuş bu rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah tez zamandabu arada listede de artık hamile olarak görünmemin zamanı geldi diye düşünüyorum ilgilenenlere duyurulur
senin değer baya yüksek ikiz mi yoksa :)
benim 8. gün 62
12. gün 312
14. gün 882 bunu da 2 saat önce aldım :)
çok teşekkürederim aslim. baravoooo:))) içme canım benim. Hadi inşallahhhh. İNŞALLAH güzel habr verirsin:))
papatyacim ve diğer hanımlar güzel haberi sizinle de paylaşayım istedim bugün yeniden test yaptırdım(14.günüm bugün)hcg 67 çıktı doktorum nazlı ama inatçı bir bebiş gelecek Allah nasip ederse dedi çarşamba günü hastaneye gidicem kontrol için ay ya çok garip bir duyguymuş bu rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah tez zamandabu arada listede de artık hamile olarak görünmemin zamanı geldi diye düşünüyorum ilgilenenlere duyurulur
canımmm hayırlı, uğurlu olsun. evet evet senin kide o nazlı, inatçılardan :)) olsun bu kadar çektik nazlarını hayırlısıyla biraz daha çekeriz :) yeter ki sağlıcakla kucağımıza alalım
bu gün 12.günüm.arkadaşınızın ki ne kadar sürdü.doğum yaptımı?
şimdi kaBAK ÇEKİRDEĞİ ALMAYA GİDİYORUM YAPRAK:)) BENDE nar suyunu bu ay sıkıp sıkıp arada içtim. fazlasıda ii değilmiş ama. tedaviye başlayınca transfer swonrası maydonoız,kimyon,kekik,adaçayı bile yasak bilginiz olsun kıslar:) canım benim ocakta olacaktı ama şubat adetime atmak zorunda kaldık. kısmetse şubat adetimde olcak. şimdiden stres heyecan bastı. kendime engel olmaya çalışıorumm:)canım saol cevabın için kabak çekirdeği ostrojen varmış hemde çok oda rahimi kalınlaştırıp embriyonun tutunmasını sağlıyormuş..ben 2.tedavimde bolca tükettim transferden önce nar suyu içtim şimdide narı yiyorum ama transferden sonra nar yememek gerekiomuş..eşimde spermlerinde sorun var canım 19/01 de başladık tedaviye cumartesi opu yapılacak.? ben çok tkip edemiyorum sizi sen naptın tedavidemisn yoksa bebişini mi bekşiyorsun
kuzummmmmmmmmmm canım çok sevindim. çok var senin gibi sonradan hızla yükselen topiclerde.KIZLARRR benim bebişhakikaten nazlı yaaa.. artık umudumuzu yitirmeye başlamıştık doktorla görüştük bu sabah o da öyleydi dış gebelik de olabilir dedi. düşmesini bekleyecektik. çünkü değerlerim çok az artıyodu, 92, 112, 144 şeklinde. veee bugünkü sonucumu aldım 278 olmuş, nihayet katlamaya başladı, cuma günü tekrar bakacaz.
canım bak içmemekle ne kadar ii yapıosun. çok sevindimmmmmmmm. süper sakın ağzına alma. neldelin gelince eklerçok teşekkürederim aslim. baravoooo:))) içme canım benim. Hadi inşallahhhh. İNŞALLAH güzel habr verirsin:))
papatyacim ve diğer hanımlar güzel haberi sizinle de paylaşayım istedim bugün yeniden test yaptırdım(14.günüm bugün)hcg 67 çıktı doktorum nazlı ama inatçı bir bebiş gelecek Allah nasip ederse dedi çarşamba günü hastaneye gidicem kontrol için ay ya çok garip bir duyguymuş bu rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah tez zamandabu arada listede de artık hamile olarak görünmemin zamanı geldi diye düşünüyorum ilgilenenlere duyurulur .
merhaba anne adayları forumu yeni farkettim. Ben de aralığın son haftası tüp bebek tedavisine başladım, Çorlu da oturuyorum. teşhis açıklanamayan infeltilite daha önce Cerrahpaşa tıp fak. başarısız 2 aşılama sonrası Çorlu Reyap Hastanesinde tüp bebek tedavisine başladık 7 ocakta 6 tane yumurtam toplandı 6 sıda döllendi ve 5. blast yaşım 30. 12 ocakta transfer gerçekleşti ve inanın hiç bir belirtim ve inancım yoktu çünkü rutin adet sancılarım vardı beklemek te işkence dayanamayıp 8. gün kan tahlili yaptırdım sonuç pozitif şükür ama yine de hep bir kuşku içimi kemiriyor şimdide ya dış gebelikse diye düşünüyorum. gerçi b-hcg yi aralıklarla yaptırıyorum düzenli ama gelde bana anlat.
diyeceğim o ki karamsar olmamak lazım ama bunu nasıl başaracağız orasıda muamma. Allah herkese bu süreçte sabır versin . 2012 de bütün isteklerinizin gerçekleşmesi dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?