igne vuruluyormusun ne zamana kadar dedi doktor? ben catlatmayi yaptigim günde bile 225 gonal f vuruldum, icini ferah tut pazara kadar biraz daha büyümüs olurlar insallah
canim hic merak etme bu benim 4 denemem hic bir zaman hepsi bir buyuklukte olmaz ama bu demek degilki ici bos onun icin icini ferah tut bol bol dua et allah yardimcin olsun senin icin hayirlisi neyse o olsun canim ve hep iyi dusunki iyi olsun..
beni de araniza alirmisiniz? 28 yasindayim iki basarisiz asilamam ve bir tanede basarisiz tup bebek denemem var yeni tedavim icin subatin 7 sinde randevum var hastanede.allah herkese hayirli evlatlar nasip etsin..
sevvalçiçek çok geçmiş olsun canım geç olsun güç olmasın bu arada rahim perdesinin düzelmesi çok iyi olmuş çünkü bebiş tutunsada allah korusun düşme ihtimali çok fazla:26:
kendini üzme inşallahh hayırlı bir zamanı var onu bekliyorsun canım
kızlar benim dün yumurtalarım toplandı ama kalitesi hakkında bilgiyi bugün vereceklermerakla telefonumun çalmasını bekliyorum çok heyecanlıyım inşallahh güzel güzel döllenip bölünürler allah hepimizin yardımcısı olsun
kızlar benim dün yumurtalarım toplandı ama kalitesi hakkında bilgiyi bugün vereceklermerakla telefonumun çalmasını bekliyorum çok heyecanlıyım inşallahh güzel güzel döllenip bölünürler allah hepimizin yardımcısı olsun [/QUOTE
inş en iyi kalitededirler canım, inş bünyeleri sağlamdır da iyice, sıkıca tutunurlar sana :)
artık gelsinler ya çook özledik onları
aaminnnnn canım çok sağol allah razı olsun seninde inşallahh önümüzdeki ay problemsiz transferin olsunnsağol lara..İnş hayırlı bir zaman da bana transfer yaptırıp pozitif sonuç almaya nasip eder Allahım..
bu arada sana da geçmiş olsun, şimdi transfer aşamasına geldin..
kaliteli embriyolarla sorunsuz bir transfer gerçekleştirirsin inş..
pozitif alacağın günleri de nasip eder inş Rabbim..
kızlar benim dün yumurtalarım toplandı ama kalitesi hakkında bilgiyi bugün vereceklermerakla telefonumun çalmasını bekliyorum çok heyecanlıyım inşallahh güzel güzel döllenip bölünürler allah hepimizin yardımcısı olsun
inş en iyi kalitededirler canım, inş bünyeleri sağlamdır da iyice, sıkıca tutunurlar sana :)
artık gelsinler ya çook özledik onları
kızlar Haziran'dan bu yana tedavi için uğraşıyoruz.
ancak bir türlü ilk denemeyi yapmak nasip olmadı..
opudan sonra transfer yapılacaktı ki doktorum rahimde perde gördü..histeroskopi oldum..donduruldu embriyolar..
histeroskopi sonrası rahim dinlenmesi gerekti beklemeye girdik..
sonra rahimde yapışıklık olmasın diye spiral takıldı, enfeksiyon riskine karşı yine beklemeye devam..
tam bu ay transfer yapılacakti ki bukez de tsh ım fırlamış..görünce şaşırdım çok yüksek sonucum 7.
bi tarafımı düzeltiyim derken diğer taraftan başka aksilikler çıkıyor..
Bilmiyorum 6-7 aydır uğraşıyoruz ama yine iptal yine iptal..
tsh hormonu normali kaç olması gerekiyor ve transferden sonra tutunmada etkili bir hormon mudur?
tsh hormonumu normal seviyeye çekmeden sana transfer yapamayız dedi doktorum
ne kadar sürer acaba düzelmesi..
İnan ki yoruldum artık..
Merhaba kızlar....Bugun ultrason kontrolum vardı.Yumurtaların ii geliştiğini söylediler ve pazar günü toplama yapacaklar.İnşallah herşey yolunda gider.:18:
amin insallah allah cumlemizin yuzunu guldursun.bende ingiltere de yasiyorum burda yaptirdim tum denemelerimi simdi ikinci tup bebegimi de burda yaptiracagim eger olmazsa bende turkiye ye gitmeyi dusunuyorum.sen istanbul da nerede yaptirdin tedavini ?
beni de araniza alirmisiniz? 28 yasindayim iki basarisiz asilamam ve bir tanede basarisiz tup bebek denemem var yeni tedavim icin subatin 7 sinde randevum var hastanede.allah herkese hayirli evlatlar nasip etsin..
hoşgeldin canım, tabiki alırız, neldelin gelince ekler seni listeye. hepimiz aynı yolun yolcusuyuz..
kızlar Haziran'dan bu yana tedavi için uğraşıyoruz.
ancak bir türlü ilk denemeyi yapmak nasip olmadı..
opudan sonra transfer yapılacaktı ki doktorum rahimde perde gördü..histeroskopi oldum..donduruldu embriyolar..
histeroskopi sonrası rahim dinlenmesi gerekti beklemeye girdik..
sonra rahimde yapışıklık olmasın diye spiral takıldı, enfeksiyon riskine karşı yine beklemeye devam..
tam bu ay transfer yapılacakti ki bukez de tsh ım fırlamış..görünce şaşırdım çok yüksek sonucum 7.
bi tarafımı düzeltiyim derken diğer taraftan başka aksilikler çıkıyor..
Bilmiyorum 6-7 aydır uğraşıyoruz ama yine iptal yine iptal..
tsh hormonu normali kaç olması gerekiyor ve transferden sonra tutunmada etkili bir hormon mudur?
tsh hormonumu normal seviyeye çekmeden sana transfer yapamayız dedi doktorum
ne kadar sürer acaba düzelmesi..
İnan ki yoruldum artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?