• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

igne vuruluyormusun ne zamana kadar dedi doktor? ben catlatmayi yaptigim günde bile 225 gonal f vuruldum, icini ferah tut pazara kadar biraz daha büyümüs olurlar insallah

canim hic merak etme bu benim 4 denemem hic bir zaman hepsi bir buyuklukte olmaz ama bu demek degilki ici bos onun icin icini ferah tut bol bol dua et allah yardimcin olsun senin icin hayirlisi neyse o olsun canim ve hep iyi dusunki iyi olsun..

beni de araniza alirmisiniz? 28 yasindayim iki basarisiz asilamam ve bir tanede basarisiz tup bebek denemem var yeni tedavim icin subatin 7 sinde randevum var hastanede.allah herkese hayirli evlatlar nasip etsin..

beni de araniza alirmisiniz? 28 yasindayim iki basarisiz asilamam ve bir tanede basarisiz tup bebek denemem var yeni tedavim icin subatin 7 sinde randevum var hastanede.allah herkese hayirli evlatlar nasip etsin..

merhaba canim bende bu forumu yeni katildim ve gercekte iyi oluyor herkez birbirine moral veriyor ben 4 asilama yaptirdim ve 3 tup bebek yaptirdim fransada ve ocak ayinda 4 tup bebek yaptirdim istanbulda basari orani daha yuksek oldu icin ve ayin 31 sonucu bilcem allahim insallah hakimda hayirlisi neyse o olsun hepimiz icin canim en zoru bekleyis icini ferah tut

amin insallah allah cumlemizin yuzunu guldursun.bende ingiltere de yasiyorum burda yaptirdim tum denemelerimi simdi ikinci tup bebegimi de burda yaptiracagim eger olmazsa bende turkiye ye gitmeyi dusunuyorum.sen istanbul da nerede yaptirdin tedavini ?

kızlar Haziran'dan bu yana tedavi için uğraşıyoruz.
ancak bir türlü ilk denemeyi yapmak nasip olmadı..
opudan sonra transfer yapılacaktı ki doktorum rahimde perde gördü..histeroskopi oldum..donduruldu embriyolar..
histeroskopi sonrası rahim dinlenmesi gerekti beklemeye girdik..
sonra rahimde yapışıklık olmasın diye spiral takıldı, enfeksiyon riskine karşı yine beklemeye devam..
tam bu ay transfer yapılacakti ki bukez de tsh ım fırlamış..görünce şaşırdım çok yüksek sonucum 7.
bi tarafımı düzeltiyim derken diğer taraftan başka aksilikler çıkıyor..
Bilmiyorum 6-7 aydır uğraşıyoruz ama yine iptal yine iptal..
tsh hormonu normali kaç olması gerekiyor ve transferden sonra tutunmada etkili bir hormon mudur?
tsh hormonumu normal seviyeye çekmeden sana transfer yapamayız dedi doktorum :(
ne kadar sürer acaba düzelmesi..
İnan ki yoruldum artık..

sevvalçiçek çok geçmiş olsun canım geç olsun güç olmasın bu arada rahim perdesinin düzelmesi çok iyi olmuş çünkü bebiş tutunsada allah korusun düşme ihtimali çok fazla:26:
kendini üzme inşallahh hayırlı bir zamanı var onu bekliyorsun canım:16::16:

Son düzenleme:
kızlar benim dün yumurtalarım toplandı ama kalitesi hakkında bilgiyi bugün verecekler :8: merakla telefonumun çalmasını bekliyorum çok heyecanlıyım inşallahh güzel güzel döllenip bölünürler allah hepimizin yardımcısı olsun:16::16::16::16:

sevvalçiçek çok geçmiş olsun canım geç olsun güç olmasın bu arada rahim perdesinin düzelmesi çok iyi olmuş çünkü bebiş tutunsada allah korusun düşme ihtimali çok fazla:26:
kendini üzme inşallahh hayırlı bir zamanı var onu bekliyorsun canım:16::16:

kızlar benim dün yumurtalarım toplandı ama kalitesi hakkında bilgiyi bugün verecekler :8: merakla telefonumun çalmasını bekliyorum çok heyecanlıyım inşallahh güzel güzel döllenip bölünürler allah hepimizin yardımcısı olsun:16::16::16::16:

sağol lara..İnş hayırlı bir zaman da bana transfer yaptırıp pozitif sonuç almaya nasip eder Allahım..
bu arada sana da geçmiş olsun, şimdi transfer aşamasına geldin..
kaliteli embriyolarla sorunsuz bir transfer gerçekleştirirsin inş..
pozitif alacağın günleri de nasip eder inş Rabbim..

Son düzenleme:
kızlar benim dün yumurtalarım toplandı ama kalitesi hakkında bilgiyi bugün verecekler :8: merakla telefonumun çalmasını bekliyorum çok heyecanlıyım inşallahh güzel güzel döllenip bölünürler allah hepimizin yardımcısı olsun:16::16::16::16:[/QUOTE

inş en iyi kalitededirler canım, inş bünyeleri sağlamdır da iyice, sıkıca tutunurlar sana :)

artık gelsinler ya çook özledik onları :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

sağol lara..İnş hayırlı bir zaman da bana transfer yaptırıp pozitif sonuç almaya nasip eder Allahım..
bu arada sana da geçmiş olsun, şimdi transfer aşamasına geldin..
kaliteli embriyolarla sorunsuz bir transfer gerçekleştirirsin inş..
pozitif alacağın günleri de nasip eder inş Rabbim..
aaminnnnn canım çok sağol allah razı olsun seninde inşallahh önümüzdeki ay problemsiz transferin olsunn:16:

inş en iyi kalitededirler canım, inş bünyeleri sağlamdır da iyice, sıkıca tutunurlar sana :)

artık gelsinler ya çook özledik onları :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

çok sağol canımmmm bize dua et bebişinle birlikte olurmuu:nazar::nazar::nazar:

5.güne kadar herşey çok normaldi,ağrılar göğüs sancıları ve jassasiyet vardı.fakat 5.gün karnımda bitmek tükenmeyek bilmeyen gaz sancısı baş gösterdi ben eminim ogün bebek düştü tutunamadı,hislerim çok kuvvetlidir, kendi kendime bişiler ters gidiyo dedim durdum akşam olunca birden o bütün hassasiyet ve ağrılar yok oldu birden tedaviye başlamadan önceki bedenime döndüğümü inanın hissettim sonraki gün kahve lekede artş ve tuhaf bi kan pıhtısı geldi minickti ama çok tuhaftı 9.gündü sanırım resmen hasta oldum. siz de eğer böyle bir durumla karşılaşırsanız hemen dr.unuza başvurun arsızlık yapın gece kaç olursa olsun arayın böyle durumlarda yapılan iğneler varmış benim bilgim yoktu.inşallah bebeişlerinizi kucağınıza alırsınız hepiniz.

Merhaba kızlar....Bugun ultrason kontrolum vardı.Yumurtaların ii geliştiğini söylediler ve pazar günü toplama yapacaklar.İnşallah herşey yolunda gider.:18:

opudan sonra transfer yapılacaktı ki doktorum rahimde perde gördü..histeroskopi oldum..donduruldu embriyolar..
sonra rahimde yapışıklık olmasın diye spiral takıldı, enfeksiyon riskine karşı yine beklemeye devam..
tam bu ay transfer yapılacakti ki bukez de tsh ım fırlamış..görünce şaşırdım çok yüksek sonucum 7.
tsh hormonu normali kaç olması gerekiyor ve transferden sonra tutunmada etkili bir hormon mudur?
İnan ki yoruldum artık..

Öncelikle geçmiş olsun.Benimde ilaç kullanmadığımda tsh yükseliyor. Bunun için bir endokrin bölümüne gidip tedavi olmalısın.Tsh düşmesi için ilaçlar var. Bu ilaçlarla birlikte balık yağı ve sporda çabuk düşmesinde etkili.Sana tavsiyem tsh 1ile 2 arasına gelmeden tedaviye sakın başlama. Bebeğin tutunursa ve ilk 3 ayda tsh yüksek olursa zeka ve büyüme geriliğine sebeb oluyor.Önce tsh düzeltip öyle başlamalısın. Tsh yüksek çıkması kiloyada sebeb oluyor bir de kısırlığa.Yumurtaların düzgün çalışmasını etkiliyor.

istanbul tüp bebek merkezinde tedeviye basladım transfer yapıldı sonuç beklıyorum doktorum aret kamar :):) insallah pazartesi pozitif cıkar sonuç dua edin arkadaşlar

amin insallah allah cumlemizin yuzunu guldursun.bende ingiltere de yasiyorum burda yaptirdim tum denemelerimi simdi ikinci tup bebegimi de burda yaptiracagim eger olmazsa bende turkiye ye gitmeyi dusunuyorum.sen istanbul da nerede yaptirdin tedavini ?

canim benim ben istanbul bahcelievler medicalpark yaptirdim benim turkiyede yaptirmamin sebebi burda basari orani %30 turkiyede %60 sizin oylemi bilmem bizim fransada 4 tup bebek denemesi bedava ben 3 kere yaptirdim ama biktim turkiyeyi denedim ve buraya gore fark var burda en fazla 6 follicule elde ediyorlardi trde 15 tane yani sen dusun ama bizim icin biraz zor ben 40 gun kaldim aybasim heycandan cok gecikti ama transferden 1 gun sonra done biliyorsun ve esin son 1 hafta yaninda olmasi gerek insallah canim senin turkiye gitmene gerek kalmaz insallah

insallah canim hersey gonlunce olsun hadi hayirlisin...

hoşgeldin canım, tabiki alırız, neldelin gelince ekler seni listeye. hepimiz aynı yolun yolcusuyuz..

İnan ki yoruldum artık..

canım Allahım başka dert vermesin, tsh yüksekliği bir sorun ama tedavisi kolay ilaçla hemen düzelenbiliyo, senin daha önce varmıydı. benim yıllardır guatr sorunum olduğu için tsh problemlidir hep ilaç kullanıyorum. gebelikte de tsh önemli, en büyük düşük sebeplerinden birisi. benim geçen hafta pozitif sonucumu aldığımda hemde tsh 8,75 e fırlamış, doktorum hemen endokrincilerle görüştü ve ilacımın dozunu artırdık.benim zaten şuanda problemli gidiyo o yüzden olabilir. Tsh normal değeri 0,35 ile 5 arası. şöyle bir örnek vereyim canım, 02 Kasım da tsh 10,09 çıktı, 15 kasım da 0,7 ye düştü. şimdide geçen hafta 8,75 e çıktı bir kaç gün sonra tekrar bakılacak. Yani bu düzelebilecek bişey canını sıkma, stres yapma birde.

Back