• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

yarın transferim var kızlar çok heyecanlıyım 5. gün embriyosu konacak bana ..şansım daha yüksek olur herhalde dimi kızlar
bu arada sonucu pozitif olan arkadaşları tebrik ediyorum Allah tamamınada erdirsin ..bizede nasip olur inşallah müjdeli haberleri vermek :49:

evet canım 5. gün embriyosunda tutunma daha yüksek anladığım kadarıyla embriyo üzerinde ki kabuk döllenmeden sonra her geçen gün inceliyor ve artık 5. gün atıyor kabuğu ve rahime tutunuyor içini ferah tut doktoruna güven ve ilk 2- 3 saat önemli başını bile kaldırma

evet canım 5. gün embriyosunda tutunma daha yüksek anladığım kadarıyla embriyo üzerinde ki kabuk döllenmeden sonra her geçen gün inceliyor ve artık 5. gün atıyor kabuğu ve rahime tutunuyor içini ferah tut doktoruna güven ve ilk 2- 3 saat önemli başını bile kaldırma

ayy canım çok ferahlattın içimi Allah razı olsun
bu 3. denemem olacak inşallah bu son tedavim olur tutunur bebişim :49::49:
Rabbim bu yolda emek harcayan kimsenin elini boş döndermesin inşallahh

merhaba cerrahpaşa tıp fakultesinden memnun kaldınmı tüp bebek için neden tercıh etmedin acaba ben cerrahpaşada başlıyacam bilgi verirsen sevinirim ?

kesinlikle Cerrahpaşa da memnuniyetsizlik yaşamadım hemşirelerinden tutta doktorlarına kadar çok ilgililer sağolsunlar yalnız benim aşılamaya karşı pek inancım yoktu ben tedavimi orada sürdürüyordum zaten 2 olmsuz aşılama sonrası 2 ay önce son aşılama tarihim bu arad beni tüp bebek bölümüne gönderdiler çok sevindim ama sevincim kursağımda kaldı o hafta tedaviye başlayacaktıkki beni arfadılar kanun çıkmış resmi gazetede yayınlanmış o gün 3 aşılama yada 2 tane iğneli olması gerekiyormuş. dosyamı verdiler tekrar aşılama bölümüne gönderdiler bende dediğim gibi aşılama istemediğim için bıraktım özel hastanede tüp bebek denedim. yoksa çok iyiler ve işinin ehliler hatta ayrılacağımı söylediğimde olumsuz olursa ya da fikir değiştirirsen bekliyoruz dediler ama tabi özelde yapılan tüp bebeği kabul etmiyorlar dönecek olursam yine 1 kere aşılama sonrasında tüp bebek diyorlar.
Aklına takılan herşeyi sorabilirsin hiç çekinmeden çok ilgililer dediğim gibi aklında hiç şüphe kalmasın :)

kesinlikle Cerrahpaşa da memnuniyetsizlik yaşamadım hemşirelerinden tutta doktorlarına kadar çok ilgililer sağolsunlar yalnız benim aşılamaya karşı pek inancım yoktu ben tedavimi orada sürdürüyordum zaten 2 olmsuz aşılama sonrası 2 ay önce son aşılama tarihim bu arad beni tüp bebek bölümüne gönderdiler çok sevindim ama sevincim kursağımda kaldı o hafta tedaviye başlayacaktıkki beni arfadılar kanun çıkmış resmi gazetede yayınlanmış o gün 3 aşılama yada 2 tane iğneli olması gerekiyormuş. dosyamı verdiler tekrar aşılama bölümüne gönderdiler bende dediğim gibi aşılama istemediğim için bıraktım özel hastanede tüp bebek denedim. yoksa çok iyiler ve işinin ehliler hatta ayrılacağımı söylediğimde olumsuz olursa ya da fikir değiştirirsen bekliyoruz dediler ama tabi özelde yapılan tüp bebeği kabul etmiyorlar dönecek olursam yine 1 kere aşılama sonrasında tüp bebek diyorlar.
Aklına takılan herşeyi sorabilirsin hiç çekinmeden çok ilgililer dediğim gibi aklında hiç şüphe kalmasın :)

çok teşekkür ederim şu anda 21günümü bekliyorum inşallah herşey gönnümüzce olur canım

ayy canım çok ferahlattın içimi Allah razı olsun
bu 3. denemem olacak inşallah bu son tedavim olur tutunur bebişim :49::49:
Rabbim bu yolda emek harcayan kimsenin elini boş döndermesin inşallahh

benimde 5. gün transferim oldu. doktor 5 gün dayanırsa şansımız artar demişti. çok şükür şimdilik pozitif. inşallah senin de öyle olur :49:

canım inş. emeklerinin karşılığını alırsın. ben de medicalpark bahçelievlerde yaptırdım. söylediğin miktarların hepsini ben de verdim ki hala da vermeye devam ediyorum. ama önemli olan inş hayırlısıyla, sağlıcakla bebişimizi kucağımıza almamız. her hastane e2 vermiyo ama medicalpark taki doktorlar illa ki istiyo, vardır bi bildikleri ne diyelim.
inş. 31 ocakta bize hayırlısı haberi verirsin

bu bekleyis cok zor burda yazilanlari okudum ve herkez ayni durumda benimde arada karnimma agri geliyor acaba adet sancisimi ve kendimde cok inanmak istemiyorum tutmassa yikilirim inadina normalde su gunler cabuk geciyor simdi sanki durdu 31 olacakmi ya daha onceki tedavilerde 1 gun once ay basi oldum sizce daha once test yaptiran varmi yada testi erken yapanin ilaki sonuc dogrumu??? bide sunu sorayim size vakit gecirmek icin ne yapiyorsunuz???

canım inş. emeklerinin karşılığını alırsın. ben de medicalpark bahçelievlerde yaptırdım. söylediğin miktarların hepsini ben de verdim ki hala da vermeye devam ediyorum. ama önemli olan inş hayırlısıyla, sağlıcakla bebişimizi kucağımıza almamız. her hastane e2 vermiyo ama medicalpark taki doktorlar illa ki istiyo, vardır bi bildikleri ne diyelim.
inş. 31 ocakta bize hayırlısı haberi verirsin

bu bekleyis cok zor burda yazilanlari okudum ve herkez ayni durumda benimde arada karnimma agri geliyor acaba adet sancisimi ve kendimde cok inanmak istemiyorum tutmassa yikilirim inadina normalde su gunler cabuk geciyor simdi sanki durdu 31 olacakmi ya daha onceki tedavilerde 1 gun once ay basi oldum sizce daha once test yaptiran varmi yada testi erken yapanin ilaki sonuc dogrumu??? bide sunu sorayim size vakit gecirmek icin ne yapiyorsunuz???

maalesef öyle oluyor canım, günler geçmek bilmiyor :( sancıların için hemen panik yapma, ben hala adet olacak gibi sancılar çekiyorum. doktora sordum normal dedi yine de içim çok rahat değil ama napıcaksın elden gelen bişey yok. ben transferin 11. günü yaptım tahlilimi ama burada 8. gün falan da yaptıranlar var. sanırım transferden bir hafta sonra kan değerleri yükselmeye başlıyor. ama bence az daha sabret. hem öyle olumsuz düşünüp yıkılırım falan da deme, Rabbim önce sağlık, sıhhat versin. inşş tutunacak bebişin :emir_bebek: iyi düşün ki iyi olsun :3: :3:

arkadaşlar mrb. bende önümüzdeki ay ıvı tüp bebek merkezinde tüp bebek için başlıyorum
benim problemim çikolata kisti. Allah herkezin yardımcısı olsun. ıvı de tüp bebek yaptıracak yada orayla ilgili bilgisi olan varmı?

çok teşekkürederim aslim. baravoooo:))) içme canım benim. Hadi inşallahhhh. İNŞALLAH güzel habr verirsin:))

papatyacim ve diğer hanımlar güzel haberi sizinle de paylaşayım istedim bugün yeniden test yaptırdım(14.günüm bugün)hcg 67 çıktı doktorum nazlı ama inatçı bir bebiş gelecek Allah nasip ederse dedi çarşamba günü hastaneye gidicem kontrol için ay ya çok garip bir duyguymuş bu rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah tez zamanda :49::49:bu arada listede de artık hamile olarak görünmemin zamanı geldi diye düşünüyorum ilgilenenlere duyurulur:34::34::33::32:

aslım83 canım çok sevindim, bebişin sonuna kadar seninle olur inşallah ve kucağına almayı nasip eder allahım. Bu arada bu topikteki hamiş arkadaşlar nasip olur da sonuna kadar gidersek aynı zamanlarda anne olucaz, ne güzel..:emir_bebek:

Son düzenleme:
kızlar bişi sorıcam size benim bugün 9 gonal f ve endo kalınlıgı 7. 5 ve sol yumurtalıkların güzel dedi 2 tane 19 mm varmış digerleri 15 14 16 mm bana yarın akşam çatlatma ignemi vurmamı söylediler şimdi bunlarn hepsi 19 mm gelmeden çatlamasında bi problem olmuyomu

arkadaslar merhaba, topigi biraktigim yerden okuya okuya yazmaya firsat bulamiyorum :) sali günü 5 yumurta toplandi, 4´ü iyi kalitede döllendi , transfer pazar günü olacak, ben döllenmeyi uzatilmis sekilde kabul etmistim doktorlarin tavsiyesine göre, ozaman hangi yumurta daha kaliteli gelismis secip transfer yapiyorlarmis, aramizda öyle yapan arkadaslarimiz varmi?? cok merak ediyorum, cünkü normal sekilde 2. gün transfer oluyormus. bakalim allahtan hayirlisi, bana zaten kesin olarak ICSI demislerdi ben kalbimin sesine inanarak kabul etmedim ve taktir ilahi normal Ivf ´le döllendiler sperm kalitesi cok iyidi, halbuki sperm kalitesi problemimiz vardi ... yani hic belli olmuyor, neyin ne olacagi...

DURULIFE: canim degerin yükseldimi? nasil gidiyor ? umarim hersey yolundadir....

kızlar bişi sorıcam size benim bugün 9 gonal f ve endo kalınlıgı 7. 5 ve sol yumurtalıkların güzel dedi 2 tane 19 mm varmış digerleri 15 14 16 mm bana yarın akşam çatlatma ignemi vurmamı söylediler şimdi bunlarn hepsi 19 mm gelmeden çatlamasında bi problem olmuyomu

merhaba canim adetinin kacinci günü 19 mm ulasmis yumoslar? oda önemli cünkü , ona göre catlatma igneni vurulman istenmistir. bendede 7 taneydi hepsi degisik büyüklükte, sonunda 5 tanesi olusmustu, degerleri söylemediler ama ultrasonda belliydi büyük oldugu..

merhaba canim adetinin kacinci günü 19 mm ulasmis yumoslar? oda önemli cünkü , ona göre catlatma igneni vurulman istenmistir. bendede 7 taneydi hepsi degisik büyüklükte, sonunda 5 tanesi olusmustu, degerleri söylemediler ama ultrasonda belliydi büyük oldugu..

canım küçükleride sayarsak 15 tane falan sayıyoda büyük olan sadece 2 taneydi 12 günündeyim adetimin pazar günü toplancek artıkın yumoşlarda anlamadığım şey hepsi ulaşmadı 19mm onun için iim tereddüddeyim..

canım küçükleride sayarsak 15 tane falan sayıyoda büyük olan sadece 2 taneydi 12 günündeyim adetimin pazar günü toplancek artıkın yumoşlarda anlamadığım şey hepsi ulaşmadı 19mm onun için iim tereddüddeyim..

igne vuruluyormusun ne zamana kadar dedi doktor? ben catlatmayi yaptigim günde bile 225 gonal f vuruldum, icini ferah tut pazara kadar biraz daha büyümüs olurlar insallah

Back