• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

benim bugün transferimin 3.günü ilk günden beri inanılmaz kasık ve bel ağrım var çokk korkuyorum acaba bu ağrılar normalmi.. bide benim yanımda kimse olmadığı için yemek yapmaya fln kalkıyorum kliniğe gidip iğne yaptırıyorum 7 kat inip çıkıyorum valla bilmiyorum allaha emanet bakalım ne olcak.....bütn hamilelere sağlıkla kucaklarına almayı diliyorum ..negatif sonuçları alanları okuyuncada çok üzülüyorum allahım hepimizin yardımcısı olsun..

canım benim de transferin 3. gününden sonra adet sancılar gibi sancılar başlamıştı. hala daha devam ediyor sancılar bazen böyle bıçak saplanıyo gibi oluyo doktora sordum normal bunlar dedi. tabi ki dikkat et kendine ama tabi ki yemek yapmak için kalkacaksın. ben de hergün evden çıktım biz de 5. katta oturuyoruz indim çıktık, üstelik hiç de yatmadım normal hayatıma hemen döndüm. kendini çok kasma ve olumlu düşün canım

canım benim de transferin 3. gününden sonra adet sancılar gibi sancılar başlamıştı. hala daha devam ediyor sancılar bazen böyle bıçak saplanıyo gibi oluyo doktora sordum normal bunlar dedi. tabi ki dikkat et kendine ama tabi ki yemek yapmak için kalkacaksın. ben de hergün evden çıktım biz de 5. katta oturuyoruz indim çıktık, üstelik hiç de yatmadım normal hayatıma hemen döndüm. kendini çok kasma ve olumlu düşün canım

sağol cnm olumlu düşünmeye çalışıyorum ne biliyim bazıları hiç kalkmadan yattım fln diyince vicdan yapıyorum acaba diyorum yanlış hareket yapıyormuyum hızlı mı kalktım ani hareketmi yaptım fln diye iyice yedim kafayı:=))

KIZLARRR benim bebiş :emir_bebek:hakikaten nazlı yaaa.. artık umudumuzu yitirmeye başlamıştık doktorla görüştük bu sabah o da öyleydi dış gebelik de olabilir dedi. düşmesini bekleyecektik. çünkü değerlerim çok az artıyodu, 92, 112, 144 şeklinde. veee bugünkü sonucumu aldım 278 olmuş, nihayet katlamaya başladı, cuma günü tekrar bakacaz.

canım senin adına okadar çok sevindim ara ara girip bakıyorum senin mesajlarına seni amh düşük forumunda görmüştüm bende 2. bebek istiyorum amh ım düşük banada umut olacaksın insaallah cuma günkü değerin çok güzel çıksın merakla bekliyorum

canım senin adına okadar çok sevindim ara ara girip bakıyorum senin mesajlarına seni amh düşük forumunda görmüştüm bende 2. bebek istiyorum amh ım düşük banada umut olacaksın insaallah cuma günkü değerin çok güzel çıksın merakla bekliyorum

çok sağol bitanem, inşallah dahada artmasını bekliyorum. amh düşükde olsa bak ilk denemede tuttu. inandıktan sonra herşey olur canım. inşallah 2. bebeğine kavuşursun.

öncelikle tebrik ederim artışa geçmiş değerin rabbim kucağına almayı nasip etsin.. sen ankara başkent demiydin?

sağol canım, hepimize inşallah nasip eder Allahım. evet ankara başkent ünv. hulusi beye gidiyorum.

bende onun hastasıyım:) sizin topiği okurken listede görmüştüm bi arkadaş daha var sanırım. ben çok memnun kaldım ve soranlara tavsiye ediyorum sen memnunmuydun?

Ben 5. Gün olanı daha iyi tutunuyo diye biliyorum canım ama herkesin 5. Güne kadar dayanmayabiliyo.

KIZLARRR benim bebiş :emir_bebek:hakikaten nazlı yaaa.. artık umudumuzu yitirmeye başlamıştık doktorla görüştük bu sabah o da öyleydi dış gebelik de olabilir dedi. düşmesini bekleyecektik. çünkü değerlerim çok az artıyodu, 92, 112, 144 şeklinde. veee bugünkü sonucumu aldım 278 olmuş, nihayet katlamaya başladı, cuma günü tekrar bakacaz.

bu haberi görmek için açmıştım bilgisayarı , gözün aydın durucum , gerçekten çok ama çok sevindim ... eğer bebiş kız ise senin çekeceğin var şekerim çooookk nazlı :1: hadi daha da güzel haberi cumaya beliyoruz. benim de yarın saat 11 de transferim var kalbim dayanmıcak sanırım bu heyecana:9:

gözünaydın çoooook sevindim bugün kontrolde drda bana dedi çok nazlı yumurtaların diye menogon başlattı herşeyimiz nazlı bu topik zaten ilginç olaylar topiği oldu hakkımızda hayırlısı olsun cumaya güzel haberlerini bekliyoruz canım :16::16::16:

Son durum sonucum 0,68 bu 9. Günüm oysa 7.günümde 1,87 idi.kahve lekeden sonra kan gelmesi herşeyi bitirdi yani ben şuan hastayım
demek oluyormuş kızlar ben bu savaşı kaybettim dilerim en son kaybeden ben olurum dün temizlik yaptım kendimi çok yormadım ama dün kanamam geldi.allah böyle uygun gördü oysa ne güzel rüyalar görüyordum hiç uynamak istemiyeceğim kadar güzel rüyalardı ama olsun bebğim tutunmadı ama sevdiklerimin canı sağ ağlicam çok hemde ama bebek için değil kaç gündür rahmetli babam gözlerimin önüneden gitmiyor ama düşünmemeye çalıştım bi de rüyamda bana canımı yakacak bişi dedi ağlamicam die kendimi çok sıktım ama artık sıkmicam..moral çok öenmli kızlar inanın bebeğim tutmadığı için üzülmüyrom allah geride kalan aileme sağlık uzun ömür versin motivasyonunuzu sakın düşünmeyin sonuç negatif de olursa eğer dünyanın sonu değil..allah yardımcınız olsun melekler bebeklerinizi korusun.

herşey geçer allah sağlıksız koymasın bizleri kaybettim deme içindeki umudu yitirme biraz dinlen uzaklaş bu konulardan dinlen üzme kenini :16:

Öncelikle geçmiş olsun. Bu hangi merkez böyle? aynı kabinde iki kişinin giyinmesi hoş değil. E2 düşük çıkmış. yumurta başına 100-150 falan olması gerekiyor opu öncesi yapıulan ölçümde. yumurtaların günde 1,5 mm büyümesi gerek. eğer bu büyüme yoksa tepkisiz demiştir. endoların boyu mu iki taraflı 7 cm.? bu durumd ameliyat olmadna tüp uygulanmaz zaten. bu kadar büyük endo varken sonuç alamazsın ama ameliyatta yumurta rezervini azaltır. Dr. hemşireye not aldırı ultrason esnasında folikül büyüklüklüklerini. sen de çıkışta hemşirenin not aldığı kapıttan kendi kağıdına not alırsın. Bu önemli çünkü tedavi başarısız olursa2. tüp denemende gittiğin dr. isteyecek bu bilgileri senden..

teşekkürler bilgiler için arkadaşım trabzon üniv. hast. tedavim sürüyor emin ol sessiz kalmadım geçen günde bugünde söyleyeceğimi eksiltmedim dr bugün daha iyi davrandı kendimi ezdirmem meraklanma bugün gelişmeler daha iyi e2:266.5 olmuş sağda 6 tane 12mm, solda daha büyük 10 tane var endo(endometrium):7.5mm yavaş ilerliyor dedi menogon verdi 2 gün vurunup cuma tekrar gidecem hakkımızda hayırlısı bakalım :34::34::34::34:

Biz de mayısta başlıyoruz. öncesinde histereskopi çektirmem gerekiyormuş...bu konuda fikri olan var mı? Sonrasında yatmak gerekiyor mu?

maşallah durulife sonucun çok güzel daha da güzel olsun inşallah hem nazlı hem inatcı bir bebiş geliyor cuma günü de güzel haberlerini bekliyoruz inşallah olumlu düşün dua et herşey yolunda gidecek bundan sonra da inşallah

bende onun hastasıyım:) sizin topiği okurken listede görmüştüm bi arkadaş daha var sanırım. ben çok memnun kaldım ve soranlara tavsiye ediyorum sen memnunmuydun?

Evet canim çok memnunum. Bende herkese tavsiye ediyorum ve ordaki herkesi çok seviyorum iyi bir ekip.

bu haberi görmek için açmıştım bilgisayarı , gözün aydın durucum , gerçekten çok ama çok sevindim ... eğer bebiş kız ise senin çekeceğin var şekerim çooookk nazlı :1: hadi daha da güzel haberi cumaya beliyoruz. benim de yarın saat 11 de transferim var kalbim dayanmıcak sanırım bu heyecana:9:

Sağol bitanem. Dualarım seninle hadi bebisi al gel bekliyoz.

sizleri okudukça heyecan basıyor cuma günü rapo içimi halledip biran önce bende başlıyorum iyi hebrlerde buluşmak dileğiyle.... :16:

selam hanimlar ben ocakta fransadan istanbula geldim tup bebek tedavisi icin medical park bahcelievler tedavi adetimin 3 gunu basladi 4 ocakta toplama 16sinda oldu ve transfer 19 ocakta oldu 24dunde benden e2 kan testeri istendi ve simdi 31 ocakta sonuc belli olcak ben fransada 4 asilama yaptirdim ve 3 tane tup bebek hic biri sonuc vermedi fransada basari orani %30 turkiyede %60 bunu farkini gordum bana tedavi 8000 tl mal oldu tabi sigortam yok 2200 ilac 3750 hastane + istenen kan talihleri simdi bekliyorum en zoru bu iste acabalar bu durumda olan cok arkadas var biliyorum ALLAH bize yardim etsin insAllah hepimiz icin hayirlisi yense o olsun e2 kan testini yaptiran oldumu hic transferden sonra ??

selam hanimlar ben ocakta fransadan istanbula geldim tup bebek tedavisi icin medical park bahcelievler tedavi adetimin 3 gunu basladi 4 ocakta toplama 16sinda oldu ve transfer 19 ocakta oldu 24dunde benden e2 kan testeri istendi ve simdi 31 ocakta sonuc belli olcak ben fransada 4 asilama yaptirdim ve 3 tane tup bebek hic biri sonuc vermedi fransada basari orani %30 turkiyede %60 bunu farkini gordum bana tedavi 8000 tl mal oldu tabi sigortam yok 2200 ilac 3750 hastane + istenen kan talihleri simdi bekliyorum en zoru bu iste acabalar bu durumda olan cok arkadas var biliyorum ALLAH bize yardim etsin insAllah hepimiz icin hayirlisi yense o olsun e2 kan testini yaptiran oldumu hic transferden sonra ??

Benimde test günüm 31 Ocak :) sorun neydi ? Transferden sonra test istenmedi bende iki tedavimde de ..

Lalecim nasılsın? Nasıl geçiyor bekleme sürecin?
Şikayetin oldumu hiç?
Birde toplama ve transfer sonrası hastanede dinlenme amaçlı yatırıyorlar mı?
Benim iki aşılamada(tüp bebebkte transfer aşaması aşılama ile aynıymış)da 10-15 dakika sonrası gidebilirsiniz demişlerdi ama k.k'de okuduğum kadarı ile en az yarım saat yatmak gerekiyormuş...

canım inş. emeklerinin karşılığını alırsın. ben de medicalpark bahçelievlerde yaptırdım. söylediğin miktarların hepsini ben de verdim ki hala da vermeye devam ediyorum. ama önemli olan inş hayırlısıyla, sağlıcakla bebişimizi kucağımıza almamız. her hastane e2 vermiyo ama medicalpark taki doktorlar illa ki istiyo, vardır bi bildikleri ne diyelim.
inş. 31 ocakta bize hayırlısı haberi verirsin

Back