Merhaba kızlar bugün test günümdü ama dün akşam dayanamayıp kan testi yaptırmıştım ve malesef sonuç negatif 0.5 çıkmış
doktorumla konustum tekrarlamana gerek yok dedi. Açıkçası o söylemese bile ben yapmayacaktım..Çok üzüldüm çok ağladım..Ama rabbim nasip etmedi ne gelir elden...eşimle dinlenme, bu işlere ara verme kararı aldık.. artık nezaman tekrarlarız bilmiyorum..Rabbimden umut kesilmez,umudumu hiç yitirmedim..yitirmiycemde...Doktorum herşey bu kadar iyiyken neden olmadı acaba dedi,biraz kafanızı toplayın,genetik testinize bakılım birde şeker yüklemesi yapmak istiyorum sana dedi..Okadar çok yumurtandan ( 42 yumurta toplanmıştı)5. gün embriyosu olmasına rağmen olmaması ve dondurmaya da kalmaması düşündürüyormuş?? Allahım bilioki doktoruma çok güvendim..süleyman bey'e ve merkeze bebeşim olmasada verdiğimiz para helali hoş olsunn...Umarım benden başka olumsuz sonuç alan olmaz listemizde hep hamişler ( yuvarlanan bebekler olur:)) Allahım hepimize dayanma gücü versin...burayı hep takip edicem kendinize iyi bakınnn....