- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
bende demirelde oturuyordumm burç kolejinin orada sen nerdesin canımm yakınmıydık ki acaba
ruh sağlığı polikliniklerinin orda canım yakınnnn kayınvaldem orda oturuo doğa market vardı onun orda
selamm hanımlar nasılsınız
iiyiz canım sen nasılsın?
bende iyiyim canım teşekkürler..ne aşamadasınız..
[/QUOTE]merhaba arkadaşlar
18 agustosta bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim(( ozamanlar ne zaman geçicek bu 3 ayda tekrar hamiş kalabilicem diyodum ve geçti :)) artık bebek için çalışmalara start verdik ve 2012 benim senem olsun istiyorum yeni sene yeni heyecanlar istiyorum... benimle birlikte bugüzel serüveni paylaşmak istermisiniz ??? hadi hep birlikte hamiş kalalım:)))
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="width: 40"]İSİM[/TD]
[TD="width: 125"]YAŞ [/TD]
[TD="width: 110"] YAŞADIĞI ŞEHİR[/TD]
[TD="width: 129"] BEKLENMEYEN ADET TARİHİ[/TD]
[TD="width: 106"]..[/TD]
[TD="width: 83"]..[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugbaemrah[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD] 11 oack 2012[/TD]
[TD]......[/TD]
[TD]......[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]doruk14092011[/TD]
[TD] 23[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD]22 kasım 2011[/TD]
[TD].....[/TD]
[TD].....[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]luto[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD] ??[/TD]
[TD]......[/TD]
[TD]......[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sueh[/TD]
[TD] 21[/TD]
[TD]Istanbul [/TD]
[TD]?? [/TD]
[TD].....[/TD]
[TD].....[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seray0307[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD][/TD]
[TD].....[/TD]
[TD].....[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ozamnnn yavaş yavaş listemizi oluşturmaya başlayalım kızlarrrr
bana bat yaş ve yaşadığınız illeri yazın birbirimizide tanımış oluruz :))
canım benim yaş26 şehir bursa son reglimde 21kasım:18: :18: :18:
kızzzooooo maşşallah maşşallah herşeyi düşünmüşsün bitanem bunlar için çok erken daha :))
aa bursadan neresinden canım bende bursalıyım
cnm ben nilüferdeyim..sende karacabeydesin sanırım
evet canım ben haftaya doktora gidicem bakalım doğumdan sonra ilk defa ama pembe mavide necdet kırker çok duydum oraya nasıl gidicem metroyla gidiliyor mu biliyorsan bana bi yardımcı olurmusun yada nerelere gideyim
ekledim cnm :)tuğbacım benim 20 ocak
senide ekledim :)tuğbacım beni 20 ARALIK diye ekleyebilirsin
İSTANBUL- YAŞ 27
bebegim evde int yok o yuzden 5:45 de işten çıkana kadar burdayım :)) ayyy çok merak ediyorum güzel haberle gel inşallah ilk hamişimiz sen ol :))))ben geldimmmm maaşallah sana kuzucummmm...topik iyi ilerliyooo...ben hala hastalanmadım...kocişime söledim test alıyo 2 tane...birini akşam yapcam..birini sabah (umarım sabaha gerek kalmazzz....çok heyecanlıyım....:18:
cnm ekledim senide :))benide ekleyin listeyeeeeeyaş 21 istanbul 8 aralık
biliyorum bebişim ekledim senide :)ben 24 aralıkta 30 yaşımdan gün almaya başlıcam...Adana da yaşıyorum...diğer durumu biliosun zaten canım..hala beklemedeyimm...:18::18:
ekledim cnm senide :))canım benim yaş26 şehir bursa son reglimde 21kasım:18: :18: :18:
ayyy bitanem olurmu tabiki olucak bunların hepsi sadece biraz erken senin iyiliğin için söledim çünkü ne kadar çok hayal kurarsak olmayınca o kadar çok yıkılıyoruz ama tabiki çok güzel hayallar :))kızzzhayallerimi ne kırıyon kız erken ama belki birgün gerçek olur:)))
cnm benim gerçekten çok zor ama atlattıgına çok sevindim :) 2012 seninde yılın demekki :)) en kısa zamnda senden güzel haberler bekliyoruz...ben 16 ay önce evlendim çok mutlu sorunsuz sıkıntısız bi şekilde dünya evine girdim..lakin vajinismus olacagım hiç aklıma bile gelmezdibaya ugraştım bu sıkıntıyla benden çok şey götürdü kendime güvenim gitti hep yarım hissettim..hangi bayanı görsem bu yapmıştr bununda olmuştr ben ndn yapamıyorum falan diyodum psikolojikman çöküntüdeydim eşim hep destekti çok şükür ama ben ben deildm artık pozitif halim gitmiş yerine hırçın agresif biri gelmişti..yana yakıla çocuk istiyodum bana çoooookk uzak bi okadarda yakındı ama hiç olmaz gibi geliyodu çevremdekilerin çocuk baskısıda beni içten içe çok üzüyodu erken deyip geçiştiriyodum neyseki 15 ay sonra kk da benim gibi olan arkadaşlar sayesinde başardım ve çok yaklaştım galiba 2ay oldu bu derdi yeneli 1ay korunduk 2.ay korunmadık umutla bekliyorum lnşallah tutmuşturda bende anne olurum
SİZLERİNDE HİKAYESİNİ OKUDUM RABBiM EN KISA ZAMANDA HAYIRLISIYLA HEPİMİZE NASİP ETSİN İNŞAALLAH
saol bitanem inşallah 2012 bizim senemiz olucak evet topu topu 1 ay :)))tuğbacım hayırlı olsun yeni topikyeni yıl yeni umutlar demek,inşallah süper bi başlangıç yaparız ve ocakta hamile oluruz hepimiz,, şunun şurasında ocağa ne kaldııı
canım benim en son reglim 8 aralık tatlımm
kızlarrr günaydınnnn herkeze güzel bigün diliyorum :119::119::119::119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?