- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #9.141
tubişşşşş hala gelmedi benim kırmızılarrr yaaa(( gelsin artıkkk gelecekse testte negatifti dün akşam yaptım (
canım geçmiş bayramın mübarek olsun.vallahi iyiyiz allaha şükürler olsun.bayram telaşını atlattık oraya git buraya git 29 ekim tatılınıde yaptık geldik
canım benim hadi hayırlısı inşalalh güzel haberler verirsin .geç döllenme felan olduysa senınde ayy hadi bakalım.tekrarla genede bizide nerakta bırakma canım benim.
ayysunnnn haber bekliyommm kan vermeye gittinmi????
canım geçmiş bayramın mübarek olsun.vallahi iyiyiz allaha şükürler olsun.bayram telaşını atlattık oraya git buraya git 29 ekim tatılınıde yaptık geldik
canım benim hadi hayırlısı inşalalh güzel haberler verirsin .geç döllenme felan olduysa senınde ayy hadi bakalım.tekrarla genede bizide nerakta bırakma canım benim.
ayysunnnn haber bekliyommm kan vermeye gittinmi????
saol canım seninde bayramın mubarek olsun...
hala hastalanmadım tubişim ve hülyam ama içimde hiç bebek varmış gibi bi his yok...dünden beri kalçama kramp girio ama nedendir bilmiom ilk defa başıma gelio...sadece banyoyu yıkamıştım acaba ondanmı oldu diorum...buarada sabah kan tahlili verdim bakalım hayırlısı...çıkarsa 5 gibi sonucu alırım....
veeeeeeeeeeeeeeeeeeee müjdeeee işe başlıom yarınkayınbabamın çalıştıgı noterliğe...o ayrıldı ama işten...biliosunuz durumları....sabah 8 akşam 5 c.tesi pazar tatil..
ayyyy kuzuuuuu hadi hayırlı haberler ver inşallahh :) ayrıca iş bulmana çok sevindim azcık kafan dağılıcak ve herşey daha güzel olucak :))
hayırlı bir haber veremiom maalesef( negatif çıktı bişe yok...arabaya bindim ne çalmaya başladı bilionmu Rafet El Roman - yaram ne kanar ne kabuk bağlar - senden sonra - 2012 en yeni - YouTube garip oldum walla bebişe uyarladım şarkıyı....offfff değil şükürrr yarabbimm...sen büyüksün...
ahh cnm yaaa hayırlısı olsun ne diyim Allahım en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallahh ... yarın yeni işe başlıyosun o senin kafanı dağıtıcak herşey daha güzel olucak kuzum
inşallah tubacımmm...ne diim hayırlısı olsun...kırmızılar gelsin bari yaaa
bi doktora görünsen kuzum bi muayene olsan :)
yoruldum artık inannhastalanmazsam c.tesi gidicem...
hayırlısı kuzum hakkında dualarım hep seninle :)) yeni iş iyi gelicek size
saol canım seninde bayramın mubarek olsun...
hala hastalanmadım tubişim ve hülyam ama içimde hiç bebek varmış gibi bi his yok...dünden beri kalçama kramp girio ama nedendir bilmiom ilk defa başıma gelio...sadece banyoyu yıkamıştım acaba ondanmı oldu diorum...buarada sabah kan tahlili verdim bakalım hayırlısı...çıkarsa 5 gibi sonucu alırım....
veeeeeeeeeeeeeeeeeeee müjdeeee işe başlıom yarınkayınbabamın çalıştıgı noterliğe...o ayrıldı ama işten...biliosunuz durumları....sabah 8 akşam 5 c.tesi pazar tatil..
hayırlı bir haber veremiom maalesef( negatif çıktı bişe yok...arabaya bindim ne çalmaya başladı bilionmu Rafet El Roman - yaram ne kanar ne kabuk bağlar - senden sonra - 2012 en yeni - YouTube garip oldum walla bebişe uyarladım şarkıyı....offfff değil şükürrr yarabbimm...sen büyüksün...
ben cıkıom tubişim sinemaya gidecekmişiz...kociş aradı realde buluşalım dio...görüşürüz cnm...Allah a emanet olun...
canım hayırlısı bak herşeyde bir haır ve şer oldugunu unutma.kimse ne olcagını bilmioz.rabbim kimselere aratmasın verdiğinlede sınamasın.en güzeli hayırlısını dua etmek.bak başlayacagın işte sana cok ıyı gelecek birtanem.ve en güzel zamanı beklıyor gelmek için.
kuzummm sinema keyfi heee ohh süper bende kocişi ikna etmeye çalışıyorum çanakkale filmine götür diye ama hep kaçıyo bu haftasonu ikna edebilirsem gidicem :)) siz hangi filme gittiniz ??? aysun ilk iş günün nasıl geçti kuzumm rapor bekliyorummm :)) sende Allaha emanet ol bitanemmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?