- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #9.101
ayyy kımsecıklar gelemmişş yahuuu.aysunnn nerelrdesin?herşey yolundadır umarım?
vee işteee oğluşumunn odasııı daha tamamlanmadı bu ilk hali tamamlanıncada paylaşıcam sizle :)
Eki Görüntüle 528021
rabbim inşallah hayırlısıyla yatmasını nasip etsin canım sağlıkla çok güzelmiş
vee işteee oğluşumunn odasııı daha tamamlanmadı bu ilk hali tamamlanıncada paylaşıcam sizle :)
Eki Görüntüle 528021
çok güzelllll cnmmmm Allahım tamamına erdirsin sağlıkla huzurlu mutlu mışıl mışıl uyusun büyüsün inşallahhhh...
burdayım kuzummmm herşey yolunda diyelim...kayınbabamı götürüp getiriom burda kalıoz genelde...sen napıosunnn?iyimisiniz bakimm?
dediğin gibi aldığımız para faturaya gidio haklısın...ama d smartın falan internetle birlikte olan bi kampanyası falan yokmu acepzorla bağlatcam heralde bu gidişle
Eki Görüntüle 528021
ayy anladım canım.kayınbaban nasıl?
yaa varda işte kocişi bi ikna etsem :)
kızlarrrrr nerelerdesinizz yaaaa iyimisiniz ondan haber edin bari merakta bırakmayın beniiisizi özledimmmm
kuzummmmm çok özledimmm seniiiiii :)))
ahh cnm yaaa okadar yoğunumki anlatama çok az kişi kaldık hatlar yoğun aramalar falan var yorgunluktan ölüyorum ...
biz çok iyiyiz kuzum büyüyo iyice tepikliyo artık her hareketi hissediliyo...
sen neler yapıyosun anlat kayınpederin nasıl oldu sen nasılsın ???
bende özledim cnmm...dün akşam evimize geldik görümcemler geldiler yalnız değil kayınvaldemler...babamda ii çok şükür aynı durumu ama bunada şükür....maaşallah yaaa ne güzelll hareketlerde hissedilio...bende 18 inde adet olcaktım olmadım kan verdim ama çıkmadı halada hastalanmadım...bekliom bakalımmm...
kuzumm 2 gün geçmiş ayy hadi inşallahh ne zaman kan verdin ???
dün verdim canımm çıkmadıki ama( 1,20 den küçükmüş değerim..
nasıl yanii anlamadım çıkmadıysa 1.20 yi nerden biliyosun ?
yanlış anladın sen beni bebişimmm negatif yani bebiş yok...ama kırmızılarda yok daha
hımmm yanlış okumuşum benn hayırlısı olsun kuzumm kırmızılar gelmeden umudu kesme yok benimde hülyanında geç döllenmeydi biliyosun senin neden olmasın inşallah güze,l haberler verirsin...
sen nasılsın eşin falan ???
sanmam yaaa idrarda çıkmadı hadi kan verim yinede dedim ondada yok...ben idare eder canım sıkkın sadece...keyfim yok ...eşimde ii çalışıo...gelir 2 gibi..sen napıosun..ne zaman ayrılcan doğum iznine 32. haftadamı 37. haftadamı..
anladın kuzumm hiç üzme kendini herşeyin hayırlısı biliyosun... bizde iyiyiz evi toparlıyodum az dinlenim dedim oturdum evi süpürüp silcem sonra dışarı çıkıcam eksikleri tamamlıcam bebeişin gittikçe ağırlaşıyorum çünkü bitsin istiyorum herşey... 32. haftada ayrılıcam kuzum sabah 6 da kalkmaya daha fazla dayanmıcak vucudum kendimi zorlamanın anlamıda yok oyuzden kasımın 3 haftası izinli olucam Allahın izniyle 9 kasımda randevum var doktorda konuşucaz napcağımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?