- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #8.401
kuzummmm hepimizinn inşallahhh ayrıcaa çok çok teşekkürler okadar mutlu oldumki anlatamamanneler hamileler ve gelecegin anne adaylari hepinizin anneler gunu kutlu olsun opuldunuz sevgiler
çok saolll teyzesiii inşallahhhh :))canım benım cok cok tebrık ederım seniii..bebeişimizin kalp atışlarını duyacagımız günü beklıyoruz.teyzesi onu coook öpüyor..
seninde bitanemmm :))hepinizin geçmiş anneler günü kutlu olsunn kızlarr.taze anneler sizlerinde anneler günü kutlu olsun.
kuzummm yaaa artık yap bi test yaaaa lüffennnkızlarrrr güyandınnnn yaaa ben halendaha hastalanmadımmmmmmmmmmmmmmm....ne oluyoz yaaa test alsammı ama dediğim gibi.çok fazla halvette olmadı.
cnm yaa çok çok geçmiş olsun şükürler olsunki yayılmamış allahım en kısa zamnda şifasını veriri inşallah dualarımdasın...slm kizlarrr kayinbabami hastaneye yatirdik karaciger kanseri yayilmamis baska organlara ama...tetkikler yapilacak sonrada ameliyat( dua edin....
burdayım kuzummm daa çok yoruluyorum akşam gelip uyuyorum hemen oyuzden gelemiyorum ama sizi çok özledimm :))tubişim nerelerdesin kız sen?sesi,n soluğun cıkmıyor hiç.herşey yolundadır umarım.merak ettşim.
Herkese günaydın.kimseler yok
kuzummmm hepimizinn inşallahhh ayrıcaa çok çok teşekkürler okadar mutlu oldumki anlatamam
çok saolll teyzesiii inşallahhhh :))
seninde bitanemmm :))
kuzummm yaaa artık yap bi test yaaaa lüffennn
cnm yaa çok çok geçmiş olsun şükürler olsunki yayılmamış allahım en kısa zamnda şifasını veriri inşallah dualarımdasın...
burdayım kuzummm daa çok yoruluyorum akşam gelip uyuyorum hemen oyuzden gelemiyorum ama sizi çok özledimm :))
bitanemm ben geldimm ama sen gitmişsinnn
canım benim çok geçmiş olsun .yayılmamasına cokn sevındım herşey temiz ve yolunda gider umarım.ameliyatta umarım rahat geçer.rabbim kimseyi hastalıkla imitahn etmesin.dualrım sizlerle.
Bu akşam test yaptım fekat negatıfı gördüm.aksam yemeginden sonra muthis bi ateş basması yaşğyorum.heralde hastalanıcam.
hayırlısı olsun kuzucum....hastalansanda kafan rahatlasa...sonrada gelsin bebişlerrr
ayyy evet yaaa bi hastalansam rahatlayacagım.sen nasılsın nasıl kayın baban ..
iyiyim canımmm kayınbabamda ii yatıo hastanede hergün gidioz yanına daha tetkikler yapılıo sonuçlar cıksın sonra ameliyat günü belli olucak...benim telefon gidio kardeşimindi askerden gelio bundan sonra nasıl girerim nete bilmiom walla...merak etmeyin olurmu fırsatını buldugum anda girerim okiopüyorummmm hepinizi...[/QUOTE
inşallah herşey temiz çıkar canım.al hemen bir telefon kendine.
yaa ne dicem beni bikini bölgemde tam çamaşırımın izasında bir sivilce cıktı geçmek bilmiyor şişti irin akıyor.bı kaç sefer daha cıkmıstı dr gitmiştim merhem felan verdi.ama hiç işe yaramadı.cok canım yanıyor bildğiniz önerebilceniz bişey varmı bana.??
iyiyim canımmm kayınbabamda ii yatıo hastanede hergün gidioz yanına daha tetkikler yapılıo sonuçlar cıksın sonra ameliyat günü belli olucak...benim telefon gidio kardeşimindi askerden gelio bundan sonra nasıl girerim nete bilmiom walla...merak etmeyin olurmu fırsatını buldugum anda girerim okiopüyorummmm hepinizi...[/QUOTE
inşallah herşey temiz çıkar canım.al hemen bir telefon kendine.
yaa ne dicem beni bikini bölgemde tam çamaşırımın izasında bir sivilce cıktı geçmek bilmiyor şişti irin akıyor.bı kaç sefer daha cıkmıstı dr gitmiştim merhem felan verdi.ama hiç işe yaramadı.cok canım yanıyor bildğiniz önerebilceniz bişey varmı bana.??
inşallah canımm...kocişimde işe başlasa alırız ama daha bi ilerleme yok..eski telefonum nokıa c5 di ondanda giriodum ama tuvalete düştü ya yapılamadı...bendede olmuştu çok acıo bilirim...ben sıktım walla 2 ay üstüste aynı yerde oldu herseferindede sıktım rahatladım...hatta iğneyi ısıttım kolanyayla sildim öle uğraştım...batık oluyo ondanda oluyo onu cıkarabilirsen rahatlarsın cnm...bence batık olmuştur iltihap yapmıştır....geçmiş olsun...
yaaaaa nerdesinizzzzz yaaaa merak ediom sizi...tubişşşşş hülya aloooooooooooooooooooo
kuzumm bi kan testi yaptırsana yaa merak ettim heee cnm ben idarar testlerinde 10 dk dan sonrasına güvenmiyorum...Slm kızlar diycem ama nezaman girsemkimsecikler yok üstelik acil yardıma ihtiyacım vardı ama :18: Neysem ben yinede yazım üç gün önce test yaptım tek çizgi tabi dayanamadım dün yine yaptım hemde iki defa bu günde tuvaletteyken çöp kovasında 2 çizgi gördüm inanamadım diğerinide buldum oda öyle ama üçgün öncekinde yok... kafam karıştı ama yaaa.... :44:
slm fıstıklarrr...nerelerdesiniz yaaa hiç gelmemişsiniz...ben iyiyim kardeşim askerden geldi şimdi geldik eve...(kayınvaldeme)...gündüzde hastanedeydik....kayınbabam salı günü ameliyat olacak....dualarını bekliyorummm....çok öpüldünüzzzz...
kızlarr merhaba ben geldimm :))
dün size sölemek istemedim telaşlandırmıyim diye dün kanamam oldu bugün hastaneye gittik Allahıma şükürler olsun rahimde kanama yok bebek yerleşirken olmuş olabilir dedi ve düşük önleyici ilaç verdi önlem için ve 6+1 çıktı ultrasondaa veee kalp atışlarınıda gördüm kuzumun okadar minikki daha 0.50 cm :)) haftaya salı kalp atışlarını görmek için gidicez ... korkarak gittim doktora düngece geçmek bilmedi ama şimdi çok çok mutluyum ....
canım benım rabbim seni ve melegini korusun.inşallah sana sımsıkı tutundu bebişin seni bırakmıcak.iyi olmana sevindim.lütfen kendine dikkat et izin felan alabilirsen izinde al.işede gitme.bu sürede çok dikatli ol.senin mutlu olmana çok sevindimm.melegizmiz bizimnle beraber kocaman olcak.çok çok öpüyorum seni.kalbini ferah tut.dualarım seninle.
kuzumm bi kan testi yaptırsana yaa merak ettim heee cnm ben idarar testlerinde 10 dk dan sonrasına güvenmiyorum...
eee yaptınmı bidaha merak ettimmm
iyiyizzz kuzumm sen nasılsınnn hadii gözünüz aydın kardeşin için darısı benimkinin başına :))
dualarımız seninle kuzumm allahım en kısa zamanda şifasını versin inşallah habersiz bırakma bizi olurmu bitanemmm :)) çok çok öpüldünnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?