2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

anneler hamileler ve gelecegin anne adaylari hepinizin anneler gunu kutlu olsun opuldunuz sevgiler
kuzummmm hepimizinn inşallahhh ayrıcaa çok çok teşekkürler okadar mutlu oldumki anlatamam
canım benım cok cok tebrık ederım seniii..bebeişimizin kalp atışlarını duyacagımız günü beklıyoruz.teyzesi onu coook öpüyor..
çok saolll teyzesiii inşallahhhh :))
hepinizin geçmiş anneler günü kutlu olsunn kızlarr.taze anneler sizlerinde anneler günü kutlu olsun.
seninde bitanemmm :))
kızlarrrr güyandınnnn yaaa ben halendaha hastalanmadımmmmmmmmmmmmmmm....ne oluyoz yaaa test alsammı ama dediğim gibi.çok fazla halvette olmadı.
kuzummm yaaa artık yap bi test yaaaa lüffennn
slm kizlarrr kayinbabami hastaneye yatirdik karaciger kanseri yayilmamis baska organlara ama...tetkikler yapilacak sonrada ameliyat ( dua edin....
cnm yaa çok çok geçmiş olsun şükürler olsunki yayılmamış allahım en kısa zamnda şifasını veriri inşallah dualarımdasın...
tubişim nerelerdesin kız sen?sesi,n soluğun cıkmıyor hiç.herşey yolundadır umarım.merak ettşim.
burdayım kuzummm daa çok yoruluyorum akşam gelip uyuyorum hemen oyuzden gelemiyorum ama sizi çok özledimm :))
Herkese günaydın.kimseler yok

bitanemm ben geldimm ama sen gitmişsinnn

rica ederim canım ne demek mutlu olmana mutlu oldum bende çok saol cnmm...Allah yardımcımız olsun...nasılsın nasıl gidio bakalım...

canım benim çok geçmiş olsun .yayılmamasına cokn sevındım herşey temiz ve yolunda gider umarım.ameliyatta umarım rahat geçer.rabbim kimseyi hastalıkla imitahn etmesin.dualrım sizlerle.

çok saol canım benimmm Allah razı olsun....sen naptın hastalandınmı?hastalanmadıysan test yaptınmı?

Bu akşam test yaptım fekat negatıfı gördüm.aksam yemeginden sonra muthis bi ateş basması yaşğyorum.heralde hastalanıcam.

ayyy evet yaaa bi hastalansam rahatlayacagım.sen nasılsın nasıl kayın baban ..

iyiyim canımmm kayınbabamda ii yatıo hastanede hergün gidioz yanına daha tetkikler yapılıo sonuçlar cıksın sonra ameliyat günü belli olucak...benim telefon gidio kardeşimindi askerden gelio bundan sonra nasıl girerim nete bilmiom walla...merak etmeyin olurmu fırsatını buldugum anda girerim oki opüyorummmm hepinizi...

Slm kızlar diycem ama nezaman girsemkimsecikler yok üstelik acil yardıma ihtiyacım vardı ama :18: Neysem ben yinede yazım üç gün önce test yaptım tek çizgi tabi dayanamadım dün yine yaptım hemde iki defa bu günde tuvaletteyken çöp kovasında 2 çizgi gördüm inanamadım diğerinide buldum oda öyle ama üçgün öncekinde yok... kafam karıştı ama yaaa.... :44:

slm fıstıklarrr...nerelerdesiniz yaaa hiç gelmemişsiniz...ben iyiyim kardeşim askerden geldi şimdi geldik eve...(kayınvaldeme)...gündüzde hastanedeydik....kayınbabam salı günü ameliyat olacak....dualarını bekliyorummm....çok öpüldünüzzzz...

yaaaaa nerdesinizzzzz yaaaa merak ediom sizi...tubişşşşş hülya aloooooooooooooooooooo

yaaaaa nerdesinizzzzz yaaaa merak ediom sizi...tubişşşşş hülya aloooooooooooooooooooo

canım benim hafta sonu yogun tempodaydımö oyuzden gelemedim hiç.hadi gözünüz aydın kardeşin gelmiş.baban içinde geçmiş olsun inşallah ameliyatı iyi geçer.tubiş çok yoruluyor heralde bu aralar hiç gelmemiş görülen..merakta ettim nasıl acaba..

kızlarr merhaba ben geldimm :))
dün size sölemek istemedim telaşlandırmıyim diye dün kanamam oldu bugün hastaneye gittik Allahıma şükürler olsun rahimde kanama yok bebek yerleşirken olmuş olabilir dedi ve düşük önleyici ilaç verdi önlem için ve 6+1 çıktı ultrasondaa veee kalp atışlarınıda gördüm kuzumun okadar minikki daha 0.50 cm :)) haftaya salı kalp atışlarını görmek için gidicez ... korkarak gittim doktora düngece geçmek bilmedi ama şimdi çok çok mutluyum ....

kuzumm bi kan testi yaptırsana yaa merak ettim heee cnm ben idarar testlerinde 10 dk dan sonrasına güvenmiyorum...
eee yaptınmı bidaha merak ettimmm

iyiyizzz kuzumm sen nasılsınnn hadii gözünüz aydın kardeşin için darısı benimkinin başına :))
dualarımız seninle kuzumm allahım en kısa zamanda şifasını versin inşallah habersiz bırakma bizi olurmu bitanemmm :)) çok çok öpüldünnn....

canım benım rabbim seni ve melegini korusun.inşallah sana sımsıkı tutundu bebişin seni bırakmıcak.iyi olmana sevindim.lütfen kendine dikkat et izin felan alabilirsen izinde al.işede gitme.bu sürede çok dikatli ol.senin mutlu olmana çok sevindimm.melegizmiz bizimnle beraber kocaman olcak.çok çok öpüyorum seni.kalbini ferah tut.dualarım seninle.

çok çok saol cnmm benimm iyiym allaha şükürr şuanda bebişte iyi maşşalahh hakkımızda hayırlısıı bakalım :))
sen naptın hülyacım nasıl gidiyoo ??

Tugbacim, hayirli olsun, daha yeni gordum, cok tebrik ediyorum. ALLAH tamamina erdirsin canim. Senin adina cok sevindim, inshallah bebek isteyen diger arkadashlarin da en kisa zamanda guzel haberlerini aliriz. Sen de bu arada kendine cok dikkat et. Inshallah hakkimizda hayirlisi olur. Cok opuyorum sizi. IYi gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…