2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

cnm benim çok çok saol inşallahhh :)) sen hiç gelmiyosun nasılsın napıyosun bakalım anlat bebek nasılll ??

saol canımmm darısı kardeşine ....bende iyiyimmm hergün hastanedeyiz 6 gibi geldik bugün yarın ameliyat için kan istediler kan bulmaya çalıştık...bulduk şükür kavga dövüş...Allahım kimseyi düşürmesin orasızda bırakmasınnn...sanada geçmiş olsun kuzucummm...ohhhh oğlişimiz (öyle yazmak geldi içimden tubişim) yerleşiyo yerinee...hayırlısıyla kocaman olcak teyzelerine öpücükler yollucak...yerim onu bennn....telefon gitti nete giremiom...yarın sabah 7de hastanede olacaz...artık eve gelince haber ederim kuzucummm...çok saol canım benimm Allah razı olsun hepinizdennn..öpüldünnnn

saol canımmmm...inşallah ii geçer bitanemm sizden haber aldım ya rahatladım wallaa....öpüldün kuzucummm

aminn kuzumm yaaa allahım kimseyi düşürmesin hastanelere güzel haberlerini bekliyorum kuzucumm :))
eee biz nasıl görüşcez telde gitmiş (
ayyy kuzum olsunda oğluşum olsunn sağlıklı sıhatli olsunda yerleşsin yerine sıkıca tutnsun ama korkutmasın beniii (

walla kuzucummm biz şimdilik kayınvaldemde kalıoz burda net var...sonrasında napcez bilmiom...kocişden girerim artık ...bide kayınbabam dediki hastaneden çıkim sana telefon alalım dedi...kullandığım telefonlardan varmı hala die sordu tabi kuzucum önce sağlık sonra hayırlı evlat olsun kız erkek farketmez...ama içimden öle geçtii

hımm iyi ozaman görüşebilcezzz :)) ayy süpper bi kayınpederin var valla heee :)) aynen öle cnm önce sağlık ama herkez kız dedi hee sen erkek dedin kısmet bakalım :))

hımm iyi ozaman görüşebilcezzz :)) ayy süpper bi kayınpederin var valla heee :)) aynen öle cnm önce sağlık ama herkez kız dedi hee sen erkek dedin kısmet bakalım :))

ivet canımmm görüşebilecez...walla kayınvaldemde kayınpederde çok iiiler allah razı olsun onlardan başımızdan eksik etmesin...aslında aklımdan geçen hep kızdı ama yazarken erkek yazmak geldi ve yazıverdim istemdışı walla işler nasıl gidicenmi yarın falan rapor falanmı aldın?

TUBİŞİMMMM KALP ATIŞLARINIDA GÖRMÜŞSÜNN ÇOK SEVİNDİM AYYY MİNNOŞUMMM BENİM YAAA...ALLAHIM ESİRGESİNN

aminn kuzuumm allahım muhabbetinizi bozmasın :))
yok cnm yaa doktor kanama falan yok dedi rapor vermedi bugün bile çalışabilirsin dedi de ben gitmek istemedim sadece zorlama kendini ilşki falan yaşak dedi zaten yanaşmıyoz 1 aydır :)) öle yani normal hayata devam :)) siz napıyonuz durumlar nasıl elmadan sonra

TUBİŞİMMMM KALP ATIŞLARINIDA GÖRMÜŞSÜNN ÇOK SEVİNDİM AYYY MİNNOŞUMMM BENİM YAAA...ALLAHIM ESİRGESİNN

ayy kuzum yaaa valla korkarak gittik ama kalbi amaya başlamış kuzumun aminn kuzum allahım bu sefer bize bağışlasın inşallah yavrumu :)) şimdi sıra sende ve hülyadaa

aman kuzucum sakın yorma kendini stresde yapma hiçbişeyi emi...idare eder benim durumlar sadece elmada oldu başkada olmadı walla...((

aman kuzucum sakın yorma kendini stresde yapma hiçbişeyi emi...idare eder benim durumlar sadece elmada oldu başkada olmadı walla...((
öle yapmaya çalışıyorum kuzum elimden geldiği kadar :)) hakkınızda hayırlısı cnm yaa herşeyde vardır bi hayır ben inanıyom yakında gelcek senin kuzuu
Ben sigara içim geliom oki

hayırrrr içmeeeeeeeeeeeee kızıyorum hee hem bebek istiyosun hemde siğara içemeye devam ediyosun

inşallah kuzucum yaaa inşallah gelir bebişimm...napim yaa içiom işteee...birazcık derman oluyo bana 43:

öle ama ii değilim fazla konusuruz sonra ( şimdi buldum bebişimm avatarı....çok saoll...çok öpüyom seni kendine ve bebişe ii bak emii...

peki cnm musait oldugunda uzun uzun konuşalım merak ettim şimdii... bende öpüyorum çok seni bakarım hem kendime hem kuzuma merak etme tayzesi senn :))

çok çok saol cnmm benimm iyiym allaha şükürr şuanda bebişte iyi maşşalahh hakkımızda hayırlısıı bakalım :))
sen naptın hülyacım nasıl gidiyoo ??

canımm hersey ıyı gıdıyor sukurler olsun.ama tek sıkıntım hala adet olmadım dr gldemedlm.lzln alamadım.yanımdakı arkadaşın eşinin parmagı koptu oyuzden amelıyat oldu.tek sayılırım oyuzden alamadım ızın onun dısında.bırde annem keyıfsız bır kac gundur.tansıyonu yukselıyor.dr gıttı.cıgerlerınde hafıften buyume varmıs hava vermış.sıgara kullanıyor dr sıgarayı bırak bırakmazsan 3sene ıcınde koa hastalıgına yakalanma rıskın var demiş.ona uzgunu ve moralım bozuk.

öle ama ii değilim fazla konusuruz sonra ( şimdi buldum bebişimm avatarı....çok saoll...çok öpüyom seni kendine ve bebişe ii bak emii...

canım benım neyın var bıtanem.kendıne cok ıyı bak.öpoyorum senı cok.yaa bende su sıgarayı hayatımdan cıkarmalıyım.nasıl yapcam ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…