• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım sorunca buraya yazar mısın benim doktoruma gitmeme 1 hafta kaldı...en azından nedenini öğrenirim...benimde diş etlerim kanıyor o da kalsiyum eksikliği mi ki ay yandık desene:5:

Tamam cnm. zaten kaçtır sorucam, ölçüm yapılamayınca her şeyi unutuyorum, kafam karışıyor, bu kez tatille ilgili de konuşacağım için unutmam diye umuyorum

ya her sabah yataktan kalkınca kendimi soyuk suyun altına sokasım geliyor, hemen hemen hergün duş alıyorum.. havalar da acaip ısınmaya başladı . ay birde yarın antepe gidicez 5 günlüğüne orda ne yaparım hiç bilmiyorum..

antep e mi geliyoosuunnn,
gel beklerizzz :1: dün gece sıcaktan yatamadım desem
yine de gelmek ister misin?

Tamam cnm. zaten kaçtır sorucam, ölçüm yapılamayınca her şeyi unutuyorum, kafam karışıyor, bu kez tatille ilgili de konuşacağım için unutmam diye umuyorum

canım seninki yine ölçtürmemiş dimi...:9: inatçı olucak demek...ama olsun bak sürekli görüyorsun sende bebeğini:34: canım sormak istediklerini yaz,not et,böylece unutmazsın ben öyle yapmaya başladım artık yoksa bebeği gördükten sonra tüm soracaklarım aklımdan uçup gidiyor:69:

:1: oku oku bitirdim şükür ,ne güzel tatile gidenler var ,ben gidemiyorum malesef ,izmirde kamp varmış gidelim diyor eşim eylülde ancak gideriz dedi bende gitmem o zaman dedim kaldı öyle .allahtan evimiz serin o şekilde oturuyoruz bakalım.vallahi şuan çoraplarım ve uzun kollu badilerimle oturuyorum akşam hafif üşüyorum gibibirşey ondan da taşınma işini erteledim herkesin evi yanıyor gidip yanmakta var diye :1:
komşulardan şikayet etmişsiniz benim hiç çok komşum olmadı ilk evimde ev sahibim gelirdi bir de yan komşum onun haricinde pek gelen olmamıştı .bizim apartmanın önünde oturan yoktu ama balkondan balkona sohbet bile bizi bayıyordu seviye düşük olduğundan sanırım hemen taşındık .şimdiki yerimde dışarda tek allahın kulu yok .sitenin arkasında park var çocuklu olanlar oraya takılıyor gerçi ben 2-3 aile gördüm o kadar .herkes arabalarına binip gidiyor.seviye yüksek ,çor çocuk pek dolaşmaz ortalıkta ,sessiz bir ortam bizde alıştık böyle bir ortam arıyorum inşallah tekrardan.
bizim park saatimiz geldi oğlan kurulu saat gibi park park demeye başladı.
gidim gelim inşallah .bebişide hissedemez oldum 2 gündür çok yoğunum ,rüyasında görmek bende istiyorum ama göremiyorum :1: cumartesiye az kaldı bakim sabredemiyorum ama vakit öldürüm azıcık akşam olsun sonra perşembe olucak az kalıcak böylece :1:

kızlar benim bazen diş etlerim sızlıyor,bazen de kemiklerim de ince ince sızılar oluyor ağrıyor gibi,kalsiyum mu eksik geliyor acaba? süt içemiyorum hiç,yoğurt da fazla yiyemiyorum ondan olabilir mi ki, doktoruma da sorucam bunu...

belki olabilir canım,
ama sen kalsiyum almaya özen göstermelisin.
sonuçta ilaç içmekten daha iyidir.ilacın tadından daha iyi tadı olduğu kesin.
süt içemiyorsan puding yap evde.meyveli yoğurt yap ,ayran yap ..
pekmez ve dondurmada baya iyidir kalsiyum konusunda ..

İlk zamanlar ne güzel süt içiyodum yaa bi tiskindim sütten içemiyorum şimdi napıcaz bilmiyorum :50:

ben de ilk zaman bi gazla günde 2 bardak içiyordum sonra tiksindim. bi süre hiç içmedim şimdi zorla bir bardak

biz aynı zaman tatile çıkıyorduk galiba, bi an önce gitmek istiyorummmmmmmm:52:

belki olabilir canım,
ama sen kalsiyum almaya özen göstermelisin.
sonuçta ilaç içmekten daha iyidir.ilacın tadından daha iyi tadı olduğu kesin.
süt içemiyorsan puding yap evde.meyveli yoğurt yap ,ayran yap ..
pekmez ve dondurmada baya iyidir kalsiyum konusunda ..

kızlar ben oldum olası sütten nefret ederim, sabah kocaman bi bardak yarım yağlı sütlü (kalsiyum oranı daha fazla oluyor) nesquik içtim. nesquiki doldurunca süt gidiyo yerine çikolata geliyoooo:52:

kızlar ben oldum olası sütten nefret ederim, sabah kocaman bi bardak yarım yağlı sütlü (kalsiyum oranı daha fazla oluyor) nesquik içtim. nesquiki doldurunca süt gidiyo yerine çikolata geliyoooo:52:

kızlar şimdi böyle dediniz bende içmeyi deneyim en iyisi hemen az önce pekmez de içtim kalsiyum varmış onda da:9:

bildiğim kadarıyla hamilelikte ve emzirme döneminde lazer epilasyon yasak.
araştırdığında sende görürsün zaten.
sir ağda ile aldırmaya devam et bence.sakın lazer yaptırma sakıncalı olur.

Valla ben doktoruma sordum hem lazer epilasyonu hem de iğneliyi. hayır dedi bir zararı yok.

Valla ben doktoruma sordum hem lazer epilasyonu hem de iğneliyi. hayır dedi bir zararı yok.

benim doktorum da yaptırma dedi, ben jilet yapıyorum, hem kökleri iyice kararır işte, doğumdan sonra devam. lazere başlayınca ağda yapmayın diyorlar.

benim doktorum da yaptırma dedi, ben jilet yapıyorum, hem kökleri iyice kararır işte, doğumdan sonra devam. lazere başlayınca ağda yapmayın diyorlar.

öncesinde lazer yaptıranlar ağdayla alınca çoğaldı mı benim çoğaldı ama tüp bebek tedavisinde ki ilaçlardan mı yoksa hamilelikten mi anlamadım zaten analık ağır bastı vallahi bunu düşündüğüme bile kızdım kendime kıl tüy için bir şey olsa bebeğime ömür boyu vicdan azabı çekerim bu bedeli nasıl öderim Allah korusun

Cnm bende kiracı degilim tavrımda belli 7 yıldır aynı yerde oturuyorum giriştekinin evine girmedim bile digerlerininede parmakla saysan sayılır o kadar az oda çagrılmışımdır gitmişimdir. gerçekten biraz yüz gösterdimi insanlar karşısındakini suistimal ediyolar ne istemeleri bitiyo ne girip çıkmalar nede dedikodular

ben bu konularda çok gudubetimdir:27::27::27: bi tek komşum bile yok.Kapı bile çalınca açmam ,çat kapı misafiri hiç sevmem.Yani bi akraba bile gelmiş olsa ancak araması lazım ben geldim kapıyı aç diye ( bu arada bana haber vermeden gelmeyin diye daha önce herkese söylediğimden o şekilde gelen de olmaz :))) o zaman açarım.
Ben komşu konusunda çok katıyım kimseye güven olmaz hırlı mıdır hırsız mıdır katil midir belli değil:51::51::51:

Akşama kdr otururm evde bi tek akşam eşim gelir çalar kapıyı :)) :27:

ben bu konularda çok gudubetimdir:27::27::27: bi tek komşum bile yok.Kapı bile çalınca açmam ,çat kapı misafiri hiç sevmem.Yani bi akraba bile gelmiş olsa ancak araması lazım ben geldim kapıyı aç diye ( bu arada bana haber vermeden gelmeyin diye daha önce herkese söylediğimden o şekilde gelen de olmaz :))) o zaman açarım.
Ben komşu konusunda çok katıyım kimseye güven olmaz hırlı mıdır hırsız mıdır katil midir belli değil:51::51::51:

hahah çok alemsin ne de güzel yazmış çok gudubetimdir diye :60:

haber vermeden gelenden bende hoşlanmam ama zaten lojmanda oturduğum için herkes kendi halinde ne gelen var ne giden. hiç komşuluk yok. merhaba merhaba o kadar. çalışınca zaten insan pek aramıyor komşu filan ama tatilde de canım sıkılıyor benim..

Back