• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

haber vermeden gelenden bende hoşlanmam ama zaten lojmanda oturduğum için herkes kendi halinde ne gelen var ne giden. hiç komşuluk yok. merhaba merhaba o kadar. çalışınca zaten insan pek aramıyor komşu filan ama tatilde de canım sıkılıyor benim..

bu konuda bende bi problem var galiba :)ben çalışmayı sevmiyorum yani çalışmak zorunda olursam çalışırım ama şuanda düşünmüyorum :) evlenmeden önce çalışıyodum.Şimdi herkes soruyo evde sıkılmıyo musun ,nasıl zaman geçiriyosun diye.Ben gerçekten sıkılmıyorum :) 3 gün evden çıkmasam bile sıkılmıyorum :)Öyle çok ev işi yemek yapan biri fln da değilim :) Gezmeyi alışverişi fln çok severim önceliğim bunlar :))

Çalışanlara saygı duyuyorum yanlış anlamasınlar beni bu dediklerim için bu arada:71::71:

asemcim benim doktorum mükemmel bir doktor annesi çalıştığım okulda müdür yardımcısı çok şanslıyım hatayın en iyi doktorunun annesi benimle..emin olmazsa asla söylemez ama bana demişti bir sonraki gelişinde cinsiyetini söyleyeceğim demişti..aslında 2 aylıkken yani 8-10 hafatlıkken belli oluyormuş e geriside doktoruna kalmış...hayırlısı bakalım..
evet ben sen söyledikten sonra hatırladım...eşinle sorununu okumuştum..canım geçici bir süredir mutlaka hepimizde zaman zaman tatsız olaylar olur.sıkıntısı var ama sana söyemek istemiyordur çünkü şuan hamilesinzor günler yaşıyoruz hepimiz hem mutluyuz hem kaygılı hem sevinçliyiz hem düşünceli.rahat ol

selam kızlar erkenden uyanıp topiğe girmişsiniz valla...:21:

bende yarın doktora gidicem hem 3lü için hem de cinsiyet inşallah..göbüş topiğine koydum resmi..bakın bakalım kız mı erkek mi:9::9::9::9:

günaydın kızlar.........
rüyamda bebeğimi gördüm ya o kadar güzeldi ki anlatamam,sezaryanla doğurmuşum:):) hatta acısını bile hissettim, sütümü verdim ona ay ağlıcam şimdi:43: o kadar değişik bir duyguymuş ki sanki gerçek gibiydi kızlar...sevdim yatırdım, çook süperdi tekrar görmek istiyorum yaaa:49:

buarada ben hiç çatlak kremi kullanmadım sürmedim hiç bişey annem hiç çatlamamış, ona mı güveniyorum ne:9: ama doktorum 4. ay başlıcaksın şimdi bişey sürme dedi ondan beklemedeyim:9:

günaydın canımmm...
ne güzel rüyanda bebişini görüyosun...bende hamile olmadan önce çok gördüm..şimdi hiç görmüyorum yaa...
bu arada sanırım demir eksikliğide diş eti kanaması yapıyordu..araştır istersen..

offf sorma canım yaa resmen deniz aşeriyorum :9: başka aşerdiğim bişey yok
bakalım doktorum tatille ilgili ne gibi yasaklar getircek :37:

Aynen ya, kızgın kumlardan serin sulara atlicam :66: hem de buzzzz bigi sulara:60:

öncesinde lazer yaptıranlar ağdayla alınca çoğaldı mı benim çoğaldı ama tüp bebek tedavisinde ki ilaçlardan mı yoksa hamilelikten mi anlamadım zaten analık ağır bastı vallahi bunu düşündüğüme bile kızdım kendime kıl tüy için bir şey olsa bebeğime ömür boyu vicdan azabı çekerim bu bedeli nasıl öderim Allah korusun

Cnm ben koltukaltına jilet yapmak istemedim makineyle alıyorum, özel bölgeye jilet, şimdi tatil öncesi ona da makineyle girişicem, benim de çoğaldı cnm. doğuma kadar idare edicez bir şekilde, sonra lazere devam :27:

ben bu konularda çok gudubetimdir:27::27::27: bi tek komşum bile yok.Kapı bile çalınca açmam ,çat kapı misafiri hiç sevmem.Yani bi akraba bile gelmiş olsa ancak araması lazım ben geldim kapıyı aç diye ( bu arada bana haber vermeden gelmeyin diye daha önce herkese söylediğimden o şekilde gelen de olmaz :))) o zaman açarım.
Ben komşu konusunda çok katıyım kimseye güven olmaz hırlı mıdır hırsız mıdır katil midir belli değil:51::51::51:

Akşama kdr otururm evde bi tek akşam eşim gelir çalar kapıyı :)) :27:

Heyyy aynı ben, kapı çalınca hiiiiiiiiç oralı olmam, eşimse anahtarla girer zaten, değilse gelmesin çatkapı, kalkıp bakmam bile kimmiş diye, eski evimde 4 bunda 2 senedir oturuyorum, bir komşuya gülümsemişliğim yok, vaktiyle annemin komşularından çok çektiğim için olsa gerek komşulara karşı ben de feci gudubetimdir :60:

ayy benim bir tane bile komşum yok..burda evler hep müstakil bahçeli falan..kim kime dum duma..çokta iyi ama sıkıcı da bir yandan..yandaki komşum veteriner hep göz göze geliyoruz daha selaqmlaşamadık...:9: çok yobazzız :d

kaynananam da bu tarafta oturuyor yolu benim evimin önünden geçiyor o bile gelmez yani..böyle de çok sıkıcı oluyor bazen ya..

selam kızlar erkenden uyanıp topiğe girmişsiniz valla...:21:

bende yarın doktora gidicem hem 3lü için hem de cinsiyet inşallah..göbüş topiğine koydum resmi..bakın bakalım kız mı erkek mi:9::9::9::9:

günaydın canımmm...
ne güzel rüyanda bebişini görüyosun...bende hamile olmadan önce çok gördüm..şimdi hiç görmüyorum yaa...
bu arada sanırım demir eksikliğide diş eti kanaması yapıyordu..araştır istersen..

hadi bakalım canım senin cinsiyet belli olur artık baya büyümüş bebek çünkü:9: ben dün gördüm resmini hatta altına yazı da yazdım :17:

canım bende hamilelik öncesi de demir eksikliği vardı,baya ilaç kullandım ben bu meret için:20:hamileyken ölçüm yaptırdım ama normal çıktı,düşmüş de olabilir şimdi bilemiyorum,doktora sorayım bari...teşekkürler...:71:

Son düzenleme:
ben bu konularda çok gudubetimdir:27::27::27: bi tek komşum bile yok.Kapı bile çalınca açmam ,çat kapı misafiri hiç sevmem.Yani bi akraba bile gelmiş olsa ancak araması lazım ben geldim kapıyı aç diye ( bu arada bana haber vermeden gelmeyin diye daha önce herkese söylediğimden o şekilde gelen de olmaz :))) o zaman açarım.
Ben komşu konusunda çok katıyım kimseye güven olmaz hırlı mıdır hırsız mıdır katil midir belli değil:51::51::51:

Akşama kdr otururm evde bi tek akşam eşim gelir çalar kapıyı :)) :27:

Allah iyiligini versin kızz :60: :60:
o kadarda degil kızz kapı çaldımı aç kapıyı :1:
benim iki ark. var anlaştıgım bu mahalleden aramadan musaitmisin demeden gelmezler bende öyle
çayın yanına ögle yaptıysam bi şeyler canım sohbet çekiyosa ararım gel diye ama inan bazen azımı açmak istemedigim anlar oluyo yaa o zamanda çekemem kimseyi . Bizim apartmanda var bitane çocuk dogurdu hehh oturur evinde dedik yok anacım yok çocuk iki aylık sabah kahvaltısında birinde ögle birinde akşam ise kocaya teslim ediyo çocu kapı önünde çenede dehşet bi şey :53:

hadi bakalım canım senin cinsiyet belli olur artık baya büyümüş bebek çünkü:9: ben dün gördüm resmini hatta altına yazı da yazdım :17:

canım bende hamilelik öncesi de demir eksikliği vardı,baya ilaç kullandım ben bu meret için:20:hamileyken ölçüm yaptırdım ama normal çıktı,düşmüş de olabilir şimdi bilemiyorum,doktora sorayım bari...teşekkürler...:71:

biraz önce gördüm canım yazını..cevapladım..sen doktoruna danış canım..o zaten sana demir hapı vericektir 3.aydan sonra..bende bu gidişimde başlıycam demir hapına...:49::49::49:

ayy benim bir tane bile komşum yok..burda evler hep müstakil bahçeli falan..kim kime dum duma..çokta iyi ama sıkıcı da bir yandan..yandaki komşum veteriner hep göz göze geliyoruz daha selaqmlaşamadık...:9: çok yobazzız :d

kaynananam da bu tarafta oturuyor yolu benim evimin önünden geçiyor o bile gelmez yani..böyle de çok sıkıcı oluyor bazen ya..

Annem duysa kızardı sana :1: karşımıza bina yapıldı taşınanlar var seslensene hoşgeldiniz desene kolay gelsin desene diyo sus dedim kimdir ne dir bilmiyorum ne konuşucam ayıp ayıp çok ayıp diyo :60:

Annem duysa kızardı sana :1: karşımıza bina yapıldı taşınanlar var seslensene hoşgeldiniz desene kolay gelsin desene diyo sus dedim kimdir ne dir bilmiyorum ne konuşucam ayıp ayıp çok ayıp diyo :60:

valla benim annem olsa şimdi tüm mahalleyi tanıyordu ama gelip gitmeyi oda pek sevmez..ben aslında bi tane komşum olsun tam olsun isterdim..ben buraya sonradan taşınanlardanım önce onlar bana hoşgeldin demeli..:9::9:

aslında burda annemin bir arkadaşı da oturuyor kadın iki senedir yolda gördükçe sana gelcez çalışınca gelemiyoruz yorgunsundur falan diye diyo..gelin dedim ama hala gelicekler yani..çok anlayışlı :9::9::9:

bu konuda bende bi problem var galiba :)ben çalışmayı sevmiyorum yani çalışmak zorunda olursam çalışırım ama şuanda düşünmüyorum :) evlenmeden önce çalışıyodum.Şimdi herkes soruyo evde sıkılmıyo musun ,nasıl zaman geçiriyosun diye.Ben gerçekten sıkılmıyorum :) 3 gün evden çıkmasam bile sıkılmıyorum :)Öyle çok ev işi yemek yapan biri fln da değilim :) Gezmeyi alışverişi fln çok severim önceliğim bunlar :))

Çalışanlara saygı duyuyorum yanlış anlamasınlar beni bu dediklerim için bu arada:71::71:

yok canım ya neden yanlış anlayalım. herkesin kendi tercihi sonuçta. ben evlendikten sonra bir yıl sınava hazırlandım (kpss) ama o yıl işkence oldu resmen benim için. çok şükür atandım da psikolojim düzeldi. işimi de çok seviyorum zaten..herkes nasıl mutluysa öyle yaşamalı bence..

yok canım ya neden yanlış anlayalım. herkesin kendi tercihi sonuçta. ben evlendikten sonra bir yıl sınava hazırlandım (kpss) ama o yıl işkence oldu resmen benim için. çok şükür atandım da psikolojim düzeldi. işimi de çok seviyorum zaten..herkes nasıl mutluysa öyle yaşamalı bence..

hani sen sıkılıyorum dedin ya tatilde aslında ona istinaden söyledim ben hiç sıkılmıyorum diye canım.:56::56:

ayy aynı benim annem. memlekete gittiğim zaman birgün kapının zili çalmasa şaşarım. hergün birileri ya kahvaltıya ya çaya gelir. ya da öylesine uğrar.

canım aynı şekilde sana katılıyorum...ben öğretmenim allahtan çok sıkı işim yok ve işimi çok seviyorum,tatillerde ilk zaman güzel geçiyor ama sonrası işkence gibi evde otur otur canım sıkılıyor benim:15: herkes alıştığı ve mutlu olduğu gibi tabi...

ayy aynı benim annem. memlekete gittiğim zaman birgün kapının zili çalmasa şaşarım. hergün birileri ya kahvaltıya ya çaya gelir. ya da öylesine uğrar.

Rahmetli babamda derdi yaa ben her eve geldigimde şu fatma ablayı görmek zorundamıyım evin demir başı gibi kadın yaa şu benim aldıgım koltukta benden çok oturuyo derdi.

tam beni anlatmışsın eskiden eve girmezdim evlendikten sonra ev kuşu oldum günlerce çıkmadığım olur misafiri bende sevmem bir tane komşum var onunla da gidip gelmeyiz çalışıyor zaten kimse kusura bakmasın ama sosyal gezip tozan birinin burada ne işi var zaten ben hayatımdan son derece memnunum ama çocuk olunca durmaz ki arkadaş falan isteyecek o zaman da çişini öğrenir öğrenmez kreşe veririz:52::52::52::52::52:

canım aynı şekilde sana katılıyorum...ben öğretmenim allahtan çok sıkı işim yok ve işimi çok seviyorum,tatillerde ilk zaman güzel geçiyor ama sonrası işkence gibi evde otur otur canım sıkılıyor benim:15: herkes alıştığı ve mutlu olduğu gibi tabi...

selam serem cimmm.BENDE ÖĞRETMENİM CNMMM AMA ÖZELDE YİMM. BEN HİÇÇÇÇ SIKILMADIM BİLİYOMUSUN CNMMMM. BİZ TÜM GÜN EĞİTİM OLUNCA BİR DE ÜSTÜNE DERS VERİYORUM FOSAM ÇIKIYOOO CNMMM. O NEDENLE ŞİMDİ HAYATIMDAN ÇOK MEMNUN UM...

Back
X