• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bu konuda bende bi problem var galiba :)ben çalışmayı sevmiyorum yani çalışmak zorunda olursam çalışırım ama şuanda düşünmüyorum :) evlenmeden önce çalışıyodum.Şimdi herkes soruyo evde sıkılmıyo musun ,nasıl zaman geçiriyosun diye.Ben gerçekten sıkılmıyorum :) 3 gün evden çıkmasam bile sıkılmıyorum :)Öyle çok ev işi yemek yapan biri fln da değilim :) Gezmeyi alışverişi fln çok severim önceliğim bunlar :))

Çalışanlara saygı duyuyorum yanlış anlamasınlar beni bu dediklerim için bu arada:71::71:

Ben çalışmayı da sevmiyorum evde oturmayı da :27:

İşe geliyorum eve gitmek istiyorum, evde 1 gün otursam darlanıyorum, bir de çok miskinim ben, evdeysem ayağımı uzatıp hasta gibi yatıyorum, k.çımı kaldırmıyorum öyle olnca da iyice tembelleşiyorum, şöyle hareketli olsam markete gitsem yemek yapsam falan açılırım ama diyorum ya ev iyice tembelleştiriyor beni, mesela hamilelikten önce her gün işten çıkar, ya arkadaşlarımla takılırdım, ya eve gider yemek yapardım, ama o günü evde geçirdiysem ne yemek hazırlardım ne dışarı çıkardım :61: Gerçi hamile kaldığımdan beri mutfağa giremiyorum ama olsun.

Benim tek sevdiğim şey gezmek, hep gezsem, tatil yapsam yüzsem, her ay da biri hesabıma para yatırsa :62::62::62:

canım aynı şekilde sana katılıyorum...ben öğretmenim allahtan çok sıkı işim yok ve işimi çok seviyorum,tatillerde ilk zaman güzel geçiyor ama sonrası işkence gibi evde otur otur canım sıkılıyor benim:15: herkes alıştığı ve mutlu olduğu gibi tabi...

bende öğretmenim canım, işte öğretmenlik güzel çok aşırı sıkmıyor. öğleden sonra evdesin. yemeğini yapıyorsun filan.. işine bakıyorsun. birde çocuklarım bu kadar haylaz olmasa daha güzel olucak ama ona da alıştım artık..

Ben çalışmayı da sevmiyorum evde oturmayı da :27:

İşe geliyorum eve gitmek istiyorum, evde 1 gün otursam darlanıyorum, bir de çok miskinim ben, evdeysem ayağımı uzatıp hasta gibi yatıyorum, k.çımı kaldırmıyorum öyle olnca da iyice tembelleşiyorum, şöyle hareketli olsam markete gitsem yemek yapsam falan açılırım ama diyorum ya ev iyice tembelleştiriyor beni, mesela hamilelikten önce her gün işten çıkar, ya arkadaşlarımla takılırdım, ya eve gider yemek yapardım, ama o günü evde geçirdiysem ne yemek hazırlardım ne dışarı çıkardım :61: Gerçi hamile kaldığımdan beri mutfağa giremiyorum ama olsun.

Benim tek sevdiğim şey gezmek, hep gezsem, tatil yapsam yüzsem, her ay da biri hesabıma para yatırsa :62::62::62:

Varmı öle üç kuruşa beş köfte kızz :60: öle hayatı herkes ister yaa evde oturacaksın aza kanat getireceksin yada çalışıp istedigini alıp gezeceksin şekerim hayat bu :34:

tam beni anlatmışsın eskiden eve girmezdim evlendikten sonra ev kuşu oldum günlerce çıkmadığım olur misafiri bende sevmem bir tane komşum var onunla da gidip gelmeyiz çalışıyor zaten kimse kusura bakmasın ama sosyal gezip tozan birinin burada ne işi var zaten ben hayatımdan son derece memnunum ama çocuk olunca durmaz ki arkadaş falan isteyecek o zaman da çişini öğrenir öğrenmez kreşe veririz:52::52::52::52::52:

aa canım hiç alakası yok ,buraya sadece asosyal insanlar mı gelip konuşuyo?:53:Ben öyle değilim söylediklerimle bunu demek istemedim yani :) Ben gezmeye de gidiyorum,arkadaşım da çok,eşimle de gideriz heryere,ama buraya da zaman buldukça ve canım istedikçe gelip paylaşımlara bakıyorum :53:

selam serem cimmm.BENDE ÖĞRETMENİM CNMMM AMA ÖZELDE YİMM. BEN HİÇÇÇÇ SIKILMADIM BİLİYOMUSUN CNMMMM. BİZ TÜM GÜN EĞİTİM OLUNCA BİR DE ÜSTÜNE DERS VERİYORUM FOSAM ÇIKIYOOO CNMMM. O NEDENLE ŞİMDİ HAYATIMDAN ÇOK MEMNUN UM...

selam canım....anladım canım tüm gün eğitim çok zor tatlım gerçi bizimde öyle gibi ben 9- 2.30 arası çalışıyorum adı tam gün:9: şuan süperim tatilimin uykunun keyfini çıkarıyorum hele hamile olunca buna ihtiyacım olduğunu anladım, okulda gözlerim kapanıyordu öğleden sonra...ders veriyorsun bide üstüne maşallah:nazar: ay ben uğraşamam canım özel dersle falan bir ara vardı öyle planım ama yapamadım... ağustosta ne olur bilmiyorum canım sıkılmaya başlayabilir evde oturmaktan,ama o zamanda anneme atıyorum kendimi:1:

sabah dr a ense ölçümü için gittim kızlar NT:2,46 CRL:54,2 çıktı,12+3 günlüküm ve dr um %90 erkek dedi :) kızımdan sonra oğlan değişik olacak inşallah,hayırlı ve sağlıklı olması tek temennim...

:56::56: hayırdır canım acıktın mı?? seni bilmem ama bunları görünce ben acıktım ya. ya herkesin evinde vardır diye söylüyorum canım yoğurtlu makarna istiyor. ama yapmaya da üşeniyorum:68:

en sevdiğim şekillerden biri o :56: ben hep acıkıyorum resmen bebek besliyorum :) yemek yiyorum 2 saat geçio acıkıyorum bi meyve bile yesem hemen açlık gidiyo bu hamilelik ne tuhaf bişeymiş :49:

asemcim benim doktorum mükemmel bir doktor annesi çalıştığım okulda müdür yardımcısı çok şanslıyım hatayın en iyi doktorunun annesi benimle..emin olmazsa asla söylemez ama bana demişti bir sonraki gelişinde cinsiyetini söyleyeceğim demişti..aslında 2 aylıkken yani 8-10 hafatlıkken belli oluyormuş e geriside doktoruna kalmış...hayırlısı bakalım..
evet ben sen söyledikten sonra hatırladım...eşinle sorununu okumuştum..canım geçici bir süredir mutlaka hepimizde zaman zaman tatsız olaylar olur.sıkıntısı var ama sana söyemek istemiyordur çünkü şuan hamilesinzor günler yaşıyoruz hepimiz hem mutluyuz hem kaygılı hem sevinçliyiz hem düşünceli.rahat ol

hımm anladım canım tabi doktorun öyleyse söyler tabi çok şanslısın yani dr açısından ne güzel :46: hatayın neresindeydiniz, bende bayramdan sonra hatay da olucam ve uzun süre kalacağımdan kontrole gitmem gerekecek. yakınsan tavsiye alabilirim yani :34:
desteğin için de tşk ederim canım. rahat olmaya çalışıorum ama aynı evde iki ayrı hayat yaşıormuşuz gibi. ağır geliyor.umarım kısa zamanda biter bu sıkıntılı günler:31:

bende öğretmenim canım, işte öğretmenlik güzel çok aşırı sıkmıyor. öğleden sonra evdesin. yemeğini yapıyorsun filan.. işine bakıyorsun. birde çocuklarım bu kadar haylaz olmasa daha güzel olucak ama ona da alıştım artık..
ladym gargaram benim çocuklar da pek bi haylaz, ilköğretimdeyim, henüz liseyi denemedim, gelecek yıl nasılsa okulda olmıcam diye tayin istemedim, ama bi dahakine liseyi denemeyi düşünüyorum, sinirlenmeden nasıl geçecek 4 ay bilemiyorum, sen nerdesin canım? sınıfın gürültülü oluyo mu?

aa canım hiç alakası yok ,buraya sadece asosyal insanlar mı gelip konuşuyo?:53:Ben öyle değilim söylediklerimle bunu demek istemedim yani :) Ben gezmeye de gidiyorum,arkadaşım da çok,eşimle de gideriz heryere,ama buraya da zaman buldukça ve canım istedikçe gelip paylaşımlara bakıyorum :53:

asosyallikten onu kastetmedim canım bende cafe falan severim (arkadaşlarımın çoğu çalışınca o da her zaman olmuyor)ama ev gezmesi sevmiyorum komşular falan böyle yoğun apt lar var onların pc ye ayıracak zamanları olmaz o açıdan hep birlikte mantı açıyorlar sarma sarıyorlar e bide günleri düşün yani

Varmı öle üç kuruşa beş köfte kızz :60: öle hayatı herkes ister yaa evde oturacaksın aza kanat getireceksin yada çalışıp istedigini alıp gezeceksin şekerim hayat bu :34:

İşte olmuyo öyle :27: ben hem maaş istiyorum hem özgürlük :32:
Ama işte evde oturunca bi kere 12 den önce kalkmıyorum, az daha uzanayım diyorum, kanepede dönüp duruyorum, ne yemek yapsam diye düşünüyorum, sonra bi bakıyorum aaaaaa akşam olmuş, neyse bugün de dışardan söyleyelim :37: işe gidince mecbur kalkıyorsun sabahın köründe, bir uzanamadığın için miskinleşemiyorsun da, akşama kadar çalışınca acıkıyosun eve girer girmez mutfaya dalıp yemeklerini hazırlıyosun, ama bütün gün evde olsam da uzansam diye hayal kuruyosun bir taraftan :34:

Son düzenleme:
selam canım....anladım canım tüm gün eğitim çok zor tatlım gerçi bizimde öyle gibi ben 9- 2.30 arası çalışıyorum adı tam gün:9: şuan süperim tatilimin uykunun keyfini çıkarıyorum hele hamile olunca buna ihtiyacım olduğunu anladım, okulda gözlerim kapanıyordu öğleden sonra...ders veriyorsun bide üstüne maşallah:nazar: Ay ben uğraşamam canım özel dersle falan bir ara vardı öyle planım ama yapamadım... Ağustosta ne olur bilmiyorum canım sıkılmaya başlayabilir evde oturmaktan,ama o zamanda anneme atıyorum kendimi:1:

o zamanda bebişlerimizin cinsiyetleri belli olur cnmm bizde minik minik alışveriişler yaparızz dimiiii iyi gelir bize.

selam şekerim iyiyiz sen nasılsın..

iyiiyimm cnmmm bugün 2 li test için kan verdimmm. Püffffffffffffffffffffff. Yaniii şöyle söyleyeyim bebişimi kendimce hissettiğim ilk kün gebelik testim için kan verdim ogündür her 2 hafta düzenli olarak kan veriyorumm kan kalmadı bendeeeeeeeeeeeeeeee..

Sen nasılsın????????????nasıl gidiyooo

Back