• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bizimkilerrrr ne tatil bilirler ne gezme akşama kadar evde yada kapıda insan çocuğunu parka götrür nerde en büyük zevkleri bacakları acıp kaının önüne dizilmeleri eşim utanıyo aralarından gecerken terbiyesizler

Kızz Allah iyiligini versinn :60: benim burdamı oturuyosun napıyosunn :1:

Var bizim burda bi kızz Allah gülsün diye yaratmış gülsünde edepli gülsün yaa hahahaha diye bi bagırarak gülüyo ama her lafa böle gülüyo yaa ona sinir oluyorum balkonda oturuyorum dayanamadım heyheylerim geldi dogru dürüst gülsene kızım yaa kızsın sen yakışıyomu sana dedim . Tutamadım kendimi artık o derece sinir oluyorum ona eşimde leyla kınama hayatım karnındakide gidip çeke çeke ireme benzerse dedi . Ay dedim susss kınamak degil ama cidden çok rahatsızlık verici bi şey bu annesi olsam anlatırım uyarırım düzeltmeye çalışırım yani yaa hiç yakışmıyo

Kınama, başına gelir derler ya, ama artık çok geç, ben çok kınadım öyle zırlak tipleri, ığğğğğ neyse bunu düşünmek istemiyorum :60:

kız kardeşin çok haklı cahil insn meraklı insanla uğraşmak çok zor banane kim nerde kimle napıyomuş ben muhatap olmadıkca onlar meraktan ölüyolar bende 4 yıldr burdayım bi iki kez hatta evlerine hiç girmedğim oldu önceleri beni nerde görürlerse birbirlerini anlatıyolardı ay evi şöle böle ben nerden bilcem sonra baktım benle istedikleri gibimuhatap yapamayınca pis deyip kavga ettiklerinin evinde gördüm lafı yapıştrdım hani şöle böle dediklerinizden çıkmıyosunuz deyince ölümlü dünya herkesle iyi olmak lazım diyo ya ay öldüm salak şeyler ay bide elektirk kesilse gecenin bi vakti merdivende kadınlar barıp çağırıp konuşmalar hiç kocaları yok herhaldesanarsın adam yaşamıyo ayyyy bu apartmandan çok mutsuzum evimi seviyorum görünce cinlerim tepemde nolcak bilmiyorum

napim bebişim kendi ailemede derim hep birlikte hazırlayıp yiyelim öle apışı tututp oturmak yok:)))))))))
ben gittiğim her yerde yardımcı olurum her konuda eşimde uyarır zaten ayyy apartmanmı akşama kadar camda kim nerden gelmiş kime gelmiş ya apartmana girene kime geldiniz die sorulurmu öleler işte ıyyyy selam bile almıyolar muhatap olmuyorum die hıh tınnnnnnn şimdide göbeme bakıyolar soarsalar gaz bebemmmm gaz dicem

:1:iyi fikir gaz ..
yoksa şimdi den başlarlar mazallah hayırlı olsun ziyaretlerine:9:

Son düzenleme:
Kızz Allah iyiligini versinn :60: benim burdamı oturuyosun napıyosunn :1:

demekki aynı cahil heryerde aynı hele hepsi bi arda olunca . ben saygı istiyorum sevmeselerde olur bi nasılsınız felan desinler allahım bi merhaba diyosun nereye nerden bu saate geç deilmi nie işte deilsin hay allhhh selam vermeye korkuyorum hergün evden girip çıkarken dua ediyorum görmeyeyim die:))))))))

Kınama, başına gelir derler ya, ama artık çok geç, ben çok kınadım öyle zırlak tipleri, ığğğğğ neyse bunu düşünmek istemiyorum :60:

bende yapıyorum ama benim uzunca bir süre bebişim olmadığından sessizliğe alıştım zor geliyor hele Allah ımın gücüne gitmesin kız çocukları çok bağırıyorlar o yüzden onları hiç çekemiyorum söylerimde bana kızıyorlar herkes bana sana beş beterini versinde gör dedi ne yapacağım bilmiyorum çok kaşındım

sizlere bir şey sormak istiyorum ben gebelik öncesi lazer epilasyon yaptırıyordum kullandığım ilaçlarında etkisi sanırım kol altım azalmıştı bir kere aldırdım çoğaldı ve benim tüylerim çok çabuk çıkıyor bir seans daha yaptırsam en azından yazın rahat etmek için sizce sorun olur mu

kız kardeşin çok haklı cahil insn meraklı insanla uğraşmak çok zor banane kim nerde kimle napıyomuş ben muhatap olmadıkca onlar meraktan ölüyolar bende 4 yıldr burdayım bi iki kez hatta evlerine hiç girmedğim oldu önceleri beni nerde görürlerse birbirlerini anlatıyolardı ay evi şöle böle ben nerden bilcem sonra baktım benle istedikleri gibimuhatap yapamayınca pis deyip kavga ettiklerinin evinde gördüm lafı yapıştrdım hani şöle böle dediklerinizden çıkmıyosunuz deyince ölümlü dünya herkesle iyi olmak lazım diyo ya ay öldüm salak şeyler ay bide elektirk kesilse gecenin bi vakti merdivende kadınlar barıp çağırıp konuşmalar hiç kocaları yok herhaldesanarsın adam yaşamıyo ayyyy bu apartmandan çok mutsuzum evimi seviyorum görünce cinlerim tepemde nolcak bilmiyorum

Hele bu devirde bir bilemedim iki dost yetiyo insana herkeze güven olmuyo gördümü slm veririm geçerim kapıya inmiyorum diye 12 yıldır doyamadınızmı bir birinize akşamları hep eşinle oturuyosun diyolar :1: garip olan benim yaptıgımmış gibi konuşuyolar adama yemegi veren apartmanın önüne iner burda çayımıda eşimle içerim kahvemide ya bizim hala konuşacak çok şeylerimiz var yaa millet ne çabuk tüketmiş her şeyi
Komşu ögleden sonra olur ben böle yetiştim musaitsen gelicem denir sende işin yoksa bu yur gel dersin yer içer sohbetini edersin biz böle gördük :6:

slm kızlar bugün ananemlere gidiyorum dayım almaya geliyor beni bartına geçiş yapıcam 1 haftalığına sizleri özlicem çok heyecanlıyım içim tuhaf oluyor erkek kardeşim de orda onuda göreceğim aylardır görmemiştim içimde bi korku var bi sıkıntı olcakmış gibi korkuyorum
rahat ol tatlım yaa çok istiodun gitmeyi ne güzel git gel değişiklik olsun dağıt kafanı. bişi olmaz dayın kalkıp gelio kayınvaliden yok götürmeyin diyemez o saatten sonra. keyfine bak sıkıntı etme kendi kendine:29:

kaygılanma hiç canım,
herşey yolunda gidiyordur.minik meleklerimiz iyidir inşallah.:16:
inşallah canım :31:

Bende öğrenicem cinsiyetini bu hafta.inşallah bebişler iyidir canım sen neden kaygı içindesin
erken değil mi söyler mi doktorun? benim ki 16 haftadan önce bişey söyleyemem dedi.:44: eşimle sorunlarımız yüüznden üzüntülü günler geçiriorum kaygım ondan canım:85:

günaydın kızlar.........
rüyamda bebeğimi gördüm ya o kadar güzeldi ki anlatamam,sezaryanla doğurmuşum:):) hatta acısını bile hissettim, sütümü verdim ona ay ağlıcam şimdi:43: o kadar değişik bir duyguymuş ki sanki gerçek gibiydi kızlar...sevdim yatırdım, çook süperdi tekrar görmek istiyorum yaaa:49:

buarada ben hiç çatlak kremi kullanmadım sürmedim hiç bişey annem hiç çatlamamış, ona mı güveniyorum ne:9: ama doktorum 4. ay başlıcaksın şimdi bişey sürme dedi ondan beklemedeyim:9:
ayy bi kerede ben gördüm öyle çok güzel oluo :69::69:ben cinsiyetine görmüştüm kızdı:69:

dün misafirim vardı bayada kalabalıktı ev temizle misafirlere ikramlık yap Allahtan kardeşim geldide servisi falan yaptı genede çok yorulmuşum bel agrısından gece yatamadım. Hele bi ara iki tanesinin bebegi vardı ayy biri susuyo biri aglıyo konuşulan anlaşılmıyo evimde oldugumu unuttumda ayy çıkıp evden gidesim geldi :60: eşime anlatıyorumda akşam çok alıştın rahata bizim kız gelince bakalım napıcaksın diyo dedim valla bilmiyorum :1: resmen bunaltım kızz dün

canımcım sen neden uslanmıyorsun yine temizlikler bilmem neler yapmışsın :20::20: 9 ay alma eve misafir gelmesinler aaa:52:

sizlere bir şey sormak istiyorum ben gebelik öncesi lazer epilasyon yaptırıyordum kullandığım ilaçlarında etkisi sanırım kol altım azalmıştı bir kere aldırdım çoğaldı ve benim tüylerim çok çabuk çıkıyor bir seans daha yaptırsam en azından yazın rahat etmek için sizce sorun olur mu

bildiğim kadarıyla hamilelikte ve emzirme döneminde lazer epilasyon yasak.
araştırdığında sende görürsün zaten.
sir ağda ile aldırmaya devam et bence.sakın lazer yaptırma sakıncalı olur.

Hele bu devirde bir bilemedim iki dost yetiyo insana herkeze güven olmuyo gördümü slm veririm geçerim kapıya inmiyorum diye 12 yıldır doyamadınızmı bir birinize akşamları hep eşinle oturuyosun diyolar :1: garip olan benim yaptıgımmış gibi konuşuyolar adama yemegi veren apartmanın önüne iner burda çayımıda eşimle içerim kahvemide ya bizim hala konuşacak çok şeylerimiz var yaa millet ne çabuk tüketmiş her şeyi
Komşu ögleden sonra olur ben böle yetiştim musaitsen gelicem denir sende işin yoksa bu yur gel dersin yer içer sohbetini edersin biz böle gördük :6:
aynen senin gibi düşünüyorum bana kapıda otrmuyorum die bi burda kötü bişimi yapıyoz diolar bende dedim eşim izin vermiyo biz dinlemiyoz diolar banane ya salak şeyler işleri güçleri çekirdek çitleyip kahkahalarla gülmek kocada neymiş benim yaşlı teyzem vardı senin pok böcekleri kapıda deşelenip duruyo der heheeeeheeee

kızlar benim bazen diş etlerim sızlıyor,bazen de kemiklerim de ince ince sızılar oluyor ağrıyor gibi,kalsiyum mu eksik geliyor acaba? süt içemiyorum hiç,yoğurt da fazla yiyemiyorum ondan olabilir mi ki, doktoruma da sorucam bunu...

bende yapıyorum ama benim uzunca bir süre bebişim olmadığından sessizliğe alıştım zor geliyor hele Allah ımın gücüne gitmesin kız çocukları çok bağırıyorlar o yüzden onları hiç çekemiyorum söylerimde bana kızıyorlar herkes bana sana beş beterini versinde gör dedi ne yapacağım bilmiyorum çok kaşındım

Canım ben de 6 senelik evliyim, gerçi bizimki kendi isteğimizle olmadı, ben pek düşkün değilimdir çocuklara, gürültülerine ağlamalarına falan tahammül edemem. Bi de gezmeye yemeye içmeye çok düşkünüm, şimdiden bitti tabi bunlar...
Bana kalsa daha çoook ertelerdim de eşim çok isteyince yapalım bir tane dedik. Alışıcam artık :69:

Cnm ben de gidiyordum lazere, bıraktım şimdi doğumdan sonra aynen devam edicem, bu süreçte idare edicez bir şekilde...

kızlar benim bazen diş etlerim sızlıyor,bazen de kemiklerim de ince ince sızılar oluyor ağrıyor gibi,kalsiyum mu eksik geliyor acaba? süt içemiyorum hiç,yoğurt da fazla yiyemiyorum ondan olabilir mi ki, doktoruma da sorucam bunu...

kalsiyum alarm veriyor olabilir canım, tüketmeye çalış. ben de ayran peynir bunları bolca tüketiyorum. yoğurt da yiyorum ama süt zorla. az önce bi bardak nasıl zor içtim yaa eskiden içerdim yaa hamile kalınca böğğğ

Benim de dişetlerim kanıyor ve dişlerim sızlıyor, sanırım kalsiyum eksikliğinden, ben de yarın sorucam doktoruma

kalsiyum alarm veriyor olabilir canım, tüketmeye çalış. ben de ayran peynir bunları bolca tüketiyorum. yoğurt da yiyorum ama süt zorla. az önce bi bardak nasıl zor içtim yaa eskiden içerdim yaa hamile kalınca böğğğ

canım ya benim canım ne yoğurt ne süt istiyor, peynirden bile tiksindim sanki....onu da ancak kaşarlı tost olarak yiyorum..:25: sanki başladı az az sızılarım...süt hele nasıl içerim bilmiyorum,ama gayret edip içeyim bari:25:

İlk zamanlar ne güzel süt içiyodum yaa bi tiskindim sütten içemiyorum şimdi napıcaz bilmiyorum :50:

Benim de dişetlerim kanıyor ve dişlerim sızlıyor, sanırım kalsiyum eksikliğinden, ben de yarın sorucam doktoruma

canım sorunca buraya yazar mısın benim doktoruma gitmeme 1 hafta kaldı...en azından nedenini öğrenirim...benimde diş etlerim kanıyor o da kalsiyum eksikliği mi ki ay yandık desene:5:

Back