• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

dün misafirim vardı bayada kalabalıktı ev temizle misafirlere ikramlık yap Allahtan kardeşim geldide servisi falan yaptı genede çok yorulmuşum bel agrısından gece yatamadım. Hele bi ara iki tanesinin bebegi vardı ayy biri susuyo biri aglıyo konuşulan anlaşılmıyo evimde oldugumu unuttumda ayy çıkıp evden gidesim geldi :60: eşime anlatıyorumda akşam çok alıştın rahata bizim kız gelince bakalım napıcaksın diyo dedim valla bilmiyorum :1: resmen bunaltım kızz dün

canım valla bu sıcaklarda maşallahın var..misafir alacaksan bile az az albence..
kendine yüklenme o kadar..allah korusun yorma kendini..bebeğin olduğunda sadece onunla ilgilenirsin.
hem insan o zaman stres olmaz severek yapar :16:

merhabaa kızlarr :92: cnm sıkılıyo yaa havada çok bunaltıcı sıcak ayy fenalık geldi gene menepozluları geçtim yahuu :93:

zaten yarı menapozlu sayılırız :60:

günaydın kızlar.........
rüyamda bebeğimi gördüm ya o kadar güzeldi ki anlatamam,sezaryanla doğurmuşum:):) hatta acısını bile hissettim, sütümü verdim ona ay ağlıcam şimdi:43: o kadar değişik bir duyguymuş ki sanki gerçek gibiydi kızlar...sevdim yatırdım, çook süperdi tekrar görmek istiyorum yaaa:49:

buarada ben hiç çatlak kremi kullanmadım sürmedim hiç bişey annem hiç çatlamamış, ona mı güveniyorum ne:9: ama doktorum 4. ay başlıcaksın şimdi bişey sürme dedi ondan beklemedeyim:9:

ayy ne güzel, herşeyi ayrıntılı görmüşsün de cinsiyet yok mu:9:

ne harika rüyaymış çok şanslısın canım benim.
ben de geçen ay gördüm rüyamda ama seninki kadar ayrıntılı değildi.erkek olduğunu gördüm sadece.

evet tatlım süperdi, o an anneliği tattım sanki...ama ben cinsiyetini tam anlayamadım:9: gelenler gidenler falan vardı evimize ziyarete:9: resmen kısa bir alıştırma oldu bana:34: inşallah tekrar görürüm...ama çok görürüz daha hep onları düşündüğümüz için:34:

canım valla bu sıcaklarda maşallahın var..misafir alacaksan bile az az albence..
kendine yüklenme o kadar..allah korusun yorma kendini..bebeğin olduğunda sadece onunla ilgilenirsin.
hem insan o zaman stres olmaz severek yapar :16:

Cnm bi arkadaşım haber verdi sana gelicem diye 2 kızı var gel dedim bende kardeşimi aradım misafir gelicek sende gel diye ama apartmanımdakiler bi garip yaa biri geldimi görmesinler hemen damlıyolar birazda onlara sinirlendim ondan rahatsızlandım. Ne konuştugumuzu anlamadık çay saati oldumu çocunu kapan geldi. Ev doldu .

Ne güzel bir rüya görmüşsün cnm. ya, az kaldı ama yaklaşık 6 ay sonra rüyan gerçek olacak :69:

Geçmiş olsun cnm. ay ben hiç dayanamam çocuk sesine, herkes kendininki tatlı gelir diyo ama bilemicem, ağlayınca eşime verebilirim :32:

Kızz çocuk agladımı eşine vermiceksin çocaa meme vericeksin altına bakıcaksın gazını çıkarıcaksın :60:

Ne güzel bir rüya görmüşsün cnm. ya, az kaldı ama yaklaşık 6 ay sonra rüyan gerçek olacak :69:

Geçmiş olsun cnm. ay ben hiç dayanamam çocuk sesine, herkes kendininki tatlı gelir diyo ama bilemicem, ağlayınca eşime verebilirim :32:

canım ya gerçekten hala etkisindeyim ve çok net hatırlıyorum,çok duygulandım:43: evet 6 ay sonra hepimizin kucağında minikleri olucak inşallah:62:

zaten yarı menapozlu sayılırız :60:

ayy ne güzel, herşeyi ayrıntılı görmüşsün de cinsiyet yok mu:9:

:62: canım cinsiyeti tam göremedim ya,bebeğin yüzünü hatırlıyorum,hatta parmaklarına falan bakıyorum nasıl diye ama cinsiyeti göremedim tekrar görmek istiyorum doyamadım bebeğime:34:

valla çocuğla ilginenmeyen misafiri boğazlamak geliyo içimden bu sıcakta hiç çekemem gelen arkadaşlarım kendileri bişiler getriyo yada evde olanı geçip mutfağa yapıyolar banada yedirip temizleyip gidiyolar öle misafr baş üstüne yük olan misafiri sevmem kendi evi gibi davransın mutfak konusunda .

valla çocuğla ilginenmeyen misafiri boğazlamak geliyo içimden bu sıcakta hiç çekemem gelen arkadaşlarım kendileri bişiler getriyo yada evde olanı geçip mutfağa yapıyolar banada yedirip temizleyip gidiyolar öle misafr baş üstüne yük olan misafiri sevmem kendi evi gibi davransın mutfak konusunda .
apartmandan hele hiç girip çıkamam vıcık vıcık ilişkiler bazen ksvgalar sonra barışmalar ben baştan söledim ama selm veririm hatr soarım gece gündüz ev gezmesi yapmam dedim siz yapın dedim benden yüz bulamıyolar olurya yatarım kalkarım çıplak olurum iş üstünde olurum :))))) dermişim kiracı olsam taşınırım kolayca böle oluna sınır koymak lazım:)))))))

Cnm bi arkadaşım haber verdi sana gelicem diye 2 kızı var gel dedim bende kardeşimi aradım misafir gelicek sende gel diye ama apartmanımdakiler bi garip yaa biri geldimi görmesinler hemen damlıyolar birazda onlara sinirlendim ondan rahatsızlandım. Ne konuştugumuzu anlamadık çay saati oldumu çocunu kapan geldi. Ev doldu .

amaaan ne kadar düşüncesiz komuşalrın varmış.kime misafir geliyo diye camda bekliyolar galibaa :1:
millet beleşe yerleşecek yer arıyor zaten.boş ver şekerim sıkma canını hiç geçti bitti.
meleğin üzülmesin..:emir_bebek:ama bu düşüncesiz komşularaına bi tavır koyman gerek sankii...

Son düzenleme:
Ayyyyy işin bu kısmı hiç cazip gelmiyor, mümkün olduğunca düşünmemeye çalışıyorum:60:

Kardeşim dogum yaptıgında bunalıma girdi . Çocuk aglıyo al emzir diye kucana veriyoduk ayy ruhum daraldı bu ne böle 5 dk. da bir sarı kızı geçtim diyodu . :60: Çocukta istiyodu ki meme öle açık dursun öle emerken uyusun uyansın emsin :1:

apartmandan hele hiç girip çıkamam vıcık vıcık ilişkiler bazen ksvgalar sonra barışmalar ben baştan söledim ama selm veririm hatr soarım gece gündüz ev gezmesi yapmam dedim siz yapın dedim benden yüz bulamıyolar olurya yatarım kalkarım çıplak olurum iş üstünde olurum :))))) dermişim kiracı olsam taşınırım kolayca böle oluna sınır koymak lazım:)))))))

:1:alemsin vallaaa ,
ama haklısındaa...eğer apartman vıcık vıcıksa mesafe gerekiyor.
bende çalıştığım için sadece karşı komşumu tanıyorum okadar.
ama hafta sonları gördüğüm kadarıyla cidden vıcık vıcık bi apartman. acayip çok çocuk var. en kötüsüde saldım çayıra mantığıyla harelet ediyo anneleri.. :41:

Son düzenleme:
amaaan ne kadar düşüncesiz komuşalrın varmış.kime misafir geliyo diye camda bekliyolar galibaa :1:
millet beleşe yerleşecek yer arıyor zaten.boş ver şekerim sıkma canını hiç geçti bitti.
meleğin üzülmesin..:emir_bebek:ama bu düşüncesiz komşularaına bi tavır koyman gerek sankii...

Bu benim tavırlı halim cnm bide tavır koymasam günde kaç defa girip çıkarlar belli degil onlar birbirine öle biri çay tıkırtısı duysun çagrılmayı beklemeden giderler. Banada sen bizi begenmisiyosun derler alakası yok ben heyheyli biriyim anım anımı tutmuyo sıkılıyorum her gün aynı insanları görmekten ikizler burcuyum . Bir iki banada her gün girip çıkmaya başladı hemen lafı yapıştırdım ben zırt pırt giren çıkanı sevmem komşumda benim yatamı bulaşıgımı görmesin bende onun kini ögleden sonra gelsin bana gelen dedim hee bide eşim geldimi asla kimseyi istemem dedim . Kadının kocası evinde oturuyo kadın her gece birinde çay içmekte böleler yaa işte misafir geldimide böle gördümü tamda çay saatini tuturup damlıyolar napim

Kardeşim dogum yaptıgında bunalıma girdi . Çocuk aglıyo al emzir diye kucana veriyoduk ayy ruhum daraldı bu ne böle 5 dk. da bir sarı kızı geçtim diyodu . :60: Çocukta istiyodu ki meme öle açık dursun öle emerken uyusun uyansın emsin :1:

bebekken neyse de ağlak mızmız çocukları hiç sevmem, umarım çocuğum öyle ağlak bi tip olmaz, o zaman ne yaparım bilmiyorum :60: Anneme baktırırım dermişim :60:

Cnm bende kiracı degilim tavrımda belli 7 yıldır aynı yerde oturuyorum giriştekinin evine girmedim bile digerlerininede parmakla saysan sayılır o kadar az oda çagrılmışımdır gitmişimdir. gerçekten biraz yüz gösterdimi insanlar karşısındakini suistimal ediyolar ne istemeleri bitiyo ne girip çıkmalar nede dedikodular

napim bebişim kendi ailemede derim hep birlikte hazırlayıp yiyelim öle apışı tututp oturmak yok:)))))))))
ben gittiğim her yerde yardımcı olurum her konuda eşimde uyarır zaten ayyy apartmanmı akşama kadar camda kim nerden gelmiş kime gelmiş ya apartmana girene kime geldiniz die sorulurmu öleler işte ıyyyy selam bile almıyolar muhatap olmuyorum die hıh tınnnnnnn şimdide göbeme bakıyolar soarsalar gaz bebemmmm gaz dicem

bebekken neyse de ağlak mızmız çocukları hiç sevmem, umarım çocuğum öyle ağlak bi tip olmaz, o zaman ne yaparım bilmiyorum :60: Anneme baktırırım dermişim :60:

Var bizim burda bi kızz Allah gülsün diye yaratmış gülsünde edepli gülsün yaa hahahaha diye bi bagırarak gülüyo ama her lafa böle gülüyo yaa ona sinir oluyorum balkonda oturuyorum dayanamadım heyheylerim geldi dogru dürüst gülsene kızım yaa kızsın sen yakışıyomu sana dedim . Tutamadım kendimi artık o derece sinir oluyorum ona eşimde leyla kınama hayatım karnındakide gidip çeke çeke ireme benzerse dedi . Ay dedim susss kınamak degil ama cidden çok rahatsızlık verici bi şey bu annesi olsam anlatırım uyarırım düzeltmeye çalışırım yani yaa hiç yakışmıyo

bizimkilerrrr ne tatil bilirler ne gezme akşama kadar evde yada kapıda insan çocuğunu parka götrür nerde en büyük zevkleri bacakları acıp kaının önüne dizilmeleri eşim utanıyo aralarından gecerken terbiyesizler

napim bebişim kendi ailemede derim hep birlikte hazırlayıp yiyelim öle apışı tututp oturmak yok:)))))))))
ben gittiğim her yerde yardımcı olurum her konuda eşimde uyarır zaten ayyy apartmanmı akşama kadar camda kim nerden gelmiş kime gelmiş ya apartmana girene kime geldiniz die sorulurmu öleler işte ıyyyy selam bile almıyolar muhatap olmuyorum die hıh tınnnnnnn şimdide göbeme bakıyolar soarsalar gaz bebemmmm gaz dicem

Kardeşim diyoki senin burda ben otursam yolarım bu kadınları yaa kadın geliyoruz camdan bakıyo sonra kapıyı açıyo yüzümüze bakıyo giderken gene bakıyo diyo :1: meraklı melat gibi hele biri

Back