• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar siz de geceleri 2 3 kere tuvalete kalkıyomusunuz..bi de benim gece ağzım da kuruyor artık sıcaktan..su içmeye de kalkıyorum..ooff hep uykusuz oluyorum..

günaydın kızlar:):) canım ya inan ben de bugün bunu söyleyecektim gece 2,3 defa tuvalete kalkıyorum,her seferinde su içiyorum aynı şekilde ağzım kuruduğu için:96: sonra uyumak için cebelleşiyorum sıcak bir taraftan tabi....sonra uykumu tam alamıyorum yat kalk yat kalk:19:

ayy hadı bakalım :))
bende belkı bır umut yarın burnunu acmasada bacaklarını acar dıyorum :D

Benimki açıyor da doktorum söylemiyor, ne yapsam ki :27:

günaydın kızlar:):) canım ya inan ben de bugün bunu söyleyecektim gece 2,3 defa tuvalete kalkıyorum,her seferinde su içiyorum aynı şekilde ağzım kuruduğu için:96: sonra uyumak için cebelleşiyorum sıcak bir taraftan tabi....sonra uykumu tam alamıyorum yat kalk yat kalk:19:

Ben de otomatiğe bağlamış gibiyim, her gece 2 ve 5 de tuvalete kalkıyorum, dakikası dakikasına tutuyor :60:

günaydın kızlar:):) canım ya inan ben de bugün bunu söyleyecektim gece 2,3 defa tuvalete kalkıyorum,her seferinde su içiyorum aynı şekilde ağzım kuruduğu için:96: sonra uyumak için cebelleşiyorum sıcak bir taraftan tabi....sonra uykumu tam alamıyorum yat kalk yat kalk:19:[/QUOTE

ah canım ya bende bir tek bende var diye düşünüyordum...ayyy gece nasıl terliyorum birde her iki satte bir tuvalete kalkıyorum hem çatlayacak gibi..annemlere söylüyorum sen çok su içtipğinden diyorlar son aylarda sık sık kalkarsın şimdiden başlamaz diyorlar.ama ben biliyorum eskişdende çok su içerdim ama asla bu kadar olmazdı..dün akşam saat 03.30'a kadar uyayamadım...çok sıcakladım offf

Benimki açıyor da doktorum söylemiyor, ne yapsam ki :27:

Ben de otomatiğe bağlamış gibiyim, her gece 2 ve 5 de tuvalete kalkıyorum, dakikası dakikasına tutuyor :60:

:60:canıcım benimde genelde aynı saatler oluyorr:60: nedense...ama zor yav uyumak için baya bir uğraşıyorum:15:

günaydın kızlar:):) canım ya inan ben de bugün bunu söyleyecektim gece 2,3 defa tuvalete kalkıyorum,her seferinde su içiyorum aynı şekilde ağzım kuruduğu için:96: sonra uyumak için cebelleşiyorum sıcak bir taraftan tabi....sonra uykumu tam alamıyorum yat kalk yat kalk:19:[/QUOTE

ah canım ya bende bir tek bende var diye düşünüyordum...ayyy gece nasıl terliyorum birde her iki satte bir tuvalete kalkıyorum hem çatlayacak gibi..annemlere söylüyorum sen çok su içtipğinden diyorlar son aylarda sık sık kalkarsın şimdiden başlamaz diyorlar.ama ben biliyorum eskişdende çok su içerdim ama asla bu kadar olmazdı..dün akşam saat 03.30'a kadar uyayamadım...çok sıcakladım offf

canım benim aynı şekilde eskiden sıcaktan bu kadar etkilendiğimi bilmiyordum şimdi acayip fenalardayım,sıcak ve tuvalete kalkma deli ediyor beni...sonra uyumakta güçlük çekiyorum,zaten uyuyuncaya kadar 2. ye tuvalete gidiyorum:60: çok su tüketme deniyor bana da gece yatarken ama susuyorum ne yapayım,susuzluktan mı öleyim dimi:1: bu yaz böyle geçicek galiba...ama bende sadece bende var sanıyordum...ama hepimizin sorunuymuş bu:14:

Son düzenleme:
slm kızlar hepinize hayırlı pazarlar ...benim bütün günüm zehroldu dün az bir leke vardı akşam bu leke kan halini almıştı hemen progesteronu alıp yattım tabi...gece rüyamda kabuslar gördüm gece de 4,5-5 saat ancak uyuyabildim tabi sabah kalktım kahve lekeler artmış beni tutabilene aşkolsun tabi başladım ağlamaya progesteronu aldım yattım kahvaltı falan hakgetire eşim işe gitmişti geri aradım gel ben duramıyorum diye nasıl ağlıyorum neyse gittik acile baktılar incelediler gözaltında tuttular lekenin nerden geldiğini bulamadılar çok şükür bebeğim iyiymiş.her ihtimale karşı doktorum da bir iğne yazdı dinleniyorum şimdi...öldüm öldüm dirildim resmen...ömrümden ömür gitti kızlar...rabbim hepimize sağlıklı gebelik sağlıklı bebek versin inş.
feryadım bol bol dinlen gülüm .sebebi yok demişse doktor plasentadandır aynı benimki gibi.ben alttan da baktırdım hiçbirşey yok eşi oluşuyordur demişti benimki erken başlamıştı 9 haftalıktım 1 hafta ileriden gidiyordum 10 diyelim işte 1 ay kadar sürdü bu .bazen akıntımın içinde kanlı olarak da geldi ama bol bol dinlen bol bol su tüket demişti doktorum.elimden geldiğince dinlendim malum oğlum için kalkmak durumundaydım haliyle o zamanlar her hafta kontrole gidiyordum .ama kanlı olarak bir kere koyu gördüm ondan sonra da azalmaya başladı .1 kutu progestan bitirdim.bu arada 200 mg lık kullandım.iğnesi ve alttan uygulanan ile aynı demişti doktorum.hani ben iğnesini olayım diyince bu cevabı vermişti.12. haftada kontrole gittiğimde bana akıntının anlamı belli oldu bak ne güzel oluşmuş plasentan ama aşağıda biraz ondan dolayı oluyor dedi.korkulacak bir durum yok zamanla yukarı yukarı çıkacak dedi.altta olmasından dolayı rahim agzına yakın sezeryan olabilirsin demişti .bir de 14. haftada gittim gülüm plasentam iyice yukarı çıkmış ,şeytan kulağına kurşun geçirdim ben darısı sana inşallah ama seninkide plasentadandır.inşallah atlatıcaksın bol bol dinlen bol su tüket gülüm.

kızlar siz de geceleri 2 3 kere tuvalete kalkıyomusunuz..bi de benim gece ağzım da kuruyor artık sıcaktan..su içmeye de kalkıyorum..ooff hep uykusuz oluyorum..
bende 2- 3 kere gidiyorum.üstten içiyorum zaten alta direk gidiyor.uykuya dalarken 4-5 sefer gidiyorum ve boş dönmüyorum.gece yatmadan su içmezsem bogazım kuruyor o yüzden de gece kalkıyorum haliyle sabahta uyanınca direk su içtiğimden ishal gibi birşeyim .

Arkadaşlar günaydın.

Cuma günü doktor randevum vardı .6 haftadır gitmemiştim doktora. Ultrasona girdim ve ne öğrendim dersiniz? Ikizmiş karnımdaki:) yani 6. Haftada gittiğimde tek görünüyordu. 13. Haftada gittiğimde 2 ye ayrılmışlar ve çok net iki bebeğim var. şok oldum hem de normal yolla hamile kalmıştım.tam kesin değil ama tek yumurta ikizleri büyük ihtimalle. Yani en zor rastlanılanı. Acaip şoktayım:)

maşallah canım ,rabbim sağlıklı bir gebelik geçirmeni nasip etsin.öyle evham yapma olur mu .

Günaydınnnn

Hadi yarın ikimizin bebişleri de yaptırsın ölçümlerini, benimki çok yoruldu zaten cumartesi günü, bu kez kendini yormadan aldırsın şu ense ölçüsünü, üzülüyorum öyle fırıl fırıl dönüyor minicik boyuyla, doktor da dürtüp rahatsız ediyor, yönlendirmeye çalışıyor ama bizimki anasına çekmiş, ne deniyorsa tersini yapıyor :97:

canım seninki göstermemiş galiba ensesinin kalınlığını kerata:60:kıpır kıpırlar dimi yaa, benimki de hareketliydi ama ense kalınlığını şak diye göstermişti, hatta şaşırdı doktorum normalde çok uğraşmamız lazımdı ama gösterdi dedi, burnunu göstermedi baya yüzünü çeviriyor o yana bu yana ama ona da bakabildik sonunda...senin yaramaz gösterir inşallah bu sefer:62:

Bende beşik konusuna takılmış durumdayım amann alırım bi park yatak diyodum dünden beri bana nolduysa odalara bakar oldum. :69:
Bebek odası yapılacak yerin yok oğlumun odası var ama çok yaş farkı var aralarında olmaz yanii ilerde istemez bu velet kızımı odasında :1:

uzun bir aradan sonra slm kızlar nasılsınız? tatilden döneli 2 gün oluyor ama ben nedense hala tatil modundayım:) hos tatilimin cok güzel geçtiğide söylenemez yaa nys:) 1 hafta zehir oldu diyebilirim resmen:((((( doktorum yolculuğa izin vermişti ama bana gitde havuza atla denizde takla at dememişti tabi benim herseyi istediğim gibi anlamakta üstüme yoktur:52: sen zıpla havuza atla denize derken içimdeki tosbağam biraz rahatsız olmuş ve salıvermiş suyunu sabahbi kalkarım her taraf ıslak hemen hastaneye gittik meğer cok hoplayıp zıpladığım için amniyo sıvısı azalmış gelen su oymuş doktorum bayağı bi fırçaladı beni tlfdanda olsa yinede çok korkutucuydu:) ama neyseki bebğimde birşey yok hala utanmazca elini ayağını sallıyo:)

Bende beşik konusuna takılmış durumdayım amann alırım bi park yatak diyodum dünden beri bana nolduysa odalara bakar oldum. :69:
Bebek odası yapılacak yerin yok oğlumun odası var ama çok yaş farkı var aralarında olmaz yanii ilerde istemez bu velet kızımı odasında :1:
:1: ben oğluşa beşik almıştım ,park yatakları sallarken bir garip oluyor ama bildiğin beşikler çok güzel sallanıyor bir de altında 4 lü çekmeceliydi çok güzel turuncu beyaz almıştım.oğlan dişlenir dişlenmez başladı kemirmeye :1: şimdi beşiğin üst kısımlarında daha doğrusu ayağa kalkıp çenesine gelen hizaları kavlamış gibi onun çarasine bakmam lazım benim de kızlar görür o da kemirir abisine çektiyse :1:
evinde eğer odan varsa güzel bir çocuk odası alıp kenarlara koruma taktırabilirsinde hem kızın heveside kaçmamış olur ,yaş farkı olunca istemezler haklısın :1:

Su çok ii bir şey. doktorum günde 3 litre iç dedi. gece 3-4 defa tuvalete kalkman lazım dedi.içebiliyorsan ne güzel ben de zorlamaya başladım su içmek için kendimi birde ikiz bebek beklediğim için kilo da almamam lazımmış önümüzdeki 5 hafta içinde çnk kilo çok riskliymiş.ilk 3 ay 6 kilo almayı başaran biri olarak kendimi tutmaya ve bol su içmeye çalışıyorum. ikiz gebelikte kilo ilk 3 ayda tek bebek bekleyen lere göre daha çok artıyormuş .artık kontrol ediyorum kendimi:(

uzun bir aradan sonra slm kızlar nasılsınız? tatilden döneli 2 gün oluyor ama ben nedense hala tatil modundayım:) hos tatilimin cok güzel geçtiğide söylenemez yaa nys:) 1 hafta zehir oldu diyebilirim resmen:((((( doktorum yolculuğa izin vermişti ama bana gitde havuza atla denizde takla at dememişti tabi benim herseyi istediğim gibi anlamakta üstüme yoktur:52: sen zıpla havuza atla denize derken içimdeki tosbağam biraz rahatsız olmuş ve salıvermiş suyunu sabahbi kalkarım her taraf ıslak hemen hastaneye gittik meğer cok hoplayıp zıpladığım için amniyo sıvısı azalmış gelen su oymuş doktorum bayağı bi fırçaladı beni tlfdanda olsa yinede çok korkutucuydu:) ama neyseki bebğimde birşey yok hala utanmazca elini ayağını sallıyo:)

:57: hoplamak yok unuttun galiba hamile oldugunu amannn dikkat sonradan pişman olursun geçmişolsun

canım seninki göstermemiş galiba ensesinin kalınlığını kerata:60:kıpır kıpırlar dimi yaa, benimki de hareketliydi ama ense kalınlığını şak diye göstermişti, hatta şaşırdı doktorum normalde çok uğraşmamız lazımdı ama gösterdi dedi, burnunu göstermedi baya yüzünü çeviriyor o yana bu yana ama ona da bakabildik sonunda...senin yaramaz gösterir inşallah bu sefer:62:

Yok şekerim benimki aldırmadı ölçüsünü, doktor amcası 2.5 saat uğraştı, daha da uğraşacaktı ama bebişi daha fazla yormayalım dedi sonunda, yarın tekrar denicez bakalım bu kez uslu duracak mı :34:

Ben oda yapıcam kullanışsız da olsa, ne olursa olsun çok hevesliyim, benim takıldığım nokta ise odama ne koyacağım??? Beşiklerin yatakları çok ince geliyor bana, doğar doğmaz ortapedik yatakta yatırmak istiyorum ama yatak odamda karyola koyacak yer yok, deneyimli bir anne olarak senden ve diğer annelerimizden de öneri almak isterim

canım geçmiş olsun ,doktor önlem olarak bol su iç mi dedi ne dedi paylaşır mısın?

canım çok gecmıs olsun sakın yatagından kalkma dınlen hayatım hiç iş yapma bende senın gıbı oldum agrılarım azalınca ayaklandım bıdaha kanamam oldu 3 kez oldu benım aman canım çok dikkat et üzülme sakın üzüldükce emın ol insanın ağrıları artıyor elınıkarnına koy ve dua et canım Allahım yanında yardımcın olsun canım Allahın izniyle birşey olmaz bebişine hayatım

aman canım dikkat et kendine..ama bu kadar üzme kendini ya,birşey olacağı yoksada bu kadar sitresle kendine zarar verirsin..sen de beben de allah'a emanet olun..hepimizin bebeleri allah'a emanet..
geçmiş olsun..:71:

Geçniş olsun aynı şeyleri bende yaşadım cnm korkma ama dikkat et yat dinlen bazı kişilerde böle lekelenmeler oluyomuş sırt üstü yat açta durma tabii yee yani bebişinin besine ihtiyacı var cnm :34:

merak etme canım bende bilmiyorum.bebiş saolsun göstermedi..

ayy ne güzel erkenden öğrenmişsin yaa..ben 4.ayı bitirmek üzereyim..ooff kontrole de çok var..sabırrr..isim buluruz merak etme şurda 2 haftaya herkes öğrenir cinsiyeti..isim konuşuruz artık:D

canım allah korumuş buna şükret..benim annem de yüksekten düştü ama omurgası kırıldı..10 gündür yatıyor..ameliyat oldu ..herşeyin önemlisi sağlık..üzme kendini canım..bende kendimi zor toparladım ama senin babana bişi olmamış çok şükür..bir de beni düşün..

canım çok geçmiş olsun sana da kendini yorma hiç..3.ayı atlat..böyle şeyler çok oluyor korkma..bebeğinde bişey yokmuş çok şükür..

cnm gecmis olsunn cook dikkat et kendine hep uzan dinlen ben dunn aksam uzandim durup dururkn karnimdan ozel bolgeme kadar bir agri girdi gitmek bilmedi bnde cook korkmustumm bise olacak diyee rabbim hepimizin bebislerini korusunn onlari bize bagislasinn :nazar:

çok geçmiş olsun şükür babana bir şey olmamış keşke sana söylemeselerdi gidebilecek bir yerde değilsin çok daha zor olur senin için

senin bir kaç kere oldu sanırım bebiş sağlıklıymış ya önemli olan o ama seni çok iyi anlarım benim ömrümden ömür gitmişti transferimin 8. günü başladı kahverengi akıntı test sonucunu görene kadar eşimle hüngür hüngür ağladığımızı hatırlıyorum kanamanın neden olduğu araştırılsa bulunamaz mı kendine çok iyi bak ALLAHın izniyle kritik ilk üç ayı atlatıyoruz inşallah bir daha olmaz

feryadım bol bol dinlen gülüm .sebebi yok demişse doktor plasentadandır aynı benimki gibi.ben alttan da baktırdım hiçbirşey yok eşi oluşuyordur demişti benimki erken başlamıştı 9 haftalıktım 1 hafta ileriden gidiyordum 10 diyelim işte 1 ay kadar sürdü bu .bazen akıntımın içinde kanlı olarak da geldi ama bol bol dinlen bol bol su tüket demişti doktorum.elimden geldiğince dinlendim malum oğlum için kalkmak durumundaydım haliyle o zamanlar her hafta kontrole gidiyordum .ama kanlı olarak bir kere koyu gördüm ondan sonra da azalmaya başladı .1 kutu progestan bitirdim.bu arada 200 mg lık kullandım.iğnesi ve alttan uygulanan ile aynı demişti doktorum.hani ben iğnesini olayım diyince bu cevabı vermişti.12. haftada kontrole gittiğimde bana akıntının anlamı belli oldu bak ne güzel oluşmuş plasentan ama aşağıda biraz ondan dolayı oluyor dedi.korkulacak bir durum yok zamanla yukarı yukarı çıkacak dedi.altta olmasından dolayı rahim agzına yakın sezeryan olabilirsin demişti .bir de 14. haftada gittim gülüm plasentam iyice yukarı çıkmış ,şeytan kulağına kurşun geçirdim ben darısı sana inşallah ama seninkide plasentadandır.inşallah atlatıcaksın bol bol dinlen bol su tüket gülüm.

bende 2- 3 kere gidiyorum.üstten içiyorum zaten alta direk gidiyor.uykuya dalarken 4-5 sefer gidiyorum ve boş dönmüyorum.gece yatmadan su içmezsem bogazım kuruyor o yüzden de gece kalkıyorum haliyle sabahta uyanınca direk su içtiğimden ishal gibi birşeyim .

maşallah canım ,rabbim sağlıklı bir gebelik geçirmeni nasip etsin.öyle evham yapma olur mu .

kızlar çok sağolun şimdi daha iyiyiz şükür dayanamadım bugün de gittim doktora çünkü miniğimi bana dün göstermediler ...içim rahat değildi bugünkü doktor da baktı çok şükür bebeğimle ilgili korkacak bişi yokmuş ama yat dinlen hiçbir iş yapma dedi...ayyıldızım dün acilde alttan da muayene ettiler kanama alanı bulamadılar kesilmişti nerden geliyorsa artık...bu hafta yukarı çıkacakmış ya bebek belki onunla ilgilidir bilemiyorum..her neyse bugün bebeği gördüm psikoljik olarak daha rahatım şimdi ....rabbim hepimizin bebeğini korusun inş.belki dünki tepkilerim çok gelebilir arkadaşlar size ama 2 yıl önce 2 can kaybettim bu 2 yılımda zorlu tedavi süreciyle geçti bebeğin bana benim bittiğim tükendiğim anda geldi belki yaşadıklarım bazılarına çok bazılarına az gelir ama bu bebek benim son şansım ister istemez üzlüyorum belki üzüldükçe daha kötü oluyor ama bu mantık olayı değil daha önce can keybetmenin acısı...inş. rabbim kimseyi evladıyla sınamaz...destekleriniz için çok sağolun

http://i54.tinypic.com/mrddl2.jpg
bunların çeşitlerinden limangoda kampayaya girmiş .ama bitmiş hemencik .çok seviyorum bu tarz şeyleri :1:

Ayyyy canim bayildim ben buna bende hemen uye olayim limangoya ayyy yerim onu ben. Bende gecen hafta C&A ya baktim kizlar kesinlikle tavsiye ederim kislik seyler var tam bizim yumoslarin dogduklari zamanada uyuyor pufidik ppufidik takimlar minnak minnak coraplar kalin kalin haftaya gidicem baya bisey alirim hemde yuzde 50 indirim var;)))) ayyy kizla bide kuzenim parise tatile gitmisti bebisime ordan tulum ve anne kokusu icin ayicikli bir kumaş almis ustunde bir aicik var hemde oyuncak gibi anne koynunda sakliyor uyurken bebegin yanina koyuyor muhtesem birsey baska bir kuzenimde var bebegi 2aylik kiz ise basladi annesi bakiyor gunduz aglarken annanesi veriyormus susuyormus yavrum bittim duyunca ayyyy Allahim bize gostersin o gunleri

:1: ben oğluşa beşik almıştım ,park yatakları sallarken bir garip oluyor ama bildiğin beşikler çok güzel sallanıyor bir de altında 4 lü çekmeceliydi çok güzel turuncu beyaz almıştım.oğlan dişlenir dişlenmez başladı kemirmeye :1: şimdi beşiğin üst kısımlarında daha doğrusu ayağa kalkıp çenesine gelen hizaları kavlamış gibi onun çarasine bakmam lazım benim de kızlar görür o da kemirir abisine çektiyse :1:
evinde eğer odan varsa güzel bir çocuk odası alıp kenarlara koruma taktırabilirsinde hem kızın heveside kaçmamış olur ,yaş farkı olunca istemezler haklısın :1:

erkek olursa isterim odada bir şartım var bu mobilyalar onun olarak bana yenisini alıcaksınız diyodu uyanıkkk hevesi kursanda kaldı . Bu kızlarla nette konuşacak diye benim minik sıpamı koyar kapı önüne enisi ben şimdilik bi bebişle yetiniyim ilerde ev degiştirme ihtimalimiz var oraya göre bakarız çaresine :31:

ayvalıktaki doktor birşey demedi fitil fln verdi bende aradım kendi doktorumu hasaaaaaan böle böle dedim zaten adamcağız sen su cocugu bi hayırlısıyla dogurabilsen bu mesleği bırakıcam dedi:) sonrada bol su iç dedi ilişki yasak doğuma kadar ayvalıktaki doktorun verdiği fitili kesinlikle önermedi bide orda vajinal muayene yapmak istediler onada izin vermedi yürüyüş yapıyordum onuda kesti bol bol kalsiyum alıcaksın dedi hiç sevmediğim halde yumurta ye dedi daha bi sürü şeyler doktorumu cok seviyorum cok motive ediyor beni ama ben biraz yaramaz bi anneyim çocuk bana benzemez inş.:(:49:

Back