• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canim insallah. Örgüye baslamak istiyorum demissin facebookda hesabin varsa orda perikizinin örgülerini ekle muhtesem seyler var bebisler icin bide dergilerde var canim tavsiye ederim;)

Bende dün bir pembe birde kırmızı mendil oyaladım kızıma minnak burnunu silmek için :92:

günaydın arkadaşlar bende 12.haftamdayım bu perşembe tarama testine gidicez ve nasip olursa cinsiyetini öğreneceğiz..eşimde bende çok heyecanlıyız...herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum....bende buradayım artık

günaydın arkadaşlar bende 12.haftamdayım bu perşembe tarama testine gidicez ve nasip olursa cinsiyetini öğreneceğiz..eşimde bende çok heyecanlıyız...herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum....bende buradayım artık

cinsiyetini ögrenmek için erken cnm ben 15 ci haftada ögrendim . hoşgeldin aramıza

Bizz geldikkk :92: prensesimle birlikte 114 gr. bi kızım var benim yüzde 99 kız dedi doktorum . Bir hafta geridesiniz dedi yani 15 haftalık dedi. 31.12.2011 de dogum tarihimiz başka gayet ii dedi. yanlız hızlı gidiyosun 5 kilo çok almışsın 1 kilodan fazla almamalısın ayda dedi. mide yanmam için şurup verdi. Dediginiz gibi yaptım su içtim bol bol çikolatada yedim öksürdümde masaya yatmadan fıldır fıldırdı ayakları elleri. Ama o kadar çok su içmişim ki iki kişi daha benden önce alsalar wc gitmek zorunda kalıcaktım zor tutum yani. bide heyecandan kendimimi sıktım naptıysam dişim agrıyo halada geçmedi. Böle kızlar işte bulutların üstünde gibiyim :21:
ayy n güzel. çok sevindim tebrik ederim. bende 2 kilo almışım. kıloya dikkat etmek lazım valla
Selam Arkadaşlar,

Bu sabah 10 da randevum vardı, ikili test için, 10 dan 12:30 a kadar doktorum bebişin ense kalınlığını ölçmeye çalıştı ama başaramadı :1:
Benim minik yaramaz fırıl fırıl dönüyor yüzüyor el sallıyor ama bir türlü doktorun istediği pozisyona gelmiyor, sonuçta yediğim çikolata ve içtiğim gazozlar işe yaramadı, salı 17:30 da tekrar gidicem,
Gerçi dokrorum bebeğin gayet sağlıklı göründüğünü, ense kalınlığının da iyi göründüğünü ancak ikili test için tam ölçüm alması gerektiğini söyledi,
Cinsiyet tahminimiz yok, doktorum daha çok erken dedi
helal olsun doktoruna ne güzel uğraşmış. salı günü ölçülür inşallah canım.
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben uzuzn bi aradan sonra kustum çok kötüydü dışarda yemek bana iyi gelmıyor sanırım mide ağrısı ve bulantısından öldüm resmen:60:
zaten çok da sağlıklı değil canım dışarda yemek. gerçi ara sıra iyi oluyor ama :34:
canım çok sevindim maşallah:nazar: insan çok mutlu oluyor değilmi Allahım mutlulugumuzu daim etsin inşallah :nazar::nazar::nazar::nazar:
amin canım. evet onu öyle kıpır kıpır görmek muhteşem bişey. hele bide dotor sağlıklı dedi ya.
maşallah canım zevkle okudum inan .bebişini görmen ve sağlıklı haberlerle dönmene sevindim sırf bugün doktora gidicek arkadaşlar için girdim benim de popiş agrıyor ,aynı senin gibi sağ popom ,ben doktora sordum geçiçektir dedi magnezyum iç dedi içiyorum agrımıyor artık ,şimdi korktum acaba kalcamıza birşey mi oldu :-( aynı senin yaşadğın şeyleri yaşıyordum arada yine yaşyorum kalkıyorum yürürken sağ popiş tarafı agrıyor inşallah geçer canım .bu arada kızımız olacakmış ,ama babiş erkek istiyormuş sağlıklı olsun inşallah kız erkek senin için can ciğer sağlıklı ne güzel ,senin gibi güzel bir kızın olacak ,ihtimal çok düşük olsada erkek de olabilir sen şimdi bir ayı zor geçirirsin seyyahım .

.
sağol medinem. aslında hiç merak etmıyordum ama şimdi % 51 değince ve hala eşim yok yok o erkek içime doğuyo dedikçe artık merak ediyorum. 1 ay sabredecem artk napalım. sağlıklı olsun da.
babam tarafikk kazasi gecirmiss sorhosunn biri arabasiyla cook kotu wurmuss:14: babama arabasimizi tost gbii yapmiss kahroldum duyunca cook sukurr babamin onemli biseyii yokk hafif siyriklar sadece daha kotusude olabilirdii allah korumuss ama araba babamin ekmek teknesiydi issiz kaldi o sorhoss bi elime gecse waryaa bir kasikk sudaa bogarimm gebertirimm adamii :47::47: yine de cana gelecegine mala geldi buna da sukurr
çok çok çok geçmiş olsun. ne diyeceğimi bilemedim. baban iyi ya önemli olan o çok şükür. arabanın masrafları da bi şekilde sigortadan vs. karşılanır inşallah.
bizim haftasonumuz güzel geçti.parka gittik motor sürdük yani enes sürdü ,maraş dondurması yedik ,bir güzel şelale seyrettim huzur içinde karnımda kımıldayan kuşumla hayaller kurdum :nazar: ben burdayım ben burdayım diyen pıtpıtları sürekli hissetmek istiyorum :52: sonra enes parkta koşturduk ona bindi şuna bindi durdu,eve geldi babası banyo yaptırdı sonra bir güzellik uykusuna yattı yatış o yatış hala kalkmadı :52: sabah kahvaltımı pek sıkı yapmadım ikindi vakti canım döner istedi oturdum koca bir ekmekden oluşan döneri yedim tavuk hiç sevmem o an döner döner diye gözüm döndü :27: işte böyle şimdide kıza kiraz yiyorum ,yanakları al olsun ,bal olsun :66:
bizde pikniğe gittik. harıkaydı. kebap yedik. artık yıyebiliyorum çok şükür. biraz kola içtim ama sonra da pişman oldum :( ama açık hava çok iyi geldi. arkadaşlarımız vardı çok eğlencelıydı.
slm kızlar hepinize hayırlı pazarlar ...benim bütün günüm zehroldu dün az bir leke vardı akşam bu leke kan halini almıştı hemen progesteronu alıp yattım tabi...gece rüyamda kabuslar gördüm gece de 4,5-5 saat ancak uyuyabildim tabi sabah kalktım kahve lekeler artmış beni tutabilene aşkolsun tabi başladım ağlamaya progesteronu aldım yattım kahvaltı falan hakgetire eşim işe gitmişti geri aradım gel ben duramıyorum diye nasıl ağlıyorum neyse gittik acile baktılar incelediler gözaltında tuttular lekenin nerden geldiğini bulamadılar çok şükür bebeğim iyiymiş.her ihtimale karşı doktorum da bir iğne yazdı dinleniyorum şimdi...öldüm öldüm dirildim resmen...ömrümden ömür gitti kızlar...rabbim hepimize sağlıklı gebelik sağlıklı bebek versin inş.
geçmiş olsun canım. şimdi nasılsın?
mrb arkadaşlar ben 8+2 hamileyim sürekli yüzüstü uzanıyorum böyle çok rahat ediyorum...siizce bebeğe bi zararı olur mu?
:31::31::31::31::31:
bende gayriihtiyarı yüz üstü yatıyorum sonra dank ediyo kafama hemen toparlanıyorum. zararlı diye duydum ama ne kadar gerçek bilmiyorum

ayy n güzel. çok sevindim tebrik ederim. bende 2 kilo almışım. kıloya dikkat etmek lazım valla

zaten çok da sağlıklı değil canım dışarda yemek. gerçi ara sıra iyi oluyor ama :34:

amin canım. evet onu öyle kıpır kıpır görmek muhteşem bişey. hele bide dotor sağlıklı dedi ya.

sağol medinem. aslında hiç merak etmıyordum ama şimdi % 51 değince ve hala eşim yok yok o erkek içime doğuyo dedikçe artık merak ediyorum. 1 ay sabredecem artk napalım. sağlıklı olsun da.

Valla 114 gr. duyunca bi bozuldum 5 kilo al çocuk 114 gr. olsun azmı dedim yoo bebek iide sen ii degilsin dedi. düne kadar hareket etme yat diyodu şimdi yürüyüş yap az yee falan dedi. nettende bakıyorumda 15 haftalık bebek yaklaşık 90 gr. oluyomuş .

Amin canim insallah. Örgüye baslamak istiyorum demissin facebookda hesabin varsa orda perikizinin örgülerini ekle muhtesem seyler var bebisler icin bide dergilerde var canim tavsiye ederim;)
teşekkürler canım bakayım örgü örerim ama çok küçük olacağı için örnek gerekli
vitamin derken elevitten bahsediyorsan tatlım ben ferrum fort ve eleviti beraber kullanıyorum. doğuma kadar kullanılacak..
elevit kullanmasak olmuyor mu çok kilo aldırıyor falan diyorlar benim dr vermedi henüz
günaydın herkese hoşgeldin ebru :61:
dişin nasıl oldu iyileştin mi

Bu arada kızlar bende cuma günü bebişimin ense kalınlığını ölçtürdük 1,14 çıktı dr.um iyi dedi ikili test sonucum yarın çıkacak hayırlısı iyi haberler alırız inş.

Cinsiyet öğrenen arkadaşlar, öncelikle hayırlı olsun :nazar:
Nurrose a mesaj atsanıza, tabloda cinsiyetler güncellensin, bakalım kızımız mı çok oğlumuz mu :69:
istatistik çıkarıcam :60:

Cinsiyet öğrenen arkadaşlar, öncelikle hayırlı olsun :nazar:
Nurrose a mesaj atsanıza, tabloda cinsiyetler güncellensin, bakalım kızımız mı çok oğlumuz mu :69:
istatistik çıkarıcam :60:

attım cnm ben ama girmedi sanırım girince günceller erkek çok gibi görünüyodu ama kızlar atak yaptı son bi kaç gündür. :1:

Back