• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

..::2012 NiSaN aNNeLeRiNiN (YeNi) TaKiP LiSTeSi..::

selam bende geldimmm benide ekleyin kızlarr takip edelim kendmizi:1: tanışalım da hem .. kaynaşırız :1:

sat : 29 haziran (ama geç döllenme var, tahminime göre 12 temmuz falan.)

tahmini doğum : 4 nisan ( 17 nisan )

isim : TURAB

başlangıç kilo : 71

güncel kilo : 78

Son düzenleme:
İSİM:elif_61
s.a.t:5 temmuz
b.d.t:10 nisan
baş.kilo:73
güncel kilo:79
isim:düşünmedik:nazar::nazar::nazar:

kızlar şu an kimseyi ekleyemiyorum,50000 harf limitimizi aşmışız sanırım ama ben bişiler yapıcam sizler için ok:34:

kızlar,sizin için uğraştım..eski kilolarınızla yeni kilolarınızı aynı çizgi altına topladım ki tablomuzda yeni arkadaşlara yer açılsın die ok:16::16:

adım hülya
sat:8 temmuz
bat:10 nisan
başlangıç kilo:56
şuanki :64
adı :pakize nur düşünüyoruz

bayansu canım kızımın adı zeynep olacak inşallah...şimdiki kilom da 88..eklersen sevinirim..

babasımı istemedi zeynep ismini...bizimde kız olduğunu duyunca babamız zeynom geliyo didi öle kaldı...ezgi de çok güzel..adıyla yaşasın meleklerimiz..

yok tatlım,babasıda bende istiyorduk ama kuzenimiz koydu o ismi kızına..dünyada başka isim kalmamış gibi bende aynı ismi koymak istemedim..neyse artık dediğin gibi ezgi de güzel sağlıkla doğsunlar yawrularımız:16:

canım benm de kızımın adını azra olarak ekleyebilirsin.
kilomu da 67 olarak güncelle bakalım:50:

Beni de listeye ekler misin canım

Başlangıç Kilo: 62
Şu an kilo: 67
SAT: 20 Temmuz
Beklenen doğum tarihi: 19 Nisan
İsim: Çınar

ok dilsahh bilgilerini güncelledim tatlım:126:

Beni de listeye ekler misin canım

Başlangıç Kilo: 62
Şu an kilo: 67
SAT: 20 Temmuz
Beklenen doğum tarihi: 19 Nisan
İsim: Çınar

ok canım ekledim,beklenen doğum tarihlerine göre sıralı sen 19 nisanda doğuracaklar arasındasın ok:34:

Back
X